پوست و مو
بهترین خدمات پوست و مو را از ما بخواهید
كلينيك ارولوژي
هر چه از بيماريهاي كليوي ميخواهيد بدانيد .......... كليك كنيد
تعیین وقت
برای دریافت نوبت ویزیت اینجا کلیک کنید .
سایت دیگر من
برای مشاهده سایت دیگر من کلیک کنید
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : باسلام.شرمنده اقای دکتر بد سوالمو پرسیدم.سوالم اینه زمانی ک بدون کاندم سکس داشته باشیم و ناخواسته اب منی وارد رحم بشه یا کاندوم پاره بشه بهترین راه برای جلو گیری سریع از بارداری یت بهترین و قویترین قرص ک بلافاصله مصرف کنم و باردار نشم چیه؟مرسی
پاسخ : بهتر است با يك متخصص زنان سؤال كنيد من دقيقا نمى دانم  [ 1393-05-30 12:19:07 ]
سوال : سلام آقای دکتر بیمار یکی از بستگانم هستند و خانم هستند و متولد 1345 می باشند. دچار سرطان مثانه بدخیم نوع کم خطر هستند . در مرداد 92 سیستوسکوپی شدند و تومور از مثانه بر داشته شد و بعد از 6 ماه باز سیستوسکوپی شدند و مشکلی نداشت . بعد از 3 ماه از تاریخ سیستوسکوپی سونو گرفته شد و باز هم موردی مشاهده نگردید. دوباره بعد از سه ماه از تاریخ قبل - که 29 مرداد 93 است- سونو گرفتیم و دو لکه ی پولیپوئید به قطر 5 میلی متر در دیواره و سمت راست مثانه مشاهده شده است.از همان اول درمان -- مرداد 92- بنا به نظر دکتر هیچ دارویی مصرف نکرده اند . به نظر شما روند پیگیری بیماری درست است؟
پاسخ : خير بهتر است تا دو سال هر سه ماه و تا چهار سال هر شش ماه و سپس هر سال تا ده سال سيتسكوپى انجام و تحت درمان با واكس ب ث ژ بمدت ٨ هفته قرار گيرد  [ 1393-05-30 12:18:12 ]
سوال : با سلام.آیا مثانه عصبی یا اسپاسم مجرای ادرار با عمل لیزری یا لاپاروسکوپی درمان می شود یا فقط درمان دارویی دارد؟
پاسخ : بهتر ايت براى معاينه به مطب براى ويزيت رايگان مراجعه كنيد و نگران نباشيد بستگى به شدت و علت دارد  [ 1393-05-30 12:15:41 ]
سوال : با سلام.پسری هسنم22 ساله.بعداز ادرار و حمام مقداری ادرار از من خارج میشود.فرموده بودید ازمایش انجام بدم.انجام دادم.دکتر گفت مشکلی نیست و برام قرص سیپروکینول و پرازوسین تجویز کرد.نظر شما رو میخواستم بدونم.آیا همین قرص رو ادامه بدم یا نه؟ اینم لینکهای جواب آزمایش http://s5.picofile.com/file/8136132376/2.jpg http://s5.picofile.com/file/8136132392/1.jpg
پاسخ : مى توانيد استفاده طنيد در صورت عدم درمان يك كپسول تامسولوسين هر صبح بعد از صبحانه ميل كنيد و سعى كنيد تحريك نشويد ولى اگر شديد منى را تخليه كنيد  [ 1393-05-30 12:14:39 ]
سوال : با سلام من یک برجستگی سفت و کوچک در بییضه ام رو پیدا کرده ام که با توجه به مطالعاتی که در اینترنت کردم 90 درصد احتمال سرطان بیضه ام وجود دارد. اگر به پزشک مراجعه کنم و تصمیم به برداشتن یکی از بیضه هایم گرفته شود چه مشکلی برایم از لحاظ باروری اسپرم به وجود خواهد آمد. با سپاس فراوان
پاسخ : صد در صد اشتباه نى كنيد بهتر است سونوگرافى از كليه ها و مثانه پرو خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم و كشت و كامل ادرار و اسپرموگرام و الفا FP,بتاHCG را در مركز نابارورى رويان با شماره٢٣٥٦٢٠٠٠انجام و نتيجه را ارسال كنيد با توجه به كار خوب سونوگرافى مركز بيستون انرا توصيه مى كنم شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣  [ 1393-05-29 18:16:56 ]
سوال : من یه پسر سی ساله هستم از دوران راهنمایی موهای من شروع سفید شدن کردن که ارثیه است میخواستم بدونم که خود ارضایی باعث سفید شدن ریش و موی سر میشود ؟ چون اخیرن موها ریش و صورتم بت سرعت بیشتر در حال سفید شدن هستن؟
پاسخ : ربطى بهم ندارند و خود ارضايى اساسا عارضه اى ندارد و بيشتر دفاعى است براى كنترول غريزه جسمى و عدم ايجاد مشكل براى فرد كه با افزايش سن كلا از بين مى رود  [ 1393-05-29 18:15:29 ]
سوال : هجده سال پیش بر اثر فشار زیادی که به ناحیه آلتم وارد کردم مقدار کمی خون درترشحات دیدم . پس از ان مدتی منی خارخ شده کاملا رفیق بود و دیگر هرگز نعوظ کامل نداشتم مگر در زمان خواب . این مشکل هنوز هم ادامه دارد . زمان انزال هم خیلی کوتاه شده است . لطفا مرا راهنمایی کنید .
پاسخ : ابتدا ازمايش پرولاكتين و تستوسترون ازاد انجام دهيد . در صورت طبيعى بودن يك قرص سيتالوپرام بيست يا اسنترا ٥٠ يك عدد هر شب موقع خواب تا سه ماه و سپس سه ساعت قبل از هر نزديكى ميل كنيد و در صورت عدم سفت شدن الت در صورت عدم ناراحتى قلبى و فشار خون تادالافيل نصف قرص يكساعت قبل از نزديكى ميل كنيد در صورت غير طبيعى بودن پرولاكتين به متخصص غدد مراجعه كنيد من دكتر ملك با شماره ٢٦٤٠٥٣٠١را پيشنهاد مى كنم  [ 1393-05-29 18:14:08 ]
سوال : باسلام خدمت دکتر عزیز.فدای شما ک سریع و واضح پاسخگوی سوالاه هستید.اقای دکتر هترین و قوی ترین قرص برای سکس بدون محافظه چیست ک اگ اب وارد شود و بخورم برای جلوگیری؟و روش مصرف.مرسی فداتون
پاسخ : من سوال شما را نفهميدم  [ 1393-05-29 18:13:06 ]
سوال : با سلام مجدد آقای دکتر ببخشین توضیح تکمیلی سوالم اینکه منظورم از دستشویی در سوالم، توالت بود که وقتی با دست چپم شیر رو باز می کنم و با همون دستم خودم رو میشورم، امکان انتقال عفونت و باکتری از همخونه ایم که به همون شیر دست زده اند به مجاری ادرار من هست ؟ ممنونم
پاسخ : بله نگران نباشيد اكثر اين ميكروبها در هواى ازاد از بين مى روند  [ 1393-05-29 18:11:21 ]
سوال : با سلام مردی 36 ساله و مجرد هستم همخونه ای من عفونت مجاری ادرار دارد و با خانم های صیغه ای خود بدون استفاده از کاندوم از راه مهبل و روده رابطه دارد.از آنجا که ایشون با آب خودشون رو میشورن و دستشونو به شیر می زنن، وقتی دستشوی می رم برای جلوگیری از انتقال عفونت ، سعی می کنم وقتی شیر دستشوییی خشک است آن را باز کنم و هیچگاه به شیر خیس دست نمی زنم. آیا انتقال عفونت و باکتری برای من محتمل هست؟ به صورت کلی عفونت و باکتری از راه تماس خشک منتقل می شود؟ لطفا" راهنماییم کنین. ممنونم
پاسخ : خير اصلا نگران نباشيد اتفاقى براى شما نمى افتد  [ 1393-05-29 18:10:04 ]
سوال : با سلام.پسری هسنم22 ساله.بعداز ادرار و حمام مقداری ادرار از من خارج میشود.فرموده بودید ازمایش انجام بدم.انجام دادم.دکتر گفت مشکلی نیست و برام قرص سیپروکینول و پرازوسین تجویز کرد.نظر شما رو میخواستم بدونم.آیا همین قرص رو ادامه بدم یا چیز دیگه ای؟ مدتی هم هست که تو مدفوع هم خون مشاهده کردم و در حال انجام آزمایشات هستم.آیا امکان داره مشکلات مربوط به خون در مدفوع بخاطر مصرف داروها بوده باشه. اینم لینکهای جواب آزمایش http://s5.picofile.com/file/8136047176/1.jpg http://s5.picofile.com/file/8136047242/2.jpg
پاسخ : خير ربطى بهم ندارد مگر اينكه مرتب يبوست داشته باشيد كه بايد براى خون در مدفوع به متخصص گوارش مراجعه كنيد  [ 1393-05-29 18:08:37 ]
سوال : با سلام خدمت شما . من قبلا هم مزاحم شما شدم و مشکلم اکتوپی کلیه راست بودش (هر دو کلیه در سمت راست بدنم هستن) سی تی اسکن و سونو که انجام دادم هیچگونه مشکلی نداشتم . دکتر معالج من گفت که باید از ضربه خوردن به شکمم جلوگیری کنم و مواظب باشم که که کلیه ام دچار سنگ نشه و سنگ کلیه واسم خطرناکه؟. حالا من چکار کنم که دچار سنگ کلیه نشم ؟ مصرف چه چیزایی باعث سنگ کلیه میشه ؟ کوهنوردی و فوتبال ضرری ندارد؟
پاسخ : شما يك انسان سالم با تمام خصوصيات هستيد نه سنگ مى گيريد و نه نياز به اين داريد كه ضربه نخوريد همه ورزشها ازجمله كشتى وزنه بردارى و يا فوقبال منعى نداريد و اصلا نگران نباشيد و ديگر به ان فكر نكنيد  [ 1393-05-29 17:57:35 ]
سوال : با سلام. پس از مشاهده آزمایش اسپرموگرام بنده فرمودید که تیپ A کم است. منظور از لحاظ پزشکی ( و نه روان پزشکی ) چیست ؟ با تشکر
پاسخ : چون نوع A خيلى مهم در بارورى است و بعد B و اهميت ان براى بارورى زياد است همين پس بايد علت انرا جويا شويد و براى اين منظور سونوگرافى از كليه ها و مثانه پرو خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم و كشت و كامل ادرار و اسپرموگرام را در مركز نابارورى رويان با شماره٢٣٥٦٢٠٠٠انجام و نتيجه را ارسال كنيد با توجه به كار خوب سونوگرافى مركز بيستون انرا توصيه مى كنم شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣  [ 1393-05-29 17:10:34 ]
سوال : سلام آقای دکتر من چند مشکل دارم .1-بسیار سرد مزاجم.2- زود انزالی و عدم نعوظ دارم.بنظر شما چکارکنم؟
پاسخ : ابتدا ازمايش پرولاكتين و تستوسترون ازاد انجام دهيد . در صورت طبيعى بودن يك قرص سيتالوپرام بيست يا اسنترا ٥٠ يك عدد هر شب موقع خواب تا سه ماه و سپس سه ساعت قبل از هر نزديكى ميل كنيد و در صورت عدم سفت شدن الت در صورت عدم ناراحتى قلبى و فشار خون تادالافيل نصف قرص يكساعت قبل از نزديكى ميل كنيد در صورت غير طبيعى بودن پرولاكتين به متخصص غدد مراجعه كنيد من دكتر ملك با شماره ٢٦٤٠٥٣٠١را پيشنهاد مى كنم  [ 1393-05-29 17:05:43 ]
سوال : سلام.من مشکل عدم هماهنگی انقباض مثانه و اسفنکتر دارم.1-خواستم بدونم که بعد از درمان رعایت نکردن چه عواملی باعث میشه که بیماری خودش رو دوباره نشون بده؟2 -اگر گاهی کمی دچار مشکل شوم آیا باکلوفن تاثیری در بهبود این مشکل دارد؟چند وقت قبل یبوست شدید داشتم و بعد از آن تا به حال حدود 10 روز هست که مشکل دفع ادرار پیدا کردم و مثانه دیر تخلیه میشه.البته وضعیتم هنوز خیلی حاد نیست.آیا میتونم بکلوفن مصرف کنم؟با سپاس...
پاسخ : معمولا يبوست دير ارگاسمى و عدم حس خوب ادرار از علائم است بهتر است تامسولوسين يك عدد هر صبح بعد از صبحانه ميل كنيد  [ 1393-05-29 17:04:24 ]
سوال : با سلام مردی 20 ساله هستم ، سال گذشته برای اقدامات ثپیش از بت نام دانشگاه تست پروتین در ادرار دادم که به حالت trace بود و پزشک عمومی گفت چیز مهمی نیست ، بعد از یک سال تست میکروآلبومین رندوم دادم که میزان آن 71 بود که از نرمال که حداکثر 20 است ، بسیار بالاتر است ، سونوگرافی کلیه ها افزایش مختصر ضخامت انکوژیسته کورتکس کلیه و افزایش حجم پروساات به 32 سی سی و باقی ماندن 35 سی سی ادرار پس از تخلیه کامل در مثانه بود. مشکل استمنا ندارم و فقط در حالت خواب جنب میشوم ، آیا این ارتباطی با ابعاد پروستات دارد؟! نظر کلی تشخیصی شما چیست؟!
پاسخ : شما حتما بايد يك متخصص نفرولوژى مراجعه كنيد ممكن است فشارخون داشته باشيد و براى باقيمانده ادرارى بايد كاملا بررسى شويد و براى معاينه به مطب مراجعه كنيد و مقدار پروتئين 24ساعته و گليرانس كراتى نين شما اندازه گيرى شود  [ 1393-05-29 16:59:37 ]
سوال : با سلام اقای دکتر من میخواستم از عمل بزرگی الت بگید واز عوارضش چون من میخوام عمل کنم پسری 21 ساله هستم ایا این عمل رو در چه شرایطی انجام دادن بهتر است وحداکثر چقدر طول وقطر الت افزایش میابد طول الت من در حالت خوابیده 2.5و قطر ان 1.5 سانت است از زحمات شما نهایت سپاس را دارم
پاسخ : خوابيده مهم نيست بايد در حال خوابيده بكشيد و اندازه بگيريد توصيه من عدم عمل است و تنها راه بزرگى هم عمل است ولى عوارض ان زياد مانند عفونت عدم رضايت و خونريزى و موارد نادر قطع عصب و عدم بلند شدن ان است و معمولا بين ٥-١سانت بلند تر مى شود  [ 1393-05-29 16:37:57 ]
سوال : با سلام خدمت دکتر عزیز. خانومی 30 ساله هستم.تکرر ادرار دارم.می خواستم بدونم برای اسپاسم مجاری ادرار که توسط سیستوسکوپی تشخیص داده شد داروی اوکسی بوتن نین کلوراید بهتر است یا باید همان تامسولوسین مصرف بشه؟
پاسخ : هر دو را بايد مصرف كنيد  [ 1393-05-28 19:56:47 ]
سوال : با سلام و تشکر از پاسخگویی حضرتعالی همانطور که گفتم من کاربامازپین 200 مصرف می کنم شبی یک عدد با داروهای پیشنهادی شما تداخلی ندارد. کد پیگیری سئوالم 18114315 بود متشکرم
پاسخ : خير مى توانيد مصرف كنيد  [ 1393-05-28 15:58:14 ]
سوال : سلام.اقاي دكتر.شما راجبه واكسن گارداسيل كه اخيرا براي جلوگيري از ويروس اچ پي وي اوده در بازار اطلاعي داريد؟توصيه ميكنيد انجام به واكسن رو يا خير؟ ر يك سايت راجبه عوارض خوندم به نظرم خطرناك اماد.لينكش رو خدمت شما ميزارم http://www.rxlist.com/gardasil-side-effects-drug-center.htm
پاسخ : بهتر است با يك متخصص عفونى مشورت كنيد  [ 1393-05-28 15:57:08 ]
سوال : از پاسخ گویی فقط سیتالوپرام برای سن من ضرر نداره
پاسخ : من سن شما را نمى دانم اگر بالاى بيست هستيد خير  [ 1393-05-28 15:56:08 ]
سوال : با سلام.من از 11 سالگی مشکل عدم هماهنگی بین انقباض مثانه و اسفنکتر داشتم(به تشخیص دکتر اسماعیل موسی پور)تشخیص دیگر پزشکان تنگی مجرا بود.ادرارم کم کم و گاهی منقطع خارج می شود.6 سال قبل برای بار سوم سیستوسکوپی شدم و بعد مصرف کلی بکلوفن و فلومکس درمان شدم.حالا باز هم به سراغم آمده.بعد از هر بار سیستوسکوپی تا مدتی خوب بودم و دوباره مشکل دار می شدم.دختر 27 ساله و مجردم.در هیچ آزمایشی تنگی مجرا دیده نشده.مشکلم فقط چیزی بود که دکتر موسی پور تشخیص دادند.حالا چند روزه مشکل دفع ادرار دارم.1-آیا ممکن است تا آخر عمر بعد از مدتی درمان دوباره عود کند؟بعضی می گویند درمان قطعی ندارد.درست است؟
پاسخ : بايد درمان را ادامه دهيد و از يبوست پرهيز نمائيد  [ 1393-05-28 08:13:24 ]
سوال : سلام آقای دکتر من 20 سالمه و فیناستراید پروپشیا 1 میلی برای ریزش موهام مصرف میکنم بعد 4 ماه مصرف احساس درد خفیف ودرونی و عجیبی توی بیضه چپم کردم قرص رو قطع کردم درد هم از بین رفت بعد چند روز بعد 2 ماه دوباره مصرف کردم بعد یه هفته دوباره درد خفیف پیداش شد خواستم بدونم حتما لازمه فیناستراید رو قطع کنم؟ این درد جای نگرانی داره؟ این درد موقعهای که نشستم یا دراز کشیدم پیداش میشه ممنون
پاسخ : علت ان تحريك بدون تخليه است بهتر است سونوگرافى از كليه ها مثانه پرو خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم توصيه مى شود در مركز بيستون با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣و كشت و كامل ادرار و اسپرموگرام در مركز نابارورى رويان با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ انجام و نتيجه را به سايت ارسال كنيد  [ 1393-05-28 08:11:56 ]
سوال : با عرض سلام مردی هستم62 ساله با دو فرزند بالغ دو سال پیش بخاطر بزرگی پروستات و تکرر ادرار پزشکم فایناستروید و تامسولاسین تجویز کردند که موثر بود.بعد از 15 ماه مصرف انها بخاطر عوارض شدید روی قوای جنسی فایناسترویدرا متوقف کردم.حالا پروستات دو باره بزرگ شده(75 میلی)آیا عمل جراحی کنم یا قرصها را ادامه دهم
پاسخ : فعلا كپسول را ادامه و هر شش ماه ازمايش psaبدهيد  [ 1393-05-28 08:10:33 ]
سوال : با سلام خدمت شما .پسری 24 ساله هستم چند روز پیش برای چکاب بدنم رفته بودم سونوگرافی که متوجه شدم دارای کلیه اکتوپی یک طرفه در سمت راست هستم . سی تی اسکن که انجام دادم هیچگونه مشکلی در مثانه و حالب مشاهده نشد و تا حالا هیچ دردی هم نداشتم میخواستم بدونم بعدا مشکلی پیش نمیاد واسم ؟ چه مواردی رو باید رعایت کنم ؟ با تشکر
پاسخ : خير مشكلى پيش نمى اورد و نيازى به پيگيرى ندارد هر شش ماه بعنوان چك اپ سونوگرافى و bun,cr,fbs u/a انجام دهيد  [ 1393-05-28 08:09:12 ]
  انتخاب صفحه

کاربر گرامی : لطفا هنگام ثبت سوال ، سن ، جنس و تعداد فرزند را هم مشخص نمایید



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
آیا بايد واريكوسل را عمل كرد
برنامه هفتگی
خون در ادرار
صفحه اصلي
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
سوالات مطرح شده
علائم بيماري هاي اورولوژيك
بيوگرافي
فرم ثبت نام
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences