پوست و مو
بهترین خدمات پوست و مو را از ما بخواهید
كلينيك ارولوژي
هر چه از بيماريهاي كليوي ميخواهيد بدانيد .......... كليك كنيد
تعیین وقت
برای دریافت نوبت ویزیت اینجا کلیک کنید .
سایت دیگر من
برای مشاهده سایت دیگر من کلیک کنید
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : باسلام.بنده مشکل زودانزالی دارم و به هر پزشک و متخصصی مراجعه میکنم با داروهایی که مینویسن مشکلم حل نمیشه وسریع ارضا میشم.وهمین دلیل هم یکی از دلایلی بود که از همسرم جدا شدم و حالاهم دوباره قصد ازدواج دارم اما از این مشکل هراس دارم.لطفآ کمکم کنید.
پاسخ : زود انزالى يك بيمارى نيست بلكه ناشى از طبيعت هر فرد است ولى مى توان انرا بهبود بخشيد و بهترين راه افزايش زمان معاشقه است بعد افزايش تعداد دفعات نزديكى در هفته و در اخر خوردن قرص سيتالوپرام بيست هر شب تا سه ماه و بعد از سه ماه سه ساعت قبل از نزديكى يك قرص ديگر ميل كنيد  [ 1393-11-23 10:14:45 ]
سوال : با سلام و عرض خسته نباشید من و همسرم به تازگی ازدواج کردیم به دلیل عرف موجود در خانواده نمیتونیم رابطه جنسی کامل داشته باشیم و با اصرار من رابطه جنسی مقعدی رو انتخاب کردیم و همونجا هم مایع منی تخلیه شد حالا بعد از گذشت 2 ماه همسرم از درد نمیتونه اسفنکچرش رو باز بسته کنه یا حتی با فشار بشینه موقع دفع مدفووع هم دردش بیشر میشه ممنون میشم اگه راهنمایی کنید عذاب وجدان دارم
پاسخ : بهتر است ديگر از اين راه استفاده نكنيد از سبزى و ميوه بيشتر و مايعات و استفاده از دسشويى فرنگى كمك كننده است  [ 1393-11-23 10:14:00 ]
سوال : با سلام متشکر از پاسخ دادناتون واقعا زحمت میکشید دکتر بالا و پایین بودن بیضه ها (اختلاف ارتفاع بیضه ها) چه دلایلی میتونه داشته باشه؟ دکتر جواب سونو گرافیم رو چطور میتونم براتون ارسال کنم؟ بازم ممنون.
پاسخ : انها بيمارى نيستند به سايت ديكرم بنام www.drmjk.irارسال كنيد  [ 1393-11-23 10:12:34 ]
سوال : سلام خسته نباشید دو تا سوال داشتم.1- من دو ماه پیش ارتباط داشتم ایا الان دادن ازمایش hiv صحیح است و اگر مشکلی باشه ازمایش نشون میده یا نه؟ 2- شرمنده میپرسم این ویروس از طریق بوسه . ل ب دادن و خوردن ا ل ت منتقل میشه؟ با تشکر پایدار باشید
پاسخ : خير به اين شكل نمى شود و بهتر است يك ماه ديگر ازمايش دهيد  [ 1393-11-23 10:12:06 ]
سوال : سلام.23 ساله هستم.5 سال قبل دکتر ارولوژیست برای افزایش تعداد اسپرم به من قرص کلومیفن داد که 90 روز خوردم.بعد از اتمام قرص ها که ازمایش دادم هورمون fsh -LH_testestron بالاتر از حد طبیعی رفته بود.دکتر میگفت به خاطر مصرف قرصه اخیرا هم که ازمایش دادم نرمال بوده همه ی این هورمون ها.نگرانه اینم که در اینده به خاطر مصرف این قرص ها مشکل برای من پیش بیاد.لطفا راهنمایی کنید من رو.مشکلات چشمی یا غدد درون ریز بدن.متشکرم از شما
پاسخ : اثر اين دارو در ان زمان بوده و ديگر تمام شده است و نگران نباشيد بهتر است با اتوجه به اينكه اسپرم شما مشكل داشت حتما چون واريكوسل عامل عمده در نابارورى مردان است و تشخيص ان با معاينه توسط پزشگ ارولوژيست و سونوگرافى كالر داپلر اسكروتوم كه در ان معمولا بيضه چپ كه بايد بزركتر از راست باشد يا مساوى و يا كوچك تر است چون واريكوسل باعث كوچكى بيضه خواهد شد و اسپرموگرام كه بهتر است در مركز رويان با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ انجام شود و اين بهترين روش براى تشخيص واريكوسل و نابارورى در ارولوژى است و پس از تشخيص نابارورى شما ناشى از واريكوسل و با توجه به تحقيقاتى جديد معمولا تا ٨٥ در صد واريكوسل دو طرفه است بهتر است دو طرفه انجام شود  [ 1393-11-23 10:12:05 ]
سوال : با سلام من مشکل تکرر ادار دارم دکتر به من سیپرو فلوکساسین داده ولی تاثیری ندارد بهد از دفع ادار زیر شکمم درد میکند بعض موقع هم احساس میکنم شکمم پر از اب شده چکار کنم
پاسخ : سونوگرافى و كشت و كامل ادرار انجام دهيد در صورت طبيعى بودن هر صبح بعد از صبحانه يك كپسول تامسولوسين ميل كنيد  [ 1393-11-23 10:08:33 ]
سوال : باعرض سلام خانمی 26 ساله هستم چندوقت تکرار ادرار دارم خواهشمند هستم راهنمایم کنید؟همچنین جلوگیریم رو قطع کردم مشکلی داره برا بارداریم؟همچنین همسرم واریکوسل داره؟راهنماییم کنید با تشکر.
پاسخ : بطى به ان ندارد بايد از يبوست سرما و نگهدارى ادرار بمدت طولانى پرهيز نمائيد و تامسولوسين يك عدد هر صبح بعد از صبحانه ميل كنيد  [ 1393-11-22 09:34:11 ]
سوال : با سلام و عرض ادب.سوالی داشتم آقای دکتر من 37 سال سن دارم مدتی است که میل جنسیم خیلی کم شده و نعوظ هم همچنین برای نزدیکی نعوظ کامل ندارم.همچنین بعد از ادرار و عمل استبرا چند قطره ادرار دوبار میاد علت بی میلی جنسی و عدم نعوض و قطره های ادرار چی میتونه باشه قندم هم بال نیست ازمایش دادم چکار باید بکنم داروهای ضد اضطرابم میخورم بهم نمیسازه و کلا میل جنسی از بین میره.ممنون از شما
پاسخ : عدم نعوظ ، اختلال در شروع ،عدم ميل جنسى به جنس مخالف ، اختلال در حين دخول و زود و يا دير انزالى در ارولوژى معمولى دو علت اساسى دارد يكى ناشى از اختلال هورمونونى و افزايش پرولاكتين يا گاهش تستوسترون است كه به متخصص غدد مربوط مى شود ديگرى روحى روانى كه به ارولوژيست و متخصص روان پزشك بايد مورد معاينه بررسى و درمان قرار گيرد پس بعد از انجام دو ازمايش فوق در صورت نرمال بودن يكى از داروهاى موثر در بهبود ان مانند اسنترا ٥٠ هر شب يك قرص تا ٦-٣ ماه كه باعث افزايش شادى و افزايش و طولانى شدن و متعادل كننده نزديكى همراه با افزايش ارامش كمك كننده است و در صورت عدم بهبود تادالافيل ١٠ نصف قرص يكساعت قبل از نزديكى كمك كننده است و بايد بدانيد كه اين دارو فشار را پائين مى اورد و با داروهاى قلبى و فشار خون و باز كننده عروقى ديگر مانند نيتروها نبايد مصرف نمود و مقدار ان تا بيست ميلى در صورت عدم پاسخ قابل افزايش است  [ 1393-11-22 09:32:56 ]
سوال : با سلام آقای دکتر من الان سه ساله به علت افسردگی خفیف قرص 20 میلی گرم سیتالوپرام مصرف میکنم یه جا خوندم باعث شکست کروموزم ها میشه و این باعث عدم باروری در مرد میشه آیا حقیقت داره چون قصد ازدواج دارم بعدشم هر چه به پزشکم میگم قطعش کنه چون حالم بهتر شد باز تجویز میکنه خودم میتونم قرص رو ترک کنم؟ با تشکر
پاسخ : اصلا چنين چيزى صحت ندارد نگران نباشيد به درمان با قاطعيت ادرامه دهيد  [ 1393-11-22 09:29:26 ]
سوال : با سلام ، پسر جوانی هستم 24 ساله. آیا استمنا باعث زود انزالی میشود یا نه ؟
پاسخ : خير نمى شود  [ 1393-11-22 09:27:57 ]
سوال : سلام خدمت شما من 19 سالمه مجرد هستم قد 180 وزن 76 کیلو میخواستم بدونم راهی هست که آلت بزرگتر بشه؟ چه حرکاتی رو میشه انجام داد؟ یا چه غذا هایی خورده بخوریم؟از طریق طب سنتی چطور؟ از راهنمایی شما ممنون
پاسخ : اندازه الت تاثيرى در رابطه زناشويى حتى بارورى ندارد ولى ١٠-٩را حداقل فرض نموده اند و كمتر از اين را كوچكى الت مى دانند و متاسفانه با باورهاى اجتماعى بخصوص مردان نزديك نيست و بيشتر افرادى هستند كه كمتر به احساس و بيشتر به فيزيك نزديكى توجه دارند و هيچ دارو چه گياهى چه دارويى چه روغن و دستگاه اثرى در انها ندارد و اگر داشته باشد قابل توجه نيست و تنها جراحى است كه معمولا با انتظارت شما هماهنگى ندارد و بعد از عمل ناراضى خواهيد بود و عارضه ان زياد است  [ 1393-11-22 09:26:11 ]
سوال : سلام آقای دکتر. یه سوال داشتم. به هر دکتری که اینجا سوال رو میگم جواب نمیدن. شما جواب بدید خواهش میکنم. رنگ آب منی من زرده. آزمایش اسپرم دادم سالمه. بعضی اوقات رنگش کم رنگه بعضی اوقات پررنگ. چرا برای بعضی ها سفیده؟ برای من رنگش زرد؟ دلیلش چیه؟ چه دارویی برای تغییر رنگش مصرف کنم؟ خواهش میکنم جوابمو بدید. ممنون 22 سالمه ... هر سه یا چهار روز یکبار آب منی من تخلیه میشه
پاسخ : رنگ منى وابسته به زمان تخليه است هر جه دير تر رنگ ان به زردى و نارنجى مى رود و اگر فاصله كم باشد سفيد صدفى و اينها گويا سلامت يا بيمارى نيستند  [ 1393-11-22 09:25:14 ]
سوال : سلام آقای دکتر میخواستم بپرسم امکان داره حتی با مراجعه ب پزشک و طی دوره درمان بازهم واریکوسل درمان نشه و برای همیشه باعث عقیم شدن مرد بشه؟
پاسخ : خير حتما درمان مى شويد و حتما بچه دار خواهيد شد نگران نباشيد  [ 1393-11-22 09:23:50 ]
سوال : سلام من 28 سالمه، متاهل و مذکر هستم. در ناحیه تناسلی خودم احساس درد خفیف همراه با ادرار دارم، اما موقعی که برای قضای حاجت میرم، چند قطره ادرار دارم؟ به نظر شما مشکل من چیه و باید به چه متخصصی مراجعه کنم؟
پاسخ : سونوگرافى از كليه ها و مثانه پرو خالى و اينگواينال راست و چپ و پروستات واسكروتوم ، كامل ادرار و كشت ادرارى انجام و نتيجه را ارسال كنيد  [ 1393-11-22 09:03:29 ]
سوال : با سلام خدمت دکتر عزیز قبلا هم پیام داده بودم که بدلیل درد خفیف در کشاله ران و بیضه چپ به دکتر مراجعه کردم و بعد از سونو تشخیص واریکوسل خفیف داده شد و ازمایش اسپرموگرام دادم که *sperm count 66.37 *motile sperms 43.75 بوده است و گفته شد که تحرک اسپرم ها ضعیف است.بنظر شما و بر طرف کردن این مشکل چه دارویی استفاده کنم؟؟؟ آیا با این اوضاع میتوانم اقدام به بچه دار شدن کنم مشکلی وجود ندارد؟؟
پاسخ : بله نگران نباشيد براى بهبود اسپرم دارو اثر زيادى ندارد ممكن است واريكوسل داشته باشيد به مطب براى معاينه تشريف بياوريد  [ 1393-11-22 09:02:35 ]
سوال : با سلام 56ساله .سه ماه پیشص عملturpانجام.درد درون مثانه تکررادراروسوزش دارم.ایادردتمام میشود.داروی پیشنهادی پی اس ا0.8میباشد.با احترام
پاسخ : تامسولوسين يك عدد بعد از هر صبحانه و يوريناسين ٥ ميلى يك عدد هر شب و سونوگرافى كليه ها و مثانه پرو خالى و پروستات و كشت و كامل ادرار انجام دهيدة  [ 1393-11-22 09:00:20 ]
سوال : با سلام/من مرد 25 ساله...89 واریکوسل چپ عمل کردم.الان راست خفیف دارم.سابقه پروستاتیت دارم.تو اسپرموگرامmotility گرید صفر 25گرید یک 20گرید دو 10.گرید سه 25و گرید چهار بیست میباشد.تعداد 3.8 و شکا نرمال 65و p.h7.8vرو دارم.بقیه هم نرمال هستن.تشخیص شما تو این زمینه چیه.آیا مشکل من شدید است:
پاسخ : شما از اول واريكوسل دو طرفه داشتيد بهتر است به مطب براى معاينه مراجعه كنيد  [ 1393-11-22 08:58:54 ]
سوال : سلام. من پسری مجرد و 25 ساله هستم. بیضه سمت راستم زایده ای داشت که با ازمایش مشخص شد که اپیدیدیموسل با اندازه 17 میلیمتره. پرس و جو و مطالب مختلف نشون میداد که عمل کردن باعث جلوگیری اسپرم یا عقیم شدن یک بیضه میشه. میخواستم بدونم با توجه به اینکه من دردی ندارم ولی در صورت دست زدن به ان کیست دچار درد می شوم. میخواستم بدونم ایا اقدام به عمل کنم یا اینکه عمل نکنم تا زمانی که درد مداوم ایجاد شه. راستش با توجه به اینکه برداشتن کیست اپیدیدیم باعث عقیم شدن ان بیضه می شود نمیخوام عمل کنم. ولی از عوارض اختمالی این کار هم میترسم. لطفا کمکم کنید.ممنون
پاسخ : اسپرماتوسل بيمارى نيست و نگران نباشيد بيمارى نيست و نياز به عمل ندارد عمل كردن ممكن است مسير عبور اسپرم را ببندد و باعث نا بارورى شود  [ 1393-11-22 08:56:08 ]
سوال : سلام آقای دکتر خسته نباشید پسر 23 ساله ای هستم که گاهی اوقات ارضا میشم داخل خود آب منیم 1ماده ی سیاه رنگ دیدم نگران شدم ممنون میشم اگه راهنماییم کنین
پاسخ : نگران نباشيد اسپرم را در مركز رويان با شماره ٢٣٥٦٠٠٠ اسپرموگرام انجام دهيد  [ 1393-11-22 08:54:27 ]
سوال : با عرض سلام و احترام تقریبا 5 روز است که نامزد کردم و نامزدم مشکلی دارد که مکیدونم بیماری است یا نه؟ راه درمانی دارد یا نه؟ مشکل نامزدم این است که کف دستش زیاذی عرق میکند مثلا وقتی که گوشی م.بایلش را گرفتم دیدم که گوشی خیس شده، حال نمیدونم چه کنم آیا باید نامزدیم رو بهم بزنم؟ آیا نمیشود با چنین کسی زندگی کرد؟ بیماری خاصی در آینده نخواهد گرفت یت در مورد بچه دار شدن مشکلی نیست؟ لطفا بهم بگید که چه کنم ؟ آیا باید نامزدی رو بهم بزنم؟(منظور از نامزدی این است که با بزرگ های فامیل مراسم شیربها و زمان عقد را تعیین کرده ایم) جنسیت مرد-سن 29 با تشکر
پاسخ : خير اين يك مسئله عادى كه دو علت عمده مى تواند داشته باشد يكى خجالتى بودنوم يك بيمارى است كه با تزريق بوتاكس به كف دست بر طرف مى شود و نيازى به بهم زدن نامزدى نيست نگران نباشيد  [ 1393-11-22 08:53:58 ]
سوال : سلام اقای دکتر من پسرس هستم 27 سال که 2.5 سال ازدواج کردم.3ماه از ازدواجم گذشته بود دچار تکرر ادار شدم بعد چکاب کامل و سونوگرافی دکتر گفت دچار التهاب پروستات شدم بعد هم قرص اکسی بتینین 5% تجویز کرد به مدت 1.5 سال استفاده کردم یعد دوباره پیش یک دکتر فوق تخصص کلیه رفتم که گفت التهاب پرستات دارم و قرص تامسولوسین رو تجویز کرد که به مدت 6 ماه استفاده کردم الان نزدیک 1 هفته است دوباره تکرر ادرار گرفتم و 1 ساعت به 1 ساعت میرم دستشویی دوباره دکتر رفتم ازمایش دادم عفونت نداشتم و ازمایش هم خوب بود.در ضمن سابقه سنگ کلیه و خود ارضایی در مجردی داشتم.الان کمر و زیر شکمم درد هم میکند
پاسخ : تامسولوسين يك عدد هر صبح بعد از صبحانه و يوريناسين ٥ ميلى هر شب موقع خواب ميل كنيد  [ 1393-11-22 08:47:21 ]
سوال : با عرض سلام وخسته نباشی.من یک پسر 19ساله هستم که 5سال است هفته‌ای دوباردر خواب محتلم می شوم که خیلی خسته کننده است خواهش میکنم پاسخ بدهید.
پاسخ : هر شب يك قرص سيتالوپرام بيست ميل كنيد بر طرف مى شود  [ 1393-11-22 08:45:57 ]
سوال : سیستوسکوپی جهت تشخیص به انجام رسید که به گفته پزشک انجام دهنده هیچ مورد خاصی در پروستات دیده نشد ولی در مثانه مخاط آن دارای چین بوده است. دارویی که پس از سیستوسکوپی به اینجانب داده شد یوریناسین 5 , پروستاتان و کوتریموکسازول بوده است که باید پس از 15 روز مجددا" به پزشک مراجعه نمایم.از مدت عمل یکهفته گذشته است. در حال حاضر پس از تخلیه ادرار احساس سوزش و داغ شدن در مجاری ادراری مینمایم و همچنین اضطراری بودن تخلیه ادرار هنوز از بین نرفته است. لازم به ذکر است وقتی که روی صندلی نشسته ام در زیر بیضه ها احساس داغی میکنم و در مجرای ادرار احساس سوزش . لطفا" در صورت امکان بنده را راهنمایی فرمایید.
پاسخ : همان توصيه قبلى است  [ 1393-11-22 08:45:25 ]
سوال : ادرار دیده شد. پس از مراجعه به پزشک شروع به خوردن کپسول تاوانکس در چند دوره کردم که متاسفانه بهبودی حاصل نشد و با دادن آزمایش در مورخ 93/4/2 فقط باکتری در ادرار دیده شد. پس از مراجعه به پزشک دیگری در چند دوره تاوانکس و امنیک و در نهایت دو دوره جمی فلوکساسین خورده شد که باز هم میسر واقع نگردید و مجددا" در تاریخ 93/9/10 با دادن آزمایش فقط باکتری به مقدار few دیده شد و در سونوگرافی جدید نیز مثانه فرم منظم و طبیعی را به همراه داشت و پروستات همان کانون کالسیفیه را دارا بود و پس از تخلیه مثانه نیز رزیدوی ادراری وجو نداشت ,در نهایت با تصمیم و نظر دو پزشک ,عمل
پاسخ : همان طور كه مى دانيد دچار پروستاتيت مزمن ناشى از تحريك بدون تخليه هستيد توصيه ها داده شطه را يكماه عمل نموده در صورت مشكل مجددا سؤال فرمائيد  [ 1393-11-22 08:44:39 ]
سوال : کالسیفیه در حد قدامی و راست پروستات دیده میشود.همچنین پس از تخلیه مثانه در حدود 68 سی سی رزیدوی ادراری وجود داشت. با ادامه قرص سیپروفلوکساسین و کوتریموکسازول بعد از مدتی سوزش پس از ادرار نسبتا" بهتر شد ولی دچار عدم کنترل ادرار به صورت طولانی شدم و میبایست بلافاصله تخلیه مینمودم. در تاریخ 92/9/9 با دادن آزمایش خون و باکتری در ادرارم مشاهده نگردید ولی در تاریخ 92/11/5 مجددا" با دادن آزمایش به مقدار Trace خون در ادرارم مشاهده گردید و مجددا" با آزمایش جدید در تاریخ 92/11/13 هم باکتری و هم خون به مقدار کم در
پاسخ : تامسولوسين يك عدد و افزايش رابطه زناشويى و پرهيز از سرما يبوست و نگهدارى بمدت طولانى ادرار كمك كننده است  [ 1393-11-22 08:43:16 ]
  انتخاب صفحه

کاربر گرامی : لطفا هنگام ثبت سوال ، سن ، جنس و تعداد فرزند را هم مشخص نمایید



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
آیا بايد واريكوسل را عمل كرد
برنامه هفتگی
خون در ادرار
صفحه اصلي
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
سوالات مطرح شده
علائم بيماري هاي اورولوژيك
بيوگرافي
فرم ثبت نام
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences