پوست و مو
بهترین خدمات پوست و مو را از ما بخواهید
كلينيك ارولوژي
هر چه از بيماريهاي كليوي ميخواهيد بدانيد .......... كليك كنيد
تعیین وقت
برای دریافت نوبت ویزیت اینجا کلیک کنید .
سایت دیگر من
برای مشاهده سایت دیگر من کلیک کنید
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : با سلام خدمت دکتر عزیز. خانومی 30 ساله هستم.تکرر ادرار دارم.می خواستم بدونم برای اسپاسم مجاری ادرار که توسط سیستوسکوپی تشخیص داده شد داروی اوکسی بوتن نین کلوراید بهتر است یا باید همان تامسولوسین مصرف بشه؟
پاسخ : هر دو را بايد مصرف كنيد  [ 1393-05-28 19:56:47 ]
سوال : با سلام و تشکر از پاسخگویی حضرتعالی همانطور که گفتم من کاربامازپین 200 مصرف می کنم شبی یک عدد با داروهای پیشنهادی شما تداخلی ندارد. کد پیگیری سئوالم 18114315 بود متشکرم
پاسخ : خير مى توانيد مصرف كنيد  [ 1393-05-28 15:58:14 ]
سوال : سلام.اقاي دكتر.شما راجبه واكسن گارداسيل كه اخيرا براي جلوگيري از ويروس اچ پي وي اوده در بازار اطلاعي داريد؟توصيه ميكنيد انجام به واكسن رو يا خير؟ ر يك سايت راجبه عوارض خوندم به نظرم خطرناك اماد.لينكش رو خدمت شما ميزارم http://www.rxlist.com/gardasil-side-effects-drug-center.htm
پاسخ : بهتر است با يك متخصص عفونى مشورت كنيد  [ 1393-05-28 15:57:08 ]
سوال : از پاسخ گویی فقط سیتالوپرام برای سن من ضرر نداره
پاسخ : من سن شما را نمى دانم اگر بالاى بيست هستيد خير  [ 1393-05-28 15:56:08 ]
سوال : با سلام.من از 11 سالگی مشکل عدم هماهنگی بین انقباض مثانه و اسفنکتر داشتم(به تشخیص دکتر اسماعیل موسی پور)تشخیص دیگر پزشکان تنگی مجرا بود.ادرارم کم کم و گاهی منقطع خارج می شود.6 سال قبل برای بار سوم سیستوسکوپی شدم و بعد مصرف کلی بکلوفن و فلومکس درمان شدم.حالا باز هم به سراغم آمده.بعد از هر بار سیستوسکوپی تا مدتی خوب بودم و دوباره مشکل دار می شدم.دختر 27 ساله و مجردم.در هیچ آزمایشی تنگی مجرا دیده نشده.مشکلم فقط چیزی بود که دکتر موسی پور تشخیص دادند.حالا چند روزه مشکل دفع ادرار دارم.1-آیا ممکن است تا آخر عمر بعد از مدتی درمان دوباره عود کند؟بعضی می گویند درمان قطعی ندارد.درست است؟
پاسخ : بايد درمان را ادامه دهيد و از يبوست پرهيز نمائيد  [ 1393-05-28 08:13:24 ]
سوال : سلام آقای دکتر من 20 سالمه و فیناستراید پروپشیا 1 میلی برای ریزش موهام مصرف میکنم بعد 4 ماه مصرف احساس درد خفیف ودرونی و عجیبی توی بیضه چپم کردم قرص رو قطع کردم درد هم از بین رفت بعد چند روز بعد 2 ماه دوباره مصرف کردم بعد یه هفته دوباره درد خفیف پیداش شد خواستم بدونم حتما لازمه فیناستراید رو قطع کنم؟ این درد جای نگرانی داره؟ این درد موقعهای که نشستم یا دراز کشیدم پیداش میشه ممنون
پاسخ : علت ان تحريك بدون تخليه است بهتر است سونوگرافى از كليه ها مثانه پرو خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم توصيه مى شود در مركز بيستون با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣و كشت و كامل ادرار و اسپرموگرام در مركز نابارورى رويان با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ انجام و نتيجه را به سايت ارسال كنيد  [ 1393-05-28 08:11:56 ]
سوال : با عرض سلام مردی هستم62 ساله با دو فرزند بالغ دو سال پیش بخاطر بزرگی پروستات و تکرر ادرار پزشکم فایناستروید و تامسولاسین تجویز کردند که موثر بود.بعد از 15 ماه مصرف انها بخاطر عوارض شدید روی قوای جنسی فایناسترویدرا متوقف کردم.حالا پروستات دو باره بزرگ شده(75 میلی)آیا عمل جراحی کنم یا قرصها را ادامه دهم
پاسخ : فعلا كپسول را ادامه و هر شش ماه ازمايش psaبدهيد  [ 1393-05-28 08:10:33 ]
سوال : با سلام خدمت شما .پسری 24 ساله هستم چند روز پیش برای چکاب بدنم رفته بودم سونوگرافی که متوجه شدم دارای کلیه اکتوپی یک طرفه در سمت راست هستم . سی تی اسکن که انجام دادم هیچگونه مشکلی در مثانه و حالب مشاهده نشد و تا حالا هیچ دردی هم نداشتم میخواستم بدونم بعدا مشکلی پیش نمیاد واسم ؟ چه مواردی رو باید رعایت کنم ؟ با تشکر
پاسخ : خير مشكلى پيش نمى اورد و نيازى به پيگيرى ندارد هر شش ماه بعنوان چك اپ سونوگرافى و bun,cr,fbs u/a انجام دهيد  [ 1393-05-28 08:09:12 ]
سوال : با سلام ، مردي هستم 38 سالم آيا ارتباط جنسي در زمان بارداري مجاز است؟ در ضمن شهوت جنسي بالايي و علاقه به سکس دارم و همچنين تعداد اسپرم اينجانب بسيار كم و ضعيف مي باشد و مي توانيم بدون كاندوم استفاده كنم ، خواهشمند است مساعدت فرمائيد. با سپاس
پاسخ : منعى ندارد و نيازى به جلوگيرى مانند كاندوم نداريد  [ 1393-05-28 08:07:31 ]
سوال : با عرض سلام پسری هستم 24 ساله و مجرد که از دوران کودکی کمی آلت تناسلی ام به طرف پایین کج بود اما جدیدا در ناحیه کجی آلتم پلاک ایجاد شده آیا این مسئله قابل درمان هست ؟ ضمنا در هنگام نعوذ و نزدیکی پیشابی از آلتم خارج نمیشود یا شاید هم وجود ندارد آیا این مسئله به کجی آلتم مربوط میشود ؟ آیا نبود پیش آب مشکل بزرگیست ؟ و میشه درمانش کرد؟ با توجه به اینکه من در افغانستان زندگی میکنم و شاید تا میانه های سال 94 نتونم به ایران جهت درمان بیام و تنها یک ماه فرصت برای درمان دارم آیا این زمان (یک ماه) برای درمان کجی آلت و نبود پیشاب کافی است ؟ هزینه درمان چقدر میشود؟ خیلی تشکر از حوصله مندی تان .
پاسخ : كجى الت اگر امكان دخول داشته باشد نياز به درمان ندارد و اگر عمل كنيد عمل زيبايى است نه درمانى به هر حال اين زمان كافى است بهتر است براى معاينه به مطب مراجعه كنيد سپس هزينه اعلام مى گردد  [ 1393-05-28 08:06:35 ]
سوال : سلام آقای دکتر ، پس از سونوگرافی مشخص شد واریکوسل درجه 3 من دوباره عود کرده . آزمایش اسپرم دادم : 22.9 million /ml class A: 4.1 class B: 32.7 class c : 44.9 class d : 18.3 آیا جهت عمل جراحی باید عجله کنم؟ لازم به ذکر است که در جنوب کشور و منطقه ی گرم زندگی می کنم . آیا این می تواند باعث بدتر شدن اوضاع شود؟
پاسخ : نگران نباشيد اسپرموگرام شما خوب است و نياز به عمل نداريد و بهتر است در يك فرصت بهتر به مطب براى معاينه مراجعه كنيد  [ 1393-05-28 08:03:52 ]
سوال : با سلام.اندازه الت در خالت نعوظ بلندتر است یا در حالتی که خواب است و ان را بکشیم؟
پاسخ : در حالت كشيده و خوابيده  [ 1393-05-28 08:02:34 ]
سوال : سلام اقای دکتر من پسری 20 ساله هستم که حدود یک ماه پیش عمل همروئید فیشر انجام دادم هنوز بعداز گذشت حدود یک ماه هنوز خارش دارم همش ترس از اینکه برگرده دارم... من بدنسازی کار میکنم ولی به خاطر عمل دیگه نرفتم ایا من میتونم دوباره انجام بدم بدنسازی؟ ایا احتمال بازگشت هست؟ من عمل به طور سنتی یعنی باز انجام دادم با تشکر از شما اقای دکتر
پاسخ : بهتر است ورزش را ادامه دهيد نبايد يبوست بگيريد و محل عمل را با كرم ثمين چرب كنيد  [ 1393-05-28 08:01:49 ]
سوال : سلام ، 41 سالمه ، دچار زود انزالی و مشکل در نعوظ شده ام . در ارتباط با همسرم بخاطر زود انزالی و مدت نعوظ کم دچار مشکل شده ام و این مووضوع باعث ناراحتی همسرم شده که حاضر به ارتباط با من نیست ضمنا من از قرص کاربامازپین استفاده می کنم . لطفا راهنماییم کنید متشکرم
پاسخ : ابتدا ازمايش پرولاكتين و تستوسترون ازاد انجام دهيد . در صورت طبيعى بودن يك قرص سيتالوپرام بيست يا اسنترا ٥٠ يك عدد هر شب موقع خواب تا سه ماه و سپس سه ساعت قبل از هر نزديكى ميل كنيد و در صورت عدم سفت شدن الت در صورت عدم ناراحتى قلبى و فشار خون تادالافيل نصف قرص يكساعت قبل از نزديكى ميل كنيد در صورت غير طبيعى بودن پرولاكتين به متخصص غدد مراجعه كنيد من دكتر ملك با شماره ٢٦٤٠٥٣٠١را پيشنهاد مى كنم  [ 1393-05-28 07:59:56 ]
سوال : با سلام من 28 سال داشته و مجردم و حدود 6 ماه است که عمل واریکوسل دو طرفه انجام داده ام اکنون در معاینه بیضه توسط خودم نمی توانم اندازه و شکل بیضه سمت چپم را مشخص کنم انگار که مایعی اطرافش رو گرفته و در ضمن با مقایسه با بیضه راستم, در قسمت بالای بیضه چپم (نرسیده به برامدگی کم بالای بیضه که متصل به طناب بیضه است) احساس می کنم که یک توده سفت به اندازه لوبیا وجود دارد که مقدار کمی تحرک داشته و در داخل بیضه ام هست و بعد از فشار دادن آن احساس درد کرده و این درد ادامه دارد بدون آزمایش و سونوگرافی چه احتمالاتی را برایم پیش بینی می کنید با سپاس فراوان
پاسخ : بهتر است مجددا سونوگرافى از كليه ها مثانه پرو خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم توصيه مى شود در مركز بيستون با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣و كشت و كامل ادرار و اسپرموگرام در مركز نابارورى رويان با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ انجام و نتيجه را به سايت ارسال كنيد  [ 1393-05-28 07:58:32 ]
سوال : سلام آقای دکتر . وقت شما به خیر و ممنون از وقتی که برای پاسخ گویی می گذارید. حدود 15 تا 20 روز پیش از روش اورژانسی قرص ال دی استفاده کردم و به غیر از پریود زود هنگام عارضه ای نداشتم. الان دچار سردرد شدید و حالت تهوع شدم (که گویا از عوارض این گونه قرص ها هم هست) .آیا با وجود گذشت این همه مدت این مسئله عوارض این گونه قرص ها هستند یا علت رو در چیز دیگری جست و جو کنم. متشکر
پاسخ : علت ان بهم خودن تعادل هورمونى است بعد از چند روز برطرف مى شود فعلا انداسترون يك عدد سه بار در روز استفاده نمائيد  [ 1393-05-28 07:56:56 ]
سوال : آقای دکتر تحریک نمیشم ( و اگر هم بشم تخلیه میکنم ) ولی باز هم تورم پروستات اذیتم میکنه و رفع نمیشه ... کافیه روی صندلی بشینم یا دوچرخه سوار بشم ، بدتر بدتر میشه ... به معقد هم فشار میاره که اذیت اون هم به این اضافه میشه ! آیا هیچ داروی مناسب دیگری نیست که تجویز کنید ؟؟؟ بی نهایت متشکرم ... ارادت ...
پاسخ : تخليه را ادامه و تامسولوسين يك عدد هر صبح و پرازوسين يك ميلى هر شب موقع خواب يك عدد كمك كننده است  [ 1393-05-28 07:54:46 ]
سوال : با سلام خدمت شما من پسری 15 ساله هستم که دو سه سالی هست که خود ارضایی میکنم و مدت هاس قصد ترک دارم میشه را های مناسبی را به من پیشنهاد کنید با تشکر
پاسخ : ورزش ،مطالعه ، انگيزه هاى قوى براى موفقيت براى ياد گيرى يك فن و يا يك درس كمتر در معرض تحريك جنسى قرار گرفتن و هر شب يك قرص سيتالوپرام بيست ميل كنيد  [ 1393-05-28 07:53:08 ]
سوال : سلام و وقت بخیر خدمت شما، سوالی رو با کد پیگیری 94210714 بخدمت ارسال کردم و شما در کمتر از 24ساعت پاسخ دادید منتها چیزی رو متوجه نشدم من اشاره کردم که دخترم و از رحم در متن سوال سخن گفتم پس سونوگرافی پروستات و اسپرموگرام و ... به چه معناست؟! پاسخ سوال من دقیقا مانند پاسخ شما به پسری 19 ساله است که مشکل خودارضایی دارد! لطفا بیشتر راهنماییم کنید...
پاسخ : حتما استباه كردم ببخشيد مجددا سؤال كنيد چون متن اماده است و احتمالا متوجه دختر بودنشان نشدم و فكر كردم پسر است سونوگرافى از كليه ها و مثانه پرو خالى و تخمدانها و رحم كه در مركز بيستون با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣ را توصيه مى كنم انجام به سايت ارسال كنيد يا به مطب مراجعه نمائيد  [ 1393-05-28 07:50:53 ]
سوال : با سلام خدمت دکتر عزیز.خانومی 30 ساله هستم.به علت تکرر ادرار شدید تامسولوسین مصرف می کنم.عمل سیستوسکوپی را هم انجام دادم.نتیجه اسپاسم مجاری ادرار تشخیص داده شد.آیا همان داروی قبل را ادامه بدهم یا شما داروی جدیدی تجویز می کنید؟
پاسخ : همين دارو مناسب است ادامه دهيد نيمساعت بعد از هر صبحانه ميل كنيد  [ 1393-05-28 07:48:36 ]
سوال : باسلام.اینجانب مردی 25ساله هستم در دوران نامزدی در زمان اولین بار برای دخول مشکلی پیش امد وصورت نگرفت و چندین بار بعد از ان دچارمشکل خم شدن الت از ابتدا(سمت بدن)شدم وجدیدا زمانی که میخواهم دخول صورت گیرد الت دچار شلی میشود وتابحال موفق نشده ام.چه دارویی شما تجویز میکنید یا به چه دکتری مراجعه نمایم.با تشکر و خسته نباشید فروان
پاسخ : ابتدا ازمايش پرولاكتين و تستوسترون ازاد انجام دهيد . در صورت طبيعى بودن يك قرص سيتالوپرام بيست يا اسنترا ٥٠ يك عدد هر شب موقع خواب تا سه ماه و سپس سه ساعت قبل از هر نزديكى ميل كنيد و در صورت عدم سفت شدن الت در صورت عدم ناراحتى قلبى و فشار خون تادالافيل نصف قرص يكساعت قبل از نزديكى ميل كنيد در صورت غير طبيعى بودن پرولاكتين به متخصص غدد مراجعه كنيد من دكتر ملك با شماره ٢٦٤٠٥٣٠١را پيشنهاد مى كنم  [ 1393-05-28 07:46:56 ]
سوال : سلام.عفونت مجاري ادرار به خودي خود هم ممكنه؟يعني رابطه ي جنسي نباشه يا ادم به استخر هم نره ولي عفونت مجاري ادرار بگيره؟لطفا پاسخ دهيد.ممنون از وقتي كه گذاشتيد.
پاسخ : بله بخصوص اگر خانم باشد  [ 1393-05-28 07:44:53 ]
سوال : سلام اقای دکتر یعنی پریودباشم بهیچ عنوان باردار نمیشم؟امکان نداره اصلا ک بشه؟
پاسخ : بله همين طور است حامله نمى شويد  [ 1393-05-28 07:43:48 ]
سوال : با سلام مردی 27 ساله هستم و مدت 18 ماه که متاهل شده‌ام. در این مدت در رابطه با همسر هیچ مشکل خاصی در من وجود نداشته و حتی از لحاظ زمانی دیرتر ار همسرم ارضاء میشدم اما تقریبا از 2 ماه پیش تا کنون بسیار زود ارضا میشوم(شاید به دقیقه هم نرسد) و در کل احساس میکنم قوای جنسی قبل را ندرام. لطفا بنده را راهنمایی کنید با تشکر
پاسخ : ابتدا ازمايش پرولاكتين و تستوسترون ازاد انجام دهيد . در صورت طبيعى بودن يك قرص سيتالوپرام بيست يا اسنترا ٥٠ يك عدد هر شب موقع خواب تا سه ماه و سپس سه ساعت قبل از هر نزديكى ميل كنيد و در صورت عدم سفت شدن الت در صورت عدم ناراحتى قلبى و فشار خون تادالافيل نصف قرص يكساعت قبل از نزديكى ميل كنيد در صورت غير طبيعى بودن پرولاكتين به متخصص غدد مراجعه كنيد من دكتر ملك با شماره ٢٦٤٠٥٣٠١را پيشنهاد مى كنم  [ 1393-05-28 07:41:52 ]
سوال : با سلام. من 29 سال دارم و هم وارکوسل خفیف و هم کاهش جهش اسپرم دارم آیا می توانم جهت بالا بردن جهش اسپرم از قرص semenaxاستفاده کنم؟خیلی برام مهمه منتظر جوابتونم
پاسخ : بهتر است ابتدا مجددا براى مشخص شدن مشكل سونوگرافى از كليه ها و مثانه پرو خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم و كشت و كامل ادرار و اسپرموگرام را در مركز نابارورى رويان با شماره٢٣٥٦٢٠٠٠انجام و به مطب براى معاينه مراجعه كنيد با توجه به كار خوب سونوگرافى مركز بيستون انرا توصيه مى كنم شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣ مصرف دارو كمكى به شما نمى كند  [ 1393-05-26 19:36:18 ]
  انتخاب صفحه

کاربر گرامی : لطفا هنگام ثبت سوال ، سن ، جنس و تعداد فرزند را هم مشخص نمایید


جهت ارسال سوال میبایست عضو پورتال باشید . برای عضویت‏ اینجا ‏را کلیک کنید ‏.‏

نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
برنامه هفتگی
صفحه اصلي
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
مطالب و مقالات
سوالات مطرح شده
علائم بيماري هاي اورولوژيك
بيوگرافي
فرم ثبت نام
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences