پوست و مو
بهترین خدمات پوست و مو را از ما بخواهید
كلينيك ارولوژي
هر چه از بيماريهاي كليوي ميخواهيد بدانيد .......... كليك كنيد
تعیین وقت
برای دریافت نوبت ویزیت اینجا کلیک کنید .
سایت دیگر من
برای مشاهده سایت دیگر من کلیک کنید
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : با سلام من پسری پانزده ساله هستم و هر دو هفته یکبار خودارضایی میکنم ایا عوارضی برای من داره و درسته که باعث افت درسی میشه؟و سوال دوم من بعضی اوقات بیضه سمت راستم بزرگتر از بیضه سمت چپم است ایا مشکلی دارم؟با تشکر
پاسخ : ممكن است شما واريكوسل داشته باشيد و چون واريكوسل ممكن است باعث نابارورى شود و براى يك ارولوژيست اهميت داردكه ايا واريكوسل داريد يا خير و اگر داريد چقدر باعث اختلال در اسپرموگرام شما شده است پس بهتر است سونوگرافى از كليه ها مثانه پرو خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم توصيه مى شود در مركز بيستون با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣و كشت و كامل ادرار و اسپرموگرام در مركز نابارورى رويان با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ انجام و نتيجه را به سايت ارسال كنيد علت معرفى به اين مراكز ناشى از دقت و تجربه انهاست و خود ارضايى يك مسئله طبيعى و زائده سن است كه بعلت ميل شديد به جنس مخالف پديد مى ايد و بيمارى نيست بلكه يك امر عادى و طبيعى است و عارضه ندارد تعداد و دفعات وابسته به ژن عوامل محيطى تحريك كننده عدم مشغول بودن و بيكارى از عوامل تشديد كننده است و يكى از عوامل و پيشگيرانه خطر براى فرد است زيرا در مواردى باعث اسيب جسمى و روحى به خود و يا جنس مخالف مى شود كه بطور طبيعى با افزايش سن از بين مى رود و ياد گيرى يك هنر مانند نقاشى و يا موسيقى ، يادگيرى يك فن مورد علاقه ، ورزش بخصوص سنگين مانند كوهنوردى ، مطالعه و افزايش روحيه غير مادى و افزايش رابطه هاى انسانى به جنس مخالف و احساسى و كمتر فيزيكى به همراه مصرف سيتالوپرام بيست ،اسنترا با سرترالين ٥٠ ،فلوكستين ١٠ كپسول و ...هر شب موقع خواب كمك كننده است  [ 1393-09-03 09:47:14 ]
سوال : سلام اقای دکتر.خدا قوت من پسری19ساله هستم اگریادتون باشه.گفتم مشکلی دارم که وقتی میخوابم بعد از1ساعت میرم تو فازخواب وبیداری.ولی هوشیارنیستم.مثل کسی که توخواب راه میره.من توخواب بدون اخیتار کامل خودارضایی میکنم.این موضوع بخاطر استرس وحس عذاب وجدان شدید درمن به وجود امد.شما به بنده درابتدا قرص سیتالوپرام20هرشب تجویزکردید.اویل جواب میداد ولی باز جواب نداد باز بیشتر شد تا اینکه رسید به صبح وشب سیتالوپرام40 وبازهم دوباره هرشب اونجوری میشم.دیگه خسته شدم .انرزی ندارم واسه ورزش ودرسم.نزدیک 15روز هست دیگه قرص هم نخوردم.ممنون میشم کمکم کنید.
پاسخ : بايد ورزش و مطالعه و ياد گيرى يك فن را در زنطگى بگنجانيد و اصلا در روز از تحريك شدن فرار كنيد و اسنترا ١٠٠ هر شب يك قرص ميل كنيد  [ 1393-09-03 09:46:10 ]
سوال : با سلام مردی 34 ساله هستم و دارای یک فرزند 9 ساله می باشم. حدود 5 ماه است که مجددا تصمیم به بچه دار شدن نموده ایم اما موفق نشده ایم. ابتدا همسرم به دکتر زنان و زایمان مراجعه کرد که پس از آزمایشات گفتند ایرادی ندارد سپس من به پزشک ارولوژیست مراجعه کردم و پس از آزمایش اسپرم گفتند ایرادی ندارد. اما پس از معاینه گفتند واریکوسل خفیف نوع 2 دارم و برای بنده قرص پنتوکسی فیلین و زینک تجویز نمودند. آیا با مصرف این قرصها مشکل من حل می شود و اگر حل نشد آیا عمل جراحی ضروری است یا خیر؟
پاسخ : با دارو حل نمى شود بايد عمل كنيد و چون ممكن است شما واريكوسل دو طرفه داشته باشيد و چون واريكوسل ممكن است باعث نابارورى شود و براى يك ارولوژيست اهميت داردكه ايا واريكوسل داريد يا خير و اگر داريد چقدر باعث اختلال در اسپرموگرام شما شده است پس بهتر است سونوگرافى از كليه ها مثانه پرو خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم توصيه مى شود در مركز بيستون با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣و كشت و كامل ادرار و اسپرموگرام در مركز نابارورى رويان با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ انجام و نتيجه را به سايت ارسال كنيد علت معرفى به اين مراكز ناشى از دقت و تجربه انهاست  [ 1393-09-03 09:43:58 ]
سوال : با عرض سلام جوانی هستم 24 ساله و مجرد،دکترمن هفته ای یکبار استمنا می کنم و تقریباً 1 الی دو ساعت طول میکشد یعنی خودم مانع از خروج منی میشوم ولی در آخر تخلیه می کنم و معمولاً این کار را بصورت نشسته انجام می دهم با وجود خارج شدن منی باز احساس درد خفیفی در ناحیه معقد حس می کنم مخصوصا حین نشستن این درد یکی دو روز ادامه پیدا میکند و برطرف میشود و هیچ علایم دیگری ندارم.قبلاً این طوری نبودم تقریباً چند ماه است این حالت را دارم.با توجه به فرموده هایتان مبنی بر عدم تحریک یا تحریک همراه با خروج منی چرا باز هم این درد بوجود می آید؟ و آیا خطری دارد؟آیا باید منی زودتر تخلیه شود یا استمنا را ترک کنم؟
پاسخ : اين علائم كه فرموديد ، انها در جوانان بدون هيچ يافته بيمارى توسط سونوگرافى و كشت و كامل ادرار در ارولوژى ممكن است عوامل متعدد داشته باشد و يك ارولوژيست براى پيدا كردن ان ابتدا بايد سونوگرافى كليه ها و مثانه پرو خالى و پروستات و كشت و كامل ادرار را انجام دهد در صورت طبيعى بودن انها كه معمولا در جوانان ناشى از تحريك بدون تخليه منى است كه به شما ز توصيه مى شود يا تحريك نشوند ولى اگر شديد ، بهتر است منى تخليه شود و تا اماده شدن سونوگرافى و كشت و كامل ادرار تامسولوسين يك عدد هر صبح نيمساعت بعد از صبحانه ميل كنيد  [ 1393-09-03 09:42:47 ]
سوال : با سلام:دختری هستم 25 ساله 6-7 ماه پیش دچار عفونت ادرای شدم به طوری که هنگام دفع ادرار سوزش داشتم و واژنم میسوخت با داروهای گیاهی و آنتی بیوتیک و نوشیدن مایعات تا حد زیادی حل شد . بعد از دوران پریود دوباره سوزش خفیفی بعد از دفع ادرار حس میکنم.مخصوصا صبحا بعد از دفع اول...به نظرم غلیظ شدن ادرار باعث این امر میشود ولی مایعات بسیار مصرف میکنم و زود به زود هم دستشویی میروم ...بی اختیاری ادرار و درد ندارم باتشکر
پاسخ : در ارولوژى براى بررسى بيماران زنان ابتدا بايد سونوگرافى از كليه ها ، مثانه پر و خالى ، تخمدانها و رحم و كشت و كامل ادرار انجام شود تا بتوان از نظر ارولوژى اظهار نظر نمود كه سالميد و يا نياز به كارهاى ديگر تشخيصى براى بيماريهاى ارولوژى داريد لطف كنيد اينها را انجام و نتيجه را ارسال داريد  [ 1393-09-03 09:41:56 ]
سوال : سلام.پسر 24 ساله و مجرد هستم.حدود 3 ماه پیش دچار تکرر ادرار شدم و پس از مراجعه به پزشک و انجام آزمایش ادرار معلوم شد کمی خون در ادرارم وجود داشت و دکتر احتمال شن داد و داروی سیپروفلاکسین تجویز کرد و گفت مایعات بخور که بعد از حدود دو هفته خوب شدم.بعد چند هفته مجدادا تکرر ادرارم شروع شد اینابار با درد در پهلوها(شاید کلیه ها) و کمر و بالای کشاله ران که بازم با مصرف همین دارو خوب شد.حالا بعد از حدود یک ماه مجددا این درد شروع شد ولی دیگر خوشبختانه تکرر ادرار ندارم ولی هنوزم یکم ادرارم میمونه(کامل خالی نمیشه) حالا می خواستم بپرسم مشکل من چیه و چیکار باید کنم؟ ممنون
پاسخ : اين علائم كه فرموديد ، انها در جوانان بدون هيچ يافته بيمارى توسط سونوگرافى و كشت و كامل ادرار در ارولوژى ممكن است عوامل متعدد داشته باشد و يك ارولوژيست براى پيدا كردن ان ابتدا بايد سونوگرافى كليه ها و مثانه پرو خالى و پروستات و كشت و كامل ادرار را انجام دهد در صورت طبيعى بودن انها كه معمولا در جوانان ناشى از تحريك بدون تخليه منى است كه به شما ز توصيه مى شود يا تحريك نشوند ولى اگر شديد ، بهتر است منى تخليه شود و تا اماده شدن سونوگرافى و كشت و كامل ادرار تامسولوسين يك عدد هر صبح نيمساعت بعد از صبحانه ميل كنيد  [ 1393-09-03 09:41:13 ]
سوال : سلام من پسری سه ماهه دارم . بیضه و آلت اون در مقایسه بابقیه بچه هابزرگتره . متاسفانه من حدود یکسال قبل از تولدش از کپسولهای افزایش سایز آلت (maxman) استفاده کردم . آیا بزرگی بیضه و آلتش به مصرف این قرصها مربوط میشه یا دلیل دیگه ای داره . برای درمانش چکار میتونم بکنم . خیلی نگرانم . لطفا راهنمایی کنید .ممنون
پاسخ : اندازه الت تاثيرى در رابطه زناشويى حتى بارورى ندارد ولى در بعضى از كتوب انرا بين ١٠-٩را حداقل فرض نموده اند و كمتر از اين را كوچكى الت مى دانند و متاسفانه با باورهاى اجتماعى بخصوص مردان نزديك نيست و ساليانه ميليونها دلار خرج بى مورد و اسير تبليغات دروغين هستند و بيشتر افرادى هستند كه كمتر به احساس و بيشتر به فيزيك نزديكى توجه دارند و هيچ دارو چه گياهى چه دارويى چه روغن و دستگاه اثرى در انها ندارد و تنها جراحى است كه انهم براى بيمارو عوارض ان دردسر ساز براى ارولوژيست و بيمار است بهتر است به انچه داريد قانع باشيد و طمع ممكن است باعث از دست دادن همه داشته هايتان باشد  [ 1393-09-03 08:42:57 ]
سوال : سلام خسته نباشید آقای دکتر بنده 45 ساله هستم دارای دو فرزند چند سالی است که زود انزالی دارم وخجالت می کشم دکتر بروم وخیلی هم حوس دارم ولی آلاتم شق نمی شه اگر هم شق بشه زن دست بزنه زود انزال میشم بعضی موقع تادالافیل 20 وترامادول 50 استفاده می کنم تاثیری ندارد لطفا راهنمایی کنید متشکرم
پاسخ : به هيچ عنوان از ترامادول استفاده ننمائيد و عدم نعوظ ، اختلال در شروع ،عدم ميل جنسى به جنس مخالف ، اختلال در حين دخول و زود و يا دير انزالى در ارولوژى معمولى دو علت اساسى دارد يكى ناشى از اختلال هورمونونى و افزايش پرولاكتين يا گاهش تستوسترون است كه به متخصص غدد مربوط مى شود ديگرى روحى روانى كه به ارولوژيست و متخصص روان پزشك بايد مورد معاينه بررسى و درمان قرار گيرد پس بعد از انجام دو ازمايش فوق در صورت نرمال بودن يكى از داروهاى موثر در بهبود ان مانند اسنترا ٥٠ كه همان سرترالين ، سيتالوپرام ٢٠ ، فلوكستين ٢٠ و ....كه باعث افزايش اثر سروتونين مغز كه عامل شادى بدن و افزايش و طولانى شدن و متعادل كننده نزديكى همراه با افزايش ارامش كمك كننده است و در صورت عدم بهبود تادالافيل ١٠ نصف قرص يكساعت قبل از نزديكى كمك كننده است و بايد بدانيد كه اين دارو فشار را پائين مى اورد و با داروهاى قلبى و فشار خون و باز كننده عروقى ديگر مانند نيتروها نبايد مصرف نمود و مقدار ان تا بيست ميلى در صورت عدم پاسخ قابل افزايش است  [ 1393-09-03 08:41:55 ]
سوال : سلام خسته نباشید من 23 سالمه که دو سال میشه ازدوج کرد ولی هنوز نتوانسم عمل دخول انجام بدم چکار کنم آیا امکان داره به خاطر کوچکی آلاتم نتوانسته ام عمل دخول انجام بدم (دکتر رفتم گفت سایز مناسبه)لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم
پاسخ : بهتر است خانم شما توسط يك متخصص زنان مورد معاينه قرار گيرد  [ 1393-09-03 08:40:18 ]
سوال : سلامی مجدد تخلیه منی رو که داشتم ولی اون ابی که میگن شفاف مث اب رو نداشتم راهی هست که این اب رو هم داشته باشم؟
پاسخ : ممكن است شما واريكوسل داشته باشيد و چون واريكوسل ممكن است باعث نابارورى شود و براى يك ارولوژيست اهميت داردكه ايا واريكوسل داريد يا خير و اگر داريد چقدر باعث اختلال در اسپرموگرام شما شده است پس بهتر است سونوگرافى از كليه ها مثانه پرو خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم توصيه مى شود در مركز بيستون با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣و كشت و كامل ادرار و اسپرموگرام در مركز نابارورى رويان با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ انجام و نتيجه را به سايت ارسال كنيد علت معرفى به اين مراكز ناشى از دقت و تجربه انهاست  [ 1393-09-03 08:38:21 ]
سوال : باسلام من مردم 45ساله داراي دوفرزند يك دخترويك پسر اقاي دكترحدود چهاررماهي هست دچارنعوذ شده ام والتم سفت نميشودالبته ازاول ازدواج تاكنون داراي زودانزالي بوده ام خواهشمندم كمكم كنيد باتشكر
پاسخ : عدم نعوظ ، اختلال در شروع ،عدم ميل جنسى به جنس مخالف ، اختلال در حين دخول و زود و يا دير انزالى در ارولوژى معمولى دو علت اساسى دارد يكى ناشى از اختلال هورمونونى و افزايش پرولاكتين يا گاهش تستوسترون است كه به متخصص غدد مربوط مى شود ديگرى روحى روانى كه به ارولوژيست و متخصص روان پزشك بايد مورد معاينه بررسى و درمان قرار گيرد پس بعد از انجام دو ازمايش فوق در صورت نرمال بودن يكى از داروهاى موثر در بهبود ان مانند اسنترا ٥٠ كه همان سرترالين ، سيتالوپرام ٢٠ ، فلوكستين ٢٠ و ....كه باعث افزايش اثر سروتونين مغز كه عامل شادى بدن و افزايش و طولانى شدن و متعادل كننده نزديكى همراه با افزايش ارامش كمك كننده است و در صورت عدم بهبود تادالافيل ١٠ نصف قرص يكساعت قبل از نزديكى كمك كننده است و بايد بدانيد كه اين دارو فشار را پائين مى اورد و با داروهاى قلبى و فشار خون و باز كننده عروقى ديگر مانند نيتروها نبايد مصرف نمود و مقدار ان تا بيست ميلى در صورت عدم پاسخ قابل افزايش است  [ 1393-09-03 08:37:26 ]
سوال : با سلام و عرض ادب پسری 21 ساله-مجرد ودانشجو هستم. میخواستم در زمان امتحانات از قرص رتالین در جهت تمرکز بیشتر استفاده کنم.میخواستم نظر شما و نحوه و تعداد مصرف را بپرسم؟با سپاس
پاسخ : بهتر است از متخصص اعصاب سؤال كنيد من خوب نمى دانم  [ 1393-09-03 08:36:34 ]
سوال : سلام دکتر خسته نباشید نمیدونم چرا موقع نعوظ آلت من میلرزه (روبه بالا تکون میخوره) این عادیه یا نه؟
پاسخ : بله چون سفت شدن الت ناشى از ورود خون به داخل ان است و انها ضربانات قلب هستند و كاملا نرمال هستند  [ 1393-09-03 08:35:14 ]
سوال : با عرض سلام و خسته نباشید مجرای ادرارم اندکی گرفته و موقع تخلیه کاملا دفع نمیشه واس رفع مشکل باید سوند بزنم یا با دارو قابل درمانه؟اگه میشه راهنمایی کنید با چه دارویی و در چن مدت باید استفاده کنم؟با سپاس فراوان
پاسخ : براى بررسى ارولوژى يك فرد بعد از معاينه در مردان بايد سونوگرافى از كليه ها و مثانه پرو خالى و اينگواينال راست و چپ و پروستات واسكروتوم ،عكس RUG, كامل ادرار و اسپرموگرام در جوانان و در افراد بالاى چهل سال psaبراى روشن شدن اينكه بيضه واريكوسل ،تومور،فتق و يا نابجا يا كوچك بودن بيضه ها و سنگ و....را مشخص مى كند انجام دهيد  [ 1393-09-03 08:33:26 ]
سوال : با سلام 32ساله هستم و مجرد چندی پیش با خارش و سوزش مجاری اداری به پزشک مراجعه کرده ام که با تشخیص التهاب جزئی پروستات داروهای فنازوپیریدین و افلاکساسین 200 و هیدروکسی زین10 را برای اینجانب تجویز نمودند. پس از چند روز از مصرف لکه های قرمز رنگ روی پوستم ظاهر شد که با تماس با پزشک مربوطه و توصیه ایشان مصرف فنازوپیریدین رو قطع نمودم. هرچند میزان لکه ها کمتر شده است اما از بین نرفته است. متاسفانه به آن پزشک دسترسی ندارم چه توصیه ای برای مصرف داروهای ذکر شده و یا جایگزینی آنها برایم دارید؟
پاسخ : بهتر است همه داروها را قطع كنيد براى بررسى ارولوژى يك فرد بعد از معاينه در مردان بايد سونوگرافى از كليه ها و مثانه پرو خالى و اينگواينال راست و چپ و پروستات واسكروتوم ، كامل ادرار و اسپرموگرام در جوانان و در افراد بالاى چهل سال psaبراى روشن شدن اينكه بيضه واريكوسل ،تومور،فتق و يا نابجا يا كوچك بودن بيضه ها و سنگ و....را مشخص مى كند انجام دهيد  [ 1393-09-03 08:32:31 ]
سوال : سلام در معاینان بزشکی مشخص میشود که شخص دچار اعتیاد استمناست مثلا من که دو سال هر سه روز یکبار انجام میدهم طی معاینه مشخص میشود
پاسخ : خير اصلا در هيچ جاى دنيا امكان تشخيص نيست  [ 1393-09-03 08:30:57 ]
سوال : سلام من و همسرم عقد كرديم!ولي نميخوايم تا عروسي دخول انجام بشه! ميخواستم بدونم بازي و يا خوردن الت كه موجب ارضا شدن بشه، مشكلي براي سلامت داره؟ فرقي با خور ارضايي داره؟! چون دخول انجام نميشه
پاسخ : نگران نباشيد اشكالى ندارد  [ 1393-09-03 08:30:24 ]
سوال : سلام جناب دکتر وقتتون بخیر ببخشید یه سوال داشتم من 24 سالمه اخیرا رفتم ازمایش دادم wbcمن 3-4,rbc0-1است می خواستم بدونم ایا این امر طبیعی یه
پاسخ : بله  [ 1393-09-03 08:29:14 ]
سوال : سلام جناب دکتر. ممنون که وقت میگذارید.من امیر 31 ساله سه ساله ازدواج کردیم بچه نداریم. 6 ماه پیش عمل واریکوسل انجام دادم.آقای دکتر مشکل من اختلال نعوظ هست. الان چند ماهه اینطوری شدم یعنی وسط رابطه التم میخابه و هرکارمیکنم دیگه بلند نمیشه. چند ماه پیش که به دکترم گفتم ایشون قرص تادارکتیل دادن مصرف کردم یه مدتی خوب بودم. اما الان باز همونطوری شدم.توی این چند ماهم آزمایش اسپرم مرتب میرفتم دکترم اجازه اقدام داده. میخام بهم کمک کنید باید دارو مصرف کنم یا برم پیش روانشناس بالینی و اینکه این قرصهای SDF یا مشابه اینا روی بارداری همسرم تاثیر منفی نمیذاره و عوارض نداره؟ ممنون میشم کمک کنید. تشکر
پاسخ : عدم نعوظ ، اختلال در شروع ،عدم ميل جنسى به جنس مخالف ، اختلال در حين دخول و زود و يا دير انزالى در ارولوژى معمولى دو علت اساسى دارد يكى ناشى از اختلال هورمونونى و افزايش پرولاكتين يا گاهش تستوسترون است كه به متخصص غدد مربوط مى شود ديگرى روحى روانى كه به ارولوژيست و متخصص روان پزشك بايد مورد معاينه بررسى و درمان قرار گيرد پس بعد از انجام دو ازمايش فوق در صورت نرمال بودن يكى از داروهاى موثر در بهبود ان مانند اسنترا ٥٠ كه همان سرترالين ، سيتالوپرام ٢٠ ، فلوكستين ٢٠ و ....كه باعث افزايش اثر سروتونين مغز كه عامل شادى بدن و افزايش و طولانى شدن و متعادل كننده نزديكى همراه با افزايش ارامش كمك كننده است و در صورت عدم بهبود تادالافيل ١٠ نصف قرص يكساعت قبل از نزديكى كمك كننده است و بايد بدانيد كه اين دارو فشار را پائين مى اورد و با داروهاى قلبى و فشار خون و باز كننده عروقى ديگر مانند نيتروها نبايد مصرف نمود و مقدار ان تا بيست ميلى در صورت عدم پاسخ قابل افزايش است  [ 1393-09-03 08:28:49 ]
سوال : با سلام و احترام جناب دکتر من پسری مجرد24ساله... واریس بیضه دارم طبق معاینه پزشک... بعد ازمایش منی دادم 20درصد اسپرم فعال10درصد حرکت کند دارن 70درصد هم غیره فعال یا مرده... به نظر شما من نیاز به عمل جراحی دارم؟ اگه عمل کنم هزینه عملم چقد هس...؟ ممنون میشم جواب بدین
پاسخ : ممكن است شما واريكوسل داشته باشيد و چون واريكوسل ممكن است باعث نابارورى شود و براى يك ارولوژيست اهميت داردكه ايا واريكوسل داريد يا خير و اگر داريد چقدر باعث اختلال در اسپرموگرام شما شده است پس بهتر است سونوگرافى از كليه ها مثانه پرو خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم توصيه مى شود در مركز بيستون با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣و كشت و كامل ادرار و اسپرموگرام در مركز نابارورى رويان با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ انجام و نتيجه را به سايت ارسال كنيد علت معرفى به اين مراكز ناشى از دقت و تجربه انهاست و در صورت نياز هزينه ان ٥/٦ميليون تومان است  [ 1393-09-03 08:26:44 ]
سوال : سلام من 22سالمه و پسر هستم اخیرا زمانی که زیاد استمنا میکنم و یا مدت انزال طول میکشه دردهایی از قسمتهای بالایی پشتم شروع میشه و به سایر نقاط پشتم سرایت میکنه که برای من غیر طبیعی هست چون اغلب در چنین موارد درد در مناطق پایینی شکم احساس میشه لطفا پاسخ بدید متشکرم
پاسخ : علت ان كمى تحرك و عدم ورزش كردن است ورزش كنيد خوب مى شود  [ 1393-09-03 08:25:47 ]
سوال : باعرض سلام خدمت جناب آقاي دكتر، يه سوالي از خدمتتان داشتم واينكه پسري 32 ساله هستم و چند وقتي است كه در هنگتم انزال ، مني بسيار شل شده است اگر ميشود راهنمايي بفرمائيد باتشكر
پاسخ : ممكن است شما واريكوسل داشته باشيد و چون واريكوسل ممكن است باعث نابارورى شود و براى يك ارولوژيست اهميت داردكه ايا واريكوسل داريد يا خير و اگر داريد چقدر باعث اختلال در اسپرموگرام شما شده است پس بهتر است سونوگرافى از كليه ها مثانه پرو خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم توصيه مى شود در مركز بيستون با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣و كشت و كامل ادرار و اسپرموگرام در مركز نابارورى رويان با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ انجام و نتيجه را به سايت ارسال كنيد علت معرفى به اين مراكز ناشى از دقت و تجربه انهاست  [ 1393-09-03 08:24:30 ]
سوال : سلام آقای دکتر ... این جواب سونوگرافی مادرمه . میشه بزرگی کنید مثل همیشه راهنمایی کنید . سپاس http://s5.picofile.com/file/8151881642/azmayesh.zip.html
پاسخ : متاسفم بايد انرا در سايت www.drmjk.ir ارسال كنيد  [ 1393-09-03 08:23:51 ]
سوال : سلام جناب آقاي دكتر، پسري 33 ساله هستم و اندازه آلتم حدود 8 سانت ميباشد..میخواستم بدونم آیا باید نگران باشم،و تا چه سنی آلت تناسلی رشد میکند؟باتشکر از شما
پاسخ : اندازه الت تاثيرى در رابطه زناشويى حتى بارورى ندارد ولى در بعضى از كتوب انرا بين ١٠-٩را حداقل فرض نموده اند و كمتر از اين را كوچكى الت مى دانند و متاسفانه با باورهاى اجتماعى بخصوص مردان نزديك نيست و ساليانه ميليونها دلار خرج بى مورد و اسير تبليغات دروغين هستند و بيشتر افرادى هستند كه كمتر به احساس و بيشتر به فيزيك نزديكى توجه دارند و هيچ دارو چه گياهى چه دارويى چه روغن و دستگاه اثرى در انها ندارد و تنها جراحى است كه انهم براى بيمارو عوارض ان دردسر ساز براى ارولوژيست و بيمار است بهتر است به انچه داريد قانع باشيد و طمع ممكن است باعث از دست دادن همه داشته هايتان باشد  [ 1393-09-03 08:23:12 ]
سوال : سلام در آيين نامه معافيت پزشکي نوشته که بيماري رتروپريتوان عارضه دار معاف است. آيا اين بيماري همان واريکوسل است يا مورد ديگري است؟ لطفا در موردش توضيح دهيد باتشکر
پاسخ : خير واريكوسل از معافيت حذف شده فقط انهايى كه عمل كردن و عود كرده معاف مى شوند  [ 1393-09-03 08:22:39 ]
  انتخاب صفحه

کاربر گرامی : لطفا هنگام ثبت سوال ، سن ، جنس و تعداد فرزند را هم مشخص نمایید



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
آیا بايد واريكوسل را عمل كرد
برنامه هفتگی
خون در ادرار
صفحه اصلي
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
سوالات مطرح شده
علائم بيماري هاي اورولوژيك
بيوگرافي
فرم ثبت نام
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences