پوست و مو
بهترین خدمات پوست و مو را از ما بخواهید
كلينيك ارولوژي
هر چه از بيماريهاي كليوي ميخواهيد بدانيد .......... كليك كنيد
تعیین وقت
برای دریافت نوبت ویزیت اینجا کلیک کنید .
سایت دیگر من
برای مشاهده سایت دیگر من کلیک کنید
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : سلام مردی 37 ساله دارای سنگ 6.3mm در دیستال حالب چپ که اخیرا خیلی دردناک می شود هستم. آیا روش غیر تهاجمی و بدون بیهوشی برای درمان آن وجود دارد؟ اگر مرکز سنگ شکن معتبری را معرفی کنید ممنون خواهم بود(در مشهد: من ساکن گناباد جنوب خراسان رضوی هستم)
پاسخ : متاسفانه من مراكز مجهز مشهد را نمى شناسم اقاى دكتر احمدنيا مراجعه كنيد  [ 1393-10-01 09:42:19 ]
سوال : سلام ، برای رفع چین و چروک و سیاهی رو آلت چه نوع کرمی پیشنهاد میکنید ؟ با تشکر
پاسخ : به متخصص پوست مراجعه كنيد  [ 1393-10-01 09:41:29 ]
سوال : سلام آقای دکتر من چند سالی خودارضایی کردم ، و الان که مجردم زود انزالی دارم ، من میتونم با خیال راحت ازدواج کنم آیا این مشکل بعد از ازدواج رفع میشه و جای نگرانی نداره ؟ 2- دلیل ترک های رو پوست بدن میتونه از خودارضایی باشه ؟ خیلی ممنون
پاسخ : يكى از درمانهاى زود انزالى نزديكى زياد است بله امكان حل ان وجود دارد ٢-خير ربطى به ان ندارد بيشتر هورمونى است كه بعد از چاقى و سپس لاغر شدن بوجود مى ايد  [ 1393-10-01 09:38:20 ]
سوال : سلام ، آقای دکتر روی آلت بنده چند تا رگ هست که دیده میشن و میشه گفت سیاه رنگ اما همیشه نیستن آیا غیرطبیعی ست و جای نگرانی داره و باید چه کاری انجام بدم ؟ ممنون
پاسخ : ممكن است شما واريكوسل داشته باشيد و چون واريكوسل ممكن است باعث نابارورى و اختلال اسپرم و كوچكى بيضه ها شود و براى يك ارولوژيست اهميت داردكه ايا واريكوسل داريد يا خير و اگر داريد چقدر باعث اختلال در اسپرموگرام شما شده است پس بهتر است سونوگرافى از كليه ها مثانه پرو خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم توصيه مى شود در مركز بيستون با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣و كشت و كامل ادرار و اسپرموگرام در مركز نابارورى رويان با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ انجام و نتيجه را به سايت ارسال كنيد علت معرفى به اين مراكز ناشى از دقت و تجربه انهاست  [ 1393-10-01 09:36:42 ]
سوال : با سلام و خسته نباشيد.من 20 سال سن دارم و از 15 سالگي به خودارضايي مبتلا هستم اوايل روزي يك بار خودارضايي ميكردم و الان شايد هفته اي دو يا سه بار. اوايل با فشار الت مانع خارج شدن مني ميشدم ولي حدود سه تا چهار سال كه ديگه اين كار رو نكردم و مني و از همون 15 سالگي التم به چپ چه در حالت عادي و چه در حالت نعوظ انحراف داره.ميخواستم بدونم اين كار باعث صدمه زدن به پروستاتم شده يا نه؟بعضي اوقات سوزش ادرار دارم و سر التم درد ميگيره. چگونه ميتونم كجي رو درمان كنم؟ عوارض عمل چيه ؟باعث اقيمي ميشه؟ اندازه التم در حالت عادي حدود 6 سانت و در حالت نعوظ حدود 12 -13 سانت است. ايا اندازه التم طبيعيه؟
پاسخ : اندازه و انحراف به چپ شما طبيعى است نگران نباشيد و براى بررسى ارولوژى در مردان بايد سونوگرافى از كليه ها و مثانه پرو خالى و اينگواينال راست و چپ و پروستات واسكروتوم ، كامل ادرار و اسپرموگرام براى روشن شدن اينكه بيضه واريكوسل ،تومور،فتق و يا نابجا يا كوچك بودن بيضه ها و سنگ و....را مشخص مى كند انجام دهيد  [ 1393-10-01 09:35:59 ]
سوال : سلام من 24سالمه و متاهل هستم به تازگی میل جنسی و نعوظم بسیار کم شده این همجواب آزمایشم prolactin 150ng/ml free testosterone 6.3pg/ml آیا جواب آزمایشم نرمال هست؟؟ آیا نیاز هست به دکتر غدد مراجعه کنم؟؟؟؟ چگونه درمان شوم؟؟
پاسخ : بله بهتر است به متخصص غدد مراجعه كنيد اگر مقدار پرولاكتين از رنج نرمال ازمايشگاه بالاتر است  [ 1393-10-01 09:33:52 ]
سوال : با سلام اقای دکتر در توضیح سئوال دیروز خدمت شما عرض کنم که تا بحال دو مرتبه کشت و ازمایش کامل ادرار انجام دادهام که نتیجه منفی بوده و خون در ادرار وجود نداشته است جواب ساعت 14.56 دقیقه ثبت شده با تشکر از زحمات جنابعالی
پاسخ : من سؤال قبلى را ندارم شرمنده همه را باهم ارسال كنيد سؤال با جواب  [ 1393-10-01 09:32:56 ]
سوال : سلام دکتر دوست من رسوب کلسم در قسمت پایین تنه اش وجود داره یکی از همکاران شما بهش ویتامین ای 400 و یک داروی دیگه داده البته قبلا سنک کلیه هم داشته می خواستم راهنمایی کنین سونوگرافی کاپلر انجام داده غیرنرمال نشان داده چه کار باید بکنیم ؟اگه درمان نشه چه عوارضی داره؟ سن بیمار چهل وپنج
پاسخ : منظور شما اينست كه روى الت رسوب دارد كه باعث كجى الت شده است اسم اين بيمارى پيرونى است و درمان دارويى ندارد و بايد تا زمانى كه دخول مى كند و مشكلى ندارد بيمارى نيست ولى اگر درد و عدم امكان دخول داشته باشد بايد عمل شود  [ 1393-10-01 09:32:05 ]
سوال : با سلا خدمت شما من پسری 23 ساله هستم اقای دکتر شما در حالت دوم اندازه گیری الت که فرمودین در نعوظ کامل 10 سانتی متر باید باشد ایا این اندازه هم تا روی استخوان لگن میباشد با تشکر
پاسخ : بله  [ 1393-10-01 09:24:20 ]
سوال : باسلام و خسته نباشین.زنی 25 ساله هستم که دو سال پیش متوجه شدم سنگی به قطر6mmدر کلیه راستم وجود داره که هرز گاهی باعث عفونت ادراری میشد،6 ماه پیش متوجه شدم که 6.8mm شده و یه سنگ دیگه4mm هم ایجاد شده، سنگ شکن انجام دادم و بعد از 3 ماه که سونو دادم متوجه شدم که یک سنگ 5mm باز هم در کلیه ام وجود داره..باید چکار کنم?البته تا حالا درد زیادی نداشتم گاه گاهی درد کمی وجود داره..( در ضمن من هیچ سنگی در ادرارم ندیدم که دفع شده.درواقع متوجه نشدم ) بسیار ممنونم از راهنمایی تون
پاسخ : بهتر است براى بررسى به مطب مراجعه كنيد ويزيت شما رايگان است  [ 1393-10-01 09:23:51 ]
سوال : با سلام خدمت شما ببخشید اقای دکتر من پسری 23 ساله هستم وروی التم مو روییده ایا استفاده از لیزرهای خانگی جهت رفع این موها موثر است ومشکلی برایم ایجاد نمیکند واین که ایا این موها ممکن است در رشد الت اختلال ایجاد کنند با تشکر
پاسخ : بهتر است به مركز زيبايى براى رفع ان اقدام كنيد ليزر خانگى زياد موثر نيست با شماره ٢٢٦٩٤٥٠٠ تماس بگيريد  [ 1393-10-01 09:22:52 ]
سوال : با سلام خدمت شما آقای دکتر من حضورا خدمت شما بابت مشکل تکرر ادرار رسیدم و شما گفتید رازوسين دو ميلى صبح و شب نصف قرص و اكسى بوتينين ٥ميلى صبح و شب نصف قرص و بعد از یک هفته هر دو را یک عدد مصرف کنم، الان که دو روز است که این قرصها را نصف استفاده میکنم باز هم همان حالت را دارم به نظرتون دوز قرص هارو افزایش بدم؟ خواهشمندم راهنمایی بفرمایید. با تشکر
پاسخ : بله اگر عارضه اى نداشتي دوز را بالا ببر  [ 1393-10-01 09:21:53 ]
سوال : سلام.زنی حدود30سال ه هستم.چندسالی هست که ازتکررادرار رنج میبرم.درطول شبانه روزبارها بایدبرم توالت.چندسال پیش به دکتر مراجعه کردم با انجام آزمایش وسونو گفت تنگی مجرا داری.آزمایش کاملا نرمال بودو سونوباقی مانده ادرار نشون داد.اون موقع دخترمجردبودم خجالت کشیدم درمان کنم اما الان کلافه شدم.شبها تا قبل اینکه خوابم ببره چندبار میرم توالت. طول روزاگه بافاصله برم فشار وحجم ادرارعادیه امادفعات بعدی کم حجم وفشار.ممنون میشم راهنمایی کنید.
پاسخ : بهتر است يورودايناميك انجام دهيد و فعلا ترازوسين دو ميلى صبح و شب و يوريناسين ٥ميلى هر شب ميل كنيد  [ 1393-10-01 09:19:56 ]
سوال : با سلام وعرض ادب اقای دکتر بنده بیش از یکماه است که عمل turpانجام داده ام .(بعلت بزرکی بروستات وبولیب مثانه)اکنون تکرر ادرار تخلیه منی در مثانه دارم .ایا تکرر از بین میرود وتخلیه بحالت اوا برمیکردد استعا دارم جواب هردو سوال داده شود.با تشکر
پاسخ : تكرر حتما خوب مى شود ولى برگشت منى ممكن است امكان پذير نباشد در طول زمان بعد از يكسال ممكن است بهتر شود  [ 1393-10-01 09:18:03 ]
سوال : سلام.پسری هستم ۳۲ساله.چند ماه است سوزش ادرار دارم و گاهی در التم بدون ادرارم سوزش دارم.بعضی اوقات تکرر هم دارم.درازمايش ادرار.سونوگرافی وعکس راديولوژی بامايع رنگی از لوله الت هم مشکلی ديده نشد.حجم پروستات۱۹وادرارباقيمانده۲۳.انواع انتی بيوتيک مانند ازيترو.داکسی سايلين وقرص پروستات خوردم فايده نداشت
پاسخ : اين علائم كه فرموديد ، انها در جوانان بدون هيچ يافته بيمارى توسط سونوگرافى و كشت و كامل ادرار در ارولوژى ممكن است عوامل متعدد داشته باشد و يك ارولوژيست براى پيدا كردن ان ابتدا بايد سونوگرافى كليه ها و مثانه پرو خالى و پروستات و كشت و كامل ادرار را انجام دهد در صورت طبيعى بودن انها كه معمولا در جوانان ناشى از تحريك بدون تخليه منى است كه به شما توصيه مى شود يا تحريك نشوند ولى اگر شديد ، بهتر است منى تخليه شود و تا اماده شدن سونوگرافى و كشت و كامل ادرار تامسولوسين يك عدد هر صبح نيمساعت بعد از صبحانه ميل كنيد و تحريك بدون تخليه منى نداشته باشيد  [ 1393-10-01 09:16:59 ]
سوال : سلام.پسری هستم ۳۲سال مجرد.مدتی ست سوزش ادرار وگاهی بدون ادرار در التم سوزش است.بعضی اوقات تکرر هم دارم.شبهامشکلی ندارم.ازمايش اداراروسونوگرافی وعکس بامايع رنگی از داخل الت هم مشکلی ديده نشد
پاسخ : اين علائم كه فرموديد ، انها در جوانان بدون هيچ يافته بيمارى توسط سونوگرافى و كشت و كامل ادرار در ارولوژى ممكن است عوامل متعدد داشته باشد و يك ارولوژيست براى پيدا كردن ان ابتدا بايد سونوگرافى كليه ها و مثانه پرو خالى و پروستات و كشت و كامل ادرار را انجام دهد در صورت طبيعى بودن انها كه معمولا در جوانان ناشى از تحريك بدون تخليه منى است كه به شما توصيه مى شود يا تحريك نشوند ولى اگر شديد ، بهتر است منى تخليه شود و تا اماده شدن سونوگرافى و كشت و كامل ادرار تامسولوسين يك عدد هر صبح نيمساعت بعد از صبحانه ميل كنيد و تحريك بدون تخليه منى نداشته باشيد  [ 1393-10-01 09:16:30 ]
سوال : سلام شرمنده دوباره مزاحم شدم اول که به خاطر راهنمایی های خوبتون تشکر می کنم آقای دکتر شما فرمودین نامزدم شبی یک عدد کپسول فلوکساتین مصرف کند جهت مشکل عدم انزال که پیدا کردن من که سرچ کردم این دارو برای مشکل زود انزالی مصرف می شود چکار کنیم؟
پاسخ : بله درست مى گوئيد در هر دو موثر است زيرا لذت را افزايش مى دهد  [ 1393-10-01 09:15:06 ]
سوال : سلام اقای دکتر من ازمایش اسپرم گرفتم و سونوگرافی من نرمال بود دکتر گفت حرکت کم هست باید عمل بشین و بعد رفتم یک دکتردیگه گفت حرکت ضعیف هست ا semen volume 6.40 semen ph7.20 sperm count mill 117.24 motile sperms 59.75 progressive sperms 46.19 normal morphology 55.00 a. rapid progressive 8.90 b slow prorgressive 37.29 c non p 13.56 d immotile 40.25 liquefaction .little 45 min at 37.0.°c color and smell. grày opaque milky fishy smell viscidity more then normal agglutination and aggregation none vcl 23.12 vsl 8.12 vap 13.79 mad 24.15 alh 1.31 bcf 2.63 abnormal morphology 45
پاسخ : با يك ازمايش اصلا ارزشى براى مشورت يا اظهار نظر نيست بهتر است شما چون ممكن است شما واريكوسل داشته باشيد و چون واريكوسل ممكن است باعث نابارورى و اختلال اسپرم و كوچكى بيضه ها شود و براى يك ارولوژيست اهميت داردكه ايا واريكوسل داريد يا خير و اگر داريد چقدر باعث اختلال در اسپرموگرام شما شده است پس بهتر است سونوگرافى از كليه ها مثانه پرو خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم توصيه مى شود در مركز بيستون با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣و كشت و كامل ادرار و اسپرموگرام در مركز نابارورى رويان با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ انجام و نتيجه را به سايت ارسال كنيد علت معرفى به اين مراكز ناشى از دقت و تجربه انهاست  [ 1393-09-25 15:06:59 ]
سوال : سلام آقای دکتر باتشکر از پاسخ و حوصله ی شما.1-مدتی بود پس از تحریک بویژه اگر مدت تحریک طولانی تر باشد حسی مبهم در بیضه ها بویژه بیضه ی راست احساس می کردم و گاهی نیز سوزی موقتی و اندک بالاتر از بیضه که به کم کم خوب می شد الان هم چند روزی است این حالت پیش آمده ولی اکنون بیضه ها عادی شده اما آن حالت مبهم به بالاتر از بیضه ها و بالاتر از آلت بیشتر در طرف راست کشیده شده. مشکل چیست؟ 2- آیا واریکوسل موجب زود انزالی می شود؟ 3- چند دقیقه ای پس از ادار هم احساس می کنم قطره ای کوچک آب از آلتم خارج می شود. تشکر می کنم
پاسخ : اين علائم كه فرموديد ، انها در جوانان بدون هيچ يافته بيمارى توسط سونوگرافى و كشت و كامل ادرار در ارولوژى ممكن است عوامل متعدد داشته باشد و يك ارولوژيست براى پيدا كردن ان ابتدا بايد سونوگرافى كليه ها و مثانه پرو خالى و پروستات و كشت و كامل ادرار را انجام دهد در صورت طبيعى بودن انها كه معمولا در جوانان ناشى از تحريك بدون تخليه منى است كه به شما توصيه مى شود يا تحريك نشوند ولى اگر شديد ، بهتر است منى تخليه شود و تا اماده شدن سونوگرافى و كشت و كامل ادرار تامسولوسين يك عدد هر صبح نيمساعت بعد از صبحانه ميل كنيد و تحريك بدون تخليه منى نداشته باشيد ٢-خير ولى جديد اً مى گويند باعث گاهش ميل جنسى مى شود ٣-علت تحريك بدون تخليه منى است  [ 1393-09-25 15:05:38 ]
سوال : سلام.پسری 17 ساله هستم..بیشتر مواقع بدون اینکه فکری داشته باشم.آلتم تحریک میشه..لطفا راهنمایی کنید
پاسخ : اين در اين سن يك مسئله طبيعى و بيمارى نيست  [ 1393-09-25 15:03:12 ]
سوال : 35 ساله هستم چند سالی است بعد از اتمام ادرار چند قطره ادرار از من خارج میشود و بعد از آن هم احساس ادرار دارم آزمایش عفونت و مجاری ادرار چیزی نشان نداد فلوکستين تاثيري نداشت خیلی اذیت میشوم لطفا راهنمایی فرماييد
پاسخ : اين علائم كه فرموديد ، انها در جوانان بدون هيچ يافته بيمارى توسط سونوگرافى و كشت و كامل ادرار در ارولوژى ممكن است عوامل متعدد داشته باشد و يك ارولوژيست براى پيدا كردن ان ابتدا بايد سونوگرافى كليه ها و مثانه پرو خالى و پروستات و كشت و كامل ادرار را انجام دهد در صورت طبيعى بودن انها كه معمولا در جوانان ناشى از تحريك بدون تخليه منى است كه به شما توصيه مى شود يا تحريك نشوند ولى اگر شديد ، بهتر است منى تخليه شود و تا اماده شدن سونوگرافى و كشت و كامل ادرار تامسولوسين يك عدد هر صبح نيمساعت بعد از صبحانه ميل كنيد و تحريك بدون تخليه منى نداشته باشيد  [ 1393-09-25 15:02:44 ]
سوال : سلام اقای دکتر . میخواستم بدونم عوارض جسمی خود ارضایی چیه ؟
پاسخ : خود ارضايى يك مسئله طبيعى و زائده سن است كه بعلت ميل شديد به جنس مخالف پديد مى ايد و بيمارى نيست بلكه يك امر عادى و طبيعى است و عارضه ندارد تعداد و دفعات وابسته به ژن عوامل محيطى تحريك كننده عدم مشغول بودن و بيكارى از عوامل تشديد كننده است و يكى از عوامل و پيشگيرانه خطر براى فرد است زيرا در مواردى باعث اسيب جسمى و روحى به خود و يا جنس مخالف مى شود كه بطور طبيعى با افزايش سن از بين مى رود و ياد گيرى يك هنر مانند نقاشى و يا موسيقى ، يادگيرى يك فن مورد علاقه ، ورزش بخصوص سنگين مانند كوهنوردى ، مطالعه و افزايش روحيه غير مادى و افزايش رابطه هاى انسانى به جنس مخالف و احساسى و كمتر فيزيكى به همراه مصرف سيتالوپرام بيست ،اسنترا يا سرترالين ٥٠ ،فلوكستين ١٠ كپسول و ...هر شب موقع خواب كمك كننده است و عدم انجام ان باعث مشكلات در ان سن مى شود  [ 1393-09-25 15:01:53 ]
سوال : با سلام محضر استاد ارجمند جناب دکتر کیانی عزیز ، جوانی (مذکر) 26 ساله هستم ، میخواستم بپرسم دکتر خوب در مشهد چه کسی است و در کدام بیمارستان می باشد و شماره آن چنر است و اگر میدانید روش عمل کردن واریکوسل بواسطه دکتر داخل مشهد میکروسرجری است یا خیر ؟
پاسخ : نمى دانم ولى اقاى دكتر شمشا در مشهد معرف است از طرف من هم سلام برسانيد  [ 1393-09-25 15:00:51 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید آقای دکتر مشکل عدم خروج منی که سه ماه می شود نامزدم پیدا کرده و خیلی نگران شده ایم آیا امکان دارد این مشکل برطرف نشود؟ راهنمایی بفرمایید. چون قبلا هیچ مشکلی نداشتند. با تشکر فراوان
پاسخ : هر شب يك كپسول فلوكساتين ميل كند  [ 1393-09-25 15:00:04 ]
سوال : با عرض سلام خدمت دکتر گرامی ببخشید من مدت 4 سال بود که به بیماری استمناء دچار شده بودم حال به هر حال به یاری خداوند متعال ترک کردم اما حالا احساس میکنک که مایع بین مفصلی که میگویند از کمر و زانو ها خارج شده و من احساس درد در زانو و کمر میکنم و زانو هام هنگام نشست و برخواست صدا میدن حال میخواستم ببینم چطور میتونم در مدت کم این آسیب را که به بدن وارد شده را جبران کنم و همچنین نگرانم که اسپرم ها دیگر تاثیر در بچه دار شدن در آینده نداشته باشن لطفا به طور کلی هم برای جبران و هم برای نگرانی من راه حلی بگین.ممنون سن:18 جنس:مذکر فرزند ندارم
پاسخ : اين علائم ربطى به ان ندارد و بيشتر افسردگى است ولى خود ارضايى يك مسئله طبيعى و زائده سن است كه بعلت ميل شديد به جنس مخالف پديد مى ايد و بيمارى نيست بلكه يك امر عادى و طبيعى است و عارضه ندارد تعداد و دفعات وابسته به ژن عوامل محيطى تحريك كننده عدم مشغول بودن و بيكارى از عوامل تشديد كننده است و يكى از عوامل و پيشگيرانه خطر براى فرد است زيرا در مواردى باعث اسيب جسمى و روحى به خود و يا جنس مخالف مى شود كه بطور طبيعى با افزايش سن از بين مى رود و ياد گيرى يك هنر مانند نقاشى و يا موسيقى ، يادگيرى يك فن مورد علاقه ، ورزش بخصوص سنگين مانند كوهنوردى ، مطالعه و افزايش روحيه غير مادى و افزايش رابطه هاى انسانى به جنس مخالف و احساسى و كمتر فيزيكى به همراه مصرف سيتالوپرام بيست ،اسنترا يا سرترالين ٥٠ ،فلوكستين ١٠ كپسول و ...هر شب موقع خواب كمك كننده است و عدم انجام ان باعث مشكلات در ان سن مى شود  [ 1393-09-25 14:59:35 ]
  انتخاب صفحه

کاربر گرامی : لطفا هنگام ثبت سوال ، سن ، جنس و تعداد فرزند را هم مشخص نمایید



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
آیا بايد واريكوسل را عمل كرد
برنامه هفتگی
خون در ادرار
صفحه اصلي
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
سوالات مطرح شده
علائم بيماري هاي اورولوژيك
بيوگرافي
فرم ثبت نام
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences