پوست و مو
بهترین خدمات پوست و مو را از ما بخواهید
كلينيك ارولوژي
هر چه از بيماريهاي كليوي ميخواهيد بدانيد .......... كليك كنيد
تعیین وقت
برای دریافت نوبت ویزیت اینجا کلیک کنید .
سایت دیگر من
برای مشاهده سایت دیگر من کلیک کنید
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : سلام آقای دکتر از شما پرسیدم(سلام اقاي دكتر،بنده نوجواني ١٦ ساله هستم كه بيضه چپم كوچك تر از بيضه راستم است! ايا مربوط به استمنا است؟ همچنين در گذشته احساس درد خفیفی در بيضه راستم داشتم! و اخيرا متوجه شده ام كه رنگ مني من عوض شده است! يعني بي رنگ است! دليل آن چيست؟) شما در جواب گفتید:(سونوگرافى از كليه ها مثانه پرو خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم توصيه مى شود) آیا حتما باید این آزمایشات را انجام دهم؟نوع بیماری من چیست؟ و آیا جدی است؟در پروستات هم احتمال دارد التهاب پروستات داشته باشم؟ولی بنده هیچ یک از علایم ناشی از التهاب پروستات را ندارم. خواهشمندم به سوالات بنده پاسخ بدهید خیلی ممنونم
پاسخ : درد مى تواند ناشى از واريكوسل يا پروستاتيت باشد ٢-رنگ منى معمولا ناشى از طولانى بودن دو تخليه است ولى بايد امتحان شود بخصوص كامل ادرار  [ 1393-05-09 06:18:01 ]
سوال : سلام دکتر.خانومی 36ساله هستم .یه مدتی میشه عفونت کلیه دارم و موقه ادرار درد دارم ایا مصرف کوتریموکسازول به تنهایی جوابگو هست لطفا راهنماییم کنید دارو دیگری پیشنهاد نمیکنین
پاسخ : سونوگرافى از كليه ها مثانه پرو خالى و تخمدانها و رحم نتيجه را به سايت ارسال كنيد و بعد از انجام كامل و كشت سيپروفلاكساسين ٥٠٠ هر ١٢ساعت تا يك هفته ميل كند  [ 1393-05-09 06:15:14 ]
سوال : سلام آیااستفاده از عرق خارشترو پوسته داخلی سنگدان مرغ که درطب سنتی برای حل کردن سنگ کلیه به کارمی رود مفیداست؟؟؟ ا(ندازه سنگ ۲.۵ میلی تعداد دوتا) ممنون وسپاسگزارم
پاسخ : بله موثر است  [ 1393-05-09 06:12:17 ]
سوال : با عرض سلام و خسته نباشید من در سایتی خواندم که زنی در سن سی سالگی بر اثر خود ارزایی ایست قلبی کرده آیا همچین چیزی صحت داره چون خودم هر ده روز اینکار رو انجام میدادم الان خیلی کم اینکار رو انجام میدم خیلی نگرانم .ازتون ممنون میشم اگه به سوالات من جواب بدید
پاسخ : چنين چيزى صحت نطارد و اگر چنين بود همه دخترها بايد فوت مى كردند پس چرا همه زنده و سالمند  [ 1393-05-09 06:11:04 ]
سوال : با عرض سلام و خسته نباشید من در سایتی خواندم که زنی در سن سی سالگی بر اثر خود ارزایی ایست قلبی کرده آیا همچین چیزی صحت داره چون خودم هر ده روز اینکار رو انجام میدادم الان خیلی کم اینکار رو انجام میدم خیلی نگرانم .ازتون ممنون میشم اگه به سوالات من جواب بدید
پاسخ : اصلا صحت ندارد و بيشتر جنبه تبليغاتى دارد اگر اينطور بود ديگر زنى زنده نمى ماند كه بشكر خدا همه سرحالند  [ 1393-05-09 06:08:27 ]
سوال : سلام.علت به وجود امدن سنگ در بيضه چيه؟ چند درصد مريض هاي شما كه اين مشكل رو داشتن به سرطان بيضه مبتلا شدن؟ من تاحالا رابطه ي جنسي نداشم كه بخوام عفونت مجاري ادرارا بگيرم.23 ساله هستم.لطفا به سوال من حتما جواب بديد.به هر دو سوال.متشكرم
پاسخ : فقط شانس شما در رابطه با سرطانهاى بيضه كمى بيشتر از افراد عادى است و نگران نباشيد و هر شش ماه سونوگرافى انجام دهيد علت بوجود امدن ان نامشخص است  [ 1393-05-09 06:01:15 ]
سوال : سلام.اين امكان وجود داره كه در بارداري به روشي مثل iufجلوي بيماري هاي ژنتيكي رو گرفت؟چون در كشور هاي پيشرفته اين كار رو انجام ميدن از اسپرم هايي براي بارداري استفاده ميكنند كه حاوي ژن هاي ناقص نباشند و ميتوان جلو بيمراي در فرزند رو گرفت.همچين چيزي در ايران هم هست؟
پاسخ : بهتر اسن بجاى نگران بودن از مشكلات ژنيتكى كه خيلى نادر است سونوگرافى از كليه ها مثانه پرو خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم توصيه مى شود در مركز بيستون با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣و كشت و كامل ادرار و اسپرموگرام در مركز نابارورى رويان با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ انجام و نتيجه را به سايت ارسال كنيد  [ 1393-05-09 01:58:33 ]
سوال : سلام آقای دکتر بنده مشکل زود انزالی وشلی آلت دارم به طوری که تا دوخول انجام نداده ام انزال ندارم اما به محض دخول ده ثانیه طول نمی کشه که انزال می شم وآلتم شل می شود که برای بار دوم مقربت مشکل نعوظ پیدا می کنم برای نعوظ بیشتر چه قرصی بهتر است باتشکر
پاسخ : سيتالوپرام ٢٠ هر شب يك قرص تا سه ماه و سپس حداقل سه ساعت قبل از هر نزديكى ميل كنيد و دفعات نزديكى را افزايش دهيد و زمان معاشقه را نيز افزايش دهيد كمك كننده است و اگر دچار بيخوابى ناشى از مصرف قرص شديد، بجاى شب ها،صبح ها ميل كنيدو اگر دچار اشكال عدم نعوظ شديد تادالافيل ١٠ در صورت نداشتن ناراحتى قلبى و فشار خون نصف قرص كه بستگى به نياز مى توانيد تا دو قرص افزايش دهيد ميل كنيد  [ 1393-05-08 22:12:55 ]
سوال : سلام .وجود سنگه بيضه چه ربطي به سرطان بيضه داره؟و علت تشكيل ان چيه؟ درسونو داپلر انجام شده اندازه ي بيضه و اكوي ان طبيعيه.اپيديدم هم نماي طبيعي داشته.فقط چند توده ي كلسيفيه ديده شده .روابط جنسي نداشتم تاحالا.
پاسخ : اين مسئله زياد مهم نيست فقط شانس شما نسبت به افراد عادى كمى بيشتر است همين و نگران نباشيد و نياز به كارى نيست فقط هر هفته خودتان بيضه خود را معاينه و با هر تغيير مجددا سونوگرافى انجام دهيد و يا هر شش ماه سونوگرافى كنترولى انجام دهيد  [ 1393-05-08 21:56:43 ]
سوال : با عرض سلام و خسته نباشید. بنده واریوکسل دو طرفه دارم و میخواهم هفته ی بعد عمل کنم. آیا شما روش سنتی را تایید می کنید؟ هزینه ی مربوط به دکتر گفتند 850 هزار تومان است. آیا روش مطمینی است؟ اگر دچار عود یا هیدروسل شود امکان عمل مجدد خواهد بود؟ چند درصد احتمال عود یا هیدروسل توسط یک دکتر ماهر پیش ینی میشود؟ ممنون
پاسخ : شانس ان خيلى كم است با مبلغى كه پرداخت مى كنيد انتظار زيادى نداشته باشيد ولى همه اينها به تبحر پزشك شما دارد و بسيار با انصاف است حتما بدون درنگ انجام دهيد و نگران نباشيد  [ 1393-05-08 21:38:50 ]
سوال : با سلام و درود ... من پسری 28 ساله هستم که مدتیه ازدواج کردم . قبلا دچار این مشکل نبودم ولی بعد از ازدواج هنگام نزدیکی با همسرم هنگام دخول التم حالت نعوظ خود را از دست میدهد و برایم مشکل ساز شده است . هیچ داررویی هم مصرف نمیکنم . البته چند سال پیش به دلیل اتفاقی که در زندگی من رخ داد تا حدودی دچار افسردگی " عصبی و استرس زیاد شدم که استرس رو تا الان در زندگی و کارم دارم . هنگام نزدیکی با همسرم یه جورایی نه زیاد بی تفاوت نشون میدم یعنی ذهنم اون لحظه جایی دیگه ای هست . فقط در هنگام دخول دچار شلی الت میشم . با تشکر لطفا راهنماییم کنید
پاسخ : ابتدا ازمايش پرولاكتين و تستوسترون ازاد انجام دهيد . در صورت طبيعى بودن يك قرص سيتالوپرام بيست يا اسنترا ٥٠ يك عدد هر شب موقع خواب تا سه ماه و سپس سه ساعت قبل از هر نزديكى ميل كنيد و در صورت عدم سفت شدن الت در صورت عدم ناراحتى قلبى و فشار خون تادالافيل نصف قرص يكساعت قبل از نزديكى ميل كنيد در صورت غير طبيعى بودن پرولاكتين به متخصص غدد مراجعه كنيد من دكتر ملك با شماره ٢٦٤٠٥٣٠١را پيشنهاد مى كنم  [ 1393-05-08 21:36:32 ]
سوال : با سلام وخسته نباشید بنده 33 ساله هستم ومجرد وتا الان رابطه جنسی نداشتم ولی چند ماهی است که هم خروج منی در خواب خیلی به ندرت اتفاق میوفته وبا تحریکات معمولی در خواب یا بیداری که قبلا باعث نعوظ الت میشد دیگه تغییری درحالت فیزیکی الت نداره ضمنا به هیچ بیماری خاصی مبتلا نبوده وهیچ دارویی مصرف نمیکنم ممنون میشم اگر راهنمایی بفرمایید
پاسخ : بهتر است براى بررسى سونوگرافى از كليه ها مثانه پرو خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم توصيه مى شود در مركز بيستون با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣و كشت و كامل ادرار و اسپرموگرام در مركز نابارورى رويان با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ انجام و نتيجه را به سايت ارسال كنيد  [ 1393-05-07 20:17:58 ]
سوال : سلام پس از مراجعه به پزشک فرمودندکه شما در بیضه سمت چپ دارای واریکوسل خفیف هستی که با تجویز دارو احتمال خوب شدن زیاده که پس از مصرف دو ماه این دفعه به پزشک شهرمان مراجعه و ایشان پس از رویت آزمایش و معاینه گفتند که بایستی عمل بشم که حدود یک هفته است که عمل شدم لذا خواهشمند است درصد باروری و نحوه مراقبت بعد ازعمل چگونه بوده و احتمال بارداری همسرم چند درصد وچه مدت بعد از عمل میباشد و مضاف براینکه با شرایطی که بنده داشتم که صرفا" واریکوسل خفیف بود و باتوجه به اینکه تمام آزمایشاتم سالم بوده و تنها دو موردعدم سرعت و معیوب شکل بوده آیا احتمال بارداری همسرم قبل از عمل وجود داشت و یاخیر؟
پاسخ : بطور كلى اگر واريكوسل داشته باشيد ولى اسپرم اسيب نديده باشد شانس شما براى اين مسئله صد در صد است مگر اينكه عامل ديگر بارورى ناشناخته داشته باشيد حال اگر بدرستى عمل شده باشيد بعد از سه ماه بهبود شروع مى شود و شانس بچه دارى و شانس شما براى بچه دارى با توجه به اسيب اسپرم در يكسال ٧٠ در صد است  [ 1393-05-07 20:14:23 ]
سوال : سلام دکتر.ییخشد سوالی دارم لطفا جواب دهید.در بعضی از سایتها که دکتر ارولوژیست هستند(مثل سایت شما) خودارضایی را مضر ندانسته و دربعضی مضردانسته.در بعضی از این سایتها یک عمل طبیعی دانسته شده و باعث کاهش فشار جنسی و در بعضی باعث زودانزالی وفشار عصبی و دربرخی از مطالب اینترنت بسیار عجیب مثلا میکن خود ارضایی باعث ورود هوا به کیسه منی میشه؟؟حال جناب دکتر آدرس مقاله ای به فارسی یا انگلیسی که بسیار معتبر باشد در زمینه خودارضایی را بفرمایید؟؟و ثانیا نظر شما در باره خود ارضایی چست؟مضر یا طبیعی؟؟با تشکر
پاسخ : بله ضررى ندارد وابسته به سن و با افزايش سن از بين مى رود به هر حال افراد در هر مورد عوارض خودش را دارد  [ 1393-05-07 20:09:19 ]
سوال : سلام اقای دکتر من همان جوان 21 ساله ای هستم که گفتم از سوزش پروستات رنج میبرم..شما به بنده گفتید دچار ورم پروستات شدم سونوگرافی انجام بدم..بله من سونوگرافی از کلیه ها پروستات و مثانه انجام دادم نتیجه سونوگرافی عالی بود و همش نرمال دیده شد.. به خاطر همین دیگه به دکتر مراجعه نکردم اقای دکتر من تنها مشکلی که دارم اینه که به خاطر مقداری ادرار کم اذیت میشم و مجبورم تخلیه کنم و هنوز سوزش خاصی رو زیر مثانه احساس میکنم تامسولوسین هم هر روز بعد از صبحانه میخورم اما چرا خوب نمیشم؟خواهش میکنم راهنماییم کنید باید چیکار کنم خیلی نگرانم
پاسخ : علت ان تحريك بدون تخليه است بهتر است تحريك نشويد ولى اگر شديد تخليه منى انجام شود و در صورت امكان به مطب براى معاينه رايگان به مطب مراجعه كنيد  [ 1393-05-07 19:47:23 ]
سوال : سلام دکتر ...خیلی فدایی داری اینهمه سوال جواب میدی.من 2 تا سوال دارم.پسرم 18 سال داره تموم میشه.خود ارضایی میکنم اولیش اینه که به چند لحظه نکشیده ارضا میشم و حساسیت سر التم انقدزیاده که موقع تحریک پاهامم میلرزه..بعدی اینکه اسپری تاخیری ضرر داره چندجایی خوندم که بعضیا استفاده کردن دیگه عین قبل تحریک نمیشه التشون.متشکر
پاسخ : سيتالوپرام ٢٠ هر شب يك قرص تا سه ماه و سپس حداقل سه ساعت قبل از هر نزديكى ميل كنيد و دفعات نزديكى را افزايش دهيد و زمان معاشقه را نيز افزايش دهيد كمك كننده است و اگر دچار بيخوابى ناشى از مصرف قرص شديد، بجاى شب ها،صبح ها ميل كنيدو اگر دچار اشكال عدم نعوظ شديد تادالافيل ١٠ در صورت نداشتن ناراحتى قلبى و فشار خون نصف قرص كه بستگى به نياز مى توانيد تا دو قرص افزايش دهيد ميل كنيد  [ 1393-05-07 19:44:51 ]
سوال : سلام دکتر , من در شیراز سونوگرافی دو بیضه رو انجام دادم که دکتر سونوگرافی از روی نتایج گفتن واریکوسل گرید 3 دارم و باید عمل بشم,,,,, اما بعد از ان پیش دکتر شاکری رفتم و معاینه شدم که گفتند نه , هیچ واریکوسلی ندارم . وگفتن 6 ماه دیکه بهشون مراجعه کنم که دیکه نرفتم , حالا کمی به شک افتادم با توجه به نتایج آزمایش و حرف های دکتر شاکری , من باید چه کار کنم ؟؟ با تشکر
پاسخ : نظر در شاكرى را قبول كنيد  [ 1393-05-07 19:39:32 ]
سوال : سلام.در جواب سونوگرافی من بدین شرح است:سنگ به قطر 4 میلی در قسمت میانی کلیه و(هیدرونفروز و هیدرواورتر متوسط)همراه با یک سنگ به طول 4.5 میلی در دیستال حالب مشهود است. هیدرونفروز و هیدرواورتر چیست؟مساله نگران کننده ای هست؟
پاسخ : بعلت انسداد راه خروج ادرار از كليه به مثانه بسته شده و باعث ورم كردن و افزايش ادرار در ان تجمع نموده است بايد سى تى اسكن شكم و لگن با تزريق و يا عكس IVP انجام دهيد و يا به مطب مراجعه كنيد  [ 1393-05-07 19:30:44 ]
سوال : Ba Salam Va dorod Modate 1sal ast aghd karde am Dar tole in modat taghriban 10 bar moghe reza shodan hamsaram kontorole madfoe khodesho az dast dade Be khatere hamin mozoem bishtare oghat joloe reza shodan khodesh ro migire Va be khatere khejalat be pezeshk moraje nemikone Hamsaram 28 saleshe Az shoma khahesh mikonam begid hamsaram che moshkeli dare Ba tashakor
پاسخ : فارسى بنويسيد  [ 1393-05-07 19:28:42 ]
سوال : Ba Salam Va dorod Modate 1sal ast aghd karde am Dar in modat shayad 10 bar motevajeh in shode am ke shoharam bad az reza shodan kontorole madfoe khod ra az dast dade Va khodash be shedat az in mozoe ranj mibarad vali hazer be raftan be doktor nist Va khejalat ra bahane mikonad Khastam Beckham moshkelesh chir
پاسخ : فارسى بنويسيد  [ 1393-05-07 19:28:06 ]
سوال : با سلام دکتر جان پسری دارم4ساله چند بار ازمایش ادرار داد که داخل ان3الی4 خون در هر شان وایت بی سیهم2الی 3 وموکوس زیاد اما کشت ادرار مشکلی ناشت رشدی صورت نگرفت سونو کلیه ومجاری هم خیرامادیروز تا حالا الت تنتسلی اش را دایم میگیره مجدد ازمایش ادرار برایش گذاشتم خون و وایت بی سی نداشتاما پر از اپی تلیال چاره چیست مشکلی داره؟
پاسخ : به مطب براى معاينه مراجعه كنيد احتمالا سنگ ريزى است كه در حال دفع است و امكان تشخيص نيست براى اين منظور سى تى اسكن شكم و لگن و يا عكس IVP انجام شود  [ 1393-05-07 19:27:24 ]
سوال : سلام دکتر فرمودید خون در منی با چندبار تخلیه منی از بین میرود ميخواستم بدونم با چندبار تخلیه از بین میرود جسارتا من دوهفته ست هر وقت محتلم میشم خون هم همراه منی است ممنون از زحماتتان
پاسخ : بهتر است سونوگرافى از كليه ها مثانه پرو خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم و ترانس ركتال توصيه مى شود در مركز بيستون با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣و كشت و كامل ادرار و اسپرموگرام در مركز نابارورى رويان با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ انجام و نتيجه را به سايت ارسال كنيد  [ 1393-05-07 19:25:21 ]
سوال : با سلام.. جوانی هستم 22 ساله..نعوظ من بیش از حده...به طوری که وقتی آلت تناسلیم سفت میشه به شکم تقریبا میچسپه...و پایین آوردن آن خیلی مشکله.. آیا این مورد طبیعی است؟ و باید چه کار کنم؟ ضمن اینکه کجی آلت تناسلی نیز دارم..در همه این مواردی که گفتم دردی ندارم...الان نامزد هستم و از این مورد واهمه دارم...
پاسخ : نگران نباشيد اگر بتوانيد دخول كنيد طبيعى هستيد ولى مى توانيد براى معاينه به مطب مراجعه كنيد  [ 1393-05-07 19:22:50 ]
سوال : سلام.پسری 22 ساله و مجرد هستم که از شش ماه پیش بعد از خود ارضایی به شدت بیضه ی چپم درد میکرد ولی به دکتر نرفتم. به تازگی به دکتر مراجعه کرده و دکتر با معاینه وایروکسل تشخیص داد و فقط به آزمایش اسپرم نوشت.11 میلیون اسپرم و 16% برای هر دوی شکل طبیعی و تحرک اسپرم ها به دست آمد و گفت باید عمل شوم. آیا آزمایش دیگری نیاز بود برای دستور عمل؟ قیمت تقریبی عمل چقدر است؟ آیا پس از عمل و ازدواج میتوانم صاحب فرزند شوم؟
پاسخ : سونوگرافى از كليه ها مثانه پرو خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم توصيه مى شود در مركز بيستون با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣و كشت و كامل ادرار و اسپرموگرام در مركز نابارورى رويان با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ انجام و نتيجه را به سايت ارسال كنيد و يا به مطب براى معاينه مراجعه كنيد و نگران نباشيد بايد دقيق تحت بررسى قرار گيريد  [ 1393-05-07 19:21:24 ]
سوال : سلام.آقای دکتر من امیر حسین غفاری 17 ساله هستم.طول آلت تناسلی من درحال نعوظ 8.5 سانت و در حالت عادی 3.5 سانت هست و قطر آن 9 سانت هست.میخواستم بدونم آیا من در رابطه جنسی مشکلی دارم؟
پاسخ : خير ولى بهتر است براى معاينه رايگان به مطب مراجعه كنيد  [ 1393-05-07 19:17:43 ]
  انتخاب صفحه

کاربر گرامی : لطفا هنگام ثبت سوال ، سن ، جنس و تعداد فرزند را هم مشخص نمایید



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
برنامه هفتگی
صفحه اصلي
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
مطالب و مقالات
سوالات مطرح شده
علائم بيماري هاي اورولوژيك
بيوگرافي
فرم ثبت نام
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences