پوست و مو
بهترین خدمات پوست و مو را از ما بخواهید
كلينيك ارولوژي
هر چه از بيماريهاي كليوي ميخواهيد بدانيد .......... كليك كنيد
تعیین وقت
برای دریافت نوبت ویزیت اینجا کلیک کنید .
سایت دیگر من
برای مشاهده سایت دیگر من کلیک کنید
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : با عرض سلام: پسری ۱۶ ساله هستم بعضی اوقات در خواب یا در انجام بعضی از حرکات دچار پیچ خوردگی یکی از بیضه ها می شوم به صورتی که بیضم یک نیم دور چرخش پیدا می کند ولی هیج دردی ندارد و بعد از چند دقیقه به طور خود به خود یا با کمی تحریک با دست به حالت اول بر می گردد می خواستم بدونم این جور پیچ خوردگی ها خطرناک هستند یا نه طبیعی ؟ و ایا باعث تورشن بیضه می شود . ممنون میشم جواب بدید. باتشکر.
پاسخ : خير نگران نباشيد  [ 1393-10-14 09:09:40 ]
سوال : با سلام خدمت آقاي دكتر خانم بنده دوازده روز پيش آي يو آي انجام داده و در حال حاضر علايمي به شرح زيربوجود آمده ١دلشوره٢زير شكم سفت و حالت انقباضي دار روي دلم با زير سينه احساس سنگيني دارم ايا نشانه حاملگي هست؟آخرين پريود دوره قبل شانزدهم بوده
پاسخ : نمى توان اظهار نظر كرد ايا تكرر ادرار و يا يبوست داريد اگر مثبت است ممكن است حامله باشيد  [ 1393-10-14 08:56:31 ]
سوال : سلام دکتر من چند سال پیش دچار درد شدیدی در ناحیه بیضه شدم به دلیل عدم دسترسی به پزشک درد رو تحمل کردم و بعد از دو سه ساعت درد قطع شد حالا با مراجعه به سایت های مختلف احساس میکنم ممکنه دچار تورشن بیضه شده باشم حالا یکی از بیضه هام پایینتره و ظاهرش مثل دیگری نیست کمی در کیسه کج وایساده در آزمایش خون اخیر هم تستسترونم که باید بین 2 تا 9 باشه 11 بود و اخیرا دچار ریزش مو هم شدم بعد از انزال هم آلتم کمی کم میشود احساس میکنم مقدار منی هم نسبت به آن زمان ها خیلی کاهش پیدا کرده آیا ممکنه تورشن باشه ؟ اگر باشه باید بیضه را خارج کنم ؟ ممنون
پاسخ : تورشن چند ساعت بيشتر طول نمى كشد و بايد بيضه را خارج و يا نجات دهيد شما حتما تورشن نداريد اين علائم كه فرموديد ، انها در جوانان بدون هيچ يافته بيمارى توسط سونوگرافى و كشت و كامل ادرار در ارولوژى ممكن است عوامل متعدد داشته باشد و يك ارولوژيست براى پيدا كردن ان ابتدا بايد سونوگرافى كليه ها و مثانه پرو خالى و پروستات و كشت و كامل ادرار را انجام دهد در صورت طبيعى بودن انها كه معمولا در جوانان ناشى از تحريك بدون تخليه منى است كه به شما توصيه مى شود يا تحريك نشوند ولى اگر شديد ، بهتر است منى تخليه شود و تا اماده شدن سونوگرافى و كشت و كامل ادرار تامسولوسين يك عدد هر صبح نيمساعت بعد از صبحانه ميل كنيد و تحريك بدون تخليه منى نداشته باشيد  [ 1393-10-14 08:54:59 ]
سوال : سلام اقای دکتر...مجرد هستم.. 20 سالمه میخواستم بدونم راه طبیعی هسم هست آلت تناسلی بزرگ تر بشه یا نه؟!
پاسخ : خير  [ 1393-10-14 08:52:37 ]
سوال : با سلام.مردی 31 ساله هستم.چند ماهی هست که ازدواج کردم.بعداز نزدیکی دچار سوزش آلت شدم.والان حدود 5 ماهی هست که این سوزش در مقعد و الت ادامه دارد. که کم و زیاد میشود.به پزشک که مراجعه کردم سونوگرافی ار کلیه ومجاری ادرار گرفتند که مشکلی را نشان نداد.و به من واکسن خشک کننده دادا.بعد از یک ماه که دوباره پیش دکتر رفتم داروی سیپرو فلوکساسین 500 تجویز کردند. و با انگشت از طریق مقعد ماساژ دادند تا کشت ترشح پروستات بدهم.آزمایش چیزی نشون نداد.ولی همچنان درد ادامه دارد.لطفا راهنمایی بفرمایید.خیلی از نظر روحی تحت فشار هستم.امکان بچه دار شدن وجود دارد یا خیر؟ ممنون
پاسخ : ممكن است شما واريكوسل داشته باشيد و چون واريكوسل ممكن است باعث نابارورى و اختلال اسپرم و كوچكى بيضه ها شود و براى يك ارولوژيست اهميت داردكه ايا واريكوسل داريد يا خير و اگر داريد چقدر باعث اختلال در اسپرموگرام شما شده است پس بهتر است سونوگرافى از كليه ها مثانه پرو خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم توصيه مى شود در مركز بيستون با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣و كشت و كامل ادرار و اسپرموگرام در مركز نابارورى رويان با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ انجام و نتيجه را به سايت ارسال كنيد علت معرفى به اين مراكز ناشى از دقت و تجربه انهاست  [ 1393-10-14 08:52:23 ]
سوال : سلام خسته نباشید من جوانی 23 سالمه من داری بیماری دیابت اتم مشکل من این هس که منی ام احساس میکنم خیلی کمه به اندازه 3 الی 4 قطره هس و جهش ام نداره اقای دکتر میخوام ازدواج کنم کمکم کنید ممنونم با تشکر
پاسخ : شايع ترين علت نابارورى واريكوسل است و در اينده بچه دار شدن يك اصل مهم بعد از ازدواج است وو چون واريكوسل ممكن است باعث نابارورى و اختلال اسپرم و كوچكى بيضه ها شود و براى يك ارولوژيست اهميت داردكه ايا واريكوسل داريد يا خير و اگر داريد چقدر باعث اختلال در اسپرموگرام شما شده است پس بهتر است سونوگرافى از كليه ها مثانه پرو خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم توصيه مى شود در مركز بيستون با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣و كشت و كامل ادرار ,Hbs. Ab , Hbc. Ag , Hiv. Ab , vdrl, و اسپرموگرام در مركز نابارورى رويان با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ انجام و نتيجه را به سايت ارسال كنيد علت معرفى به اين مراكز ناشى از دقت و تجربه انهاست  [ 1393-10-14 08:51:18 ]
سوال : با عرض سلام و خسته نباشد اقای دکتر من بیضه سمت راستم داخل شکمم هست و وقتی غدا میخورم بیضه پایین میاد اما به کیسه بیضه نمیرسه و دور بیضه هم بصورت ورم کرده هست اما خود بیضه کوچیکه چند سال پیش رفتم دکتر گفت که بیضه خشک شده و نیازی هم به جراحی نیست ایا احتمال سرطان بیضه وجود داره ؟؟ ممنون میشم راهنمایی کنید با تشکر
پاسخ : بهتر است انرا به پائين و يا خارج كنيد  [ 1393-10-14 08:45:44 ]
سوال : با عرض سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر محترم اقای دکتر من قبل یک سوال از شما پرسیدم و لطف کردین و جواب دادین حالا سوالم اینه که با توجه به اینکه خودارضایی اجتنباب ناپذیره و بخصوص واسه منی که خیلی تنهام گاه گاهی هم لازمه میخام بدون چجور عمل خودارضایی رو سفارش میکنین که کمتر به بدنم اسیب برسه و بخصوص کمتر دچار عذاب وجدان بشم؟مثلا با استفاده از فیلم و عکس باشه؟یا چتی؟یا تلی؟یا اصلا خیلی تنهای و با تصور؟ ممنون میشم که جواب بدین و ببخشین که خیلی رک سوال پرسیدم با سپاس
پاسخ : همه يكسان هستند زيا اهميت ندارد فيلم بدترين است چون اموزش غلط ز به باورهاى نرمال اسيب مى زند  [ 1393-10-14 08:44:57 ]
سوال : با سلام ، 26 ساله ، مرد ، مجرد هستم. قد 185 ، وزن 74 کیلو گرم. دو روزه که وقتی ادرار میکنم تخلیه کامل انجام نمیشه. رنگ ادرار نرمال، بدون سوزش، اما درد بسیار خفیفی در ناحیه بالای آلت (احتمالا ناحیه مثانه) احساس میکنم. ممنون میشم از راهنماییتون.
پاسخ : براى بررسى ارولوژى در مردان بايد سونوگرافى از كليه ها و مثانه پرو خالى و اينگواينال راست و چپ و پروستات واسكروتوم ، كامل ادرار و اسپرموگرام براى روشن شدن اينكه بيضه واريكوسل ،تومور،فتق و يا نابجا يا كوچك بودن بيضه ها و سنگ و....را مشخص مى كند انجام دهيد  [ 1393-10-14 08:43:41 ]
سوال : با سلام خدمت شما من پسری 24 ساله هستم وچند سوال داشتم خدمت شما 1- من اندازه بیضه چپ و راستم یکی نیستن وبیضه چپم مقداری بزرگتر است ایا این طبیعی است 2- اقای دکتر من در سایتی خواندم افراد مجرد مثل من باید هر چند وقت یکبار نعوظ انجام دهند تا دچار کوتاهی الت و افتادگی پوست الت نشوند ایا این صحیح است 3- ببخشید ایا ورزش خاصی وجود دارد که با عث از بین رفتن چربی هایی که دور الت وجود دارد بشود با تشکر از شما
پاسخ : ١-طبيعى است چپ هميشه بزرگتر از راست است ٢درست ميست ٣-هر ورزشى كه باعت گاهش چربى شود موثر است  [ 1393-10-14 08:41:42 ]
سوال : سلام من به دلیل تاخیر درپریود به دکتر مراجعه کردم و به سونگرافی رفتم کیست نداشتم و اندازه رحمم طولش48م.م وعمقش 39م.م هست وبه دلیل استرس سابقه تاخیر در پریود رو داشتم 21 سالمه ومجردم این اندازه ارحم مشکلی وبیماری به وجود میاره؟ ممنون خسته نباشید
پاسخ : بهتر است با يك متخصص زنان مشورت كنيد  [ 1393-10-14 08:39:57 ]
سوال : سلام آقای دکتر.. راستش تقریباً یکی دو ماهه هر شب جنب میشم.بدون هیچ وقفه ای.رابطه داشتم اما نه زیاد..تقریبا بعده این ماجرا فقط یکی دو بار رابطه جنسی با جنس مخالف داشتم.الآنم دیگه هیچ رابطه ای ندارم اما گاهی اوقات خودارضایی هس. یعنی چ زمانی ک رابطه داشتم و چ زمانی که رابطه نداشتم این اتفاق پیش اومد حتی با وجود خود ارضایی بازم هر شب جنب میشم.. ..۲۳سالمه پسرم.ترس وجودمو گرفته....پیشاپیشم بابته جوابتون ازتون ممنونم خیلی وقته در گیرم
پاسخ : نگران نباشيد هر شب يك قرص سيتالوپرام بيست ميل كنيد بر طرف مى شود  [ 1393-10-14 08:38:51 ]
سوال : سلام خدا قوت شما فرموديد در مردان اگر مني تخليه نشود خوب نيست و عوارض دارد در خانم ها چطور آيا براي آنها عدم تخليه مضر است؟
پاسخ : بله البته انها چيزى را تخليه نمى كنند و وضعيت با مرد فرق مى كنط انها اگر ارگاسم نشومد كم كم از نزديكى زده و سرد مزاج مى شوند  [ 1393-10-14 08:36:40 ]
سوال : درودبرشما پسری 5ساله دارم که 8ماه پیش عمل فتق انجام داد،اخیرا متوجه تورم در ناحیه عمل شدیم که با مراجعه به پزشک ایشان فتق مستقیم را تشخیص داد و از بروز چنین موردی اظهار تعجب کرده و گفتن که این مورد در کودکان بسیار نادر است میخواستم نظر شما را هم بدونم و اینکه آیا ممکن است این مورد عود فتق سابق باشد؟
پاسخ : احتمالا در موقع عمل دچار اشتباهى شده است البته بايد به نوع نخ استفاده شده توجه نمود خير چنين موردى را من نديدم ولى اتفاق در پزشكى عجيب نيست  [ 1393-10-14 08:35:27 ]
سوال : سلام دکتر خسته نباشید. در روش میکروسرجری چند روز طول می کشه تا بتونم سر کار برم؟ این روش با بیهوشی عمومیه یا بی حسیه موضعی؟ عملش حدودا چند ساعت طول می کشه ؟ آیا همان روز مرخص می کنند یا روز بعدش ؟ ببخشد آقای دکتر که سوالام خیلی زیاد شد
پاسخ : يك روز بعد همان روز كه عمل مى شويد به منزل مى رويد روز بعد را استراحت سپس به سركار باز مى گرديد بيحسى موضعى بدون بيهوشى است زمان لازم ١-١/٥ساعت بستگى به چاق و لاغرى بيمار دارد و همان روز بعد از مرخصى مى توانيد دوش بگيريد  [ 1393-10-14 08:33:37 ]
سوال : سلام. آقاي دكتر من از سيتالوپرام ٢٠براي زود انزالي استفاده مي كنم با همسرم نزديكي دارم ولي در زمان دخول زود ارضا مي شوم. قرص بهتر و قويتري شما پيشنهاد نمي كنيد. من ٤٠ نيز استفاده كردم معدم كامل بهم ريخت. ممنونم كمكم كنيد. ٣٣ ساله هستم.
پاسخ : بايد تنها به قرص اتكا نكنيد بلكه افزايش زمان معاشقه افزايش دفعات و دردناك نمودن الت كمك كننده است  [ 1393-10-14 08:30:21 ]
سوال : سلام چرا بی خودی میگید خود ارضایی ضرر نداره!!!! جسارتا این علم پزشکی تون رو قاب بگیرید بزنید به دیوار که مفت نمی ارزه دکتر عزیز ...
پاسخ : حتما فرمايش شما را انجام مى دهم با تشكر از شما  [ 1393-10-14 08:28:51 ]
سوال : با سلام.استاد شرمنده بخدا خودمم دیگه خجالت میکشم.فقط این سوالم مثل اینکه بدون جواب مونده و اون اینکه بزرگ نشدن زایده پس از یک یا دو ماه میتونه فرض زگیل تناسلی را رد کند؟
پاسخ : خير چون بزرگى زگيل محدود است و زياد بزرگ نمى شود  [ 1393-10-14 08:28:00 ]
سوال : با سلام محضر استاد ارجمند جناب دکتر کیانی عزیز ، جوانی (مذکر) 26 ساله هستم ، من معمولا بعضی از اوقات راه های بالای 1000 کیلومتر میروم البته رفت و برگشت که میشود 2000 کیلومتر به بالا و بیشتر ، شب توی جاده هستم ، میخواستم ببینم قرصی هست که بتونه بیدار نگه داره آدم رو ؟ و آیا عوارض و فوایدی هم داره ؟ گیاهی است و یا شیمیایی ؟
پاسخ : بله ولى با توجه به شغل حساس شما توصيه نمى كنم و خواهش مى كنم براى منافع مادى خود و ديگران را با تزجه به خطراتى كه با وجود مراعات انها هر سا له بيش از جنگ ايران و عراق كشته و زخمى داريم براى منافع انى ،خود و ديگران را به خطر نياندازيد با عرض پوزش از شما  [ 1393-10-10 06:54:13 ]
سوال : با سلام خدمت دکتر عزیز.27 سالمه. مجردم.سوال اولم اینه که آیا جراحی واریکوسل باعث ناباروری می شود یا بلعکس اگر آن را جراحی نکنیم بعدا دچار مشکل می شویم. سوال دوم : آیا درمان واریکوسل فقط از راه جراحی امکان پذیر است یا دارویی نیز برای درمان آن وجود دارد؟
پاسخ : عمل واريكوسل براى بارورى و يا پيشگيرى از نابارورى است باعث خوب شدن نابارورى مى شود و تنها راه درمان ان عمل جراحى است و بهترين روش ميكروسرجرى است  [ 1393-10-10 06:50:58 ]
سوال : با سلام من پسری 16 ساله هستم و حدود دو ساله خودارضایی میکنم بعد از این که این کار را میکنم عذاب وجدان شدید میگیرم بار ها تصمیم گرفتم ترک کنم اما شکست خوردم بعضی وقت ها هم شده روزی سه بار خودارضایی کنم و احساس میکنم از محبوبیت و جذابیتم کم شده خواستم بدونم ایا ضرری داره؟و این که چگونه این کار را ترک کنم؟؟
پاسخ : خود ارضايى يك مسئله طبيعى و زائده سن است كه بعلت ميل شديد به جنس مخالف پديد مى ايد و بيمارى نيست بلكه يك امر عادى و طبيعى است و عارضه ندارد تعداد و دفعات وابسته به ژن عوامل محيطى تحريك كننده عدم مشغول بودن و بيكارى از عوامل تشديد كننده است و يكى از عوامل و پيشگيرانه خطر براى فرد است زيرا در مواردى باعث اسيب جسمى و روحى به خود و يا جنس مخالف مى شود كه بطور طبيعى با افزايش سن از بين مى رود و ياد گيرى يك هنر مانند نقاشى و يا موسيقى ، يادگيرى يك فن مورد علاقه ، ورزش بخصوص سنگين مانند كوهنوردى ، مطالعه و افزايش روحيه غير مادى و افزايش رابطه هاى انسانى به جنس مخالف و احساسى و كمتر فيزيكى به همراه مصرف سيتالوپرام بيست ،اسنترا يا سرترالين ٥٠ ،فلوكستين ١٠ كپسول و ...هر شب موقع خواب كمك كننده است و عدم انجام ان باعث مشكلات در ان سن مى شود  [ 1393-10-10 06:47:39 ]
سوال : با سلام خدمت آقای دکتر. من بیماری بواسیر و به طبع گاهی خونریزی هم دارم. از چند سال پیش به خاطر سکونت در خوابگاه و استفاده از توالت خوابگاه و گاها خونریزی، استرس شدید گرفتم. الانم تصمیم به عمل گرفتم ولی همه بیمارستانها قبل عمل تست hiv میگیرن. به نظر شما امکان انتقال وجود داشته. همیشه هنگام شستشو شلنگ رو چک میکردم که خونی نباشه. دارم دیوونه میشم از فکر و خیال. ممنونم ازتون.
پاسخ : شما اگر اين موارد را رعايت هم نمى كردى hiv نمى گرفتيد چون ايدز در هواى ازاد فورا مى ميرد نگران نباشيد و حتما ازمايش ايدز بدهيد و خود را از اين عذاب بى مورد رها كنيد شما اصلا چنين بيمارى نداشته باشيد  [ 1393-10-10 06:46:55 ]
سوال : سلام،آقای دکتر مردی 40 ساله هستم که از زمان جوانی به خودارضایی مشغول بودم و در فرصت هایی هم رابطه جنسی با جنس مخالف داشتم 14 ساله ازدواج کردم یک فرزند دارم و در طول ازدواجم باز از مسئله خودارضایی دست نکشیدم بلکه به تناوب کم یا زیاد شده بصورتی که چند وقتی هر روز ولی یه مدت هفتگی انجام میدادم در حال حاضر در زمان برخورد با یک جنس مخالف و دیدن فیلم یا سکس پورن به هیچ عنوان آلتم تکون نمیخوره و تحریک نمیشم. لازم به توضیح است که در بیشتر شبها از نعوض وجود دارد و سختی تغریبا مناسب ولی در بیشتر موارد رابطه جنسی نعوض کامل ندارم. لطفا راهنمایی بفرمائید. با تشکر
پاسخ : عدم نعوظ ، اختلال در شروع ،عدم ميل جنسى به جنس مخالف ، اختلال در حين دخول و زود و يا دير انزالى در ارولوژى معمولى دو علت اساسى دارد يكى ناشى از اختلال هورمونونى و افزايش پرولاكتين يا گاهش تستوسترون است كه به متخصص غدد مربوط مى شود ديگرى روحى روانى كه به ارولوژيست و متخصص روان پزشك بايد مورد معاينه بررسى و درمان قرار گيرد پس بعد از انجام دو ازمايش فوق در صورت نرمال بودن يكى از داروهاى موثر در بهبود ان مانند اسنترا ٥٠ كه همان سرترالين ، سيتالوپرام ٢٠ ، فلوكستين ٢٠ و ....كه باعث افزايش اثر سروتونين مغز كه عامل شادى بدن و افزايش و طولانى شدن و متعادل كننده نزديكى همراه با افزايش ارامش كمك كننده است و در صورت عدم بهبود تادالافيل ١٠ نصف قرص يكساعت قبل از نزديكى كمك كننده است و بايد بدانيد كه اين دارو فشار را پائين مى اورد و با داروهاى قلبى و فشار خون و باز كننده عروقى ديگر مانند نيتروها نبايد مصرف نمود و مقدار ان تا بيست ميلى در صورت عدم پاسخ قابل افزايش است  [ 1393-10-10 06:41:33 ]
سوال : با سلام.آقای دکتر شما فرمودید از زایده عکس بگیرم و برای شما بفرستم اما اینقدر کوچک هست که در عکس معلوم نمیشود و زیر الت هست و با چند رد کوچک به کلاهک وصل هست حال چند سوال دارم 1.چون قبلا یه چیز سیاه مثل نخ جراحی انجا دیدم که خودش افتاد آیا احتمال دارد جای ختنه باشد؟ 2.دکتر پوست گفته یه ماه صبر کن اگه بزرگ شد زگیله وگرنه هیچی نیست آیا این حرف درسته؟ آقای دکتر لطفا کمکم کنید خیلی وسواس پیدا کردم اصلا روی درس متمرکز نیستم امتحانات هم داره شروع میشه(مرد.مجرد.23ساله)خدا شاهده تا حالا رابطه هم نداشتم
پاسخ : اصلا نگران نباشيد اين مسئله اى نيست باقيمانده ختنه است و بيش از اين خود را عذاب نده بعد از امتحانات به مطب براى معاينه رايگان مراجعه نمائيد  [ 1393-10-10 06:39:42 ]
سوال : sسلام. مپسول ازیترومایسین و امپول پینیسیلین برای درمان عفونت های مجاری ادرار مناسب است؟
پاسخ : خير بايد نوع ميكروب مشخص شود و درمان سر خود دردسر زاست و ممكن است اصلا عفونتى نطاشته باشيد و كشت و كامل ادرار انجام نتيجه را در سايت ديگر من بنام www.drmjk.ir ارسال كنيدو  [ 1393-10-10 06:38:06 ]
  انتخاب صفحه

کاربر گرامی : لطفا هنگام ثبت سوال ، سن ، جنس و تعداد فرزند را هم مشخص نمایید



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
آیا بايد واريكوسل را عمل كرد
برنامه هفتگی
خون در ادرار
صفحه اصلي
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
سوالات مطرح شده
علائم بيماري هاي اورولوژيك
بيوگرافي
فرم ثبت نام
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences