پوست و مو
بهترین خدمات پوست و مو را از ما بخواهید
كلينيك ارولوژي
هر چه از بيماريهاي كليوي ميخواهيد بدانيد .......... كليك كنيد
تعیین وقت
برای دریافت نوبت ویزیت اینجا کلیک کنید .
سایت دیگر من
برای مشاهده سایت دیگر من کلیک کنید
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : با سلام من جوانی 23 ساله هستم و چند سال خودارضایی کرده ام و دچار عوارضی مثل شلی آلت حین رابطه و تا حد کمی زودانزالی شده ام .. البته این شلی الت هست که من را نگران کرده است .... آیا با ترک خودارضایی این مشکل بهبود پیدا میکند یا نیاز به درمان دارویی هست ؟ ممنون میشم راهنمایی نمایید
پاسخ : زياد به ان بستگى ندارد ولى خود ارضايى يك مسئله طبيعى و زائده سن است كه بعلت ميل شديد به جنس مخالف پديد مى ايد و بيمارى نيست بلكه يك امر عادى و طبيعى است و عارضه ندارد تعداد و دفعات وابسته به ژن عوامل محيطى تحريك كننده عدم مشغول بودن و بيكارى از عوامل تشديد كننده است و يكى از عوامل و پيشگيرانه خطر براى فرد است زيرا در مواردى باعث اسيب جسمى و روحى به خود و يا جنس مخالف مى شود كه بطور طبيعى با افزايش سن از بين مى رود و ياد گيرى يك هنر مانند نقاشى و يا موسيقى ، يادگيرى يك فن مورد علاقه ، ورزش بخصوص سنگين مانند كوهنوردى ، مطالعه و افزايش روحيه غير مادى و افزايش رابطه هاى انسانى به جنس مخالف و احساسى و كمتر فيزيكى به همراه مصرف سيتالوپرام بيست ،اسنترا يا سرترالين ٥٠ ،فلوكستين ١٠ كپسول و ...هر شب موقع خواب كمك كننده است و عدم انجام ان باعث مشكلات در ان سن مى شود  [ 1393-09-18 17:24:27 ]
سوال : با سلام مرد،31 ساله،متاهل،بدون فرزند.حدود 1 هفته پیش موقع ادرار سوزش خیلی شدیدی رو در ناحیه مجرای ادرار به خصوص سر آلت احساس کردم که بعد از ادرار خون هم دیده شد. به خصوص صبح ها و آزمایش ادرار و سونوگرافی انجام دادم. جواب آزمایش خون رو پوزیتیو نشون داد و کاشت ادرار نگاتیو بود در سونوگرافی در سمینال وزیکول سمت راست تصویر کلسیفیکاسیونی به قطر 3.5 میلیمتر دیده شد و به غیر از اون همه چیز رو طبیعی و نرمال نوشته. دکتر برام پروترال 0.4 و افلوکساسین 200 تجویر کرد ، داروها رو مدتی هست که می خورم سوزش کمتر شده اما از بین نرفته و گاهی به همراه ادرار و خون،لخته ی خون هم دیده میشه. ممنون میشم راهنمایی کنین
پاسخ : اين علائم كه فرموديد ، انها در جوانان بدون هيچ يافته بيمارى توسط سونوگرافى و كشت و كامل ادرار در ارولوژى ممكن است عوامل متعدد داشته باشد و يك ارولوژيست براى پيدا كردن ان ابتدا بايد سونوگرافى كليه ها و مثانه پرو خالى و پروستات و كشت و كامل ادرار را انجام دهد در صورت طبيعى بودن انها كه معمولا در جوانان ناشى از تحريك بدون تخليه منى است كه به شما توصيه مى شود يا تحريك نشوند ولى اگر شديد ، بهتر است منى تخليه شود و تا اماده شدن سونوگرافى و كشت و كامل ادرار تامسولوسين يك عدد هر صبح نيمساعت بعد از صبحانه ميل كنيد و تحريك بدون تخليه منى نداشته باشيد  [ 1393-09-18 17:19:06 ]
سوال : سلام آقای دکتر الان یه یکسالی میشه که دوره های احتلام(جنب شدن) من به دو،سه ماه یکبار تیدیل شده آیا این نشانه بیماری است؟
پاسخ : خير  [ 1393-09-18 17:17:32 ]
سوال : سلام آقای دکتر من دو تا سوال دارم خدمتتون که مننون میشم اگه کامل جوابم رو بدید. 1-الان مدتیه که درموقع ادرار مثانه من کامل تخلیه نمیشه (قطع ووصل داره)آیا این نشانه بیماری است؟ 2-الان یه یکسالی میشه که دوره های احتلام(جنب شدن) من به دو،سه ماه یکبار تیدیل شده آیا این نشانه بیماری است؟
پاسخ : اين علائم كه فرموديد ، انها در جوانان بدون هيچ يافته بيمارى توسط سونوگرافى و كشت و كامل ادرار در ارولوژى ممكن است عوامل متعدد داشته باشد و يك ارولوژيست براى پيدا كردن ان ابتدا بايد سونوگرافى كليه ها و مثانه پرو خالى و پروستات و كشت و كامل ادرار را انجام دهد در صورت طبيعى بودن انها كه معمولا در جوانان ناشى از تحريك بدون تخليه منى است كه به شما توصيه مى شود يا تحريك نشوند ولى اگر شديد ، بهتر است منى تخليه شود و تا اماده شدن سونوگرافى و كشت و كامل ادرار تامسولوسين يك عدد هر صبح نيمساعت بعد از صبحانه ميل كنيد و تحريك بدون تخليه منى نداشته باشيد و با افزايش سن كم كم مسئله احتمام از بين مى رود و يك مسئله طبيعى است  [ 1393-09-18 17:17:22 ]
سوال : سلام. آقای دکتر دیشب در یکی از اتاق های تشکل های خوابگاه دانشجویی (از این جهت عرض میکنم که مشخص باشد مکان عمومی بوده است) متوجه شدم که سوزن ته گردی زی پای من بوده است. البته هیچ احساس دردی که نشان دهنده ی فرو رفتن سوزن در پای من باشد، نداشتم. با فرض اینکه حتی سوزن در پای من فرو رفته باشد آیا امکان ابتات به HIV وجود دارد؟
پاسخ : خير چون HIV در هواى ازاد نمى تواند زنده بماند و ميميرد  [ 1393-09-18 17:15:51 ]
سوال : سلام خسته نباشید. آقای دکتر من سنگ کلیه داشتم اما خدارو شکر دفع شده. اما چند روزیه که دچار تکرر ادرار شدید شدم آیا مشکلی واسه کلیه ام پیش اومده؟
پاسخ : هنوز دفع نشده سونوگرافى از كليه ها ، مثانه پر و خالى ، تخمدانها و رحم و كشت و كامل ادرار انجام شود تا بتوان از نظر ارولوژى اظهار نظر نمود كه سالميد و يا نياز به كارهاى ديگر تشخيصى براى بيماريهاى ارولوژى داريد لطف كنيد اينها را انجام و نتيجه را ارسال داريد  [ 1393-09-18 17:15:01 ]
سوال : سلام دختر مجرد ۲۹ ساله هستم سال گذشته برای چک آب آزمایش ادرار دادم در جواب بود کدر و مقداری خون برشک گفت که غلظت ادرار دارم و خون در غلظت ادرار این مقدار طبیعی هست و هیچ دارویی نداد. حالا میخواستم ببرسم با خوردن آب حل میشه؟؟برای آزمایش ادرار در ظول شب ممکنه دستشویی رفته باشیم یا برای نمار صبح بعد حدود ساعت صبح آزمایش ادرار میدیم آیا این اشکالی درجواب آزمایش ایجاد نمیکنه چون در ظول شب چنذ بار ادرار کردیم و این ادرار شب گدشته حساب میشه؟؟
پاسخ : نگران نباشيد مايعات بيشترى ميل كنيد بيمارى نطاريد سالم هستيد  [ 1393-09-18 17:12:25 ]
سوال : سلام وعرض ادب،آقای دکترازتون خواهش میکنم سریعترجواب بدین من جوانی هستم 20 ساله،مدت چندسالی هست که عادت به خودارضایی دارم آیااین همه خودارضایی باعث مشکلی درآینده میشه؟ روی بدنم هم یکسری ترکهای پوستی به وجود اومده که فکرمیکنم ازخودارضایی باشه،آیابه این ربط داره؟ الان احساس میکنم آلت شل و پیری دارم،زود هم ارضا میشم نسبت به سن و سالم رو میگم آقای دکتر من خیلی نگران آینده ام،قسط ازدواج هم دارم،یکی از دغدغه هام همین شده که میترسم بعد از ازدواج نتونم همسرم روارضا و راضی کنم،وقتی آلتم سفت میشه مشکلی نیست ومنی هم فکرکنم طبیعی باشه،فقط میترسم مشکلی پیش بیاد خواهش میکنم کمکم کنین ، خیلی ازتون ممنونم
پاسخ : خود ارضايى يك مسئله طبيعى و زائده سن است كه بعلت ميل شديد به جنس مخالف پديد مى ايد و بيمارى نيست بلكه يك امر عادى و طبيعى است و عارضه ندارد تعداد و دفعات وابسته به ژن عوامل محيطى تحريك كننده عدم مشغول بودن و بيكارى از عوامل تشديد كننده است و يكى از عوامل و پيشگيرانه خطر براى فرد است زيرا در مواردى باعث اسيب جسمى و روحى به خود و يا جنس مخالف مى شود كه بطور طبيعى با افزايش سن از بين مى رود و ياد گيرى يك هنر مانند نقاشى و يا موسيقى ، يادگيرى يك فن مورد علاقه ، ورزش بخصوص سنگين مانند كوهنوردى ، مطالعه و افزايش روحيه غير مادى و افزايش رابطه هاى انسانى به جنس مخالف و احساسى و كمتر فيزيكى به همراه مصرف سيتالوپرام بيست ،اسنترا يا سرترالين ٥٠ ،فلوكستين ١٠ كپسول و ...هر شب موقع خواب كمك كننده است و عدم انجام ان باعث مشكلات در ان سن مى شود  [ 1393-09-18 17:10:31 ]
سوال : با سلام.آقای دکتر بنده جوانی 29 ساله ام.یک مدت بود تکرر ادرار و احساس درد محسوس در ناحیه مثانه و لنگن داشتم.سنوگرافی کردم .حجم پروستاتم حدود 31 سی سی در ابعاد 40*37*40 بود.ازمایش پی اس ا دادم 1.9 میلی بود .تستسترونم 493 بود .البته قابل ذکر هست که دو سال پیش بیماری عفونت مشکوک به سوزاک و کلامیدیا داشتم که با مصرف ازیترو مایسین و افلوکساسین بهبود یافت.میخواستم بپرسم آیا این بزرگی حجم پروستاتم علتش عفونت سابق بوده؟و ایا حجم پروستات 31 سی سی با ابعداد 40*37*40 برای جوان 29 ساله غیر طبیعی نیست وجای نگرانی ندارد؟ایا راهی برای نرمال شدن حجم پروستاتم موجود است؟با تشکر
پاسخ : اندازه پروستات گويا بيمارى و يا سلامتى نيست و همچنين پروستات كوچك و بزرگ دليل بر سلامتى يا بيمارى نيست علائم ادرارى است كه مهم است نگران نباشيد  [ 1393-09-18 17:09:23 ]
سوال : سلام آقای دکترجوانی28ساله ام مجردنزدیک ب7 سال خودارضای کردم الان خیلی سریع ارضا میشم یعنی ظرف3ثانیه قبلا هم ب شماگفتم فرمودین ستالوپرام 40بخورم که 6ماه استفاده کردم تاثیری نداشت جدیدن ب پزشک مراجعه کردم paxil20 تجویزکردن3ماه استفاده کردم تاثیری نداشت ولی حال بمشکلاتم افزوده شده آلتم شدیدشل شده راستم بشه شله و سری ب حالت اولیه برمیگرده آلتم و پوست بیضه ام ی سوزش خفیف داره و چسبیده به بیضه راستم ی غده مانندی تازگیا رشد کرده هر چندناگفته نماندبدنم غده های چربی زیادی داره،چون درشرف ازدواجم از زندگی خسته شدم توشهرمون متخصص نی پول رفتن شهرستانم ندارم بعضی وقتا ب خودکشی فک میکنم
پاسخ : علت مشكلات شما فقط اميزش نيست مشكلات ديگر هم دارى و بهتر است بجاى خودكشى يك راه جديد براى زندگى انتخاب كنيد كمك به هم نوع و ديگران و مطالعه و ورزش و زود انزالى در ارولوژى ناشى از سه عامل مهم است يكى كمى رابطه زناشويى با توجه به سن سپس عجله و عدم سفت شدن كامل و درد ناك نشدن الت و كمى زمان معاشقه و ارث و عادت كه همگى بايد مورد توجه ارولوژيست قرار گيرد و به انها توصيه مى شود زمان معاشقه (قبل از دخول ) را حداقل ٤٥-٣٠ دقيقه برسانند قبل از دخول الت را با كف دست گرفته انرا فشار دهند تا درد بگيرد و تعداد دفعات نزديكى در هفته را به دو تا سه برابر افزايش دهند و داروهم مانند اسنترا يا همان سرترالين ٥٠ ، سيتالوپرام ٢٠ ، فلوكستين ١٠و گروه داروهاى ssir ها هر شب تا سه ماه و سپس سه ساعت قبل از نزديكى بعد از اتمام سه ماه و در صورت عدم كامل بهبود و يا عدم نتيجه اين مقدار را تا دو برابر صبح و شب در كسانى كه موثر نبوده باشد امكان افزايش وجود دارد ميل كنيد  [ 1393-09-18 17:07:58 ]
سوال : عرض سلام وخسته نباشید.آقای دکتر شوهرمن 31سال سن داردودچار بزرگی پروستات شده که این مساله خیلی من رو نگران کرده است.درحال حاضرکپسول امنیک0.4روزی یک عدد مصرف میکند.آیا این مشکل رفع می شود و در آینده خطری ندارد؟مصرف قهوه ما زیاد است آیا ضرری برای بزرگترشدن پروستات ندارد؟ممنون از لطف شما
پاسخ : در ارولوژى مشكلات انسداد نسبى ادرارى شامل تاخير در شروع ، كاهش قطر ادرار ، قطع و وصل شدن و قطره قطره شدن ادرار ، احساس باقيمانده ادرار و انسداد و يا خون در ادرار و بيدارشدن متعدد در خواب در سنين بالاى پنجاه سال بيشترين علت ان پروستات است كه يا بصورت التهاب و يا بزرگ شدن ان پروستات خوش خيم و يا سرطان پروستات بايد مورد بررسى قرار گيرد كه ممكن است همه و يا يك يا چند علائم فوق را داشته باشد براى اين منظور سونوگرافى از كليه ها و مثانه پرو خالى و پروستات و اينگواينال راست و چپ و اسكروتوم همراه با كامل ادرار و psa الزامى است و كارهاى بيشتر بعد از انجام انها شامل يورودايناميك و يوروفلومترى و يا سيستوسكوپى و معاينه انگشتى از راه مقعد كمك كننده است زياد در اين سن مهم نيست و اگر اميزش جنسى را افزايش دهد و تحريك بدون تخليه نطاشته باشد بر طرف مى شود بزرگى پروستات دليل بر بيمارى و كوچكى ان دليل بر سلامت نيست بلكه علائم مهم است  [ 1393-09-18 17:05:11 ]
سوال : عرض ادب خدمت جناب دکتر سونوگرافی واریکوسل قبلا پرسیدم رفتم انجام دادم لطفا تحلیل فرمایید آزمایش نطفه هم انجام دادم... : Both testicles are normal in sise(RT=44*20MM,LT=41*20MM)showing uniform echo pattern with intact capsules.The epididymis are normal,too.no abnorml mass is detected Mild varicocele is detected at both hemiscrotal sacs.
پاسخ : واريكوسل دو طرفه داريد براى معاينه به مطب تشريف بياوريد  [ 1393-09-18 17:03:00 ]
سوال : سلام41 ساله و دارای دو فرزند . مدت10 ماه اکثرا در هنگام تحریک جنسی و عدم انزال درد خفیف و نا آشنایی در داخل مثانه به همراه سوزش در همان ناحیه (و نه در مجرای ادراری) به دت 2 تا 3 روز احساس میکنم موقع ادرار دچار تکرر و عدم تخلیه کامل مثانه هستم بطوریکه باید برای ادامه تخلیه دویاره و سه باره مراجعه کنم. دفع منی در هنگام ادرار ویا بعد از ان هم دارم سونو و psa و کشت ادرار همگی سالم بودند. پروستات طبیعی وزن 17 گرم psa 0.6 و احتمال سنگ رد شده . پزشک داروی پروترال تجویز کردن ولی بعد از یک هفته مصرف هیچ تغییری احساس نمیکنم و حتی از میزان انزال بسیار کم شده قبل از کشت 2 یا3 انتی بیوتیک مصرف کرده بودم
پاسخ : اين علائم كه فرموديد ، انها در جوانان بدون هيچ يافته بيمارى توسط سونوگرافى و كشت و كامل ادرار در ارولوژى ممكن است عوامل متعدد داشته باشد و يك ارولوژيست براى پيدا كردن ان ابتدا بايد سونوگرافى كليه ها و مثانه پرو خالى و پروستات و كشت و كامل ادرار را انجام دهد در صورت طبيعى بودن انها كه معمولا در جوانان ناشى از تحريك بدون تخليه منى است كه به شما توصيه مى شود يا تحريك نشوند ولى اگر شديد ، بهتر است منى تخليه شود و تا اماده شدن سونوگرافى و كشت و كامل ادرار تامسولوسين يك عدد هر صبح نيمساعت بعد از صبحانه ميل كنيد و تحريك بدون تخليه منى نداشته باشيد  [ 1393-09-18 17:02:09 ]
سوال : سلام آقای دکتر خداقوت من یک پسر 3 ساله دارم که ختنه نکرده و چند روزی است مشکل احتباس ادراری پیدا کرده است. ایان آنتی بیوتیک می خوره و چندتا پماد مصرف می کنه. دکترا گفتن که آلتش التهاب داده. بردمش پیش متخصص اورولوژی و بهش 2 تا قرص باکلوفن 10 و ترازوسین داده که مصرف 1/4 قرص روزانه است. بعد فهمیدم اینا خواب آوره و ممکنه باعث احتباس هم بشه شما مصرف این 2 قرص رو تائید می کنید؟
پاسخ : بله هر دو براى فرزند شما مناسب است هر چه زودتر ختنه كنيد  [ 1393-09-18 17:00:44 ]
سوال : سلام فرزند من 2 ماهه است و کلیه چپش متسع می باشد. در سونوگرافی قطر لگنچه 7 میلی متر تشخیص داده شده. متخصص نوزادان دارو تجویز نکرده ولی برای سه ماه دیگر مجددا سونوگرافی خواستند. آیا مشکل ایشان حاد است؟ درمانش چیست؟
پاسخ : من يكبار جواب دادم عكس ايزوتوپ اسكن DTPAو ديورتيك رنوگرام و عكس RNCپس از مطمئن بودن از عدم عفونت انجام و نتيجه را ارسال داريد  [ 1393-09-18 16:59:52 ]
سوال : من 18 سالمه تازه یک ساله خود ارضایی رو شروع کردم و قبلش اصلا انجام نداده بودم اوایل یکی دو بار در ماه بعد هفته ای یکبار ولی در ماه گذشته در ابان هر روز تا اینکه شب قبل کمردرد شدیدی گرفتم همیشه برای ترک اماده بودم و اگرم میخواستم نمیزدم ولی چوم ضرری ظاهر نشده بود قطع نمیکردم الان من چه کاری باید بکنم واقعلا کمردرد بدیه و در اخر یه سوال دارم که واقعا این خود ارضایی چیه هر جا یه چیزی میگن یه جا میگن ضرر نداره یه جای دیگه میگن چند برابر سکس ضرر داره یه جا میگن اثراتش خوب میشه و یه جای دیگه میگن تا اخر عمر میمونه متاسفانه در مدرسه هم هیچ گونه اطلاع رسانی نشده ممنون میشم اگه کمک کنید
پاسخ : خود ارضايى يك مسئله طبيعى و زائده سن است كه بعلت ميل شديد به جنس مخالف پديد مى ايد و بيمارى نيست بلكه يك امر عادى و طبيعى است و عارضه ندارد تعداد و دفعات وابسته به ژن عوامل محيطى تحريك كننده عدم مشغول بودن و بيكارى از عوامل تشديد كننده است و يكى از عوامل و پيشگيرانه خطر براى فرد است زيرا در مواردى باعث اسيب جسمى و روحى به خود و يا جنس مخالف مى شود كه بطور طبيعى با افزايش سن از بين مى رود و ياد گيرى يك هنر مانند نقاشى و يا موسيقى ، يادگيرى يك فن مورد علاقه ، ورزش بخصوص سنگين مانند كوهنوردى ، مطالعه و افزايش روحيه غير مادى و افزايش رابطه هاى انسانى به جنس مخالف و احساسى و كمتر فيزيكى به همراه مصرف سيتالوپرام بيست ،اسنترا يا سرترالين ٥٠ ،فلوكستين ١٠ كپسول و ...هر شب موقع خواب كمك كننده است و عدم انجام ان باعث مشكلات در ان سن مى شود  [ 1393-09-18 15:53:02 ]
سوال : با سلام مجدد ازمایش نطفه... پسری24ساله مجرد volume9.0ml ....نرمال10-30 ccolor>light yellow appearance>opalescent liquefaction30min viscosity>moderate ph7.5نرمال7.2-8 w.b.c3-5hpf r.b.c0-1hpf epithelial cells 3-5hpf agglutinated & clumped sperms 2-3 total sperm count 43.... unit 10*6ml... 40-250 abnormal morphology20%
پاسخ : با اين جواب نمى توانيم چيزى بگوئيم چون اسپرموگرام زياد مورد قبول نيست بهتر است ممكن است شما واريكوسل داشته باشيد و چون واريكوسل ممكن است باعث نابارورى و اختلال اسپرم و كوچكى بيضه ها شود و براى يك ارولوژيست اهميت داردكه ايا واريكوسل داريد يا خير و اگر داريد چقدر باعث اختلال در اسپرموگرام شما شده است پس بهتر است سونوگرافى از كليه ها مثانه پرو خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم توصيه مى شود در مركز بيستون با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣و كشت و كامل ادرار و اسپرموگرام در مركز نابارورى رويان با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ انجام و نتيجه را به سايت ارسال كنيد علت معرفى به اين مراكز ناشى از دقت و تجربه انهاست  [ 1393-09-18 15:51:42 ]
سوال : سلامی مجدد ادامه ازمایشات من FBS 84 mg/dl Bun H24 mg/dl هورمون شناسی F.s.H L 0.5 lu/l L.H 2.2 lu/l Prolactin 8.1 ng/ml Testosteron L1.9 ng/dl 24ساعت قبل از آزمایش قرص و دارو برای سوزش ادرارمصرف کرده بودم داروفک کنم فلوکساسین بودویه قرص دیگه تجزیه ادرار هم که نگاه میکنم نرمال هست میکروب شناسی هم همینطور جناب دکترتورو خداراهنمایی کنیدچیکارکنم بااین وجودکه واریکوسل دارم توستسترنمپایینه سوزش ادراردارم به گفته پزشک علت سوزش ادرار پروستاتیت بود دارودادبهترشدم آیاممکنه اختلال نعوظ و پایین بودن تستوسترن به دلیل واریکوسل باشه متشکرم
پاسخ : اين علائم كه فرموديد ، انها در جوانان بدون هيچ يافته بيمارى توسط سونوگرافى و كشت و كامل ادرار در ارولوژى ممكن است عوامل متعدد داشته باشد و يك ارولوژيست براى پيدا كردن ان ابتدا بايد سونوگرافى كليه ها و مثانه پرو خالى و پروستات و كشت و كامل ادرار را انجام دهد در صورت طبيعى بودن انها كه معمولا در جوانان ناشى از تحريك بدون تخليه منى است كه به شما توصيه مى شود يا تحريك نشوند ولى اگر شديد ، بهتر است منى تخليه شود و تا اماده شدن سونوگرافى و كشت و كامل ادرار تامسولوسين يك عدد هر صبح نيمساعت بعد از صبحانه ميل كنيد و تحريك بدون تخليه منى نداشته باشيد و براى واريكوسل و مشكلات اميزشى به مطب براى ويزيت رايگان تشريف بياوريد  [ 1393-09-18 15:49:19 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید,پسری هستم بیست ساله,میخواستم ببینم ایا کیست بیضه میتوتند باعث جوش صورت بشود,باتشکر
پاسخ : خير ربطى بهم ندارند  [ 1393-09-18 15:44:27 ]
سوال : سلام اقای دکتر من خیلی وقته یعنی بیشتر وقتها ادرارم زرده .اب هم زیاد میخورم ازمایش هم دادم گفتن مشکلی نیست خیلی ناراحتم و موقع ادرار به سمت راست مایل میشه ایا مشکلی وجود داره ضمن اینکه سونو دادم مشکلی نبوده سوزش هیچی ندارم یه بار فقط ازمایش دادم گفت یه مقدار پروتیون ادرارن زیاده همین.مرسی
پاسخ : چون خيلى خودتو گرم نگهميدارى و هر چه اب مى خورى عرق و تنخير مى شود باز هم بيشتر اب بخور  [ 1393-09-18 15:43:54 ]
سوال : خانومی 26 ساله هستم 2 بار سقط جنین در 2 ماهگی با امپول فشار داشتم،ازمایش پاپسمیر دادم جواب عفونت بود دارو مصرف میکنم،مشکل من عفونت عودکننده مثانه است و تکرر زیاد،دارو انتیبیوتک به صورت کوتاه مدت استفاده کردم،عمل سیستسکوپی ومیل زدن انجام دادم که بعد از ان چند روز خوب بودم ولی باز عفونت وتکرر شروع شد،من از زوز عمل قرص نیتروفورانتویین و امی تریپتلین 10هر شب میخورم ،کله درد دارم و سوزش ادرار که اول ادرار بیشتر وبعد کم میشه واز بین میره،سونو امثانه پور و خالی انجام دادم که30 سی سی باقی میمونه ادرارم البته قبل از عمل بود ،کلیه و مثانه هم متورم بودن ،الان ادرارمبعد از عمل هم گاهی میگیره
پاسخ : ترازوسين دو ميلى صبح و شب و اكسى بونينين سه بار در روز ميل كنيد و عكس VCUGبگيريد و نتجيه را اعلام نمائيد  [ 1393-09-18 15:42:41 ]
سوال : با سلام 26 سال سن دارم و ازدواج کردم دو بار سقط جنین داشتم در 2 و 1 ماهگی ،عفونت شدید ادراری دارم به صورت کوتاه مدت دارو مصرف کردم ولی نتیجه بعد قطع دارو دوباره عفونت عود میکنه .سوزش ادرارم اول ادرار هست ولی بعد قطع میشه البته سوزش زیاد ندارم .تکرر شدید ادرار و اینکه نتیجه پاپسمیر عفونت واژن بود که دارو مصرف میکن،درد کلیه دارم در سمت راست ،سونوگرافی انجام دادم 30ccادرار باقی میمونه در مثانه ،سیستسکوپی انجام دادم با شستشوی مثانه و عمل میل زدن که الان بعد از عمل بهبودی نداشتم
پاسخ : ترازوسين دو ميلى صبح و شب و اكسى بوتينين ٥ ميل سه بار در روز ميل كنيد  [ 1393-09-18 06:32:27 ]
سوال : سلام پسر 24 ساله هستم در دوران مجردی شهوت بسیارزیاد ونعوظ های طولانی مدت داشتم وهمه روزه رابطه جنسی حرفه ای داشتم امادر یک ساله گذشته نعوظ من کمترشد که از قرص تادالافیل استفاده کرده که همزمان با این قرص من دربدنسازی پودری باعنوان پمپ خون که برای گشادکردن عروق استفاده میشه و شامل ترکیبات نیترو میباشد را به مدت 6 ماه با دوز کم استفاده کردم که الان یک ماهی هست که بنده ازدواج کرده و دچار اختلال درنعوظ شده ام بطوری که کامل سیخ نشده و شل می باشد یا زودمیخوابد و میل کمی به رابطه جنسی دارم درضمن احساس میکنم رگ های روی آلتم بزرگ شده اند. اقای دکترترکیبات نیترو باعث اختلال درنعوظم شده است؟درمان چیست؟
پاسخ : عدم نعوظ ، اختلال در شروع ،عدم ميل جنسى به جنس مخالف ، اختلال در حين دخول و زود و يا دير انزالى در ارولوژى معمولى دو علت اساسى دارد يكى ناشى از اختلال هورمونونى و افزايش پرولاكتين يا گاهش تستوسترون است كه به متخصص غدد مربوط مى شود ديگرى روحى روانى كه به ارولوژيست و متخصص روان پزشك بايد مورد معاينه بررسى و درمان قرار گيرد پس بعد از انجام دو ازمايش فوق در صورت نرمال بودن يكى از داروهاى موثر در بهبود ان مانند اسنترا ٥٠ كه همان سرترالين ، سيتالوپرام ٢٠ ، فلوكستين ٢٠ و ....كه باعث افزايش اثر سروتونين مغز كه عامل شادى بدن و افزايش و طولانى شدن و متعادل كننده نزديكى همراه با افزايش ارامش كمك كننده است و در صورت عدم بهبود تادالافيل ١٠ نصف قرص يكساعت قبل از نزديكى كمك كننده است و بايد بدانيد كه اين دارو فشار را پائين مى اورد و با داروهاى قلبى و فشار خون و باز كننده عروقى ديگر مانند نيتروها نبايد مصرف نمود و مقدار ان تا بيست ميلى در صورت عدم پاسخ قابل افزايش است  [ 1393-09-18 06:31:15 ]
سوال : با سلام.. من بعضی وقتا خود ارضایی میکنم.. اینبار آخری جلو اومدن منی و گرفتم وخیلی بهم فشار اومد و بعدش تو بیضه سمت چپم دردی حس میکنم... الان یک روز شده که درد میکنه.. البته زیر شکمم هم درد مبگیره بعضی وقتا.. خواستم ببینم مشکل چیه؟ به خاطر فشار ی که نذاشتم منی بیاده یا چیزی دیگه؟
پاسخ : بله يا تحريك نشويد ولى اگر شديد حتما منى تخليه شوند  [ 1393-09-18 06:30:00 ]
سوال : سلام و درود جناب دکتر بنده 23 سال دارم حدود 3 ماه پیش یک زخمی زیر آلت تناسلیم به وجود اومد که بعضی اوقات روی زخم یه حالت خیسی داشت بعدا خوب شد و بعد حدود یک ماه بعد یه زخمه دیگه با همون حالت های زخم قبلی یک طرف دیگه آلتم به وجود اومد و باز خوب شد و باز هم ایجاد شده ولی 2 الی 3 سانت بالاتر ولی روی آلتم هست باز.... دلیلش چی میتونه باشه و علایم چه بیماری هست یک دنیا تشکر...
پاسخ : احتمالا تبخال تناسلى است كه درمان ان اسيكلووير ٨٠٠ سه بار در روز است  [ 1393-09-18 06:28:52 ]
  انتخاب صفحه

کاربر گرامی : لطفا هنگام ثبت سوال ، سن ، جنس و تعداد فرزند را هم مشخص نمایید



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
آیا بايد واريكوسل را عمل كرد
برنامه هفتگی
خون در ادرار
صفحه اصلي
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
سوالات مطرح شده
علائم بيماري هاي اورولوژيك
بيوگرافي
فرم ثبت نام
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences