پوست و مو
بهترین خدمات پوست و مو را از ما بخواهید
كلينيك ارولوژي
هر چه از بيماريهاي كليوي ميخواهيد بدانيد .......... كليك كنيد
تعیین وقت
برای دریافت نوبت ویزیت اینجا کلیک کنید .
سایت دیگر من
برای مشاهده سایت دیگر من کلیک کنید
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : با سلام علت کوچک شدن بیضه.عوارض ناشی از آن.قرص سیتالوپرام یک قرص ضد افسردگی می باشد و یکی از عوارض آن اختلال جنسی می باشد پس چطور تجویز می گردد
پاسخ : خير معمولا ناشى از واريكوسل است بهتر است سونوگرافى از كليه ها مثانه پرو خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم توصيه مى شود در مركز بيستون با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣و كشت و كامل ادرار و اسپرموگرام در مركز نابارورى رويان با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ انجام و نتيجه را به سايت ارسال كنيد  [ 1393-05-22 00:33:23 ]
سوال : سلام جناب اقای دکتر- بنده پسر جوانی 26 ساله هستم و مشکل من اینست که الت تناسلی من بصورت عجیبی در حال عادی خودش جلو می ایسته بطوری انگار درحالت نعوظ هستش - به نظر شما دلیل اون هیدروسل است یا مشکل دیگری دارم
پاسخ : سونوگرافى از كليه ها مثانه پرو خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم توصيه مى شود در مركز بيستون با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣و كشت و كامل ادرار و اسپرموگرام در مركز نابارورى رويان با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ انجام و نتيجه را به سايت ارسال كنيد  [ 1393-05-22 00:31:06 ]
سوال : سلام آقای دکتر.پسری 35ساله ام.مشکلی که دارم اینه بعضی وقتها(بخصوص زمانی که حمام میرم و از حمام بیرون میام)احساس می کنم ادرار دارم ولی یا ادراری از آلت خارج نمیشه یا مقدارش بسیار کم هستش.هیچگونه مشکل دیگری از قبیل سوزش آلت و...در اون زمان ندارم.آیا علامت نگران کننده ای هستش؟؟
پاسخ : ممكن است علت ان بيش از اندازه ماندن در يك حمام گرم كه باعث گاهش حجم ادرار مى شود است بهتر است سونوگرافى از كليه ها مثانه پرو خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم توصيه مى شود در مركز بيستون با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣و كشت و كامل ادرار و اسپرموگرام در مركز نابارورى رويان با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ انجام و نتيجه را به سايت ارسال كنيد  [ 1393-05-21 07:58:47 ]
سوال : باسلام بنده آقایی هستم ۳۹ ساله متاهل ودارای دوفرزند دوهفته پیش به دلیل فشارخون سونوازکلیه هاگرفتم که درکلیه راست دوسنگ به ابعاد۲.۵ میلی مترگزارش شدودرکلیه چپ سنگی وجودنداشت ولی امروزدریک مرکزپیشرفته تر دوبار ه سونودادم باکمال تعجب دیدم درسونونوشته بود درکلیه راست دوسنگ به ابعاد۵.۵ و۶ میلیمترودرکلیه چپ سنگهایی باابعادکمتراز۴میلیمتروجوددارد؟؟؟ یعنی تفاوت فاحش در گزارش!!!! حالابه کدام اعتمادکنم؟؟؟ سونوی اول یادوم؟؟؟؟ آیاراه دیگری برای اطمینان ازابعادسنگ وجودداره؟؟؟؟ ممنون میشم راهنمایی فرمایید!!!
پاسخ : به شما توصيه مى كنم به مراكز زير مراجعه كنيد سونوگرافى از كليه ها مثانه پرو خالى و پروستات توصيه مى شود در مركز بيستون با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣و كشت و كامل ادرار و ويتامين دى انجام و نتيجه را به سايت ارسال كنيد  [ 1393-05-21 07:53:32 ]
سوال : درود و خسته نباشید. من 4 ماهی میشه عمل فتق مغبنی انجام دادم سمت راست بیضه ای بود و خیلی بزرگ هم شده بود.مش هم استفاده نکردم! الان در زیر شکمم یعنی محل اتصال شکم به پاها در سمت راست ،درد دارم یعنی تیر میکشه هی! از چی میتونه باشه؟؟؟ بعد توی کیسه ی بیضه ای ضایعه ای کویچک و کمی سفت دارم سمت راست طبیعیه؟؟ سن 21 با سپاس فراوان
پاسخ : سونوگرافى از كليه ها مثانه پرو خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم و اينگواينال راست و چپ توصيه مى شود در مركز بيستون با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣و كشت و كامل ادرار و اسپرموگرام در مركز نابارورى رويان با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ انجام و نتيجه را به سايت ارسال كنيد  [ 1393-05-21 07:48:36 ]
سوال : سلام آقای دکتر خسته نباشید.دختری25 ساله هستم. تازگی از طریق سونوگرافی متوجه شدم یک سنگ به قطر3mm در کالیس میانی کلیه چپ دارم،دکتر برام قطره سنکل وقرص هیدروکلروتیازید تجویز کرد.با مصرف قرص علایم گیجی وسردرد بهم دست میده.سوالم از شما این ِ اگه قرص رو مصرف نکنم با مصرف قطره سنکل و مایعات زیاد سنگ برطرف میشه یا حتما باید قرص رو مصرف کنم؟سپاسگزارم
پاسخ : بهتر است فعلا اين قرص را استفاده ننمايد چون سه ميليمتر سنگ نيست و نياز به درمان ندارد  [ 1393-05-21 07:45:56 ]
سوال : ممنون از لطف شما جهت پاسخ دادن به سوال بنده. بیمارستان آتیه در تهران می باشد امکان رجوع به این بیمارستان نیست اگه بیمارستان سنگ شکن در تبریز معرفی نمایید خیلی ممنون میشم.باز از وقت کذاشتن برای بنده نهایت تشکر می نمایم.
پاسخ : متاسفانه نمى شناسم  [ 1393-05-21 07:41:52 ]
سوال : سلام اقای دکتر خسته نباشید ببخشید پدر من حدود یه ماه ونیمه که دیالیز می شن قبل از انجام دیالیز حدود 15 روز خوب از رژیم غذایی اش مراقبت کردیم وکراتینش دو تا پایین اومد ولی یه ماه بعد از شروع دیالیزکراتینش دوباره بالا رفته البته بازم نسبت به اولش کمتر ه می خواستم ازتون بپرسم آیا امکان خوب شدن پدرم هست وآیا چی کار باید بکنیم پدرم کار خیلی انجام می ده آیا کار وضعیت بیماریشون رو بدتر می کنه ممنون از لطف بی دریغتون
پاسخ : بهتر است طورى كار كند كه خسته نشود با دياليز مشكلى ندارد البته بايد علت نارسايى كليه مشخص شود و در صورت مشخص شدن و درمان تحت درمان قرار گيرد و در صورت عدم امكان درمان تحت پيوند كليه قرار گيرد  [ 1393-05-20 00:35:49 ]
سوال : با سلام پسر هستم 18 ساله مدتی بود که خود ارضایی می کردم (حدود چهار ماه هر دو روز یکبار) بعد از اون ترک کردم و حدود 20 روز اینکارو انجام ندادم ولی توی این مدت حتی یکبار توی خواب جنب نشدم این مسئله نگرانم کرد و به همین دلیل یکبار دیگه خود ارضایی کردم وقتی به انزال رسیدم متوجه شدم منی من خیلی آبکی و رقیقه این مسئله نگرانم کرده لطفا راهنمایی کنید / با تشکر
پاسخ : نگران نباشيد چيز مهمى نيست و بهتر است سونوگرافى از كليه ها مثانه پرو خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم توصيه مى شود در مركز بيستون با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣و كشت و كامل ادرار و اسپرموگرام در مركز نابارورى رويان با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ انجام و نتيجه را به سايت ارسال كنيد  [ 1393-05-20 00:32:48 ]
سوال : با عرض سلام 25 ساله هستم در ورودی مجرای مدفوع یک زخمی مانند جوش هست ک هنگام دفع و حتی راه رفتن کمی درد داره خواستم ببینم باید چیکار کنم ممنون میشم
پاسخ : اين يك كورك يا فرونكل است كه سرباز كند درد ان برطرف مى شود از قرص سفكسيم ٤٠٠ هر ١٢ساعت تا ٥ روز ميل كنيد  [ 1393-05-20 00:30:47 ]
سوال : سلام اقای دکتر من جوانی 28 ساله مجرد هستم از سن بلوغ تا به امروز استمنا میکردم الان قصد ازدواج دارم (تا یکسال آینده) دچار زود انزالی هستم چند سوال دارم 1- ایا با ترک عوارضش از بین میره 2- از چند وقت پیش اسپرمم بوی بدی میدهد ایا مشکل ساز هست 3-برای درمان زود انزالی چکار کنم و ایا در یکسال عوارضش از بین میرود با تشکر
پاسخ : ١-عارضه اى ندارد نگران نباشيد ٢-سونوگرافى از كليه ها مثانه پرو خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم توصيه مى شود در مركز بيستون با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣و كشت و كامل ادرار و اسپرموگرام در مركز نابارورى رويان با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ انجام و نتيجه را به سايت ارسال كنيد ٣-براى اين منظور سيتالوپرام ٢٠ هر شب يك قرص تا سه ماه و سپس حداقل سه ساعت قبل از هر نزديكى ميل كنيد و دفعات نزديكى را افزايش دهيد و زمان معاشقه را نيز افزايش دهيد كمك كننده است و اگر دچار بيخوابى ناشى از مصرف قرص شديد، بجاى شب ها،صبح ها ميل كنيدو اگر دچار اشكال عدم نعوظ شديد تادالافيل ١٠ در صورت نداشتن ناراحتى قلبى و فشار خون نصف قرص كه بستگى به نياز مى توانيد تا دو قرص افزايش دهيد ميل كنيد  [ 1393-05-20 00:27:18 ]
سوال : سلام دکتر ببخشید می خواستم درباره ی تستوسترون سوال کنم زمان ترشح این هورمون چه زمانی هست منظورم اینه که تحریک که شدیم این هورمون کامل ترشح شده یا بهد انزال ترشح میشه ؟چون میگن باعث سرطان پروستات میشه نگرانم چه کار کنم این تستسترون کم ترشح بشه ؟مرسی.سن 35
پاسخ : هورمونها اينطورى نيست كه يك احظه ترشح شوند و اثر انها چند گانه است و برداشت شما صحيح نيست و علت سرطان پروستات ربطى به تستوسترون ندارد  [ 1393-05-20 00:23:46 ]
سوال : با شلام. سنگ کلیه بنده 9 میلی می باشد آیا تنیاز به سنگ شکن داره یا نه؟ در صورت آره لطفا یه بیمارستان جهت عمل معرفی نمایید در غیر این صورت لطفا راهنمایی بفرمایید. با تشکر
پاسخ : نياز به سنگ شكنى از بيرون يا eswl است به بيمارستان اتيه با شماره ٨٨٠٨٦٠٩٢ مراجعه و نتيجه درمان را ارسال كنيد و بگوئيد از طرف من مراجعه نموديد  [ 1393-05-19 05:13:28 ]
سوال : سلام اقای دکتر 18 سال سن دارم. 1 ماه پیش عمل واریکوسل درجه 3 انجام دادم ایا انزال برای من خطری دارد؟
پاسخ : خير  [ 1393-05-19 05:10:21 ]
سوال : سلام اقای دکتر من 1 ماه پیش عمل واریکوسل درجه 3 انجام دادم ایا انزال برای من خطری دارد؟
پاسخ : خير  [ 1393-05-19 05:08:34 ]
سوال : سلام آقای دکتر من از زود انزالی رنج میبرم ب طوری ک شاید ب 2 دقیقه نمیرسه همچنین آلت کوچیکی دارم لطفا راهنمایی کنید با تشکر
پاسخ : سيتالوپرام ٢٠ هر شب يك قرص تا سه ماه و سپس حداقل سه ساعت قبل از هر نزديكى ميل كنيد و دفعات نزديكى را افزايش دهيد و زمان معاشقه را نيز افزايش دهيد كمك كننده است و اگر دچار بيخوابى ناشى از مصرف قرص شديد، بجاى شب ها،صبح ها ميل كنيدو اگر دچار اشكال عدم نعوظ شديد تادالافيل ١٠ در صورت نداشتن ناراحتى قلبى و فشار خون نصف قرص كه بستگى به نياز مى توانيد تا دو قرص افزايش دهيد ميل كنيد  [ 1393-05-19 05:06:37 ]
سوال : سلام.پسری هستم 21 ساله که چند سالی هست که به طور عادی به طور متوسط ماهی 3 بار خود ارضایی می کنم.از کودکی رشد دیرتری نسبت به هم سن های خودم داشتم.مثل ریش و موهای زاید و احتلام.الان 175 cm هستم.امکان افزایش قد دارم؟خود ارضایی بر قد من اثر گذاشته؟
پاسخ : خير ربطى بهم نطارند ممكن است يك تا سه سانت ديگر بلند شويد انهم با ورزش  [ 1393-05-19 05:03:37 ]
سوال : سلام آقای دکتر. من پسری 23 ساله و قصد ازدواج در آینده ای نزدیک رو دارم...اما اندازه آلت بنده در حالت ماکسیمم(نعوظ) حدود 9.5 سانت هست...میخواستم بدونم: 1.آیا قبل از ازدواج این مساله رو به نوعی با طرف مقابلم مطرح کنم؟ 2.اینکه آیا واقعا" این اندازه در رنج نرمال قرار دارد یا اینکه طبیعی نیست؟ 3.با رسیدن به وزن طبیعی ام چقدر افزایش طول در اثر آب شدن چربیهای اطراف ناحیه وجود دارد؟ خواهشا منو راهنمایی کنید برام خیلی مهمه.تشکر از لطفتون.
پاسخ : بهتر است چند عكس از الت در حال سفت با موبايل گرفته به مطب براى معاينه مراجعه طنيد  [ 1393-05-19 04:57:34 ]
سوال : باسلام اينجانب رضا ابراهيمي - سن 37 سال سن - داراي 1 فرزند دختر و همسر مي باشم . مدت 1.5 سال است كه مشكل افت فشار ادرار دارم و در هنگام داشتن ادرار احساس درد و سوزش در داخل شكم دارم و زمانيكه درحال تخليه ادرار هستم ادرارم به سختي و كندي و فشار كم انجام مي شود و به پزشكان مختلفي مراجعه نموده ام و سونوگرافي انجام داده و اندازه پروستات و مجاري ادرار و كليه و حجم ادرار طبيعي بوده و داروهاي متعددي مصرف نموده ام و بي تاثير بوده است . باتشكرازراهنمايي هاي شما
پاسخ : عكس RUGاز مجرا انجام به مطب مراجعه كنيد  [ 1393-05-19 04:55:44 ]
سوال : سلام آقاي دکتر. من 9 سال پيش عمل واريکوسل انجام دادم.متاسفانه پيش دکتر جراح عمومي عمل کردم(30سال.مذکر.1فرزند 2ساله).به نظر ميرسه که مشکل عقیمی ندارم.ولي از همون موقع که بيضه سمت چپو عمل کردم آب آورد و بزرگ شد و بيش از حد پايين اومد.دکتره ميگفت شرت تنگ بپوش. الان وضعم خيلي بهتر از اون موقعه.ولي اين حالت آويزوني و حالت هيدروسل کم و پورخوني و سفتي رگها اذيت ميکنه.گرما اين حالاتو تشديد ميکونه.نميتونم راحت ورزش کنم و بلند کردن وسايل وسرپا ايستادن زياد و کلا ديگه راحت نيستم.پيش يه متخصص رفتم ميگه کاريش نميشه کرد.ميگه احتمالا عروق لنفاتيک جدا شدن که نميشه درستش کرد. ممنون.
پاسخ : سونوگرافى از كليه ها مثانه پرو خالى و پروستات توصيه مى شود در مركز بيستون با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣و كشت و كامل ادرار انجام و نتيجه را به سايت ارسال كنيد  [ 1393-05-19 04:51:58 ]
سوال : سلام و خسته نباشید. من47 سال دارم، 1.5 سال هستش که از همسرم جدا شدم . به تازگی با کسی آشنا شدم و در حین داشتن علاقه بسیار ، با هم رابطه هم داشتیم، کلا دو بار با هم س . ک . س داشتیم و در ابتدا فکر میکردم که باید خیلی شدید باشه، ولی نبود. بار دوم خیلی زود از حالت نعوظ می‌ افتادم. مقدار اسپرم تخلیه شده کم بود فشارش کم بود و برای من جای تعجب داشت. احساس میکردم با وجود اشتیاق هیچ حسی ندارم. البته من علاقه زیادی به رفتارهای عاشقانه قبلش دارم . لطفا راهنمایی بفرمایید 1- برای نعوظ بهترچه کنم 2- حجم منی بیشتر و پر فشارتر چه بابد کنم و آیا قرص هایی مثل سمناکس را توصیه میکن. 3- رژیم غذایی لازمه باسپاس
پاسخ : ابتدا ازمايش پرولاكتين و تستوسترون ازاد انجام دهيد . در صورت طبيعى بودن يك قرص سيتالوپرام بيست يا اسنترا ٥٠ يك عدد هر شب موقع خواب تا سه ماه و سپس سه ساعت قبل از هر نزديكى ميل كنيد و در صورت عدم سفت شدن الت در صورت عدم ناراحتى قلبى و فشار خون تادالافيل نصف قرص يكساعت قبل از نزديكى ميل كنيد در صورت غير طبيعى بودن پرولاكتين به متخصص غدد مراجعه كنيد من دكتر ملك با شماره ٢٦٤٠٥٣٠١را پيشنهاد مى كنم و تغذيه و سمناكس نيازى نيست نزديكى يك تمرين و ورزش است كم انجام دهيد فراموش مى شود و با افزايش ان كاملا بهبود مى يابيدنگران نباشيد  [ 1393-05-19 04:42:12 ]
سوال : مجدد با پوزش اشکال از ارسال بنده بوده سوال را یکبار دیگر حضورتان ارسال میکنم . باتوجه به تشخیص هیلیکوباکتریا درمان دارویی را آغاز کرده ام ولی تحمل داروها بسیار سخت است خواهشمند است درصورتیکه داروی مشابه این بیماری ( خارجی ) هست که عوارض کمتری دارد به بنده تجویز نمایید. کلاریترومایسین 500 هر 12 ساعت یکی - فورازولیدون هر 12 ساعت روزی 2عدد- آموکسی سیلین 500 هر 12 ساعت 2 عدد. ضمنا" آیا دارو اگر بافاصلی 1یا 2ساعت از سر ساعت خودش مصرف شود اشکال دارد و آیا با این دوره ی درمان بیماری درمان خواهد شد.متشکرم
پاسخ : فورازوليدين دو بار در روز و پنتا پيرازول را هم روز يك تا دو تا بايد ميل كنيد  [ 1393-05-19 04:36:39 ]
سوال : آقای دکتر با سلام وپوزش مجدد بنده سوالی ارسال نمودم هنوز جواب دریافت نشده است با تشکر
پاسخ : به كايه سؤالات تا ١٨ پاسخ داده شده مگر نرسيده باشد  [ 1393-05-19 04:32:37 ]
سوال : با عرض سلام خدمت استاد ارجمند. آیا بجای داروهای کلاریترومایسین و آموکسی سیلین ایرانی میتوان از این داروهای بصورت خارجی استفاده نمود که عوارض کمتری داشته و قابل تحمل در دوره ی درمان باشد.وهمچنین آیا با درمان این بیماری هیلیکوباکتری آیا پس از دوره ی درمان با آزمایش سلامتی فرد مشخص خواهد شد زیرا بگفته ی بعضی از افراد فقط یکبار آزمایش این بیماری را مشخص میکند.باتشکر
پاسخ : حتما مى توانيد البته زياد فرقى نمى كند و در رابطه ان صحيح نيست دو هفته بعد از درمان ازمايش اچ پيلورى را انجام دهيد  [ 1393-05-19 04:31:39 ]
سوال : باسلام.برادري 17 ساله دارم ک عادت ب خودارضايي شديد داره.ميخواستم بدونم ک اين کاراون هيچ مشکلي رو به وجودنمياره ياربطي ب لاغرى اون نداره؟
پاسخ : خير تنها يك رابطه شديد و ميل جنسى غير قابل كنترول بهتر است تحريك نشويد ولى اگر شديد حتما منى تخليه شود  [ 1393-05-19 04:29:56 ]
  انتخاب صفحه

کاربر گرامی : لطفا هنگام ثبت سوال ، سن ، جنس و تعداد فرزند را هم مشخص نمایید



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
آیا بايد واريكوسل را عمل كرد
برنامه هفتگی
خون در ادرار
صفحه اصلي
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
سوالات مطرح شده
علائم بيماري هاي اورولوژيك
بيوگرافي
فرم ثبت نام
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences