پوست و مو
بهترین خدمات پوست و مو را از ما بخواهید
كلينيك ارولوژي
هر چه از بيماريهاي كليوي ميخواهيد بدانيد .......... كليك كنيد
تعیین وقت
برای دریافت نوبت ویزیت اینجا کلیک کنید .
سایت دیگر من
برای مشاهده سایت دیگر من کلیک کنید
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : سلام. چند وقت است که بعداز ادرار مایع سفید کدر مانندی از آلتم خارج می شود که باعث عفونت خانمم هم شده بود(بعد از چند مرحله آزمایش متوجه شدیم) 39سال دارم و10سال ازدواج کردم و تاالان بچه دار هم نشدیم خواهشاً در صورت امکان راهنمایی فرمایید. باتشکر
پاسخ : سونوگرافى از كليه ها و مثانه پرو خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم و كشت و كامل ادرار و اسپرموگرام انجام و نتيجه را ارسال كنيد با توجه به كار خوب مركز بيستون انرا توصيه مى كنم شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣  [ 1393-04-01 16:27:54 ]
سوال : باسلام بر خدمت اقای دکتر اقای دکتر من احساس تخلیه کامل ادرار و نیز بعد از بیرون امدن از دستشویی قطره قطره بیرو امدن ادرار را دارم وبیضه سمت چپ من درد میکند و قبلااستمنا میکردم و نمی گذاشتم منی بیرون اید لطفا دارویی معرفی کنید وتا چه زمان از ان دارو مصرف نمایم؟ با تشکر
پاسخ : ترازوسين دو يك عدد صبح و شب يك قرص ميل كنيد و سونوگرافى از كليه ها و مثانه پرو خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم و كشت و كامل ادرار و اسپرموگرام انجام و نتيجه را ارسال كنيد با توجه به كار خوب مركز بيستون انرا توصيه مى كنم شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣  [ 1393-04-01 16:24:29 ]
سوال : سلام-اگه منی 2 سال یا بیشتر از مرد خارج نشود"استمنا نکند"چه تاثیری بر قدرت و بدن اون شخص داره؟
پاسخ : اثر خاصى ندارد  [ 1393-04-01 16:23:22 ]
سوال : سلام ....و خسته نباشید دختری 11 ساله دارم که تا کنون شب ادراری دارد و گاهی در طول روز نیز دچار این مشکل میگردد سونوگرافی مثانه وکلیه هم انجام شده و جواب ان نرمال بود. دکتر قرص ایمی پرامین تجویز کرد ..ولی همچنان مشکل باقی است... علاوهخ بر ان لکنت زبان هم دارد خواهشمندم راهنمایی بفرمایید با تشکر
پاسخ : به مطب براى معاينه مراجعه كنيد  [ 1393-04-01 16:22:38 ]
سوال : سلام جناب آقای دکتر.خسته نباشید. بنده 25 سالمه و حدود 4 ماه میشه که ازدواج کردم.تو این مدت و قبل از عروسی هم با همسرم رابطه جنسی داشتم.قبل از ازدواج تقریبا هر شب یا هر دو شب جنوب میشدم و الان بعد از ازدواج هم هر شب تقریبا رابطه دارم.البته خانومم زیاد از این وضعیت راضی نیست و میگه تعداد دفعات رابطه زیاد هست. آیا داشتن رابطه زیاد من و یا همسرم رو دچار مشکل میکنه؟و اگر بخوام میزان رابطه جنسی کم بشه راهی وجود داره یا خیر؟
پاسخ : خيربلكه بستگى به ميل دو طرف دارد اسنترا ٥٠ هر شب يك قرص ميل كنيد  [ 1393-04-01 16:21:50 ]
سوال : باسلام خدمت جناب دکتر من23سالمه و یه ماهی هست که نامزد کردم، چندسالی بود که خودارضایی می کردم ،در حال حاضر زمانی که می خواهم با همسرم عشق بازی کنم خیلی سریع ارضا می شوم ، شاید به دو دقیقه هم نرسه،تورو خدا بگید چی کار کنم
پاسخ : هر شب يك قرص اسنترا ٥٠ تا سه ماه و سپس سه ساعت قبل از نزديكى يك قرص ميل كنيد و با افزايش تعداد نزديكى و زمان معاشقه خيلى كمك كننده است  [ 1393-04-01 16:20:33 ]
سوال : سلام اقای دکتر.پسرم 26 ساله.بعضی وقتا احساس نفخ و باد کردگی بالای التم دارم به طوری که وقتی کمربندمو سفت میبندم یه احساس بدی دارم. یا بعضی وقتا که وزنه می زنم یه کم درد میگیره.زیر بیضم بعضی وقتا درد دارم،گاهی اوقات بعد ادرار پاهام درد می گیره.در 3 ماه اخیر هیچ فعالیت جنسی نداشتم ولی زیاد تحریک می شم فقط دو هفته پیش تو خواب محتلم شدم که اونم با درد بود.این مشکلاتو حدود ی ساله کمو بیشش دارم.سونو کردم کلیها نرمال،ضایعه شکمی مشاهده نشد بیضه ها طبیعی فقط دو تا اسپرماتوسل تو بیضه راست.چکابم دادم اورم یه کم بالا بود و تو ازمایش ادرار همه چی عادی بود فقط mucus نوشته بود positive.اقای دکتر خیلی نگرانم
پاسخ : به مطب براى معاينه مراجعه كنيد يا تحريك نشويد ولى اگر شديد حتما تخليه منى انجام شود و سونوگرافى از كليه ها و مثانه پرو خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم و كشت و كامل ادرار و اسپرموگرام انجام و نتيجه را ارسال كنيد با توجه به كار خوب مركز بيستون انرا توصيه مى كنم شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣  [ 1393-04-01 16:18:32 ]
سوال : سلام.2 سال قبل در سونو وضعيت اپديدم نرمال ديده شده.اما سال قبل در بالاي بيضه ي چپم چيزي بود .به دستور شما سونو انجام دادم نوشته افزايش ضخامت اپيديمي در دوطرف خصوصا سمت چپ ..تا الان رابطه ي جنسي و عفونت مجاري ادرار نداشتم.هنوز هم اين ضايعه در بالاي بيضه ي چپه من هست.(روي اسكروتوم)فكر كردم كيست بشه اما در سونو كيست ديده نشده.لطفا بگيد علت افزايش ضخامت اپيديمي چي بوده؟و اين ضايعه اي كه الان هست چي ميتونه باشه؟نيازي به درمان هست؟واريكوسل گريد 1-2 در سمت چپ دارم.23 ساله هستم.در حال حاضر امكان مراجعه به پزشك و انجام سونو ندارم.چه كار كنم؟
پاسخ : بهتر است در اولين فرصت براى معاينه رايگان به مطب مرتجعه كنيد  [ 1393-04-01 16:16:40 ]
سوال : سلام اقای دکترمن 25سالمه جندماهی هستش بدازتحریک شدن یاارتباط بادختری بدازتحریک شودن بیضه سمت راست بالا و چپ پاین میرن ودردشدیدبه طوری که راه رفتن برام سخت میشه وبدازجندساعت خوب میشه ممنون میشم کمک
پاسخ : سونوگرافى از كليه ها و مثانه پرو خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم و كشت و كامل ادرار و اسپرموگرام انجام و نتيجه را ارسال كنيد با توجه به كار خوب مركز بيستون انرا توصيه مى كنم شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣  [ 1393-04-01 16:14:58 ]
سوال : با سلام و عرض و قت بخیر حدود 7 ماه قبل عمل ارکیوپکسی انجام دادم.بیضه سمت راستم خیلی کوچکتر از بیضه سمت چپه(شاید یک چهارم یا یک پنجم بیضه سمت چپ).قبل از عمل دکتر بهم گفته بود که احتمالا برداشته میشه.ولی حین عمل تصمیم گرفت که این کار انجام نشه.سوالم اینه که تا آخر این بیضه به همین اندازه باقی میمونه و راهی برای افزایش اندازه ش وجود نداره؟و سوال دوم اینکه اون بخیه ای که برای پایین نگه داشتن بیضه به قسمت پوست این ناحیه زده شده یه مقدار آزار دهنده س.تا آخر باید به همین شکل باقی بمونه و کاری نمیشه براش کرد؟ با تشکر
پاسخ : بله تاثيرى در اندازه نخواهد داشت و همين اندازه خواهد ماند بهتر است مجددا سونوگرافى از كليه ها و مثانه پرو خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم و كشت و كامل ادرار و اسپرموگرام انجام و نتيجه را ارسال كنيد با توجه به كار خوب مركز بيستون انرا توصيه مى كنم شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣ و ارام ارام درد نخ كم و به فراموشى سپرده خواهد شد  [ 1393-04-01 16:14:06 ]
سوال : سلام پسری 18 ساله هستم و نزدیک یک هفته است که درد خفیفی در بیضه سمت راستم دارم که این درد به پای راستم هم می زنه. بعد از روزای اول درد کمتر شد ولی هر بار پس از تحریک جنسی و خروج منی درد دوباره شروع میشود. لازم به ذکر است که دردم خیلی زیاد و غیر قابل تحمل نیست.و تورم و قرمزی در ناحیه بیضه ندارم. همچنین چند روزی قبل از شروع درد یک قرص ضد قارچ پوستی رو شروع کردم آیا به هم مرتبط هستند؟ حتما باید به پزشک مراجعه کنم یا با گذشت زمان خوب میشه؟
پاسخ : بهتر است سونوگرافى از كليه ها و مثانه پرو خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم و كشت و كامل ادرار و اسپرموگرام انجام و نتيجه را ارسال كنيد با توجه به كار خوب مركز بيستون انرا توصيه مى كنم شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣  [ 1393-04-01 16:12:31 ]
سوال : با سلام ممنون میشم نظرتان را راجع به ازمایش اسپرم همسرم بفرمایین متشکرم Volume 8.1 Liquefaction 30 Viscosity normal Ph 7.8 Total sperm count 115 Abnormal morphology 15 Wbc 2-4 Rbc 1-2 Epithelial cells 2-4 Rappid progressive(Class A) 30 Forward progressive(Class B) 20 slow progressive(Class C) 10 immotile(Class D) 40 Motility 60 ایشون واریکوسل دارن و مدت 2 ماهه که اقدام می کنیم و بچه دار نشدیم
پاسخ : خوب است بهتر است يكبار ديگر در ازمايشگاه رويان خيابان بنى هاشم اسپرموگرام انجام و براى معاينه به مطب مراجعه كنيد  [ 1393-04-01 16:10:54 ]
سوال : سلام من ازمایش دادم ومقدارنرمال ازمایشگاه rbcبین4.5-5میباشدولی مال من5.83 است ودکتر گفت که فقر اهن دارید ولی در اینترنت خواندم که اگر rbc کم باشد فقر اهن است لطفا راهنماییم کنید که ایا نظر دکتر درست بوده است؟
پاسخ : هماتوكريت چقدر است  [ 1393-04-01 16:09:05 ]
سوال : با سلام ممنون میشم نظرتان را راجع به ازمایش اسپرم همسرم بفرمایین متشکرم Volume 8.1 Liquefaction 30 Viscosity normal Ph 7.8 Total sperm count 115 Abnormal morphology 15 Wbc 2-4 Rbc 1-2 Epithelial cells 2-4 Rappid progressive(Class A) 30 Forward progressive(Class B) 20 slow progressive(Class C) 10 immotile(Class D) 40 Motility 60 ایشون واریکوسل دارن و مدت 2 ماهه که اقدام می کنیم و بچه دار نشدیم
پاسخ : اسپرم خوب است براى مراجعه حضورى وقت بگيريد و قبل از مراجعه اسپرموگرام ديگرى در ازمايشگاه رويان در خ رسالت بنى هاشم انجام دهيد  [ 1393-04-01 16:08:10 ]
سوال : پسر 35 ساله هستم. بدلیل اضطراب و استرس به روانپزشک مراجعه و تحت درمان Asentra قرار گرفتم. یک ماه از شروع درمان گذشته است. پزشک حین تجویز به عوارض جانبی اختلال جنسی اشاره نمودند اما این اختلال بعد از یک ماه تشدید شد بطوریکه تقریبا در هیچ یک از روابط جنسی امکان ارضاء شدن ندارم حتی پس از یک ساعت تلاش ارضاء نمیشوم. تقریبا مشکل نعوظ وجود ندارد هر چند مشابه قبل از مصرف دارو نیستم ولی مشکل اصلی ارضاء نشدن هست. با توجه به سفر کاری امکان مراجعه به پزشک نیست لطفا راهنمایی فرمایید از طریق دارو و یا ... این مشکل رو چطور میتوان رفع کرد؟ متاهل هستم و قبلا روابط جنسی خوب و قابل کنترلی داشتم . با تشکر.
پاسخ : مقدار اسنترا مصرفى در روز را نصف كنيد  [ 1393-04-01 16:06:26 ]
سوال : باسلام وخسته نباشید اینجانب 30سال دارم و مدت 8 ماه است که نامزد کرده ام.مذکر و بدون فرزند.مشکل واریکوسل دارم که در مراجعه به پزشک متخصص جراحی را توصیه نمود.ولی به علت برخی مشکلات تاکنون نتوانستم انجام دهم .الان هم با مشکل زود انزالی مواجهه هستم بطوری با اولین تماس الت دچار انزال میشوم که شدیدا باعث نگرانی خودم و نارضایتی همسرم شده است.لطفا بفرمایید ارتباطی بین زود انزالی و واریکوسل هست ؟و چه درمانی را برای مشکل بنده پیشنهاد میکنید ؟
پاسخ : اسنترا ٥٠ هر شب يك قرص همراه با افزايش دفعات و زمان معاشقه كمك كننده است  [ 1393-04-01 16:05:25 ]
سوال : باسلام.آقای دکتر من مشکل کم بودن مدت نعوظ دارم.یعنی وقتی آلتم به نعوظ میرسد.در حین نزدیکی زود از حالت نعوظ خارج میشود .کمتر از یه دقیقه.تا به حال با تجویز سیلدنافیل و تادافیل توسط پزشک .باز هم نتیجه ای نداشت چی کار کنم.کمکم کنین لطفا
پاسخ : ازمايش پرولاكتين و تستوسترون ازاد و توتال انجام دهيد ودر صورت طبيعى بودن هر شب يك قرص اسنترا ٥٠ و اگر غير طبيعى بود به متخصص غددمراجعه كنيد  [ 1393-04-01 16:00:18 ]
سوال : با عرض سلام خدمت جناب دکتر مردی هستم 21 ساله صبح که بیدار شدم احساس درد خفیفی در بیضه سمت چپم احساس کردم با مراجعه به پزشک.پزشک برایم سونوگرافی نوشته که این هم نتیجه سونوگرافی میخواستم بدونم چه مشکلی دارم و باید چیکار کنم؟ با تشکر both testicle and epididymis have normal size and echo with no mass lesion no hydrocele areas is seen bilaterally both inguinal areas are normal with no herniation lt sided varicocele is seen evidenced by a few dilated veins in pampiniform plexus with maximum diameter of 2.3 mm
پاسخ : شما واريكوسل داريد و براى معاينه رايگان به مطب مراجعه كنيد  [ 1393-04-01 15:59:14 ]
سوال : با سلام و عرض ادب خدمت دکتر محترم جوانی 24 ساله و مجرد میباشم که به دلایل و عقایدی از داشتن بچه تنفر شدید دارم به همین دلیل میخواهم عمل وازکتومی انجام دهم هزینه ی عمل چقدر است و کجا میتوانم آنرا انجام دهم عذر میخوام ولی نظرم قطعیه و بجز عمل راهی ندارم چون اگر ازدواج کنم و بچه دار شم باعث مشکلات روحی و روانی زیاد در زندگیم میشود و زندگیم رو از هم میپاشه پس لطفا هر جور شده راهنماییم کنید که عمل را انجام دهم با سپاس فراوان
پاسخ : من اينكار را متاسفانه انجام براى شما نمى دهم بهتر است به يك پزشك ارولوژيست در شهر خود مراجعه نمائيد چون بعدا دچار مسائل روحى و روانى هم براى خودم هم براى شما خواهم شد براى حل مسئله در صورت تمايل به مطب مراجعه كنيد  [ 1393-04-01 15:55:32 ]
سوال : پسر 27 ساله ،حدود ده روز از اولین سکس دچار خارش در داخل آلت تناسلی شدم در بیست روز بعد از آن دچار لرز شدم و در هفته سوم ترشحات سفید رنگی را در سر آلت دیدم ابتدا شش عدد آمپول جنتامایسین 80 روزی دو عدد تجویز شد و قبل از آنتی بیوتیک آزمایش ادرار که نتیجه آزمایشات کاملا منفی، اما بهبودی خیر ، با دور دوم آمپول سفتریاکسون یک گرمی و سیپروفلاکسسین تجویز کردند که علائم تا بهبودی کامل رفت اما ترشحات دوباره مشهود شد ،بار سوم هشت عدد مترونیدازول یک جا و کپسول داکسی سایکلین اما سوزش سر آلت هنگام منی ، درد زیر شکم ، کمردرد صبحگاهی و اسپاسم ، هنگام نشستن سوزش گنگ و مبهم در اول آلت حس می کنم ... ممنون
پاسخ : داكسى سيكلين ١٠٠ و سيپروفلاكساسين ٥٠٠ هر ١٢ساعت يك عدد تا دو هفته ميل كنيد  [ 1393-03-30 10:38:54 ]
سوال : با سلام من چند روز پیش از جنابعالی سوال کردم و شما مشکل منو التهاب پروستات اعلام کردید می خوام بفرمایید که چه دارویی برای بنده مناسب هست
پاسخ : تامسولوسين يك عدد هر صبح ميل كنيد  [ 1393-03-30 10:37:16 ]
سوال : سلام آقای دکترمن 5هفته اس باردارم و قبلاسابقه ی عفونت ادراری داشتم الانم بعضی موقعه هالگنم دردمیگیره و موقع ادرارکردن دردشدیدی میگیرم بطوریکه تالگنم نزدیک رحمم دردمیگیره کیست تخمدانم دارم40میلی آیادردلگنم مربوط به کیسته یاعفونت اداراریه؟سوزشم هنگام ادرارکردن دارم وبعدازنزدیکی بیشترمیشودواصلانمیتونم تکون بخورم ازدردلگن وسوزش.لطفابگیدچیکارکنم وچه دارویی بخورم تاخوب بشم؟ممنون ازپاسخدهیتان
پاسخ : حتما به يك متخصص زنان مراجعه و سونوگرافى كليه ها و مثانه پرو خالى و كشت و كامال ادرار انجام در صورت امكان نتيجه را به سايت www.drmjk.irارسال كنيد  [ 1393-03-30 10:36:39 ]
سوال : باسلام و عرض ادب. مدت 5 سال بعد از ازدواجم تصمیم به بچه دار شدن گرفتیم. باردار شدم. اوایل ماه 3 به علت حاملگی یوچ سقط شد. فهمیدیم همسرم کیست بیضه و واریکوسل داشت. عمل کرد.در حال حاضر 7 سال از ازدواج و 9 ماه از عمل همسرم میگذرد. 16 روز قبل آی یو آی کردم نا موفق بود. آز جدید همسرم حرکت 10% مودیفای 50%و اسلو 40% و تعداد 41 میلیون است. من 31 و همسرم 38 سال دارد.تمام آزمایشات هورمونی من و عکس رنگی رحم و ژنتیک مان بی مشکل است.آیا علت نازایی همسرم است؟خواهش میکنم کمکم کنید راه را گم کرده ام و عاشق بچه!!چیکار کنم؟با تشکر فراوان
پاسخ : بهتر است هرو براى معاينه رايگان به مطب مراجعه كنيد  [ 1393-03-30 10:33:37 ]
سوال : با عرض سلام و خسته نباشید. من پسری 23 ساله ام. مدتی است بعد از ارضا شدن دچار باد معده می شوم که خیلی منو اذیت میکنه. در ضمن اکثرا بعد از ارضا شدن گودی زیر چشمام تشدید میشه و تا یه روز همراهمه. اینا طبیعیه؟ متشکرم
پاسخ : بله نگران نباشيد براى باد به متخصص گوارشد مراجعه كنيد  [ 1393-03-30 10:32:35 ]
سوال : سلام. بنده متاهل هستم و پس از مقاربت آلتم تا چندین ثانیه پس از انزال دچار رعشه میشه ، طوری که بدنم سست میشه (بیشتر در پاها) و در ناحیه قلب احساس خفگی میکنم و رنگ پوستم زرد میشه و پس از چند ساعت پوست بدنم دچار تیرگی میشه و شادابی عمومی بدنم را نیز از دست میدم و دچار خستگی زودرس میشم و تمام این علایم با گذشت زمان بهبود می یابد و در مقاربت بعدی دوباره تکرار میشه. پزشکی برام پرانول تجویز کرد که در اولین مصرف نتیجه مطلوب گرفتم و مشکلم حل شد اما در مصرف مکرر آن نتایج کمتری گرفتم تا اینکه تاثیر آن به صفر رسید اما اگر مدتی مصرف نکنم و سپس مصرف کنم دوباره نتیجه مطلوب میگیرم. لطفا کمکم کنید.
پاسخ : بهتر است با يك متخصص نورولوژيست مشورت كنيد ايا در تنام دوران زندگى اينطورى بوديد مسئله خاصى نيست اگر جديدا دچار اين حالت هستيد حتما مراجعه كنيد  [ 1393-03-30 10:31:37 ]
  انتخاب صفحه

کاربر گرامی : لطفا هنگام ثبت سوال ، سن ، جنس و تعداد فرزند را هم مشخص نمایید


جهت ارسال سوال میبایست عضو پورتال باشید . برای عضویت‏ اینجا ‏را کلیک کنید ‏.‏

نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
برنامه هفتگی
صفحه اصلي
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
مطالب و مقالات
سوالات مطرح شده
علائم بيماري هاي اورولوژيك
بيوگرافي
فرم ثبت نام
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences