پوست و مو
بهترین خدمات پوست و مو را از ما بخواهید
كلينيك ارولوژي
هر چه از بيماريهاي كليوي ميخواهيد بدانيد .......... كليك كنيد
تعیین وقت
برای دریافت نوبت ویزیت اینجا کلیک کنید .
سایت دیگر من
برای مشاهده سایت دیگر من کلیک کنید
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : با سلام..من 29سالمه و خیلی وقته که خود ارضایی نمیکنم. با وجود تحریک شدید و فشاری که به من میومد اما خود ارضایی نمی کردم. تا که بعد از احساس درد در بیضه اینکارو کردم..و دیدم که زیر 1 دقیقه ارضا شدم..شدیدا ناراحت و پشیمون بودم از کارم..چند روز بعد هم اینکارو کردم تا ببینم بازم زمانش کوتاست یا نه.. دیدم که هنوز به نعوظ کامل نرسیده ارضا میشم...شدیدا ناراحت و داغونم واسه این مشکل.. خواهش میکنم راهنماییم کنید
پاسخ : علت ان كمى رابطه زناشويى است نگران نباشيد و فرص اسنترا ٥٠ هر شب يك عدد ميل كنيد  [ 1392-10-23 02:20:26 ]
سوال : باسلام،چرا باید در تحریک بدون نخلیه منی حتما منی بعد از آن تخلیه شود؟باتشکر
پاسخ : چون منى پشت پروستات مى ماند و باعث تحريك پروستات و ورم ان مى شود  [ 1392-10-23 02:19:16 ]
سوال : دکتر سلام. بنده یک رابطه بدون کاندوم داشتم. الان نگران شدم که مریضی گرفته باشم. به کجا مراجعه کنم و چه آزمایش هایی بدم؟
پاسخ : سونوگرافى از كليه ها و مثانه پرو خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم و كشت و كامل ادرار و اسپرموگرام انجام و نتيجه را ارسال كنيد با توجه به كار خوب مركز بيستون انرا توصيه مى كنم شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣  [ 1392-10-22 09:20:31 ]
سوال : سلام خدمت دکتر عزیز.مردی 55ساله هستم حدود 8 ماهی نعوظ با مشکل و کامل نیست قبلا اینطور نبودم در خواب با دیدن خواب بد هم نعوظ نیمه دارم سه سالی هست روزی 2 بار از داروی متفرمین و متورال و روزی یک قرص آ اس آ 80 مصرف میکنم جهت بهتر شدن نعوظ چکار کنم ممنون از راهنمایی شما
پاسخ : ابتدا ازمايش خون پرولاكتين و تستوسترون ازاد و توتال انجام و اگر طبيعى بود اسنترا ٥٠ هر شب يك قرص ميل كنيد  [ 1392-10-22 09:19:59 ]
سوال : باسلام. پسری 32ساله هستم شش ساله ازدواج کردم ودارای یک فرزند. در این شش سال با مشکل زودانزالی مواجه بودم و هستم. دکتر هم رفتم ولی قرصایی داده بودند که نه تنها تاثیری نداشت حتی باعث خواب آلودگی ماندن از کار میشد ممنون میشم این مشکل بزرگ رو حل بفرماید. سپاس.
پاسخ : اسنترا ٥٠ هر شب يك عدط ميل كنيد و رابطه زناشويى را افزايش دهيد  [ 1392-10-22 09:18:45 ]
سوال : ادامه سوال همان زمان سونوگرافی انجام دادم: کبد،کیسه صفرا،کلیه ها و پروستات همگی نرمال و سالم اما مثانه کاهش حجم شدید را نشان می دهد. دو بار آزمایش اسپرم دادم : بار اول: morile:55 و normal form:50 که هر دو می بایست بالاتر از 75 و 65 درصد باشند. بار دوم: motile:70 و normal form:60 . سوالم این است که اگر مشکلی ندارم پس گرفتگی بالای بیضه تا زیر شکمم چیست و چگونه برطرف میگردد و همچنین نظرتان در مورد فلوکستین و ایمی پرامین 10 در مورد مشکل ادرارم چیست؟ آیا نیاز است که تامسولوسين بخورم ؟ با توجه به اینکه به راحتی ادرار میکنم اما پس از ادرار تا راه نروم ادرارم قطع نمی گردد و هر بار چند قطره می آید.
پاسخ : بهتر است انچه گفته شد را انجام و نتيجه را ارسال كنيد  [ 1392-10-22 09:17:41 ]
سوال : سلام آقای دکتر بنده مدتی یک درد را در بالای بیضه چپم احساس میکردم. به دکتر مراجعه نمودم گفت لوله اپیدمم است و مشکلی ندارد. سه هفته است که یک گرفتگی را همان جا احساس میکنم. همچنین چندین سال است که بعد از یک بار ادرار احساس میکنم که باز هم چند قطره ادرار دارم . گرچه ادرارم را به راحتی انجام میدهم اما پس از ادرار تا چند قدم راه نروم قطع نمی گردد. به دو دکتر مراجعه نمودم که یکی گفت فلوکستین بخور و دیگری گفت که ایمی پرامین 10 بخور. سه هفته است که فلوکستین میخورم. سوال ادامه دارد ....
پاسخ : ابتدا سونوگرافى از كليه ها و مثانه پرو خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم و كشت و كامل ادرار و اسپرموگرام انجام و نتيجه را ارسال كنيد با توجه به كار خوب مركز بيستون انرا توصيه مى كنم شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣  [ 1392-10-22 09:16:35 ]
سوال : با عرض سلام خدمت آقای دکتر جوانی هستم 31 به علت استرس های شدید تکرر ادرار زیادی پیدا کردم یک ماه پیش به دکتر مراجعه کردم و عکس از مجرای ادراری و ازمایش ادرار گرفتم آزمایش چیزی نشان نداد ولی از روی عکس دکتر گفت شما التهاب پروستات دارید و داروی آنتی بیوتیک برام نوشت آیا خطرناک است در حالی که استرسی هستم چه جوری می توانم از التهاب جلوگیری کنم چه غذایی مصرف کنم مایعات چقدر مصرف کنم و چه آنتی بیوتیکی بهتر است اقای دکتر خیلی ناراحتم لطفا کمکم کنید از دعای خیر فراموشتان نمی کنم ایا قرص اعصاب خوب است یا خیر با تشکر از شما خداوند نگهدارتان باشد.ممنون
پاسخ : بهتر است تحريك نشويد ولى اگر شديد منى حتما تخليه شود و با همين كار كاملا بهبود مى يابيد  [ 1392-10-22 09:15:47 ]
سوال : سلام آقای دکتر خسته نباشید. پسری هستم 25 ساله مجرد مشکلی که واسم پیش اومده این بوده شب وقتی خواب بودم حس کردم دارم جنب میشم سریع سر التم را گرفتم و از بیرون ریختن منی جلوگیری گردم بعد از چند دقیقه که به دستشویی رفتم همراه با ادرارم منی همراه با خون بوده که خیلی نگران شدم یک هفته بعد از این برای کنترل خودم ارضا کردم که منی کاملا قهوه ای و فک کنک خون هم در آن بوده خیلی نگرانم به حدی که نمیتونم بخوابم .لازم به ذکر هم هست که در روز جنب شدن به باشگاه رفتم و حرکات پا زدم
پاسخ : جلوى انرا نگيريد و هر شب يك كپسول فلوكستين ميل كنيد بر طرف مى شود  [ 1392-10-22 09:14:38 ]
سوال : سلام آقای دکتر خدا قوت بنده پسر 23 ساله هستم و مجرد سوال که داشتم اینه که دور کلاهک آلت تناسلی در قسمت لبه ی کلاهک دونه های ریزی هست آیا طبیعیه یا که نه؟ ممنون که وقت میذارین و به سوالات جواب میدین.
پاسخ : بله ولى بهتر است عكس انرا در سايت www.eswl.ir ارسال كنيد  [ 1392-10-22 09:13:43 ]
سوال : با سلام مجدد خدمت جناب آقای دکتر پسری 23 ساله مجردم میخواستم بدونم اگه موقع خود ارضایی و انزال از بیرون آمدن مایع منی جلوگیری بشه آیا مشکلی داره؟ ممنون میشم به سوالم دقیقا پاسخ بدین بسیار ممنونم از این که وقتتونو در اختیارم گذاشتین و سوالمو خوندین.
پاسخ : عدم تخليه و جلوگيرى كردن ان باعث بيمارى التهاب پروستات مى شود كه گاها درمان ان مشكل است  [ 1392-10-22 09:12:41 ]
سوال : با سلام خدمت آقای دکتر عزیز پسری 23 ساله هستم میخواستم بدونم علت کبودی زیر چشم در افرادی که خودارضایی میکنن چیست؟ همچنین راه درمانشو اگه محبت کنین بگین خیلی خیلی ممنون میشم همچنین آیا خودارضایی در نسل و فرزند تاثیر میذاره یا نه؟ اگه دقیق به سوالام جواب بدین ممنون میشم با تشکر فراوان
پاسخ : عارضه اى ندارد و علت ان ژنى است و ربط ى به اين ندارد به متخصص پوست مراجعه طنيد  [ 1392-10-22 09:11:39 ]
سوال : با سلام و احترام ببخشید من پسری 20 ساله هستم. مشکلی که دارم این است که چند بار شده است صبح ها از خواب که بلند می شوم آلت تناسلی ام نعوظ پیدا کرده ولی از خجالت والدین (چون در هال منزل می خوابم.) به آن فشار آورده و به روش های مختلف آن را وادار به کوچک شدن کرده ام. اما حالا می بینم وقتی نعوظ پیدا می کند، انحنایی به سمت چپ دارد و این انحنا از پایه شروع نمی شود بلکه از جایی قبل از وسط آن شروع می شود. حتی وقتی نعوظ ندارد هم همیشه به سمت چپ می چرخد. سپاسگزار خواهم بود اگر مرا راهنمایی بفرمایید که آیا این مسئله در آینده برای من مشکل ساز خواهد بود یا نه؟و چکار باید بکنم؟ با تشکر
پاسخ : ربطى به ان ندارد از ابتدا اينطورى بوده اگر امكان دخول داريد ليمارى نيست و نگران نباشيد  [ 1392-10-22 09:10:39 ]
سوال : سلام اقای دکتر شما به بنده قرص یوریناسین10تجویز کردین ولی مدت استفاه را مشخص نکردین؟اگه ازمایشی رو ک نوشتین انجام ندم مشکلی داره؟
پاسخ : حتما امجام دهيد فعلا تا حاضر شدن ان هر شب يك قرص تا دوهفته مصرف كنيد  [ 1392-10-22 09:09:24 ]
سوال : سلام اقاي دكتر من اين مشكلمو براتون فرستادم كه:من مجردم 24سال دارم واريكوسل دوطرفه داشتم كه عمل كردم حالا من وقتي ميخوام استمنا كنم التم خوب شق و نعوظ نميشه اگه بشه زود شل ميشه قبل از عمل واريكوسل اينجور نبودم حالا بعدازعمل واريكوسل اينجوري شدم لطفا كمكم كنيد ممنون ميشم:بعدشما برام سرتارلين50هرشب نوشتيدولي بعضي بيماران كه اين دارو رو خوردن اختلال نعوظ پيدا كردن اقاي دكتر منم ميترسم استفاده كنم اين مشكل من بيشتر بشه خيلي ببخشيدتوروخدا بيشتر كمك كنيدميترسم درضمن قبل از عمل وقتي درد بيضه داشتم خوب نعوظ نداشتم خيلي ممنون ميشم
پاسخ : نگران نباشيد بهتر است انرا مصرف كنيد همه داروها عارضه دارند مانند ماشين عارضه تصادف دارد واى نادر است براى هم اينها جزء داروهاى مصرفى قرار گرفته اند و اگر غير اين بود دارو نبودند نادر است ولى وجود دارد  [ 1392-10-22 09:08:37 ]
سوال : سلام آقاي دكتر آيا استفاده از قرص كلسيم يك روز در ميان با نصف ليوان آب آسيبي در آينده به كليه وارد مي كند با تشكر. خانم 31 ساله مجرد
پاسخ : خير ولى بهتر است ابتدا ازمايش pth,vit d3و كلسيم و فسفر بدهيد  [ 1392-10-22 09:06:19 ]
سوال : سلام ببخشيد من اين سوالو از شما كردم و شما هم پاسخ داديد سوال : سلام من چن مدتی است قبل و یا بعدادرار مایع شبیه منی ازم خارج میشه ازمایش دادم اسپرم داخل ادرارم وجود داره .میخاستم ببینم مشکلم چیه پاسخ شما: تحريك بدون تخليه منى است بهتر است تحريك نشويد ولى اگر شديد منى حتما تخليه شود [ 1392-10-20 ] ميخاستم ببينم خودش خوب ميشه؟ من رفتم دكتر متخصص بدون معاينه بهم قرص سيپروفلوكسيسين داد.نظر شما چه؟ممنون
پاسخ : نيازى به خوردن ان نيست با افزايش رابطه زناشويى بر طرف مى شود نگران نباشد  [ 1392-10-22 09:05:23 ]
سوال : با عرض سلام پیرو سوالی که از شما داشتم من پرکاری تیرویید هم دارم ممنون
پاسخ : به متخصص غدد اقاى دكتر ملك با شماره ٢٦٤٠١ مراجعه كنيد  [ 1392-10-22 09:04:18 ]
سوال : با عرض سلام وخسته نباشید خدمت شما آقای دکتر. 28ساله و متاهل(مذکر)فرزندی تدارم . پس رابطه جنسی با همسر و پس از اتمام بعد از انزال متوجه دانه های ژله ای چسب ناکی در منی خود شده ام البته بویی شبیه سفید کننده دارد(وایتکس)،اینکه این ژله ها برای همسر من مضر هستش یا نه؟این باعث نگرانی جهت بچه دار شدن در من شده است و احتیاج به کمک از طرف شما را دارم من رو راهنمایی کنید.متشکر
پاسخ : خير اصلا علت ان كمى رابطه زناشويى است بيمارى نيست و براى همسرشما خطرى ندارد  [ 1392-10-22 09:03:28 ]
سوال : باسلام من یک سقط در2ماهگی داشتم دکتر برای همسرم از اس‍‍‍‍‍‍‍‍‍برم نوشت که جوابش بدین شرح هست در ضمن ۴ قرص vit e - vit c - selen plus - tamoxifen به مدت یک ماه تجویز کرد نظر شما چیست؟ volume/4.1 appearance/milky liquefacion/normal viscosity/normal ph/7.8 alive sperm/50 dead sperm/106 total sperm/156 progressive motile/43 normal morphology/28 msc/21.5 fsc/9.8 smi/138 total in sample - alive sperm/205.0 motile sperm/88.15 function sperm 40.1 wbc-hpf/0-1 rbc-hpf/0-1 agglutination/not seen
پاسخ : بهتر است مجددا سونوگرافى از كليه ها و مثانه پرو خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم و كشت و كامل ادرار و اسپرموگرام انجام و نتيجه را ارسال كنيد با توجه به كار خوب مركز بيستون انرا توصيه مى كنم شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣ًز  [ 1392-10-22 08:59:47 ]
سوال : با سلام مجدد , آقای دکتر میخواستم این نکته رو هم بگم که من علاوه بر اینکه واریکوسل ٣/٧ میلیمتری دارم , میتونم رگهای واریسی خودم رو هم از روی پوست ببینم , اگه واستون ممکنه زودتر پاسخ بدید , ممنون میشم.
پاسخ : به مطب براى معاينه مراجعه كنيد  [ 1392-10-22 08:58:57 ]
سوال : با سلام من پسری 32 ساله هستم داری دو فرزندم حدود 10 سال است که ازدواج کردم حدوذ یک سال است که بیضهام و التم شل شدند یه دفعه ای این اتفاق برام پیش امد الان التم خیلی دیر بزرگ میشه ولی شل است و بیضهام از اندازه طبیعی کوچک شدند و زود هم اارضا میشم من قبلن هیچ مشکلی نداشتم
پاسخ : سونوگرافى از كليه ها و مثانه پرو خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم و كشت و كامل ادرار و اسپرموگرام انجام و نتيجه را ارسال كنيد با توجه به كار خوب مركز بيستون انرا توصيه مى كنم شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣و هر شب يك قرص اسنترا ميل كنيد  [ 1392-10-22 08:58:26 ]
سوال : سلام جناب دکتر. پسری سی و سه ساله هستم وشش ساله ازدواج کردم. مشکل زود انزالی دارم چند بار هم دکتر رفتم ولی یه قرصایی تجویز میکردن که تاثیری نداشت هیچ باعث خواب آلودگی هم میشد واز کار هم میموندم. ممنون میشم کمکم کنید. مساله خیلی حساسیه واسه من. سپاس.
پاسخ : سعى كنيدرابطه زناشويى را افزايش دهيد و زمان معاشقه را افزايش دهيد و هر شب يك كپسول فلوكستين ١٠ هر شب يك كپسول ميل كنيد  [ 1392-10-22 08:57:37 ]
سوال : با سلام آقای دکتر , یک سوال فوری داشتم من یک پسر ٢١ ساله , مجرد هستم , که مبتلا به واریکوسل ٣/٧ میلیمتر شدم , میخواستم بدونم واریس من گرید چند هستش؟ , و اینکه اگر تحریک شدم باید منی تخلیه بشه؟ با تشکر.
پاسخ : يله بهتر است تخليه شود اندازه وريدها به درجه واريكوسل بستگى ندارد بلكه در معاينه اگر وريدها ديده شوند گريد سه و معافيت دترد بهتر است مجددا سونوگرافى از كليه ها و مثانه پرو خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم و كشت و كامل ادرار و اسپرموگرام انجام و نتيجه را ارسال كنيد با توجه به كار خوب مركز بيستون انرا توصيه مى كنم شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣  [ 1392-10-22 08:56:04 ]
سوال : به منظور افزایش قد و رشد موهای صورتم باتشکر
پاسخ : به متخصص غدد اقاى دكتر ملك با شماره ٢٦٤٠١و ٢ مراجعه كنيد  [ 1392-10-22 08:54:37 ]
  انتخاب صفحه

کاربر گرامی : لطفا هنگام ثبت سوال ، سن ، جنس و تعداد فرزند را هم مشخص نمایید


جهت ارسال سوال میبایست عضو پورتال باشید . برای عضویت‏ اینجا ‏را کلیک کنید ‏.‏

نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
برنامه هفتگی
صفحه اصلي
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
مطالب و مقالات
سوالات مطرح شده
علائم بيماري هاي اورولوژيك
بيوگرافي
فرم ثبت نام
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences