پوست و مو
بهترین خدمات پوست و مو را از ما بخواهید
كلينيك ارولوژي
هر چه از بيماريهاي كليوي ميخواهيد بدانيد .......... كليك كنيد
تعیین وقت
برای دریافت نوبت ویزیت اینجا کلیک کنید .
سایت دیگر من
برای مشاهده سایت دیگر من کلیک کنید
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : سلام. من 40 ساله مرد متاهل هستم و پس از 18 ماه اقدام به بچه دار شدن هنوز اين اتفاق نيفتاده. طبق آزمايشات همسرم مشكلي ندارند. من واريكوسل نوع 1 دارم كه با سونوگرافي معمولي و معاينه دستي ارولوژيست مشخص شده. در آناليز اسپرمم كم تحركي و مشكل مورفولوژي وجود دارد تعداد 75 ميليون حركت رو به جلو (كلاس آ) 11 درصد كلاس ب 18 درصد لطفا راهنمايي كنيد چه اقدامي انجام دهم؟ آيا واريكوسلم نياز به عمل دارد؟
پاسخ : بهتر است براى معاينه در صورت امكان به مطب مراجعه در غير اينصورت بايد سونوگرافى از كليه ها و مثانه پرو خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم و كشت و كامل ادرار و اسپرموگرام انجام و نتيجه را ارسال كنيد با توجه به كار خوب مركز بيستون انرا توصيه مى كنم شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣  [ 1393-02-29 20:00:32 ]
سوال : سلام. دکتر برای درمان زود انزالی من،علاوه بر سیتالوپرام،قرص لورازپام داده که نیم ساعت قبل قاربت مصرف کنم اما همین دکتر برای دوست من که اونم زود انزالی داره،به جای لورازپام،دیازپام داده! این دوتا باهم فرق می کنن؟!کدوم موثرترن؟این درسته بنظر شما؟ ممنون.
پاسخ : بهتر است سؤال خود را مطرح كنيد و من پاسخگويى پزشكان ديگر و نوع داروى انها نيستم مغذرت مى خواهم  [ 1393-02-29 19:57:47 ]
سوال : با سلام من یک جوان 25 ساله هستم وقبلا مجرای ادرارم تنگ بوده و چند بار عمل انجام دادم وعمل واریگسل هم انجام دادم اما هنگام نزدیکی اسپرمم کامل تخلیه نمیشود و چند قطره میاد وبعداز اسپرمم ادار میاد و خانمم در اپر ادرار من عفونت گرفته ایا ما بچه دار می شویم
پاسخ : بهتر است براى معاينه و بررسى به مطب مراجعه كنيد  [ 1393-02-29 19:55:50 ]
سوال : با سلام. دو سال پیش درد در بیضه ی چپ داشتم با مراجعه به پزشک متوجه شدم واریکوسل خفیف دارم اما از اون موقع تا حالا دردی ندارم ازمایش اسپرمی ندادم اما با توجه به اینکه 28 سالمه به نظر جنابعالی حتی اگه تاثیری روی اسپرمام گذاشته باشه میتونم عملو در اینده انجام بدم مثلا 2ساله بعد
پاسخ : براى معاينه و مشورت به مطب مراجعه كنيد شايد  [ 1393-02-29 19:50:00 ]
سوال : سلام من پسری 19 ساله هستم که به علت ناآگاهی در ابتدای نوجوانی با فرو کردن اشیائی به داخل مقعدم باعث شدم که مقعدم گشاد بشه.میخواستم ببینم راه درمانی به غیر از عمل جراحی وجود داره؟؟و اگه وجود داره طول درمانش چقدره چون من باید در عرض 1ماه این مشکل رو حل کنم.با تشکر
پاسخ : چنين اتفاقى نيافتاده و اگر هم افتاده باشد بعد از مدتى برطرف مى شود و نيازى به درمان ندارد نگران نباشيد  [ 1393-02-29 19:49:01 ]
سوال : باسلام اقای دکتر.من یک سال است که خود ارضایی میکردم اما چند هفته است که اونو ترک کردم ولی مدام عصبانی میشم میخواستم بدونم که این عصبانیت ناشی از ترک خود ارضایی یا نه.با تشکر از سایت خوبتون
پاسخ : شايد ولى بهتر است كه هر شب يك قرص اسنترا ٥٠ ميل كنيد  [ 1393-02-29 19:47:43 ]
سوال : دکتر دو سونوگرافی رو تو سوالای قبلم گفنک خدمتتون. و سوال اصلیم. با این حال الان 4 ماهه بیضه هام بخصوص چپ ردر میاد و حالت گرفتگی تو کشاله ران چپ دارم و مواقعی که ادرار و مدفوع فشار میارن زیرشکمم درد میگیره.تامسولوسینم خوردم حل نشد .تشکر
پاسخ : به مطب براى معاينه مراجعه كنيد  [ 1393-02-29 19:44:34 ]
سوال : سونوگرافی2:حدود، سایز و اکوی پارانیشم کبد طبیعی است.دیامتر مجاری صفراوی و ورید پورت نرمال میباشد.کلسیفیکاسیون غیرطبیعی و تودهفضاگیر مشاهده نمیگردد.جدار و لومن کیسه صفرا نمای نرما دارد.سنگ یا اسلادج در لومن مشاهده نمیشود. پانکراس و طحال اندازه و اکو نرمال دارند.در پارا آئورت و پورتا هپاتیس لنفاد نوپاتی مشهود نیست.مایع اسیت در شکم دیده نمیشود. حدود کلیه ها صاف(راست 99 . چپ 105 میلیمتر)و ضخامت پارانیشم انها نرمال.سنگ و شواهد انسداد معلوم نیست.مثانه جدار و لومن طیبعی دارد. ابعاد (21*28*30)میلیمتر و حجم 9.3 میلیمتر ،پروستات طبیعی و حدود ان نرمال است
پاسخ : سؤال نيست يك گزارش سونوگرافى نرمال است  [ 1393-02-29 19:42:53 ]
سوال : سلام دکتر .من دو سوال نمیتونستم با هم بدم چون زیاده.سونوگرافی1: حدود،سایز و اکوی پارانیشم بیضه ها(راست20*37 و چپ 17*34)طبیعی.اپیدیم نیز در دو طرف سایز و اکوی نرمال دارد. قطر ورید های شبکه پامینیفورم در دو طرف قبل و حین والسالوا طبیعی کمتر از 2 میلی متر.لذا شواهر واریکوسا وجود ندارد. هیدروسل دیده نمیشود.بافت اسکروتال نمای سونوگرافیک نرمال دارد.
پاسخ : اينطورى نيست اين سونويك اسكال دارد بايد بيضه چپ بزرگ تر از راست باشد و برعكس است و احتمالا واريكوسل دارد به مطب براى معاينه مراجعه كنيد  [ 1393-02-29 01:56:13 ]
سوال : سلام، بنده یک آقا هستم و مشکلی که دارم اینه که وقتی میخام به یه خانوم صحبت بکنم آلتم راست میشه و آبرو ریزی میشه، لطفا راهنمایی بکنید باید چیکار بکنم و اگر دارو میخواین تجویز کنید لطف کنید دارویی باشه که در آینده باعث نشه نتونم از نظر جنسی خوب تحریک بشم و مثلا مشکل نعوظ پیدا کنم. با تشکر
پاسخ : اسنترا ٥٠ هر شب يك قرص ميل كنيد  [ 1393-02-29 01:54:39 ]
سوال : با سلام.خواهشا راهنمایی بفرمایید .پسری 29 ساله و مجرد هستم 2 روزی هست که متوجه شدم مدفوعم کمی تغییر رنگ داده ! (مثل قیر سیاه نیست ) قهوهای رنگ .ایا پیگیری خاصی لازم دارد .در صورت مراجعه به کدام متخصص مراجعه کنم.سپاسگزارم.
پاسخ : گوارش  [ 1393-02-29 01:53:43 ]
سوال : سلام من 23 سال دارم 10سالی است خود ارضایی انجام میدادم هر از گاهی در بیضه ام احساس درد میکنم و بیضه سمت چپم پایین تر از بیضه سمت راسته ودر ضمن التم شکل طبیعیش را ازدست داده هم کوچک شده وهم شل هر از گاهی که نعوظ می کنه زیاد طول نمیکشه از حالت نعوظ در میاد ایا این مشکلات روی ازدواج وبچه دار شدنم تاثیر میذاره لطفا راهنماییم کنید چکار بکنم
پاسخ : سونوگرافى از كليه ها و مثانه پرو خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم و كشت و كامل ادرار و اسپرموگرام انجام و نتيجه را ارسال كنيد با توجه به كار خوب مركز بيستون انرا توصيه مى كنم شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣  [ 1393-02-29 01:53:07 ]
سوال : ادامه سوال39185007: البته سی تی اسکن و تصویربرداری هسته ای هم انجام شده که نتیجه آن بدلیل طولانی بودن امکان ثبت ندارم.لطفا بفرمایید باید شیمی درمان شروع شود یا برداشتن کامل مثانه؟اگرنیاز به اطلاعات بیشتر هست لطفا بفرمایید چگونه خدمتتان ارائه کنم.اجرتان با خدا
پاسخ : به سايت www.drmjk.ir مراجعه كنيد  [ 1393-02-29 01:52:32 ]
سوال : باسلام.چندی قبل وضعیت مادرم که 61 سال دارد را برایتان تشریح کردم. اکنون بعداز2 سال و آخرین سیستوسکوپی انجام شده نتیجه آزمایش بشرح ذیل است: H&E stained sections show papillary neoplastic lesion,multilayer transitional epithelium,severe atypia,composed of cells with large atypical & bizarre nuclei& loss of maturation DX:Bladder TURB High grade papillary urothelial carinoma (TCC,grade III)
پاسخ : بايد با توجه به عمل انجانم شده فعلا بايد واكسن ب ث ژ ١٢٠ ميلى شش هفته هر هفته يكبار داخل مثانه شود و دو ساعت انرا تحمل كند  [ 1393-02-29 01:51:51 ]
سوال : با سلام خسته نباشید.بنده 18 سال سن دارم.چند روزی هست روی آلت تناسلی ام یک چیزی شبیه به جوش که داخلش سفید است میبینم میخواستم از شما بپرسم مشکل خاصی هست؟
پاسخ : بهتر است عكس انرا به سايت www.drmjk.ir ارسال كنيد  [ 1393-02-29 01:49:35 ]
سوال : باسلام م خسته نباشید. دختری 30ساله ام که به علت انسداد مجاری ادراری، مشکل در دفع کامل ادرار دارم و ادرارم قطره قطره و بدون فشار خارج می شود و در ضمن ظرفیت مثانه ام نیز کم بوده و با فواصل کم دستشوئی می روم.اخیرا در آزمایش ادرارم که صبح انجام دادم وزن مخصوص ادرارم 1005 نوشته بود. خواستم از شما پزشک محترم بپرسم که این به چه معنی است؟ آیا دیابت بی مزه دارم اگر بله، دیابت بی مزه یعنی چه و آیا کلیه های من هم مشکل دارد یا فقط مربوط به همین دو مشکلم می شود؟ شرمنده میدانم فرصتتان کم است ولی اگر ضمن روش درمانی که می فرمایید به این سوالات بنده نیز پاسخ بفرمایید بسیار از شما متشکرم.
پاسخ : خير نگران نباشيد ولى سونوگرافى از كليه ها و مثانه پرو خالى و تخمدانها و رحم و كشت و كامل ادرار انجام و نتيجه را ارسال كنيد  [ 1393-02-29 01:48:46 ]
سوال : سلام.من21سالمه مجردم.من حدود1سالونیمه که سوزش شدیدادراردارم وگاهی هم ازادرارم خون میاد.قضیروجدی نگرفتم تاالان.اطرافیانم بهم میگن که دستگاه تناسلیم عفونت کرده.بهم گفتن که میشه با این بیماری معافیت دایم سربازی بگیرم.آقای دکتر تحقیق کردم که اگه برای معافیت پزشکی اقدام کنم اگه تایید نشه باید برم سربازی.تاپایان سال93 هم معافیت تحصیلی دارم.آقای دکترلطفا راهنماییم کنید ممنون میشم.
پاسخ : بهتر است به يك ارولوژيست براى معاينه مراجعه كنيد و سهل انگارى نكنيد با اينها معافى نمى دهند  [ 1393-02-29 01:46:36 ]
سوال : با عرض سلام و تشكر پيشاپيش از پاسخ شما من ٣ سال پيش متوجه درد و كج شدن تدريجي آلت خود شدم و به پزشك مراجعه و تشخيص ايشون مبني بر بيماري پيروني بود و ايشان اظهار داشتند كه اين بيماري درمان خاصي نداشته و جراحي پذير هم نيست رد آن زمان شايد در حدود ٨٠-٩٠ درجه آلتم به سمت چپ در حالت نعوظ كج ميشد و اكنون پس از گذشت ٣ سال كجي آن بسيار بهبود يافته و درد خيلي خيلي كمي دار و كج شدن آن بيشتر به سمت بالا ميباشد و در ٢ نقطه از آن تو رفتگيهايي مشاهده ميگردد و احساس ميكنم كه طول آن نيز كوتاهتر شده است آيا اين بيماري درمان كامل پيدا ميكند با گذشت زمان؟ آيا درمان خاصي دارد؟ آيا ميشود جراحي نمود ٣٥ سال سن دارم
پاسخ : اخرين راه جراحى است ولى داروهاى گياهى و مصرف ويتامين اى و نيفيدپيدو بار در روز و انيدوسيد سه بار در روز ميل كنيد  [ 1393-02-29 01:44:54 ]
سوال : سلام 27سالمه و به تجویز شما به مدت 3 ماه از سیتالوپرام 40 استفاده کردم قبل اازسکس هم استفاده میکنم اما تاثیرچندانی ندارد آیاقرص قوی تری وجودداردوچگونه باید استفاده کنم.باتشکر
پاسخ : از افزايش تعداد رابطه زناشويى و افزايش زمان معاشقه هم استفاده كنيد موثر و كمك كننده است  [ 1393-02-29 01:42:22 ]
سوال : با سلام و خسته نباشد بنده مردي 35 ساله هستم و شش ساله که ازدواج کردم و تا حدودا 3 سال پيش به موقع ارضاع ميشدم و نعوظ کاملي داشتم تا زماني که از کپسول دتا هندي به توصيه دوستان استفاده کردم و متاسفانه از آن زمان به بعد نعوظم کامل نشده و شل است و زود ارضاع ميشوم البته دکتر متعددي نيز رفتم و از قرصهاي تاداگرا و فلوکستين و آسنترا و پاروکستين و تادالافيل و سيتالوپرام و کلوميپرامين با تجويز دکتر استفاده کردم که هر قرص فقط در حدود يک الي دو ماه ماثر بوده و مجددا به حالت قبلم برگشتم لذا از شما تقاضا دارم مرا راهنمايي بفرماييد با تشکر
پاسخ : ازمايش پرولاكتين و تستوسترون ازاد و توتال انجام دهيد ودر صورت طبيعى بودن هر شب يك قرص اسنترا ٥٠ و اگر غير طبيعى بود به متخصص غددمراجعه كنيد  [ 1393-02-29 01:41:16 ]
سوال : با عرض سلام و وقت بخیر سوال خودم را در قاالب پی دی اف اپلود کرده و برایتان ارسال کردم http://s5.picofile.com/file/8123102492/1_2.pdf.html لطفا راهنمایی بفرمایید با تشکر از شما
پاسخ : بهتر است به سايت www.eswl.ir ارسال كنيد  [ 1393-02-29 01:39:59 ]
سوال : با سلام 31 ساله و مجردم, قبلا" خدمتتون عرض کردم که تا چند ماه پیش خیلی میل جنسی داشتم ولی آخرین بار که نعوظ شده بودم و شرایط سکس رو نداشتم و بدلیل تنگی لباسهام آلتم تحت فشار زیادی بود, طوریکه چند روز بعد اون درد آلتم خوب شد و الان نرمال هستش ولی میل جنسیم و نعوظم خیلی کم شده و عملا نعوظ ندارم؛ فرمودید که آزمایش بدم که نتایجش بشرح ذیله, لطفا نظرتون رو بفرمائید. بی نهایت سپاسگرارم: 1-prolactin(with dilution) =12.4 ng/ml , method: ria , normal range, male:1.5-21 2- testosterone = 5.5 ng/ml , method: ria , n.r : 2.0-6.9 3- free testostrone = 5.6 , pg/ml , method elisa , n.r : 2.6-9.79
پاسخ : اسنترا ٥٠ هر شب يك قرص ميل كنيد  [ 1393-02-29 01:39:11 ]
سوال : سلام آقای دکتر خسته نباشید پسری هستم 24 ساله، مجرد. ی مشکلی در رابطه با آلت داشتم که باعث نگرانیم شده. زیر آلتم یکسری سوراخ وجود داره که با فشار دادنش یک ماده سفید رنگ ازش خارج میشه. ترسم از این که انگل باشه. اولش یک عدد بود که تو زمان بچگی باش مواجه بودم.حالت جوش مانندی داشت ک با ترکوندش یک عالمه از این ماده خارج شد. میخواستم راهنماییم کنید. تا حالا با همچین موردی مواجه بودین. تشکر
پاسخ : بله انها چربى است و جاى نگرانى نيست براى اطمينان به مطب مراجعه كنيد  [ 1393-02-29 01:38:01 ]
سوال : با سلام وخسته نباشید خدمت شما.33سالمه .حدود1ماه پیش اززیرناف تاآلتم درد شدیدی داشتم حتی سونوگرافی هم کردم که مشکلی ازبابت کلیه ومثانه وپروستات نداشتم.طول کلیه راست 99م م وچپ 104 م م ضخامت کورتکس راست11 م م و چپ 11 م م وحجم پروستات 20سی سی وشکل واکوی عادی دارد.دکترواسم ویتامین D3تزریقی وقرص ویتامین وکلسیم تجویزکردند.تاچندروزبعددیگردردی نداشتم وچندروزپیش نیزبازهم ازهمان ناحیه وبیضه دچاردردشدم وبامراجعه به دکتربدون هیچ آزمایش وسونوگرافی فقط باآزمایش معمولی دستی بایدعمل واریکوسل بیضه بشی.میخواستم راهنمایی کنیدکه چکارکنم. باتشکرازشما
پاسخ : نگران نباشيد به مطب براى معاينه مراجعه كنيد  [ 1393-02-16 00:31:12 ]
سوال : باسلام خدمت دکترارجمند،من پسری19سالم وحدود4ساله خودارضایی میکنم و درموقع ارضاشدن بافشاردادن پاها به هم نمیذارم منی خارج بشه.الان یه مدته بیضه ی سمت چپم ازبیضه ی سمت راستم بالاتره.خواستم بدونم مشکلم چیه و چیکارباید کنم؟
پاسخ : نگران نباشيد سونوگرافى از كليه ها و مثانه پرو خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم و كشت و كامل ادرار و اسپرموگرام انجام وبه مطب مراجعه كنيد با توجه به كار خوب مركز بيستون انرا توصيه مى كنم شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣  [ 1393-02-16 00:29:38 ]
  انتخاب صفحه

کاربر گرامی : لطفا هنگام ثبت سوال ، سن ، جنس و تعداد فرزند را هم مشخص نمایید


جهت ارسال سوال میبایست عضو پورتال باشید . برای عضویت‏ اینجا ‏را کلیک کنید ‏.‏

نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
برنامه هفتگی
صفحه اصلي
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
مطالب و مقالات
سوالات مطرح شده
علائم بيماري هاي اورولوژيك
بيوگرافي
فرم ثبت نام
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences