پوست و مو
بهترین خدمات پوست و مو را از ما بخواهید
كلينيك ارولوژي
هر چه از بيماريهاي كليوي ميخواهيد بدانيد .......... كليك كنيد
تعیین وقت
برای دریافت نوبت ویزیت اینجا کلیک کنید .
سایت دیگر من
برای مشاهده سایت دیگر من کلیک کنید
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : سلام خسته نباشید همسر من31 سالشونه و تازه ازدواج کردیم ازمایش مربوط به نطفه دادن میخواستم ببینم اسپرم برای بچه دار شدن دارن volume:4 color:gray viscosity:normal ph:alkaline9 count per mi:18million normal shape:about50% normal rapid proressive a: 10 slowprogressive b:35 non progressive c:10 non _motiled:45 rbc/hpf:2-3 wbc/hpf:0-1 epithelial cells/hpf:1-2 اگر امکان داره برام توضیح دهیدممنون
پاسخ : بهتر است مجددا سونوگرافى از كليه ها و مثانه پرو خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم و كشت و كامل ادرار و اسپرموگرام انجام و نتيجه را ارسال كنيد با توجه به كار خوب مركز بيستون انرا توصيه مى كنم شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣  [ 1393-03-02 10:55:54 ]
سوال : سلام شرمنده ، آزمایشاتی که نوشتیم در مورد تشخیص عقیم شنده؟ آیا مشکلی که دارم باعث ناتوانی در بچه دار شدنم میشه ؟ لطفا کامل تر توضیح بدین. ممنون(کوچک بودن بیضه سمت چپ)
پاسخ : كوچكى بيضه چپ معمولاوناشى از واريكوسل است بهتر است براى تشخيص سونوگرافى از كليه ها و مثانه پرو خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم و كشت و كامل ادرار و اسپرموگرام انجام و نتيجه را ارسال كنيد با توجه به كار خوب مركز بيستون انرا توصيه مى كنم شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣  [ 1393-03-02 10:55:06 ]
سوال : با سلام. من مذکر. 24 سالمه. مجرد. از سن. 20 سالگی بدنسازی کار کردم و تستوسترون و ناندرلون تزریق کردم. دیانابول و... هم بصورت قرص مصرف کردم؛ اما بعلت نا آگاهی به انجام کار توجه نکردم. هفته ای 1 بارهم استمنا میکردم. در حال حاضر بیضه هام کوچک شده. نعوظ صبحگاهی دارم. نعوظ هنگام استمنا دارم ؛ اما هنگام سکس نعوظ ندارم . در حال معاشقه شهوت ندارم. مدتی است از سیلدنافیل استفاده میکنم، که بهبود نسبی داشتم؛ بیضه های من شل و پوست چروک بخود گرفته. لطفا کمک کنید تا چاره ای کنم؛ حداقل برای درمان فعلی چیزی سفارش کنید؛ تا موقتا قادر به سکس باشم
پاسخ : بهتر است سونوگرافى از كليه ها و مثانه پرو خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم و كشت و كامل ادرار و اسپرموگرام و تستوسترون ازاد و توتال و پرولاكتين انجام و نتيجه را ارسال كنيد با توجه به كار خوب مركز بيستون انرا توصيه مى كنم شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣  [ 1393-03-02 10:53:57 ]
سوال : سلام من دختری 19 ساله هستم و 3سال خود ارضایی میکنم میخواستم ببینم ممکنه مشکلی واسم بیش بیاد؟و میل جنسیم خیلی بالاست میخواستم ببینم باید چی کار کنم؟ممنون
پاسخ : خير بهتر است هر شب يك قرص اسنترا ٥٠ ميل و ورزش سنگين همراه با مطالعه و درس براى موفقيت به شما كمك خواهد نمود تا انرا بهتر كنترول كنيد  [ 1393-03-02 10:53:01 ]
سوال : باسلام دوباره بیماریم که با کد پیگیری 84102941 قبلا عفونت بیضه را برایم تشخیص داده بودید. با توجه به اینکه حالت افتادگی در بیضه سمت چپ پیدا کرده بودم عمل واریکوسل را انجام دادم .حالا بعد از نزدیک به چند ماه که از عمل میگذره احساس درد کمی بین آلت تناسلی و نافم درسمت چپ دارم 1-علتش چیه.2-آیا انجام عمل صحیح بوده یانه؟3- بیضه سمت چپم بعد از عفونت ادراری مقداری بزرگتر از سمت راست شده آیا این موضوع مشکلی برام ایجاد نمی کنه؟4- رگهای بیضه سمت چپم نیز ضخمیم تر از سمت راستم می باشد بعد از عمل هم به همین صورت میباشد ولی بیضم از حالت افتادگی خارج شده؟32 سالم .فرزند ندارم.دوستدار شما محمد
پاسخ : بهتر است مجددا سونوگرافى از كليه ها و مثانه پرو خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم و كشت و كامل ادرار و اسپرموگرام انجام و نتيجه را ارسال كنيد با توجه به كار خوب مركز بيستون انرا توصيه مى كنم شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣  [ 1393-03-02 10:51:29 ]
سوال : سلام، 27 سالمه آقا و مجرد. بنده سنگ کلیه اگزالات کلسیم با اندازه 4 میلیمتر دارم، توصیه به ورزش و مصرف آب زیاد شد. ورزش که میکنم ولی مصرف آب بعضی پزشکان میگن که 8 لیوان آب. تولید 2لیتر ادرار. از یه طرف هم طب سنتی و اسلامی گفته شده مصرف آب بر اساس احساس طبیعی تشنگی چون مصرف آب زیاد باعث تضعیف و کارکرد بی مورد ارگانهای بدن میشه! حالا تکلیف چیه آقای دکتر؟ توصیه شما چیه؟ چند مورد از اختلافات مشهود: http://goo.gl/60lvSk http://goo.gl/A3KkIQ متشکرم/.
پاسخ : شما معيار مصرف اب را به مبناى رنگ ادرار تنظيم كنيد چون در هر فصل و اب و هوا اين مقدار تغيير مى كند و نشاندهنده كافى بودن اب بدن رنگ ادرار است كه بايد كاملا روشن باشد پس انقدر بايد اب مصرف كنيد يك نا هر چقدرتا ادرار روشن باشد  [ 1393-03-02 10:49:19 ]
سوال : درود بر شما. خسته نباشید. 3 پرسش در رابطه با سفت بودن یا شل بودن بیضه داشتم. 1- بر اثر چه عاملی بیضه سفت و بر اثر چه عاملی شل میشود؟ 2- چرا شل بودن یا سفت بودن بیضه بر روی میل جنسی تاثیر دارد؟ مثلا چرا هر چه بیضه سفت تر باشد از فعالیت جنسی بیشتر لذت می بریم و هر چه شل و افتاده تر باشد کمتر لذت می بریم؟ 3- آیا سفت بودن بیضه باعث تولید بیشتر اسپرم میشود؟ لطفا پاسخ هر سوال را با درج عدد مربوط به آن سوال بنویسید. با سپاس بیکران از شما و زحماتتان.
پاسخ : ١-چنين چيزى صحت ند ارد و غلط است ٢- صحت نطارد و چنين چيزى نيست ٣-سفت بودن ليضه و شل بودن وسيله و يا دستگاهى باى اندازه گيرى نيست و اشتباه شما يك باور غلط را باز گويى مى كنيد و اين سايت براى اطلاعات عمومى نيست  [ 1393-02-30 00:34:47 ]
سوال : باسلام وعرض خسته نباشید.آقای دکتر من یک ماه پیش داروی سیلدنافیل 100 میلی گرم ایرانی در سه روز متوالی مصرف کردم و روزآخربه آبریزش بینی وسردردوبیخوابی ودردچشم ودردقلب مبتلاشدم پس از سه هفته چهار مورداول تاحدی برطرف شد اما درد قلبم روز بروزبدتر میشه و احساس سنگینی ودردقفسه سینه دارم وبه نفس تنگی دچارمیشوم وآب ک میخورم سمت چت سینه ام یخ میکندلطف کنیدکمکم کنیدوبفرمایید که قلبم مشکل دارشده ؟وبایدچکارکنم آقای دکتر
پاسخ : ربطى به ان ندارد و احتمالا دچار مشكل ديگرى هستيد به يك متخصص داخلى يا عفونى مراجعه كنيد  [ 1393-02-30 00:31:44 ]
سوال : سلام.42 سالمه.فاقد فرزند.مدت ازدواج 8 سال.ناتوانی جنسی ندارم.اقدام بارداری 6 ماه پیش.سپس آزمایش اسپرم(بین 1 و 4 میلیون متغیر) و دیگر شوکه شدیم.توضیخات مختصر و مفید(سونوگرافی کلیه ها و مثانه و بیضه ها =هر دو کلیه ابعاد و اکوی طبیعی.مثانه با ضخامت جداری طبیعی.اکوی بیضه ها طبیعی) تصویر دو کیست در سر اپیدیدیم چپ به دیامترهای 8mm.9mmرویت شد.هیدروسل رویت نشد.قطر وریدهای پامپینیفرم بعد از مانور والسوا در سمت چپ 2.7(واریکوسل) مشاهده شد.ریفلاکس متوسط سمت چپ رویت شد.واریکوسل و ریفلاکس در سمت راست رویت نشد.سوال.1.واریکوسل من گرید چند است؟.2.دلیل تعداد پایین اسپرم چیست؟.4.تشخیص نهایی و پیشنهاد شما چیست؟
پاسخ : بهتر است يكبار ديگر براى ان سونوگرافى از كليه ها و مثانه پرو خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم و كشت و كامل ادرار و اسپرموگرام انجام و نتيجه را ارسال كنيد با توجه به كار خوب مركز بيستون انرا توصيه مى كنم شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣  [ 1393-02-30 00:29:04 ]
سوال : ادامه سوال قبل؛من هر ۲ماهه یک بار ۲هفته درگیر عفومت و درد و سوزش شدید میشم.به تازگی هم یک اسپرماتوسل نزدیک بیضه چپم روی اپیدیدم به وجود امده ک کوچیک هم نیس ولی حرکت میکنه. اقای دکتر شما عمل رو توصیه میکنید؟عمل به روش باز هست؟عوارضش چیه؟ کیست مولرین داکت بهترین روش درمانش چیه؟اقای دکتر راهنمایی بفرمایین دچار افسردگی شدم به خاطر این همه مشکل
پاسخ : بهتر است اسپرماتوسل را عمل نكنيد چون امكان نابارورى است  [ 1393-02-30 00:22:57 ]
سوال : با سلام من 23 سال دارم حدود 2 سال است که استمنا میکنم در حین مالش به یک جای نرم حدود 20 ثانیه بعد انزال میشوم 1-آیا دچار زود انزالی شده ام 2- اگر از مواد بی حس کننده جنسی استفاده کنم مشکلی بیش نمی آید در طی این دو سال استمنا را با فاصله دو هفته تا یک هفته انجام داده ام.
پاسخ : شما مشكلى نداريد بعد از ازدواج چون امكان رابطه زناشويى به اندازه كافى و زياد باشد زود انزالى بر طرف مى شود  [ 1393-02-30 00:21:28 ]
سوال : با سلام.آقای دکتر قبلا مزاحم شده بودم بنده 25 سال دارم و متاهلم.بنده حین معاشقه باهمسرم نعوظ دارم ولی بعد مدتی نمیتوانم نعوظ داشته باشم ودخول انجام بدم از قرص ستالوپرام استفاده کردم باعث شل شدن آلتم شد ولی اما یکبار یک چهارم قرص سیلدنافیل 100 را 15دقیقه قبل نزذیکی مصرف کردم عالی بود خواستم ببینم قرص دیگری می فرمایید یا همان سیلد نافیل را مصرف کنم در مورد نحوه مصرفش هم توضیح بدین ممنون میشم.در ضمن صبح هم که از خواب بیدار میشم نعوظ دارم.
پاسخ : همان مقدار تا نصف قرص يكساعت قبل از نزديكى ميل كنيد  [ 1393-02-30 00:20:03 ]
سوال : باسلام . من 35 ساله هستم وقبلا يك ازدواج داشتم از لحاظ جنسي خيلي خوب بودم بعد از طلاق ميل جنسي ام كم شد ابتدا مشخص شد پرولاكتين بالا ميباشد والان ميل جنسي ام خيلي كم است نعوظ كامل نيست تستسترون در اخرين ازمايش كمتر يك است وFSH، پايين تر از حد نرمال ايا ميتوانم دوباره ازدواج كنم با اينكه حدود 6 سال پيش همه چيز نرمال بوده در اخرين ازمايش هم پرولاكتين نرمال است ولي تستسترون پايين وميل جنسي خيلي كم است
پاسخ : بهتر است به دكتر ملك با شماره ٢٦٤٠٥٣٠١ مراجعه كنيد متخصص غدد مى باشد  [ 1393-02-30 00:18:45 ]
سوال : مرد31 ساله.مشکلم خود ارضایی مکرراست.در بهترین حالت 2روز 1بار.متاهل هستم.شرایتم با همسرم خوبه.ماهی4یا5 بار سکس داریم.یه دارو معرفی کنید یا روش درمان لطفا.زیگیل الت تناسلی هم گرفتم.خیلی ممنون
پاسخ : براى درمان زگيل با ايزر به مطب مراجعه كنيد و بهتر است رابطه زناشويى را بجاى خود ارضايى افزايش دهيد و اسنترا ٥٠ هر شب يك قرص ميل كنيد  [ 1393-02-30 00:17:27 ]
سوال : سلام 20 سالمه،و حدودا تو سن 18 سالگی بادفتق عمل کردم و پس از حدود یک ماه از عمل بیضه سمت چپم سفت و سپس کوچک شده. آیا راه درمانی داره تا به اندازه عادی برگرده ، امکان عقیم شدن یوجود داره ، آیا برای بچه دار شدن مشکلی ندارم ؟
پاسخ : خير بيضه كوچك شده ديگر بزرگ نمى شود و اگر يك طرفه بوده مسئله مهمى نيست چون طرف مقابل بزرگ و جبران مى شود سونوگرافى از كليه ها و مثانه پرو خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم و كشت و كامل ادرار و اسپرموگرام انجام و نتيجه را ارسال كنيد با توجه به كار خوب مركز بيستون انرا توصيه مى كنم شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣  [ 1393-02-30 00:15:48 ]
سوال : باعرض سلام من پسری 16 ساله و مجرد هستم من 2 سالی هست که خود ارضایی میکنم الن احساس میکنم که سوراخ مجرای ادرار م که رو آلتمه کوچیک شده آیا علتش خودارضایی هست ؟ اگه خودارضایی نیست پس علتش چیه ؟ میشه به حالت اولیش برش گردوند ؟ چه جوری ؟ آقای دکتر راستی چند هفته ای هست که استخوانم که در بین باسن قرار دارد درد میکنه مثلا موقعی که میخوام بشینم یا بلند بشم یا حتی موقعی که میخوام دراز بکشم درد میگیری یا علتش استمناء هست ؟علتش چیه ؟ چه جوری میتونم از دردش خلاص بشم ؟ لطفا کمکم کنید دردش خیلی زیادعه دیگه خسته شدم مرسی
پاسخ : علت ان اين نيست چون عارضه مهمى نطارد نگران نباشيد و به مطب براى اين مسئله مراجعه كنيد  [ 1393-02-30 00:14:28 ]
سوال : با سلام. من 22 سالمه یکسال است که ازدواج کرده ام. البته همسرم قبلا یکبار با شخصی ازدواج کرده بود و الان طلاق گرفته .هنگام برقرای رابطه جنسی با همسرم متوجه بوی بدی از واژن همسرم میشوم.و اخیرا رنگ قسمتی از منی من زرد رنگ شده.میخواستم ببینم علت چیه ؟ آیا مربوط میشه به عفونت یا خیر و درمانش چطوره ممنون
پاسخ : خير علت رنگى بودن منى شما ناشى از طولانى بودن دو تخليه منى است و بوى واژن بايد يك استكان سركه سفيد در يك افتابه اب ريخته بعد از هر نزديكى خود را شستشو دهد و بوى بد از بين مى رود نگران نباشيد مسئله مهمى نيست  [ 1393-02-30 00:11:10 ]
سوال : سلام و خسته نباشید من 16 سالمه و از بچهگی سوزش ادرار داشتم و تقریبا هربار که ازمایش ادرار میدادم تو ادرارم خون بود اخرین ازمایشمم حدود 2 ماه پیش دادم wbc 4-6 rbc6-8 epithelial cells 8-10 و blood positive یک مثبت بودم وزن ادرارمم 1022 دکترم تشخیص عفونت ادرار داد و یک هفته انتیبیوتیک مصرف کردم سوناگرافی هم رفتم و کلیه هام التهاب نداشت اندازه کلیه راست 3.7 در 10 و چپ 4.2 در 11 و سالم بود ولی من یه مشکل خیلی بزرگی دارم! من اصلا ادرار نمیکنم به جز مواقعی که اب زیاد بخورم اگه اب نخورم حتی 1 بارم در طول روز مثانم پر نمیشه! اخه این چه بیماریه؟؟ مرسی اگه کمکم کنین
پاسخ : شما دچار كمى حس مثانه و ناحيه تحتانى شكم هستيد و ممكن است يبوست هم داشته باشيد و جزء دسته خانمهايى هستيد كه ممكن است دچار دير ارگاسمى يا نشدن ان بطور معمول هستيد بهتر است اگر يبوست دتريد انرا برطرف كنيد و صبح و شب يك قرص ترازوسين دو ميلى و يوريناسين ٥ ميلى صبح و شب ميل كنيد در صورت بهبود اطلاع دهيد و يا به مطب براى معاينه مراجعه كنيد  [ 1393-02-30 00:08:37 ]
سوال : سلام من حدود 11 هفته قبل رابطه محافظت نشده داشتم میخواهم مطمئن 100% بشم هپاتیت سی ندارم تست آنتی بادی منفی شده تست به روشهای PCR (quantitative & qualitative) جواب قطعی میده یا اینکه 11 هفته خیلی دیره؟(حتی اگر همزمان به اچ آی وی مبتلا شده باشم جواب هر دو تست در این بازه زمانی معتبره؟) با تشکر
پاسخ : بهتر است سه ماه بعد از نزديكى ازمايش را امجام دهيد و نگران نباشيد ولى ديگر نزديكى بدون محافظت نداشته باشيد  [ 1393-02-29 20:01:59 ]
سوال : سلام. من 40 ساله مرد متاهل هستم و پس از 18 ماه اقدام به بچه دار شدن هنوز اين اتفاق نيفتاده. طبق آزمايشات همسرم مشكلي ندارند. من واريكوسل نوع 1 دارم كه با سونوگرافي معمولي و معاينه دستي ارولوژيست مشخص شده. در آناليز اسپرمم كم تحركي و مشكل مورفولوژي وجود دارد تعداد 75 ميليون حركت رو به جلو (كلاس آ) 11 درصد كلاس ب 18 درصد لطفا راهنمايي كنيد چه اقدامي انجام دهم؟ آيا واريكوسلم نياز به عمل دارد؟
پاسخ : بهتر است براى معاينه در صورت امكان به مطب مراجعه در غير اينصورت بايد سونوگرافى از كليه ها و مثانه پرو خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم و كشت و كامل ادرار و اسپرموگرام انجام و نتيجه را ارسال كنيد با توجه به كار خوب مركز بيستون انرا توصيه مى كنم شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣  [ 1393-02-29 20:00:32 ]
سوال : سلام. دکتر برای درمان زود انزالی من،علاوه بر سیتالوپرام،قرص لورازپام داده که نیم ساعت قبل قاربت مصرف کنم اما همین دکتر برای دوست من که اونم زود انزالی داره،به جای لورازپام،دیازپام داده! این دوتا باهم فرق می کنن؟!کدوم موثرترن؟این درسته بنظر شما؟ ممنون.
پاسخ : بهتر است سؤال خود را مطرح كنيد و من پاسخگويى پزشكان ديگر و نوع داروى انها نيستم مغذرت مى خواهم  [ 1393-02-29 19:57:47 ]
سوال : با سلام من یک جوان 25 ساله هستم وقبلا مجرای ادرارم تنگ بوده و چند بار عمل انجام دادم وعمل واریگسل هم انجام دادم اما هنگام نزدیکی اسپرمم کامل تخلیه نمیشود و چند قطره میاد وبعداز اسپرمم ادار میاد و خانمم در اپر ادرار من عفونت گرفته ایا ما بچه دار می شویم
پاسخ : بهتر است براى معاينه و بررسى به مطب مراجعه كنيد  [ 1393-02-29 19:55:50 ]
سوال : با سلام. دو سال پیش درد در بیضه ی چپ داشتم با مراجعه به پزشک متوجه شدم واریکوسل خفیف دارم اما از اون موقع تا حالا دردی ندارم ازمایش اسپرمی ندادم اما با توجه به اینکه 28 سالمه به نظر جنابعالی حتی اگه تاثیری روی اسپرمام گذاشته باشه میتونم عملو در اینده انجام بدم مثلا 2ساله بعد
پاسخ : براى معاينه و مشورت به مطب مراجعه كنيد شايد  [ 1393-02-29 19:50:00 ]
سوال : سلام من پسری 19 ساله هستم که به علت ناآگاهی در ابتدای نوجوانی با فرو کردن اشیائی به داخل مقعدم باعث شدم که مقعدم گشاد بشه.میخواستم ببینم راه درمانی به غیر از عمل جراحی وجود داره؟؟و اگه وجود داره طول درمانش چقدره چون من باید در عرض 1ماه این مشکل رو حل کنم.با تشکر
پاسخ : چنين اتفاقى نيافتاده و اگر هم افتاده باشد بعد از مدتى برطرف مى شود و نيازى به درمان ندارد نگران نباشيد  [ 1393-02-29 19:49:01 ]
سوال : باسلام اقای دکتر.من یک سال است که خود ارضایی میکردم اما چند هفته است که اونو ترک کردم ولی مدام عصبانی میشم میخواستم بدونم که این عصبانیت ناشی از ترک خود ارضایی یا نه.با تشکر از سایت خوبتون
پاسخ : شايد ولى بهتر است كه هر شب يك قرص اسنترا ٥٠ ميل كنيد  [ 1393-02-29 19:47:43 ]
  انتخاب صفحه

کاربر گرامی : لطفا هنگام ثبت سوال ، سن ، جنس و تعداد فرزند را هم مشخص نمایید


جهت ارسال سوال میبایست عضو پورتال باشید . برای عضویت‏ اینجا ‏را کلیک کنید ‏.‏

نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
برنامه هفتگی
صفحه اصلي
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
مطالب و مقالات
سوالات مطرح شده
علائم بيماري هاي اورولوژيك
بيوگرافي
فرم ثبت نام
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences