پوست و مو
بهترین خدمات پوست و مو را از ما بخواهید
كلينيك ارولوژي
هر چه از بيماريهاي كليوي ميخواهيد بدانيد .......... كليك كنيد
تعیین وقت
برای دریافت نوبت ویزیت اینجا کلیک کنید .
سایت دیگر من
برای مشاهده سایت دیگر من کلیک کنید
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : با سلام و عرض ادب خدمت شما.آقای دکتر من 19 ساله هستم و حدود 3 سال است ک بیضه سمت راست من بسیار بزرگ شده است و نسبت به آن بیضه سمت چپم بسیار بسیار کوچک به نظر میرسد.این نکته ام قابل ذکر است ک بیضه سمت راستم با وجود بزرگی بیش از حد اصلا دردی ندارد چه با لمس کردن چه به صورت عادی.(5 سالی هم هست ک خودارضایی میکنم و رنگ منی هم متمایل به زرد است .خیلی کم ).میخواستم بدونم آیا این بیماری است؟علت آن چیست؟آیا نابارور می شوم؟ ممنونم
پاسخ : خير مادرزادى است و نابارورى معمولا دو طرفه و شانس ان ٥٠درصد براى مرد و ٥٠ درصد براى زن است بهتر است يك اسپرموگرام در مركز رويان با شماره ٢٣٥٦٠٠٠ انجام ، سپس در صورت داشتن اختلال در اسپرم سونوگرافى كالر داپلر اسكروتوم در مراكز با تجربه بيستون با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣سپس مراجعه به مطب براى معاينه است معمولا واريكوسل باعث كوچكى بيضه مى شود و چون بيضه چپ معمولا بزركتر از راست و واريكوسل چپ معمولا شديد تر از راست بيضه چپ بيشتر دچار كوچكى و گاها برابر و يا كوچكتر از راست مى شود اين به شما كمك مى كند كه بايد تصميمم بگيريد كه عمل كنيد و يا نياز نيست لطفادر صورت انجام انها براى معاينه به مطب مراجعه كنيد قابل ذكر است واريكوسل تقريبا هميشه دو طرفه و بهتر است هر دو عمل شود  [ 1394-01-07 05:54:25 ]
سوال : سلام دکتر.من یه سنگ سه میلی متری در کالیس تحتانی دارم.دکتر به گفته شما ویتامین دی سه مصرف کردم و پیاده روی.دکتر الان چه کنم؟امکانش هست سنگ دفع شه؟تا کی ویتامینارو ادامه بدم.الان یک ماهه میخورم.ایا داروی دیگه ای لازمه بخورم سریع دفع شه؟کمکم کنید.ممنون.
پاسخ : از نظر يك ارولوژيست سه ميليمتر سنگ نيست و نياز به درمان ندارد  [ 1394-01-07 05:53:11 ]
سوال : سلام.اگر یه پسر 24 ساله مدروکسی پروژسترون بخوره چی می شه؟شهوتش قطع خواهد شد؟
پاسخ : خير بهتر است با هورمونهاى بدن بازى نكنيد چون عوارض ان زياد است  [ 1394-01-07 05:52:28 ]
سوال : سلام آقای دکتر سال نو مبارک آقای دکتر دخترم 20 فروردین یک ساله میشه بردمش آزمایش خون چون وقتی می ایسته یا پاهاش آویزان میمونه انگار لکه های قرمز رو پاهاش نیوفته وقتی ماساژ میدم درست میشه به درخواست خودم آزمایش دادم دکترش نیست و من هم نگران لطفا نظرتون و بگین..wbc.10800 platelet.538000 نوتروفیل 22.لنفوسیت 75 مونوسیت 2.آر بی سی 4.46 ام سی وی76.7.اچ بی.11.8
پاسخ : ممكن است سرما خورده باشد اگر علائمى ندارد بعد از تعطيلات ازمايش را تكرار و حتما كشت و كامل ادرار انجام دهيد  [ 1394-01-07 05:51:51 ]
سوال : با سلام خدمت دکتر گرامی من یک جوان 24 ساله می باشم زمان نزدیکی با همسرم موقع به ارگاسم رسیدنم هیچ گونه اسپرم خاصی از الت من بیرون نمی آید می خواهم بدانم علت چیست
پاسخ : ايا تامسولوسين يا الفا بولوكر مصرف مى كنيد طبيعى است انرا قطع كنيد كاملا تخليه به بيرون مى شود  [ 1394-01-07 05:39:31 ]
سوال : آقای دکتر ببخشید بقیه جوالش اینا هستن...hb.11.8 hct.34.2mch.26.5 mchc.34.5....گفتن لنفوسیت بالاست.پلاکت هم بالاست . نوتروفیل پایین دادم سکته میکنم
پاسخ : بهتر است با توجه به هموگلوبين پائين به يك متخصص داخلى مراجعه كنيد  [ 1394-01-07 05:38:36 ]
سوال : با سلام جناب اقاي دكتر اقاي دكتر من هر از دوره اي دردي در قسمت سمت چب شكمم داشتم بعد از اين كه اخرين بار رفتم دكتر متوجه شدم كه اون درد از بيضه هستش دكتر ازم پرسيد كه ايا بيضه هام متورم شده يا نه و من چون خجالت ميكشيدم گفتم نميدونم الان بيضه سمته چپم در حالت راحت از راستيه بزرگ تره و درداش دوره اي هر دو سه ماه است و بعد سه روز درد شديد و بعد محو ميشه ميخواستم لطفا راهنماييم كنيد كه ايا اين يك واريكوسل خيلي شديده و بايد حتما عمل بشه يا با طب سنتي بدون عمل درمان ميشه
پاسخ : اين علائم كه فرموديد ، كه بدون هيچ يافته در سونوگرافى كليه ها و مثانه پرو خالى و پروستات و كشت و كامل ادرار ناشى از تحريك بدون تخليه منى است كه به شما توصيه مى شود يا تحريك نشوند ولى اگر شديد ، بهتر است منى تخليه شود ودر صورت امكان رابطه زناشويى افزايش دهيد و تامسولوسين يك عدد هر صبح نيمساعت بعد از صبحانه ميل كنيد و تحريك بدون تخليه منى نداشته باشيد و مصرف تامسولوسين ممكن است باعث عدم دفع منى به بيرون و بجاى ان به داخل مثانه شود بهتر است نگران نشويد مسئله مهمى نيست مال همه چپ بزرگتر از راست است  [ 1394-01-07 05:37:47 ]
سوال : سلام دکتر ما می تونیم به جای اسنترا از دویدن هوازی برای عدم متابولیزه شدن سروتونین استفاده کنیم ؟ مرسی
پاسخ : هر دو را انجام دهيد  [ 1394-01-07 05:36:21 ]
سوال : با سلام اینجانب 37 سالمه مجردم ده ساله مشکل نعوذ دارم نمیتونم بدون قرص نعوذ نزدیکی کنم هورمونهای جنسیم تستستوورون و پرولاکتین نرماله نعوذ شبانه دارم شک دارم این عدم نعوذ مال دوران جلق باشد زود ارضا هم شدمه دوس دارم به دورانی برگردم که با کوچکترین چیزی تحریک میشدم الان چنینین نیست لطفا کمکم کنید
پاسخ : علائمى كه مى فرمائيد اگر در طول عمر خود يكبار الت كاملا سفت بوده يعنى اختلال عروقى نداريد وازمايش تستوسترون ازاد و پرولاكتين خون انجام دهيد در صورت اختلال به متخصص غدد مراجعه كنيد كه من دكتر ملك با شماره ٢٦٤٠٥٣٠١را توصيه مى كنم و در اخر اگر انها نرمال باشند سيتالوپرام بيست هر شب تا شش ماه ميل كنيد كه مقدار ان تا چهل ميلى صبح و چهل ميلى شب مى توانيد بستگى به نياز افزايش دهيد و از تادالافيل هم با مقادير كم نصف قرص يكساعت قبل از نزديكى كه تا بيست ميلى امكان افزايش است مى توانيد استفاده نمائيد اين دارو پائين اورنده فشار خون است بايد با احتياط مصرف شود با نيتروها و داروهار پائين اورنده فشار خون نبايد مصرف شود ربطى به انها ندارد  [ 1394-01-07 05:35:46 ]
سوال : سلام پسري ٢٧ ساله هستم كه مدته زيادي تكرر ادرار دارم و واقعا ازار دهندس برام با استرس وسرما شايد هر ١٠ دقيقه يهبار نياز به دفع داشته باشم ازمايشاتم انجام دادم گفتن مشكل انبساط و انقباض مثانه دارم و مثانه نسبت به سنم رشد يا منقبض نميشه قرصم دادن ولي تاثير زيادي نداشت مقدار ادرار دفع شدم كم هست در هر بار واقعا زجر اور شده لطفا كمك كنين ممنون
پاسخ : اين علائم كه فرموديد ، كه بدون هيچ يافته در سونوگرافى كليه ها و مثانه پرو خالى و پروستات و كشت و كامل ادرار ناشى از تحريك بدون تخليه منى است كه به شما توصيه مى شود يا تحريك نشوند ولى اگر شديد ، بهتر است منى تخليه شود ودر صورت امكان رابطه زناشويى افزايش دهيد و تامسولوسين يك عدد هر صبح نيمساعت بعد از صبحانه ميل كنيد و تحريك بدون تخليه منى نداشته باشيد و مصرف تامسولوسين ممكن است باعث عدم دفع منى به بيرون و بجاى ان به داخل مثانه شود بهتر است نگران نشويد مسئله مهمى نيست  [ 1394-01-07 05:34:48 ]
سوال : باسلام ودرود پيرو سوالات قبلي بنده از شما به من فرموديد تامسولوسين بعد از صبحانه مصرف كنم تاچه زماني و چه دزي را مصرف كنم بنده 34 سالمه و درانتهاي ادرارم احساس درد در وسط ناحيه شرمگاهي دارم و احساس ادرا ودوسال است ازدواج كرده ام واين اتفاقات بعد از ازدواج افتاده و تا الان 15 عدد تامسولوسين 4/. مصرف كردم ولي خوب نشدم آيا دوز بالاتري هست ؟ ازمايش ادرارم سالمه لطفا كمكم كنيد افولاكساسين خوبه ؟ سيپرو فلوكساسين بهم اثر نداره
پاسخ : خير همين را شش ماه ادامه و در حد توان تخليه منى انجام شود هر چه بيشتر تخليه شود وضع بهتر مى شود  [ 1394-01-07 05:33:24 ]
سوال : سلام خسته نباشید. خانم 26 ساله متأهل و فرزند ندارم 6 ماه پیش دچار تب شدید و گرفتگی عضلات تا 3 روز و حالت تهوع و سردرد تا 15 روز که بعد از آن خوب شدم و دکترای عمومی گفتند سرماخوردگی بوده در دی ماه دچار عفونت شدید ادراری شدم و کلیه هام به شدت درد گرفت که خون و پروتئین هر کدام +++ و کتون هم + در ادرارم وجود داشت گفتند عفونت شدید اداری هست و دارو خوردم و آزمایش دادم رفع شده بود با این حال هنوز کلیه ام گهگاهی درد داره مانند حالت کوفتگی که به ساق پام میزنه آقای دکتر میخواستم بدونم مشکلم چیه کلیه است یا چیز دیگه؟ چه آزمایشاتی باید بدم و پیش چه متخصصی باید برم؟
پاسخ : سونوگرافى از كليه ها ، مثانه پر و خالى ، تخمدانها و رحم و كشت و كامل ادرار انجام دهيد و نتيجه را ارسال يا به مطب مراجعه كنيد  [ 1394-01-07 05:32:16 ]
سوال : باسلام،اقای دکتر بنده جوان سی ساله ام سه سال پیش بیماری امیزشی مشکوک به کلامیدیا وسوزاک گرفتم،انتی بیوتیک ازیترو و افلوکساسین مصرف کردم ،تا حدودی بهبود یافتم ولی دراین سه سال مشکلات پروستاتیت داشتم،و کامل درمان نشدم،جدیدا نزد متخصص اورولوژی رفتم بمدت یکماه داکسی سایکلین دادو گفت دوز داروی سه سال پیش کم بوده اپیدمی شده در پروستات،میخواستم بدونم ایا طی این سه سال ممکن هست در اپیدمیم و پروستاتم (چسبندگی اسپرم بر ) وعوارض ناباروری ایجاد شده باشه و اسپرمم رو به صفر رسونده باشه؟چگونه از سالم بودن منی و تعداد اسپرم و کیفیت اسپرم باخبر بشم،با توجه به اینکه قصد متاهل شدن دارم و بحث بچه دار شدن در اینده
پاسخ : اين علائم كه فرموديد ، كه بدون هيچ يافته در سونوگرافى كليه ها و مثانه پرو خالى و پروستات و كشت و كامل ادرار ناشى از تحريك بدون تخليه منى است كه به شما توصيه مى شود يا تحريك نشوند ولى اگر شديد ، بهتر است منى تخليه شود ودر صورت امكان رابطه زناشويى افزايش دهيد و تامسولوسين يك عدد هر صبح نيمساعت بعد از صبحانه ميل كنيد و تحريك بدون تخليه منى نداشته باشيد و مصرف تامسولوسين ممكن است باعث عدم دفع منى به بيرون و بجاى ان به داخل مثانه شود بهتر است نگران نشويد مسئله مهمى نيست ازمايش اسپرموگرام در رويان با شماره ٢٣٥٦٠٠٠ انجام و نتيجه را به مطب براى بررسى بياوريد  [ 1394-01-07 05:27:37 ]
سوال : با سلام جوانی ۳۱ساله هستم که تکرر ادرار و سوزش ادرار شدید دارم و ازمایش انجام دادم که خون در ادرار نشون داده ولی با چشم دیده نمیشه البته چن روزه در دریا هم شنا میکنم
پاسخ : اين علائم كه فرموديد ، كه بدون هيچ يافته در سونوگرافى كليه ها و مثانه پرو خالى و پروستات و كشت و كامل ادرار ناشى از تحريك بدون تخليه منى است كه به شما توصيه مى شود يا تحريك نشوند ولى اگر شديد ، بهتر است منى تخليه شود ودر صورت امكان رابطه زناشويى افزايش دهيد و تامسولوسين يك عدد هر صبح نيمساعت بعد از صبحانه ميل كنيد و تحريك بدون تخليه منى نداشته باشيد و مصرف تامسولوسين ممكن است باعث عدم دفع منى به بيرون و بجاى ان به داخل مثانه شود بهتر است نگران نشويد مسئله مهمى نيست  [ 1394-01-07 05:26:16 ]
سوال : باسلام اقای دکتر نامزدم سی ساله /مشه واسه زود انزالی قرص کلومیپرامین مصرف کرد لطفا راهنماییم کنید روزی چندتا چه موقع و تاکی مصرف میشه کرد.
پاسخ : روزى دو عدد تا سه ماه و سپس سه ساعت قبل از هر نزديكى ميل كند  [ 1394-01-07 05:06:23 ]
سوال : با سلام عذر میخوام که باعث رنجش خاطر شدم از طرف یک فرهنگی بینهایت عذرخواهی میکنم به پاسخ بزرگوارانه شما برنخوردبودم دوباره سوال کردم از راهنمایی شما بزرگوار ممنونم سال خوبی داشته باشید
پاسخ : شما هم هر روزتان نوروز باد  [ 1394-01-07 05:05:41 ]
سوال : با عرض سلام و تبریک سال نو؛ بنده آقایی متاهل و 26 ساله هستم که حدود یک سال است که در هنگام انزال و گهگاه در هنگام ادرارم دچار سوزش نوک آلت و مجرای خروجی آن می باشم. همچنین احساس میکنم مثانه ام کاملا خالی نمی شود و کمابیش ادرارم قطره قطره می آید. میخواستم راهنمایی کنید و بفرمایید مشکلم چیست، چه کنم و چگونه درمانش کنم؟ باسپاس قبلی.
پاسخ : اين علائم كه فرموديد ، كه بدون هيچ يافته در سونوگرافى كليه ها و مثانه پرو خالى و پروستات و كشت و كامل ادرار ناشى از تحريك بدون تخليه منى است كه به شما توصيه مى شود يا تحريك نشوند ولى اگر شديد ، بهتر است منى تخليه شود ودر صورت امكان رابطه زناشويى افزايش دهيد و تامسولوسين يك عدد هر صبح نيمساعت بعد از صبحانه ميل كنيد و تحريك بدون تخليه منى نداشته باشيد و مصرف تامسولوسين ممكن است باعث عدم دفع منى به بيرون و بجاى ان به داخل مثانه شود بهتر است نگران نشويد مسئله مهمى نيست  [ 1394-01-07 05:05:04 ]
سوال : با سلام .آقای دکتر در پاسخ شما مبنی بر مشکل اینجانب باید عرض کنم که من هیچ گونه آزمایش پروستات یا سونوگرافی پروستات انجام ندادم آیا ممکن است مشکل بنده از بزرگی پروستات و التهاب باشد؟ با تشکر
پاسخ : بزرگى به تنهايى بيمارى نيست و حوك بودن هم حاكى از سلامت نيست علائم است كه ارزش دارد مانند تكرر و بلند شدن از خواب بيشاز دو بار در خواب  [ 1394-01-04 04:12:40 ]
سوال : سلام آقای دکتر واقعا به خاطر این همه تلاش و جواب به سوالات من و سایر کسانی که عضو این سایت اند ازتون تشکر می کنم می خواستم بپرسم آیا قرص اسنترا 100 باعث میشه برای همیشه تاثیر سروتونین در مغز نسبت به حالت قبلی افزایش یابد یا دارای تاثیر مقطعی است و فقط تا زمانی که این ماده در بدن است تاثیر دارد و بعد از چندروز مغز به حالت اولیه خود بر می گردد؟
پاسخ : چون سروتونين خيلى زود متابوليزه مى شود و اسنترا يا سرترالين باعث طولانى شدن اثر سروتونين و عدم متابوليزه شده ان مى شود و اثر هميشكى ندارد ولة باعث ارامش افزايش ميل و لذت بخش شدن رابطه زناشويى مى شود  [ 1394-01-04 04:11:27 ]
سوال : با سلام سلام آقاي دكتر من پسر 17 ساله هستم كه از14 سالگي خودارضايي مي كردم(شاید هر هفته یه بار یا 3 روز یکبار) الان هم خیلی کم انجامش ميدم . ایا با این حال اگه از الان تركش كنم در آينده من بچه دار مي شم یا نه؟ چجوری میتونم جبران کنم تا احتمال بچه دار شدن زیاد بشه و هیچ مشکلی در رابطه زناشویی پیش نیاد خواهش میکنم برام کامل توضیح بدید خیلی نگرانم وخیلی پشیمون...
پاسخ : نياز به كارى نيست نگران نباشيد خود ارضايى يك مسئله طبيعى و ناشى از سن بلوغ است كه بعلت ميل شديد به جنس مخالف پديد مى ايد و بيمارى نيست بلكه يك دفاع بدن در برابر غريزه كه گاها غير كنترول است باعث كنترول فرد مى شود و طبيعى است و عارضه ندارد تعداد و دفعات وابسته به ژن عوامل محيطى تحريك كننده عدم مشغول بودن و بيكارى از عوامل تشديد كننده است و يكى از عوامل و پيشگيرانه خطر براى فرد است زيرا در مواردى باعث اسيب جسمى و روحى به خود و يا جنس مخالف مى شود كه بطور طبيعى با افزايش سن از بين مى رود و ياد گيرى يك هنر مانند نقاشى و يا موسيقى ، يادگيرى يك فن مورد علاقه ، ورزش بخصوص سنگين مانند كوهنوردى ، مطالعه و افزايش روحيه غير مادى و افزايش رابطه هاى انسانى به جنس مخالف و احساسى و كمتر فيزيكى به همراه مصرف سيتالوپرام بيست هر شب يك قرص موقع خواب كمك كننده است.  [ 1394-01-03 08:20:33 ]
سوال : سلام . من سی سال دارم متاهل ویک فرزند دوران مجردی زیاد استمنا میکردم الان پنج سال است که ازدواج کردم زود انزالی شدید دارم برای همین در این پنج سال به خاطر زود انزالی قرص ترامادول مصرف میکردم ولی به خاطر عوارضی که داشت ترک کردم میخواستم بدونم برای درمان زود انزالی شدیدی که دارم مرا راهنمایی کنید لازم به ذکر است که زود انزالی بنده به قدری است که در پنج ثانیه اول دخول به ارگاسم میرسم واین قضیه باعث خیلی منو اذیت میکنه لطفا راهنمایی کنید چکارکنم
پاسخ : زود انزالى يك بيمارى نيست بلكه ناشى از طبيعت هر فرد است ولى مى توان انرا بهبود بخشيد و بهترين راه افزايش زمان معاشقه است بعد افزايش تعداد دفعات نزديكى در هفته و در اخر خوردن قرص سيتالوپرام بيست هر شب تا سه ماه و بعد از سه ماه سه ساعت قبل از نزديكى يك قرص ديگر ميل كنيد و اگر همزمان دچار عدم نعوظ هم مى باشيد از تادالافيل ده نصف قرص يكساعت قبل از نزديكى در صورت نداشتن فشار خون و ناراحتى قلبى ميل كنيد  [ 1394-01-03 08:19:14 ]
سوال : سلام من جوان 31 ساله هستم که تقریبا مدت 2 سال است بعد از تخلیه ادرار قطره قطره از من بی اختیار ادرار خارج میشود و با وجود فشار زیر بیضه ها بازهم مشکل دارم تکرر ادرار هم دارم و با وجود تخلیه کامل احساس میکنم مثانه هنوز خالی نشده و فشار و قطر ادرار کم شده علایم دیگه اینکه از کشاله ران تا زیر نوک زانو سمت چپ درد دارم و تازه گیا هم زیر کمرم کمی درد میکند رفتم دکتر نوشت سونوگرافی کلیه ها و مثانه و کشت ادرار بعد از آزمایش فقط یه سنگ کلیه 4 میلی متر در کلیه راست دارم که به گفته دکتر مشکل ساز نیست و بعد از مصرف چند قرص و قطره هنوز هم مشکل ادرار من برطرف نشده لطفا راهنمایی کنید تا مشکل رو حل کنم
پاسخ : سنگ ٤ ميليمترى جاى نگرانى ندارد و اين علائم كه فرموديد ، كه بدون هيچ يافته در سونوگرافى كليه ها و مثانه پرو خالى و پروستات و كشت و كامل ادرار ناشى از تحريك بدون تخليه منى است كه به شما توصيه مى شود يا تحريك نشوند ولى اگر شديد ، بهتر است منى تخليه شود ودر صورت امكان رابطه زناشويى افزايش دهيد و تامسولوسين يك عدد هر صبح نيمساعت بعد از صبحانه ميل كنيد و تحريك بدون تخليه منى نداشته باشيد و مصرف تامسولوسين ممكن است باعث عدم دفع منى به بيرون و بجاى ان به داخل مثانه شود بهتر است نگران نشويد مسئله مهمى نيست  [ 1394-01-03 08:18:21 ]
سوال : سلام اقای دکترمن 27سالمه مجرد.گه گاهی خود ارضاعی دارم .چندماه قبل توی مسافرت بودم که بدجور دستشویم (مدفوع)گرفت منتها دستشوی دور بود .همینطور که فشار داشتم زیر شکمم هم بشدت درد میکرد. خود بخود منی ازم خارج شد بدون اینکه التم نعوز شده باشه.الان هم بعد گذشت چند ماه دوباره حالت قبلی که عرض کردم تکرارشد.با این تفاوت که شب قبل بار دوم خود ارضای داشتم.البته نعوز کامل نداشتم که خود ارضاعی کردم .اختلال نعوز هم دارم.که بیشتر جنبه روانی داره فک کنم،چون استرسی هستم .لطفا راهنمای بفرماید مشکلم چیه که منی به حالت غیر طبیعی ازم خارج شده.باکمال احترام.
پاسخ : در اين سن كاملا طبيعى است و اين علائم كه فرموديد ، كه بدون هيچ يافته در سونوگرافى كليه ها و مثانه پرو خالى و پروستات و كشت و كامل ادرار ناشى از تحريك بدون تخليه منى است كه به شما توصيه مى شود يا تحريك نشوند ولى اگر شديد ، بهتر است منى تخليه شود ودر صورت امكان رابطه زناشويى افزايش دهيد و تامسولوسين يك عدد هر صبح نيمساعت بعد از صبحانه ميل كنيد و تحريك بدون تخليه منى نداشته باشيد و مصرف تامسولوسين ممكن است باعث عدم دفع منى به بيرون و بجاى ان به داخل مثانه شود بهتر است نگران نشويد مسئله مهمى نيست  [ 1394-01-03 08:17:32 ]
سوال : اسلام خدمت دکتر محترم ، من 34سالمه و چند روزی است در آخر ادرارم احساس درد در ناحیه وسط شرمگاهی می کنم و از30قرص سیپرو فلوکساسین استفاده کردم ولی بهبودی حاصل نشده است وبه مدت 10 روز تامسولوسين 4/. بعد از صبحانه مصرف كردم بهبودي حاصل نشدو آزمايش ادرارم سالم است لطفا راهنمايي ام كنيد درود بر شما
پاسخ : اين علائم كه فرموديد ، كه بدون هيچ يافته در سونوگرافى كليه ها و مثانه پرو خالى و پروستات و كشت و كامل ادرار ناشى از تحريك بدون تخليه منى است كه به شما توصيه مى شود يا تحريك نشوند ولى اگر شديد ، بهتر است منى تخليه شود ودر صورت امكان رابطه زناشويى افزايش دهيد و تامسولوسين يك عدد هر صبح نيمساعت بعد از صبحانه ميل كنيد و تحريك بدون تخليه منى نداشته باشيد و مصرف تامسولوسين ممكن است باعث عدم دفع منى به بيرون و بجاى ان به داخل مثانه شود بهتر است نگران نشويد مسئله مهمى نيست  [ 1394-01-03 08:16:33 ]
سوال : سلام مجدد خدمت دکترمتعهد وبزرگوارجناب کیانی سوالم را جواب ندادید جسارتا دوباره می پرسم قبلا در مورد التهاب پروستات مطالبی را عرض کرده بودم واینکه فرموده بودید که تحریک نشو بیشتر نزدیکی کمنم دکترجان قبل از ابتلا به این مشکل در دوره پریودی همسرم من به دلایل متعدد نظیر خواب یا...جنب میشدم ولی بعد از مصرف تامسولوسین و پروزاسین و حتی حالا که این داروها را قطع کردم بازهم جنب نمیشم به نظرتون پروستات من تنبل شده هرچندکه psa هم نورمال بود ممنونم
پاسخ : اين چندمين بار است كه جواب مى دهم نشدن جنب طبيعى و شدن غير طبيعى است و شما بهتر شده ايد چطور مى گوئيد جواب نمى دهم  [ 1394-01-03 08:15:30 ]
  انتخاب صفحه

کاربر گرامی : لطفا هنگام ثبت سوال ، سن ، جنس و تعداد فرزند را هم مشخص نمایید



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
آیا بايد واريكوسل را عمل كرد
برنامه هفتگی
خون در ادرار
صفحه اصلي
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
سوالات مطرح شده
علائم بيماري هاي اورولوژيك
بيوگرافي
فرم ثبت نام
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences