پوست و مو
بهترین خدمات پوست و مو را از ما بخواهید
كلينيك ارولوژي
هر چه از بيماريهاي كليوي ميخواهيد بدانيد .......... كليك كنيد
تعیین وقت
برای دریافت نوبت ویزیت اینجا کلیک کنید .
سایت دیگر من
برای مشاهده سایت دیگر من کلیک کنید
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : سلام میبخشید وقته شمارو میگیرم.ممکنه بگید پارانشیم بیضه کدوم قسمت بیضه است؟
پاسخ : در حقيق كل بيضه پرانشيم يا نسج ان كه بصورت توده است مى شود بقيه عروق و پوسته هاى روى بيضه و واز است  [ 1393-10-25 08:49:11 ]
سوال : سلام.کلسیفیکاسیون غیر میکرولیتازیس بیضه که به علت عفونت در بیضه تشکیل شده باشه ریسک سرطان رو بالا میبره؟
پاسخ : خير باكه شانس اين افراد از افراد ديگر كمى ليشتر است و جاى نگرانى نيست  [ 1393-10-25 08:48:03 ]
سوال : سلام اقای دکتر خیلی ممنون از گذاشتن وقت من 17 سال دارم...2-3 ماهی هست گاهی به مدت چند روز بیضه سمت راستم درد میکنه(موقع راه رفتن بیشتر میشه) و با لمس هم زیاد میشه دقیقا درد از قسمت بالای بیضه و فکر کنم اپیدیدیم هست...یعنی قسمت جدا از بیضه و لبالای اون باد کرده اندازه نصف نخوده و کاملا قابل لمسه و موقع لمس درد میکنه..... چیکار کنم خیلی نگرانم....نمیتونم به خاطر خجالت حضوری برم پیش دکتر جای نگرانی داره؟ ممنون
پاسخ : اين علائم كه فرموديد ، انها در جوانان بدون هيچ يافته بيمارى توسط سونوگرافى و كشت و كامل ادرار در ارولوژى ممكن است عوامل متعدد داشته باشد و يك ارولوژيست براى پيدا كردن ان ابتدا بايد سونوگرافى كليه ها و مثانه پرو خالى و پروستات و كشت و كامل ادرار را انجام دهد در صورت طبيعى بودن انها كه معمولا در جوانان ناشى از تحريك بدون تخليه منى است كه به شما توصيه مى شود يا تحريك نشوند ولى اگر شديد ، بهتر است منى تخليه شود و تا اماده شدن سونوگرافى و كشت و كامل ادرار تامسولوسين يك عدد هر صبح نيمساعت بعد از صبحانه ميل كنيد و تحريك بدون تخليه منى نداشته باشيد و براى ان توطه اى كه لمس مى كنيد بايد سونوگرافى انجام دهيد  [ 1393-10-25 08:47:11 ]
سوال : آقای دکتر سلام . خسته نباشید . من همون خانم پررو ، که ازتون زیاد سوال میپرسه و شما هم بعضی وقتها جواب نمیدین ، هستم . مریض دکتر منفرد و لبادی هستم . اینارو رو گفتم تا بیشتر یادتون بیاد . راستش امروز رفتم دکتر نفرولوژیست اما کسی که منو دید گفت انالاپریل 20 رو از کی داری میخوری ؟ گفتم یک هفته هست . گفت الان نمیتونم برات قضاوت کنم باید 3 ماه بخوری بعد آزمایش بدی . گفتم کف ادرار زیاد دارم . گفت ادرار کوچک یا بزرگ ؟ از سوالش خیلی تعجب کردم !! گفتم کوچیک . گفت نامه می نویسم بری پیش یه اورولوژیست . تا اونجا بررسی بشی . متن نامه دکتر را خدمتتان ارسال می کنم . با احترام خواهشا راهنمایی کنین .
پاسخ : بهتر است رعايت كنيد من بايد به بقيه هم جواب بدهم خواهش مى كنم منصف باشيد به حقوق ديگران دست درازى مى كند من امروز بيش از اندازه جواب دادم  [ 1393-10-25 08:45:05 ]
سوال : سلام سالهاست الت من حول محور خود مقداری به سمت چپ تابیده درد ندارد میخواستم بدانم ایا مشکلی دارد؟ 26 ساله مجرد
پاسخ : همه مردها تقريبا الت به سمت چپ انحراف دارد  [ 1393-10-25 08:43:10 ]
سوال : سلام، مادر من 65 ساله و 6-7 سالي قند خون دارند و تحت كنترل هستند. 1سالي هست كه با انجام ازمايش كليه متوجه شدندكه دفع پروتيين دارند. از زمان متوجه شدن اين موضوع به تدريج دفع پروتئيين بيشترشده.3 ماه قبل 800 بود.جواب ازمايش اخير ايشان رو خدمتتون مي نويسم: fbs 113 ---- glucose 2hr.p.p 117--- specific gravity 1012----proteins positive(+++) - urine protein 24h 1156(normal 0-150)---urine creatinine 24h 1105 mg/24h (normal 14-22 mg/kbw/24h) urine volume 24h 1700 ml(normal range 500-1600)-- پزشك تنها كنترل قندوفشار رو راه حل مي دونند ايا درمان ديگري وجود دارد حتي گياهان دارويي؟
پاسخ : هر روز نا ١٠٠ روز انالاپريل ٥ ميلى صبح و شب ميل كند و دو هفته بعد پروتئين اندازه گيرى شود  [ 1393-10-25 08:42:29 ]
سوال : بیمار خانم . 32 ساله با سابقه dm و پروتئینوری که تحت درمان با انالاپریل هستند شرح حال پنوماچوری می دهد جهت بررسی مسایل اورولوژی خدمتتان معرفی می گردد ...با تشکر . متن نامه همین بود دکتر . وقتی خواستم برام توضیح بده گفت اورولوژی خودش میدونه . پنوماچوری یعنی چی ؟ کف ادرار چه ربطی به پنوماچوری یا هموماچوری داره ؟؟؟؟ دکتر توروخدا کمکم کن / چیزی که برای شما نوشتند در اصل از شما چی میخواین ؟ وقتی گفتم وقتی پروتئینم از 310 به 154 و از 154 به 58 و از 58 به 120 و الان از 120 به 188 رسیده در طی 8 ماه من همیشه کف ادرار داشتم و دارم . دکتر گفت برو پیش متخصص اورولوژی ......
پاسخ : من بايد سايت را تعطيل و فقط به سؤالات شما پاسخ بدهم و اگر نطهم فورا مثل دخترهايى كه شوهر مى خواهند قهر مى كنيد  [ 1393-10-25 08:38:51 ]
سوال : آقای دکتر یادتونه ، وقتی پرسیدم انالاپریل قرص فشار ه ، چه جوری جلوی آسیب کلیه هارو میگیره . جلوی دفع پروتئین رو میگیره . شما زحمت کشیدین توضیح دادین انالاپریل جلوی تبدیل فلان آنزیم به فلان چیز رو میگیره ...... اما این جواب منو اشباع نکرد . اما امروز وقتی از رزیدنتی که داشت گزارش می گرفت پرسیدم چرا میگن نمک نخور ؟؟ نمک چه ربطی به کار کلیه داره /// به من گفت وقتی نمک میخوری فشار میره بالا . وقتی فشار میره بالا کلیه ها پروتئین دفع می کنن . اینو که گفت تازه فهمیدم چرا انالاپریلی که قرص فشاره واسه درمان پروتئینوری داده میشه . شما در واقع میخواین با قرص فشار جلوی دفع پروتئین رو بگیرین ؟
پاسخ : شما بجاى تفسير و ياد گيرى پزشكى بهتر است حتما نمك را اززندگى خود حذف كنيد  [ 1393-10-25 08:35:43 ]
سوال : بازم سلام . راستی دکتر امروز که رفتم دکتر نفرولوژیست . فشارم 13/5 بود روی 9 . به نظرم اومد بالاست . یک هفته است دارم انالاپریل 20 میخورم . چرا فشارم داره بالا میره دکتر /؟؟ من هیچوقت فشارم بیشتر از 12 نبود . با انالاپریل 5 مشکل فشار نداشتم . فشارم میره بالا من میترسم . لازمه انالاپریل دوباره کم بشه ؟؟؟؟؟؟ ممنونم و منتظر پاسخ شما . راحت بودن منو با خودتون تا این حد ، ببخشید . منظوری ندارم . اگر ناراحتتون می کنم ببخشید . منتظرم تا جواب شما بیاد . بای
پاسخ : بايد فشار را پائين بياوريد اصلا نمك مصرف نكنيد  [ 1393-10-25 08:32:48 ]
سوال : بازم سلام . راستی آقای دکتر امروز تو اینقدر تو اینترنت رو گشتم تا بتونم درمانی واسه نفخ روده پیدا کنم . امروز اولین کاری که کردم این بود که آروم غذا بخورم . انگار بی تاثیر نبود. احساس می کنم نفخ توی من کمتر شده و آروم ترم . آروم آروم غذا خوردن خیلی سخته ! راستی دکتر محرابیان اصلا با من راه نمیاد . همش میگه باید حضوری واسه نفخ بیای . میگم به من بگین چه آزمایشی بدم ، چه دارویی بخورم ؟ به من نمیگه دکتر! همش میگه بیا حضوری یا برو پیش یه دکتر تو شهر خودت . درک نمی کنه که من خجالت می کشم . نمیتونم برم شما باهشون صحبت کنین . میدونم این کارو نمی کنین ...... بای و ممنونم
پاسخ : من دكتر محرابيان را نمى شناسم و اين سايت براى اين منظور طراحى نشده  [ 1393-10-25 08:29:53 ]
سوال : درود بر شما اقای دکتر من مرد 35 ساله هستم یه مشکلی که یه ماهه پیدا کردم اینه که در هنگام امیزش و قبل ارضا شدن بیشتر منی من بی اختیار وخیلی زیاد شروع به خارج شدن میکنه ولی تاثیری روی نعوذ الت من نمیزاره ،اگه راهنمایی کنیید ممنون میشم
پاسخ : اين اب منى نيست بلكه پيش اب است كه در حالت تحريك ترشح مى شود  [ 1393-10-25 08:26:34 ]
سوال : امروز خسته تون کردم . منو ببخشید .در آخر اینو بگم وقتی داشتم از پیش دکتر میومدم بیرون به آقای عاشوری منشی درمانگاه گفتم من باید الا و بلا ، برم پیش دکتر منفرد . در ضمن اینجا اسم شمارو بردم . براتون سلام رسوندن . ..... به من گفتند چرا داروت رو خودت زیاد کردی ؟ گفتم دکتر منفرد نیومد . دکتر لبادی نیومد با اجازه دکتر کیانی و مشورت با ایشون دارو رو زیادکردم . حرف بدی زدم دکتر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///// منو بیبخشین . بای راستی فشارم چرا داره میره بالا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 13 واسه من زیاده .......... من 12 میخوام
پاسخ : فشار شما خوب است بيشتر مينيمم مهم است نه ماكزيمم  [ 1393-10-25 08:23:31 ]
سوال : سلام اقای دکتر پسری 22 ساله هستم . من در حالت نعوظ حس میکنم التم سفتی کامل رو نداره . چطوری میتونم بفهمم مشکل دارم یا نه ؟ و اگر مشکل دارم چطوری باید برطرفش کنم ؟
پاسخ : عدم نعوظ ، اختلال در شروع ،عدم ميل جنسى به جنس مخالف ، اختلال در حين دخول و زود و يا دير انزالى در ارولوژى معمولى دو علت اساسى دارد يكى ناشى از اختلال هورمونونى و افزايش پرولاكتين يا گاهش تستوسترون است كه به متخصص غدد مربوط مى شود ديگرى روحى روانى كه به ارولوژيست و متخصص روان پزشك بايد مورد معاينه بررسى و درمان قرار گيرد پس بعد از انجام دو ازمايش فوق در صورت نرمال بودن يكى از داروهاى موثر در بهبود ان مانند اسنترا ٥٠ كه همان سرترالين ، سيتالوپرام ٢٠ ، فلوكستين ٢٠ و ....كه باعث افزايش اثر سروتونين مغز كه عامل شادى بدن و افزايش و طولانى شدن و متعادل كننده نزديكى همراه با افزايش ارامش كمك كننده است و در صورت عدم بهبود تادالافيل ١٠ نصف قرص يكساعت قبل از نزديكى كمك كننده است و بايد بدانيد كه اين دارو فشار را پائين مى اورد و با داروهاى قلبى و فشار خون و باز كننده عروقى ديگر مانند نيتروها نبايد مصرف نمود و مقدار ان تا بيست ميلى در صورت عدم پاسخ قابل افزايش است  [ 1393-10-25 08:21:30 ]
سوال : با سلام دختری 33 ساله هستم ومجرد تقریبا 10ماهی است که به مریض ذیل مبتلا هستم با پوزش شرح میدهم در هر بار ادرار مثانه ام کامل تخلیه نمیشود ومثلا یک دستشویی معمولی 3تا 4 بار مینشینم خودم طهارت میدهم دوباره موقع خروج از دستشویی نیاز به دفع ادرار دارم دکتر رفتم آزمایشات کامل وسونو گرافی دادم همیه سالم بود وهیچ مشکلی نداشت ودکتر گفت کاری خیلی نمیشه کرد باید جراحی کنی واقعا درمان دارویی ندارد لطفا کمکم کنید (ترازوسین ویوریناسین هم خوردم خوب نشدم )
پاسخ : خير نياز به جراحى ندارد نگران نباشيد و تامسولوسين يك عدد هر صبح بعد از صبحانه ميل كنيد  [ 1393-10-24 05:31:46 ]
سوال : درود..پسر ۲۴ ساله ورزشکار بدنساز..چند شب پیش قبل عمل خود ارضایی وقتی التم با تحریک دست به نعوذ رسید در حین دیدن فیلم متسهجن وقتی که تحریکی با دست صورت نمیگرفت نا خوداگاه منی خارج شد!این اتفاق نگرانم کرده...ممنون میشم صریح و بی پرده محبت فرمایید پاسخ بدید...خرم باشید
پاسخ : خير اصلا نگران نباشيد  [ 1393-10-24 05:30:35 ]
سوال : سلام اقای دکتر من سه هفته است که بیضی سمت راستمو عمل کردم به دلیل چرخش بیضه الان هم هنوز به حالت معمولی نیومده کمی هم دردو ورم داره .وه یکی هم از بخیه هاش مونده اشکالی که نداره موندن بخیه یا باید رد بیارم
پاسخ : خير اى نگرانى نيست بخيه هم مهم نيست  [ 1393-10-24 05:29:42 ]
سوال : باسلام و درود وتوفیقات الهی بر جناب آقای دکتر، بنده دو سوال داشتم سنم نزدیک 28 و مجرد مذکر :1) آیا خودارضایی زیاد بر تعداد و کیفیت اسپرم تاثیر گذار است 2) بنده تا به حال بیش از 30 مرتبه در طول عمرم خودارضایی کردم والآن هم قصد ازدواج دارم به نظر شما میتوانم ازدواج کنم وجای نگرانی وجود ندارد؟؟
پاسخ : حتما مى توانيد ازدواج كنيد و نگرانى شما بى مورد است و خود ارضايى يك مسئله طبيعى و زائده سن است كه بعلت ميل شديد به جنس مخالف پديد مى ايد و بيمارى نيست بلكه يك امر عادى و طبيعى است و عارضه ندارد تعداد و دفعات وابسته به ژن عوامل محيطى تحريك كننده عدم مشغول بودن و بيكارى از عوامل تشديد كننده است و يكى از عوامل و پيشگيرانه خطر براى فرد است زيرا در مواردى باعث اسيب جسمى و روحى به خود و يا جنس مخالف مى شود كه بطور طبيعى با افزايش سن از بين مى رود و ياد گيرى يك هنر مانند نقاشى و يا موسيقى ، يادگيرى يك فن مورد علاقه ، ورزش بخصوص سنگين مانند كوهنوردى ، مطالعه و افزايش روحيه غير مادى و افزايش رابطه هاى انسانى به جنس مخالف و احساسى و كمتر فيزيكى به همراه مصرف سيتالوپرام بيست ،اسنترا يا سرترالين ٥٠ ،فلوكستين ١٠ كپسول و ...هر شب موقع خواب كمك كننده است و عدم انجام ان باعث مشكلات در ان سن مى شود  [ 1393-10-24 05:28:52 ]
سوال : سلام و خسته نباشید. من پسری 22ساله هستم، چند وقتی میشه که زیاد ادرار میکنم و نمیتونم ادرار خودم رو نگه دارم، همش میترسم که خودم رو خیس کنم. وقتی توی باشگاه وزنه میزنم به کمرم که فشار میاد انگار ادرارم میخواد خارج بشه. چکار باید بکنم؟
پاسخ : يوريناسين ٥ميلى هر صبح يك عدد  [ 1393-10-24 00:09:22 ]
سوال : با عرض سلام برادرم حدود 2 ماهه که بعد از ادرار کردن دچار سوزش ادرار میشود و همچین احساس داغ بودن در مثانه و مجرای ادرار را دارد به متخصص اورولوژی مراجعه کردن و در آزمایش سونوگرافی هیچ علامتی از وجود سنگ مشاهده نشد ولی در آزمایش ادرار کلسیم اگزالات به مقدار فراوان وجود داشت و میزان خون در ادرار به صورت trace بود و میزان RBC=5-7 , WBC=1-2 بود و دکتر قرص فنازوپریدین و هیدروکلروتیازید تجویز کردن یکم بهتر شد ولی هنوز سوزش ادرار و احساس داغی در مجاری ادرار را دارد سنش 37 ساله و مجرد است میخواستم بپرسم درمان قطعی آن چیست؟ ممنون
پاسخ : تامسولوسين يك عدد بعد از صبحانه و خوردن مايعات بيشتر نگران نباشيد  [ 1393-10-24 00:08:39 ]
سوال : سلام من حدود شش سالی استمناء میکردم و اولاش از مضراتش هیچی نمیدونستم اما وقتی که فهمیدم به عبارتی طوری معتاد شده بودم که ترکش محال بود. الان حدود 1 ماهی میشه ترک کردم. اما میزان منی من خیلی کم شده و بقیه مشکلات.... این رو هم بگم که من مشکل کلیه دارم. یه کلیه کلا از کار افتاده و یکی فقط 25 درصدش کار میکنه و افتادگی مثانه هم دارم که از سند معده برای تخلیه ادرار استفاده میکنم. بگید من چیکار کنم میزان مایع منی من افزایش پیدا کنه؟ آیا از الان دیگه تا زمانی که بخوام ازدواج کنم انجام ندم حدود 3 یا 4 سال دیگه.همه چی درست میشه؟ آیا من میتونم بچه دارم بشم در آینده؟ راستی من 21 سالمه. تو رو خدا کمک کنید
پاسخ : خود ارضايى يك مسئله طبيعى و زائده سن است كه بعلت ميل شديد به جنس مخالف پديد مى ايد و بيمارى نيست بلكه يك امر عادى و طبيعى است و عارضه ندارد تعداد و دفعات وابسته به ژن عوامل محيطى تحريك كننده عدم مشغول بودن و بيكارى از عوامل تشديد كننده است و يكى از عوامل و پيشگيرانه خطر براى فرد است زيرا در مواردى باعث اسيب جسمى و روحى به خود و يا جنس مخالف مى شود كه بطور طبيعى با افزايش سن از بين مى رود و ياد گيرى يك هنر مانند نقاشى و يا موسيقى ، يادگيرى يك فن مورد علاقه ، ورزش بخصوص سنگين مانند كوهنوردى ، مطالعه و افزايش روحيه غير مادى و افزايش رابطه هاى انسانى به جنس مخالف و احساسى و كمتر فيزيكى به همراه مصرف سيتالوپرام بيست ،اسنترا يا سرترالين ٥٠ ،فلوكستين ١٠ كپسول و ...هر شب موقع خواب كمك كننده است و عدم انجام ان باعث مشكلات در ان سن مى شود  [ 1393-10-24 00:05:27 ]
سوال : با سلام من 25 ساله و مدت 4 سال است که متاهل هستم ولی در این مدت من به طور دایم هر چند ماه یک بار سوزش ادرار و درد شدید دارم که با مراجعه به دکتر زنان و انجام سونوگرافی و ازمایش مشخص می شود که در ان زمان من عفونت ادراری دارم و با مصرف داروهایی مثل سفیکسیم میترونیدازول وپماد های واژنی خوب میشوم و آزمایشاتم عفونتی نشان نمی دهد .اما باز مجددا چند ماه بعداین بیماری تکرار میشود. لذا با یک دکتر کلیه صحبت کردم و قرص سیپروفلوکساسین 500 داده اند .اما هنوز یک ماه نشده باز تکرار میشود. در ضمن بکارت من ارتجاعی بوده و هنوز هنگام سکس کمی درد دارم ایا ممکن است بخاطر ان باشد؟خواهش میکنم من را راهنمایی کنید
پاسخ : كپسول تامسولوسين يك عدط نيمساعت بعد از صبحانه ميل كنيد  [ 1393-10-24 00:04:50 ]
سوال : سلام اقای دکتر خسته نباشید شوهر من ۲۸ سالش هست و هرچند گاهی سوزش ادرار میگیره از بچگی اینطوری بوده الان ازمایش وسنو داده مشکل پروستات وعفونت ادرار نداره میخواستم نظرتون بدونم امکان چه مشکلی وجود داره این مشکل طبیعی هست ؟
پاسخ : ترازوسين دو ميلى صبح و شب يك قرص و يوريناسين ٥ ميلى هر شب يك قرص ميل كنيد  [ 1393-10-24 00:04:09 ]
سوال : سلام ، آیا هر کاهش وزن بی دلیل (5 کیلو گرمی) بعد از گدشت 2.5 ماه از یک رابطه ، و تعرق دست و پا و زیر بغل فقط بدون داشتن حالت گر گرفتگی و فقط در روز (نه هنگام خواب ) و حتی در هوای سرد (که دو روز است آغاز شده) حتما نشانه ی دوره ی حاد اولیه و عفونت اچ آی وی است ؟ معولا چند درصد افراد با شرایط من مبتلا محسوب می شوند؟
پاسخ : خير اصلا چنين علائمى ندارد نگران نباشيد به يك متخصص عفونى مراجعه كنيد  [ 1393-10-24 00:01:54 ]
سوال : سلام من 25 ساله و 4 سال است متاهلم و در این مدت به طور دائم سوزش ادرار با درد شدید دارم و با انجام سونو و ازمایش در زمان بیماری عفونت ادرار مشاهده میشود و با خوردن قرص های میترونیدازول و سفیکسیم و مصرف داروهای واژنی برای مدتی کوتاه خوب میشوم.حتی برای بهبود نظر دکتر کلیه نیز پرسیدم و ایشاه سیپروفلوکساسین 500 دادند.اما باز بیمار شده ام خواهشمندم مرا راهنمایی کنید درضمن بکارت من ارتجاعی بوده و هنوز به هنگام نزدیکی کمی درد دارم
پاسخ : ترازوسين دو ميلى صبح و شب و يوريناسين ٥ميلى هر شب يك قرص ميل كنيد  [ 1393-10-23 23:59:43 ]
سوال : سلام.داشتن استرس های شدید و مشکلات عصبی میتونه باعث کاهش تعداد اسپرم در پسر 20 ساله بشه؟
پاسخ : بله حتما چون بشدت با اصطراب حساس است و ارامش مهمترين فاكتور است  [ 1393-10-23 23:58:43 ]
  انتخاب صفحه

کاربر گرامی : لطفا هنگام ثبت سوال ، سن ، جنس و تعداد فرزند را هم مشخص نمایید


جهت ارسال سوال میبایست عضو پورتال باشید . برای عضویت‏ اینجا ‏را کلیک کنید ‏.‏

نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
آیا بايد واريكوسل را عمل كرد
برنامه هفتگی
خون در ادرار
صفحه اصلي
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
سوالات مطرح شده
علائم بيماري هاي اورولوژيك
بيوگرافي
فرم ثبت نام
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences