پوست و مو
بهترین خدمات پوست و مو را از ما بخواهید
كلينيك ارولوژي
هر چه از بيماريهاي كليوي ميخواهيد بدانيد .......... كليك كنيد
تعیین وقت
برای دریافت نوبت ویزیت اینجا کلیک کنید .
سایت دیگر من
برای مشاهده سایت دیگر من کلیک کنید
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : باعرض سلام پدربزرکم 76ساله هستند و مدتی عفونت ادراری داشتند وچون سخت دکتر میروند درمان نشدند.اخیرا1بیضه اش بزرگ شد و آزمایش دادند.غیراز عفونت ادراری همه چیز خوب بود.سونوگرافی بیضه راهم مینویسم.نگرانم خطرناک است؟4بچه ابعادبیضه چپ درمقطع طولی 30در17 mmوبیضه راست35در21 کوی بیضه راست کمی غیرهموژن بنظرمیرسد وتوصیه میشود با داپلر چک شود.ند تصویر اکولوسنت در اپیدیدیمقطب فوقانی بیضه راست مشاهره میشودکه یکی از آنهابه قطر7میلیمتر ازبقیه بزرگتراست و احتمال اسپرماتوسل رامطرح میکند.یدروسل درسمت راست مشهود است ه حجم آن حدود 40 سی سی میباشد و دارای سپتوم است که ممکن است بعلت التهاب قدیمی یا خونریزی باشد
پاسخ : فقط بايد عفونت ادرارى درمان شود كه باكشت و كامل ادرار مشخص شود  [ 1393-09-21 10:06:48 ]
سوال : سلام آقای دکتر دو سؤال:1- آیا امکان دارد پزشکی در تشخیص واریکوسل اشتباه کند؟ 2- اگر به اشتباه شخصی که واریکوسل ندارد، مورد عمل قرار گیرد چه مشکلی برایش پیش می آید؟
پاسخ : بله مشكلى پيش نمى ايد  [ 1393-09-21 10:04:38 ]
سوال : دخترمجرد و23ساله.دکتر من زیر شکمم بعضی وقتا درد دارم بخصوص صبحا ک از خواب بیدار میشم نمیفهمم ک کی ادرارم شروع شده و وقتی از خواب بیدار شدم میبینم پره میرم دستشویی کامل خالی نمیشه وبار دوم ک برم راحتتر خالی میشه من سونو کلیه مثانه و تخمدان دادم سالم بودم !! و دکتربرای عفونت زنانم مترونیدازول داد ولی بازم بعضی وقتا من درزیر شکمم درد دارم.دکتر وقت خواب نمیدونم قسمت الت تناسلیم منقبض میشه و من میذارم ادامه پیداکنه احساس خوبی دارم و بعد ک ول میکنم البته 2/3ثانیه ست . خودش 4/5 بار بعدش منقبض میشه! و ول میکنه من فکر منفی نمیکنم دلیل چیه؟بغضی وقتا ادرار و این حسم همزمانه واحساس میکنم ادرار دیگه ندارم
پاسخ : نگران نباشيد از تامسولوسين يك عدد هر صبح بعد از صبحانه ميل كنيد بر طرف مى شود در صورت ادامه به مطب براى معاينه مراجعه كنيد  [ 1393-09-21 10:02:19 ]
سوال : سلام و عرض ادب دو ماه پیش به علت تکرر ادرار زیاد دکتر رفتم بعد سونوگرافی نشون داد التهاب پروستات دارم قرص تامسولوسین رو یکماهه مصرف کردم و دردم بیشتر شد ولی رفتم پیش یه متخصص دیگه و دوباره سونوگرافی به اضافه آزمایش کشت دادم که بعد دکتر گفت پروستاتت عادیه و التهاب نداره و آزمایش کشتت هم نرماله و بعدش خوردن قرصها رو قطع کردم چند روزی و تقریبا داشتم خوب میشدم ولی باز خوردن قرصها رو شروع کردم که نکنه باز دردش بیاد سراغم همینکه خوردن قرصها رو شروع کردم باز درد و بیخوابی و تکرر ادرار شروع شد نمیدونم چکار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید
پاسخ : من سن شما را ندارم سوال را با سن و مشخصات بيشتر برايم ارسال كنيد  [ 1393-09-21 10:00:36 ]
سوال : با سلام. ایا مصرف قرص افرودیت در اختلالات نعوظ تاثیر دارد؟لطفا در مورد این قرص راهنمایی کنید
پاسخ : اينها داروهايى سنتى و گياهى است من زياد اطلاع ندارم افرادى كه استفاده كردن جواب دو گانه گرفتند بعضى راضى و در بعضى اصلا اثر نداشت  [ 1393-09-21 09:59:20 ]
سوال : سلام دچار عود مجدد اپیدیدیم شدم رفتم سونوگرافی داپلر هاشمی نزادجواب این بود بیضه راست به ابعاد 31*23*39 میلیمتر و بیضه چپ به ابعاد 28*21*37 میلیمتر میباشند. بیضه ها ابعاد واکوی پارانشیم طبیعی دارند.هیدروسل واریکوسل و توده فضا گیر دیده نشد. اپیدیدیم سمت راست مختصری بزرگتر و هتروزن است ولی هیپرامیک نیست که مطرح کننده اپیدیدیمیت تحت حاد میباشد بعد بهم دارو داد به اسم افلوکساسین 300 و یه ضد التهاب دیگه هم بهم داد ولی الان نزدیک یک ماه گذشته هنوز التهاب و تورم رو در بیضه راستم حس میکنم از همه مهمتر تو سیستم جنسیم اختلال ایجاد میکنه و میل جنسیم به شدت کم شده
پاسخ : ممكن است تا سه ماه طول بكشد تا ورمش بخوابد نگارن نباشيد ولى با توجه به اندازه بيضه كه چپ بايد بزرگتر از چپ باشد و ما شما بعكس است ممكن است شما واريكوسل داشته باشيد و چون واريكوسل ممكن است باعث نابارورى و اختلال اسپرم و كوچكى بيضه ها شود و براى يك ارولوژيست اهميت داردكه ايا واريكوسل داريد يا خير و اگر داريد چقدر باعث اختلال در اسپرموگرام شما شده است پس بهتر است سونوگرافى از كليه ها مثانه پرو خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم توصيه مى شود در مركز بيستون با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣و كشت و كامل ادرار و اسپرموگرام در مركز نابارورى رويان با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ انجام و نتيجه را به سايت ارسال كنيد علت معرفى به اين مراكز ناشى از دقت و تجربه انهاست  [ 1393-09-21 09:58:21 ]
سوال : سلام جوانی۲۷ساله متاهل.من تا دوسال پیش ورزش حرفه ای انجام میدادم و از گزشته مشکل زود اتزالی داشتم الان دوساله ورزش و کنار گزاشتم و ازهمان زمان ورزش حرفه ایهم برای نزدیکی از ترامادول استفاده میکردم تا جایی ک برای هر بار نزدیکی شیش یا هفت قرص ترامادول ۱۰۰میخوردم.میخوام بدونم بین قرصهای پاروکستین,,فلوکستین,,سیتالوپرام و سرترالین کدوم قرص قوی تره و امکان بهبودیه بیشتری و داره و لطفا طریقه مصرف ب صورت دایمی انرا برایم بیان کنید و اگر قرص بهتری از این موارد هست لطفا بگویید.چون من در شهره خودم هیچ پزشکی کمک نکرده تا کنون بهم و احساس میکنم همینطوری با ترامادول پیش برم ب اعتیاد کشیده شوم.کمک.کنید
پاسخ : ترامادول باعث گاهش ميل جنسى و اعتياد مى شود بهتر است دير هيچوقت از ان استفاده نكنيد و از zolft. 50. Mg صبح و شب تا سه ماه و سپس سه ساعت قبل از هر نزديكى يك قرص ميل كنيد  [ 1393-09-21 09:54:43 ]
سوال : اقای دکتر در پیوست سوال شماره 39212744 عرض کنم که تا حدود کمی احساس درد در ناحیه مثانه و پروستات دارم ، جالب اینجاست که برادر دوقلوی من حجم پروستاتش 18 سی سی هست
پاسخ : براى بررسى ارولوژى در مردان بايد سونوگرافى از كليه ها و مثانه پرو خالى و اينگواينال راست و چپ و پروستات واسكروتوم ، كامل ادرار و اسپرموگرام در جوانان و در افراد بالاى چهل سال psaبراى روشن شدن اينكه بيضه واريكوسل ،تومور،فتق و يا نابجا يا كوچك بودن بيضه ها و سنگ و....را مشخص مى كند انجام دهيد  [ 1393-09-21 09:52:40 ]
سوال : با سلام و احترام من پسر مجرد و 24 ساله ام/قرص اسنترا 50 و سیتالوپرام 20 را برای عدم نعوذ کامل گه گاهی هر دو با هم مصرف شود؟روزی چندتا؟
پاسخ : يكى را تا ٢٠٠ ميلى در روز اسنترا و ٨٠ ميلى سيتالوپرام منقسم به دو وعده در روز مى توانيد ميل كنيد  [ 1393-09-21 09:51:46 ]
سوال : سلام دکتر آیا سکس زیاد برای کسی که آلرزی داره مفیده یا تاثیر زیادی نداره؟مرسی
پاسخ : سكس باعث ارامش و در نتيجه گاهش حساسيت مى شود  [ 1393-09-21 09:50:28 ]
سوال : با سلام و عرض ادب با توجه به تصویر جواب آزمایش و سونوگرافی و اعلام دکتر معالج مبنی بر عمل جراحی خواهشمنداست نظر عالی را نسبت به تشخیص عمل جراعی اعلام فرمائید با تشکر فراوان مرادی
پاسخ : جواب دادم  [ 1393-09-21 09:37:08 ]
سوال : با سلام با توجه به نتیجه آزمایش و سونوگرافی به شرح زیر خواهشمند است نظر جنابعالی را جهت عمل جراحی که پزشک معالجم تشخیص داده اند اعلام فرمائید psa total 5.56 psa free 1.01
پاسخ : با اين نمى توان تصميم گرفت  [ 1393-09-21 09:36:47 ]
سوال : با سلام با توجه به نتیجه آزمایش و سونوگرافی به شرح زیر پزشک معالج تشخیص به عمل جراحی داده اند خواهشمند است نظرتان در مورد عمل چیست psa total 5.56 psa free 1.01 fpsa 18.17 نتیجه سونوگرافی: شکل و اندازه اکوزنسیته ضخامت کورتکس و سیستم جمع کننده هر دو کلیه در حد نرمال است پروستات بزرگ بوده و حجم 70cm3 اندازه گیری شده در حدود 80cm3 رزیدو ادراری پس از تخلیه مثانه دیده شده نظریه کلی bph با رزیدوی ادراری با تشکر مرادی
پاسخ : با اين سونوگرافى نمى شود تصميم گرفت بزرگى دليل بر بيمارى و كوچكى دليل بر سلامت نيست مشكل و گرفتارى يا علائم بيمار چيست  [ 1393-09-21 09:36:25 ]
سوال : سلام آقای دکتر من 13 سالم والآن یک سالی میشه استمناء میکنم میشه بگید که روی بلوغم تاثیر دارد یا خیر؟
پاسخ : خود ارضايى يك مسئله طبيعى و زائده سن است كه بعلت ميل شديد به جنس مخالف پديد مى ايد و بيمارى نيست بلكه يك امر عادى و طبيعى است و عارضه ندارد تعداد و دفعات وابسته به ژن عوامل محيطى تحريك كننده عدم مشغول بودن و بيكارى از عوامل تشديد كننده است و يكى از عوامل و پيشگيرانه خطر براى فرد است زيرا در مواردى باعث اسيب جسمى و روحى به خود و يا جنس مخالف مى شود كه بطور طبيعى با افزايش سن از بين مى رود و ياد گيرى يك هنر مانند نقاشى و يا موسيقى ، يادگيرى يك فن مورد علاقه ، ورزش بخصوص سنگين مانند كوهنوردى ، مطالعه و افزايش روحيه غير مادى و افزايش رابطه هاى انسانى به جنس مخالف و احساسى و كمتر فيزيكى به همراه مصرف سيتالوپرام بيست ،اسنترا يا سرترالين ٥٠ ،فلوكستين ١٠ كپسول و ...هر شب موقع خواب كمك كننده است و عدم انجام ان باعث مشكلات در ان سن مى شود  [ 1393-09-21 09:34:46 ]
سوال : سلام، آقای دکتر، من سعی می کنم تحریک نشوم آیا در صورت تحریک نشدن برای به وجود نیومدن مشکل پروستات انزال نیاز است؟
پاسخ : پروستات با تخليه منى ارام مى شود و التهاب كمترى دارد  [ 1393-09-21 09:33:50 ]
سوال : سلام، آقای دکتر دیدن فیلم های لختی آیا ضرری دارد؟
پاسخ : به هر حال باعث تحريك شما مى شود كه اگر منى را در اخر تخليه كنيد خير  [ 1393-09-21 09:31:20 ]
سوال : با عرض سلام و خسته نباشید آیا گرفتگی مجرای ادرار با قرص تولترودین و تامسولسین قابل درمان است یا حتما نباز به سیستوسکپی میباشد؟با سپاس
پاسخ : در ارولوژى مشكلات انسداد نسبى ادرارى شامل تاخير در شروع ، كاهش قطر ادرار ، قطع و وصل شدن و قطره قطره شدن ادرار ، احساس باقيمانده ادرار و انسداد و يا خون در ادرار و بيدارشدن متعدد در خواب در سنين بالاى پنجاه سال بيشترين علت ان پروستات است كه يا بصورت التهاب و يا بزرگ شدن ان پروستات خوش خيم و يا سرطان پروستات بايد مورد بررسى قرار گيرد كه ممكن است همه و يا يك يا چند علائم فوق را داشته باشد براى اين منظور سونوگرافى از كليه ها و مثانه پرو خالى و پروستات و اينگواينال راست و چپ و اسكروتوم همراه با كامل ادرار و psa الزامى است و كارهاى بيشتر بعد از انجام انها شامل يورودايناميك و يوروفلومترى و يا سيستوسكوپى و معاينه انگشتى از راه مقعد كمك كننده است ولى سيتوسكوپى دير براى اين موارد كمك كننده نيست  [ 1393-09-21 09:30:42 ]
سوال : سلام.وقتی کسی به زیگیل مبتلا بشه معمولا چه مدته بعد علائمش ظاهر میشه مثلا ممکنه کسی 2 سال بعد از الودگیش به اچ پی وی زیگیل در بیاره؟
پاسخ : ربطى بهم ندارند اگر داشته باشد روى همان نقطه مى توان ويروس را پيدا كرد  [ 1393-09-21 09:29:18 ]
سوال : با سلام محضر استاد ارجمند جناب دکتر کیانی عزیز ، جوانی (مذکر) 26 ساله هستم ، میخواستم بپرسم اگه واریکوسل را عمل کنیم بیضه ها دوباره بصورت سابق یعنی همان آویزان برمیگردند ؟ ، چون الان جمع شده اند خیلی و فقط در حمام زیر آب گرم آویزان میشوند !!!
پاسخ : اين طبيعى است ليضه ترموستات دارد و اگر گرم شود پائين و اگر سرد شود بالا مى ايد ولى جون ممكن است شما واريكوسل داشته باشيد و چون واريكوسل ممكن است باعث نابارورى و اختلال اسپرم و كوچكى بيضه ها شود و براى يك ارولوژيست اهميت داردكه ايا واريكوسل داريد يا خير و اگر داريد چقدر باعث اختلال در اسپرموگرام شما شده است پس بهتر است سونوگرافى از كليه ها مثانه پرو خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم توصيه مى شود در مركز بيستون با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣و كشت و كامل ادرار و اسپرموگرام در مركز نابارورى رويان با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ انجام و نتيجه را به سايت ارسال كنيد علت معرفى به اين مراكز ناشى از دقت و تجربه انهاست  [ 1393-09-21 09:28:27 ]
سوال : سلام خسته نباشید...من یک جوان 17 ساله هستم و حدود 8/9 ماه هست که احساس میکنم در سمت راست کیسه بیضه ام یک یا چند توده وجود دارد؛من در مسافرت به متخصص مراجعه کردم و بعد از معاینه 4تا آمپول و کلی قرص از قبیل ژلوفن دادند بهم و گفتن 2 هفته دیگه برای معاینه مجدد برم که از مسافرت برگشتم و نشد..در آن زمان این توده ها برای مدتی از بین رفتن اما یک ماه بعد مجدد میتونم لمسشون کنم...باید چکار کنم خواهشن راهنمایی کنید؟با تشکر
پاسخ : ممكن است شما واريكوسل داشته باشيد و چون واريكوسل ممكن است باعث نابارورى و اختلال اسپرم و كوچكى بيضه ها شود و براى يك ارولوژيست اهميت داردكه ايا واريكوسل داريد يا خير و اگر داريد چقدر باعث اختلال در اسپرموگرام شما شده است پس بهتر است سونوگرافى از كليه ها مثانه پرو خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم و اينگواينال راست و چپ توصيه مى شود در مركز بيستون با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣و كشت و كامل ادرار و اسپرموگرام در مركز نابارورى رويان با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ انجام و نتيجه را به سايت ارسال كنيد علت معرفى به اين مراكز ناشى از دقت و تجربه انهاست  [ 1393-09-21 09:27:33 ]
سوال : سلام اقای دکتر وقت شما بخیر باشد پسری هستم 23ساله و مجرد که حدود 5سال پیش مشغول کاری بودم که با تناسب وزن و بدنم یکسان نبود قد 190 و وزن 60 الان چند وقتی هست که بیضه سمت راستم درد میکنه ولی موقتی هست و دست که بهش میزارم یا لمسش میکنم دردی احساس میکنم و اینکه زیاد ک روی پا بایستم داخل ران سمت راست و زیرناف دردی را احساس میکنم که بعد از چند دقیقه خوب میشه .لازم است که بگم من در کودکی بیضه سمت راستم بالا بود و با عمل این مشکل برطرف شد ولی موقع انزال شدن بیضه سمت راستم بالا میاد. و اینکه بیضه سمت راست بزرگ تر از بیضه سمت چپ هست. خواستم بپرسم من دچار باد فتق شدم یا خیر؟ ممنونم اقای دکتر
پاسخ : ممكن است شما واريكوسل داشته باشيد و چون واريكوسل ممكن است باعث نابارورى و اختلال اسپرم و كوچكى بيضه ها شود و براى يك ارولوژيست اهميت داردكه ايا واريكوسل داريد يا خير و اگر داريد چقدر باعث اختلال در اسپرموگرام شما شده است پس بهتر است سونوگرافى از كليه ها مثانه پرو خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم و اينگواينال راست و چپ توصيه مى شود در مركز بيستون با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣و كشت و كامل ادرار و اسپرموگرام در مركز نابارورى رويان با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ انجام و نتيجه را به سايت ارسال كنيد علت معرفى به اين مراكز ناشى از دقت و تجربه انهاست  [ 1393-09-21 09:26:05 ]
سوال : با سلام چند روزیه درد خفیفی در ناحیه بیضه داشتم به مرور این درد به سمت مثانه و کمی هم احساس درد خفیف تر در کمر پشت مثانه کشیده شده. ممنون میشم راهنماییم کنید.29 سالم هست مجرد.
پاسخ : براى بررسى ارولوژى در مردان بايد سونوگرافى از كليه ها و مثانه پرو خالى و اينگواينال راست و چپ و پروستات واسكروتوم ، كامل ادرار و اسپرموگرام در جوانان و در افراد بالاى چهل سال psaبراى روشن شدن اينكه بيضه واريكوسل ،تومور،فتق و يا نابجا يا كوچك بودن بيضه ها و سنگ و....را مشخص مى كند انجام دهيد  [ 1393-09-21 09:24:46 ]
سوال : سلام صاحب محترم ،26سن،مجرد،بعضی وقت ها زمانیکه ادرار میکنم در زمان خشک کردن الت تناسلی آب سفید بگونه منی خارج میشود نمی دانم که علت در چیست ایا منی است یا کدام اب دیگر لطفا رهنمای ام کنید.
پاسخ : اين علائم كه فرموديد ، انها در جوانان بدون هيچ يافته بيمارى توسط سونوگرافى و كشت و كامل ادرار در ارولوژى ممكن است عوامل متعدد داشته باشد و يك ارولوژيست براى پيدا كردن ان ابتدا بايد سونوگرافى كليه ها و مثانه پرو خالى و پروستات و كشت و كامل ادرار را انجام دهد در صورت طبيعى بودن انها كه معمولا در جوانان ناشى از تحريك بدون تخليه منى است كه به شما توصيه مى شود يا تحريك نشوند ولى اگر شديد ، بهتر است منى تخليه شود و تا اماده شدن سونوگرافى و كشت و كامل ادرار تامسولوسين يك عدد هر صبح نيمساعت بعد از صبحانه ميل كنيد و تحريك بدون تخليه منى نداشته باشيد  [ 1393-09-21 09:24:11 ]
سوال : سلام وقتتون به خیر. پدر من 60 سال داره .ادرار خونی داشت .سونوگرافی گرفت .طبق اون در کلیه چپش یک سنگ هشت میلیمتری هست در انتهای کلیه و کمی بزرگی پروستات هم نشان داده شده.پزشکشون سنگ شکنی برونی رو تجویز کرد و دو داروی پروترال و سیپروفلوکساسین برای مشکل پروستات.دو روزه که سنگ شکنی صورت گرفته و هنوز خرده های سنگ مشاهده نشده در ادرار.میخواستیم بدونیم کسی که سنک شکنی برونی میکنه دقیقا باید چکار کنه که زودتر خرده سنگها دفع بشن. همین طور داروهای پروستات خیلی اذیتش مینه شکمم درد پیدا میکنه. مصرف این دو دارو درکنار سنگ شکنی تداخلی ایجاد نمیکنه ؟
پاسخ : اين داروها باعث دفع سنگ مى شود و علت درد دفع سنگ است نه ناشى از داروو بايد روى تخت به شكم بخوابد و به جلو برود بطوريكه سر به زمين و پاها روى تخت باشد تا كليه سرو ته شود چون سنگ در كاليس تحتانى است و با فيبراتور كه يك وسيله فيزيوتراپى است محل كليه را فيبره و يا ضربه ارام بزنيد تا سنك راحتر دفع شود  [ 1393-09-21 09:23:23 ]
سوال : با عرض سلام و خسته نباشید. آقای دکتر من پسری 23ساله هستم که نزدیک به دو سال است با هر بار انزال و خروج منی که معمولا زیاد اتفاق می افتد، دچار گلودرد و چرک و تورم و عفونت لوزه و گوش درد و جوش های چرکی و قرمز رنگ در سطح بدن و گاها درد در گره لنفی پشت گردن می شوم. پس از مراجعه به متخصص گوش و حلق و بینی و همچنین متخصص عفونی، آنتی بیوتیک مصرف کرده و علائم رفع می شود، اما دوباره پس از 3 روز تا 1هفته، با خروج منی علائم باز می گردد. چه می توانم بکنم؟ آیا این دو موضع با هم مرتبط است؟ لطفا راهنمایی کنید. با تشکر
پاسخ : اصلا ربطى به هم ندارند فقط يك تصادف است  [ 1393-09-21 09:19:37 ]
  انتخاب صفحه

کاربر گرامی : لطفا هنگام ثبت سوال ، سن ، جنس و تعداد فرزند را هم مشخص نمایید



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
آیا بايد واريكوسل را عمل كرد
برنامه هفتگی
خون در ادرار
صفحه اصلي
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
سوالات مطرح شده
علائم بيماري هاي اورولوژيك
بيوگرافي
فرم ثبت نام
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences