پوست و مو
بهترین خدمات پوست و مو را از ما بخواهید
كلينيك ارولوژي
هر چه از بيماريهاي كليوي ميخواهيد بدانيد .......... كليك كنيد
تعیین وقت
برای دریافت نوبت ویزیت اینجا کلیک کنید .
سایت دیگر من
برای مشاهده سایت دیگر من کلیک کنید
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : سلام اقای دکتر خسته نباشید عیدتونم مبارک اقای دکتر میدونم کسانی که واریکوسل دارند البته درجه 3 معافیت سربازی شاملشون میشه اما خواستم بدونم کسانی که واریکوسل عمل کردند هم معافیت شامل حالشون میشه؟؟ممنون از لطفتون
پاسخ : بهتر است از سايت گوگل معافيت پزشكى را سرچ كنيد چون مرتب عوض مى شود  [ 1394-04-31 20:02:54 ]
سوال : باسلام.ممنون ازراهنمایی هایتان. بنده 30سالمه مشکل زودانزالی ندارم.فقط مشکل نعوظ دارم.یعنی وقتی معاشقه میکنم آلتم خوبه ولی تامیخام دخول کنم میخابه باید شریکم برام ساک بزنه تادوباره تحریک بشم.خاهش میکنم کمکم کنید چون درشرف ازدواجم. درضمن ازقرص تادالافیلد 10هم نیم ساعت قبله سکس استفاده کردم ولی راضی نبودم. 30 ساله هستم ازتهرانم. درضمن بدنسازی هم کارمیکنم ولی ازمکمل های بدنسازی استفاده نمیکنم
پاسخ : علل عدم نعوظ زياد ولى مهمترين ان اختلال در هورمونها كه بايد ازمايش خون اندازه پرولاكتين و تستوسترون اندازه گيرى شود در صورت نرمال بودن افراد ديابتى چاق و مصطرب و يا كارهاى پر مشغله و استرس زا و كسانى كه چربى بالا و عدم تحرك دارند شايع است كه درمان اگر علت مشخص شود مانند افزايش پرولاكتين و يا گاهش تستوسترون به متخصص غدد كه من دكتر ملك با شماره ٢٦٤٠٥٣٠١را توصيه مى كنم و در موارد استرس درمان ضد استرس مانند كلوميپيرامين و يا خانواده انها به مقدار ٢٥ ميلى صبح و شب بمدت سه ماه و سپس بستكى به وضعيت مقدار ان كم يا قطع مى شود و موارد ديگر كه زياد است كه اگر انها با تادالافيل ابتدا با ٥ميلى يكساعت قبل از نزديكى استفاده كه تا بيست ميلى امكان افزايش است شرط مصرف نداشتن فشار خون و ناراحتى قلبى است چون فشار خون را پايين مى اورد و باعث مشكلات مى شود اگر اين دسته با انهم در هر سنى مشكل حل نشود بهترين راه پروتز است كه يك جراحى ساده كاملا براى هميشه مشكل در هر سنى با هر تعداد نزديك و براى هميشه حل مى شود پس توصيه مى كنم شما هم براى تشخيص و درمان به مطب مراجعه كنيد تنها مشكل درمان اخرى گرانى شديد پروتز است  [ 1394-04-31 20:00:50 ]
سوال : با سلام آیا خودانزالی قبل از انجام آزمایش تستسرون روی نتیجه ی آن تاثیر دارد باتشکر
پاسخ : خير ربطى بهم ندارند  [ 1394-04-31 19:59:44 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید خدمت شما جناب دکتر میخواستم بدونم کیست اپیدیدیم یا اسپرماتوسل ممکنه باعث کم شدن میزان تستسترون در بدن بشه ؟ تستسترون به دیگر قسمت های بدن کمتر برسه ؟
پاسخ : خير اصلا نياز به كارى هم ندارد و درمان ان باعث مشكلات نابارورى مى شود  [ 1394-04-31 19:57:49 ]
سوال : با سلام من ۲۱ سالمه و دچار التهاب پروستات هستم دکتر برام هر شب یک کپسول تامسولوسین و هر ۱۲ ساعت یک قرص سیپروفلوکساسین ۲۵۰ تجویز کرده بود بعد از ۱۰ روز از تموم شدن قرص سیپرو فلوکساسین علایم دوباره عود کرده اقی دکتر من ۶ ماه تحت درمان بودم ولی هیچ بهبودی حاصل نشده راست حسینی اقای دکتر این بیماری درمان داره?راستی من بعد از شروع علایم دوباره سیپرو فلوکساسین مصرف میکنم ایرا داره?با تشکر
پاسخ : علائم كه فرموديد ، كه بدون هيچ يافته در سونوگرافى كليه ها و مثانه پرو خالى و پروستات و كشت و كامل ادرار ناشى از تحريك بدون تخليه منى است كه به شما توصيه مى شود يا تحريك نشوند ولى اگر شديد ، بهتر است منى تخليه شود ودر صورت امكان رابطه زناشويى افزايش دهيد و تامسولوسين يك عدد هر صبح نيمساعت بعد از صبحانه ميل كنيد و تحريك بدون تخليه منى نداشته باشيد و مصرف تامسولوسين ممكن است باعث عدم دفع منى به بيرون و بجاى ان به داخل مثانه شود بهتر است نگران نشويد مسئله مهمى نيست  [ 1394-04-31 19:52:38 ]
سوال : پسری 20 ساله ام. حدود 5 یا6 ماه پیش فهمیدم که تنگی مجرای ادرار دارم. عمل کردم و 13 روز سوند داشتم و خوب شدم.دکتر گفت که بیست روز دیگه باید میل بزنی که باز تنگ نشه و گفت که تا هر وقت که من گفتم باید میل رو بزنی. میل زدم و گفت ک باز 40 روز دیگه. زدم و گفن 2 ماه دیگه.و این دفه گفت 3 ماه دیگه و گفت احتمالا این دفه اخر باشه. چون الان خیلی راحت ادرار میکنم و خوب خوبم. تقریبا هفته ای 3 یا4 بار استمنا میکنم. میخواستم بپرسم ک این استمنا ها ربطی به این موضوع داره یا نداره؟ با این وجود که 3 ماه دیگر هم باید بروم و دکتر گفته که خیلی عالی شده و احتمالا دفه اخر هست. ازتون خواهش میکنم یه توضیح کامل بدید
پاسخ : خير هيچ تاثيرى در ان ندارد  [ 1394-04-31 19:41:02 ]
سوال : سلام دکتر جان. خسته نباشید من به سیتالوپرام خیلی وابسته شدم وقتایی که میخورم راحتم و انزال زود ندارم ولی وقتایی که نمی خورم خیلی زود تخلیه میشم . پوست آلتم خیلی خیلی حساس شده و خیلی زود تحریک میشه وقتایی که سیتالوپرام میخورم بیخوابی میگیرم و بدم راحت نیست. قرص دیگه ای میشه معرفی کنید. برای رفع حساسیت آلتم چکار بکنم؟؟ ممنون
پاسخ : بهتر است اين قرص را فقط در روزهايى كه حى خواهيد نزديكى كنيد صبح ميل كنيد و مشكل رفع مى شود چون تا ١٢ ساعت اثر دارد  [ 1394-04-31 19:40:05 ]
سوال : پسري٢١ساله ومجرد هستم،خواهش ميكنم به سوالم جواب بديد چون با اينكه سوالاي بقيه را خواندم به جواب نرسيدم . ٦سالي هست كه استمنا ميكنم البته نه به صورت معتاد گونه حتي بعضي وقتها ٦ماه هم شده كه انجام نداده ام اما در ٤ سال اول زياد بود مثلا ٥-٦ بار در هفته .و الان با چند مشكل روبرو هستم ١زود انزالي دارم( ٤-٥ ثانيه) ٢ پوست سر الت تناسليه من مثل يك حالت پوست انداختن و خشك شدن پوست دارد چيكار كنم؟با اين وضعيت براي من مشكلي در بر قراريه رابطه جنسي با همسر اينده ام پيش مي ايد؟ ٤) ميتوانم بچه دار شوم؟خواهش ميكنم پاسخ بدين چون خيلي ذهنم درگير است و از ازدواج واهمه دارم ميترسم از اينكه چه اتفاق خواهد افتاد
پاسخ : خود ارضايى عارضه اى ندارد و نگرانى شما بيمورد است خشكى پوست الت ناشى از وسواس شستن زياد است كرم ثمين ٥درصد اوره سه بار بماليد خوب مى شود و به يك ارولوژيست براى معاينه مراجعه كنيد  [ 1394-04-31 19:34:50 ]
سوال : با سلام من ۲۱ سالمه و دچار التهاب پروستات هستم دکتر برام هر شب یک کپسول تامسولوسین و هر ۱۲ ساعت یک قرص سیپروفلوکساسین ۲۵۰ تجویز کرده بود بعد از ۱۰ روز از تموم شدن قرص سیپرو فلوکساسین علایم دوباره عود کرده اقی دکتر من ۶ ماه تحت درمان بودم ولی هیچ بهبودی حاصل نشده راست حسینی اقای دکتر این بیماری درمان داره?راستی من بعد از شروع علایم دوباره سیپرو فلوکساسین مصرف میکنم ایرا داره?با تشکر
پاسخ : بله يا نبايد تحريك شويد يا اگر شديد حتما تخليه منى انجام دهيد و افزايش رابطه زناشويى باعث بهبود ان مى شود انتى بيوتيك هيچ نقشى در ان ندارد ولى تامسولوسين كمك كننده است  [ 1394-04-31 19:32:51 ]
سوال : سلام مردی 45 هستم که 6 ماه قبل در ادرارم همراه با خونریزی خیلی سخت بیرون میامد و پوست زیر مجرایم لکه سفید رنگی بود که هر روز بزرگتر می شد و ادرارم دو و سه شاخه دفع می شد ... و اکنون ادرارم مقدار و دفعاتش کم شده .... و کمی ورم در ناحیه شکم دارم ..... جواب آزمایشی که گرفتم به صورت زیر می باشد ... روزانه دو الا سه پاکت سیگار می کشم . PH = 5 WBC = 20-25 Mucus=++ bacteria = few Cratin خون =1.2 بقیه موارد Negativ بودند
پاسخ : احتمالا تومور مثانه است و سونوگرافى از كليه ها ، مثانه پرو خالى ، اينگواينال راست و چپ ، پروستات واسكروتوم ،كامل ادرار ، كشت ادرارى انجام و نتيجه را ارسال كنيد  [ 1394-04-31 19:30:33 ]
سوال : با سلام خدمت آقای دکتر و قبولی عبادات در ماه رمضان .من پسری 28 ساله ام که به تازگی متاهل شده ام . من از سن13 سالگی استمنا رو انجام میدادم و گاهی این عملم شدید بود به طوری که ماهی 15 یا 20 بار میرسید و گاهی کمتر تا اکنون که متاهل شدم .سوالی که من داشتم این هست که ایا خودارضایی باعث کاهش اسپرم ها میشود و ناباروری به وجود می اورد؟میخواستم تست اسپرم بدم قبل از متاهل شدن اما ترسیدم الان هم اگر تست بدم و مشکل داشته باشم با توجه به اینکه هنوز 9ماهه متاهل شدم زندگی منو تحت تاثیر قرار میده و من از غصه دق میکنم.بهمین خاطر بدجور تو فکرم و استرس دارم .ایا خودارضایی امکان داره واسه من مشکل ایجاد کرده باشه؟
پاسخ : خير اصلا نگران نباشيد خود ارضايى عارضه مهمى ندارد  [ 1394-04-31 19:29:44 ]
سوال : با سلامی دوباره پسری هستم 27 ساله مجرد آقای دکتر پرسیدید شکل بی اختیاری؟بی اختیاری ام زیاد شدید نیست اگه بخوام میتونم کنترل کنم اما حس میکنم وقتی سرفه میکنم بعضی اوقات احساس میکنم یه قطره یا بیشتر ادرار کردم اونی که بیشتر اذیتم میکنه تکرر ادراره میرم دستشویی مدام باید ادرار کنم ادرارم قطع و وصل میشه بعد دو سه ثانیه بازم میاد و اصلا تمومی نداره وقتی ام نگهش میدارم احساس سنگینی در ناحیه مثانه ادارم یبوست هم دارم
پاسخ : ايمى پيرامين ٢٥ صبح و شب يك عدد ميل كنيد  [ 1394-04-31 19:29:05 ]
سوال : سلام اقاي دكتر ١٥ سال سن دارم با ١٧٣،٤ قد و براي اينگه بلوغ زود رس باعث كوتاهي قد ميشه و بعضي جاها نوشته شده كه براي پسر ها زير ٩ سال بلوغ زود رس حساب ميشه خواستم بدونم من در سن ١٢ سالگي خود ارضايي كردم يعني بلوغ زود رس ؟ و روي رشد تاثير داره يا نه در اين سن براي پسرها امدن اب مني طبيعيه؟ ممنونم اگه ميشه پاسخ بدين
پاسخ : بهتر است به یک متخصص غدد مراجعه کنید  [ 1394-04-31 14:09:07 ]
سوال : با سلام پسري هستم 28 ساله و مجرد. سوالي داشتم كه خواستار راهنمايي شما هستم. آلت تناسلي بنده در حالت نعوظ نرم بوده و سفتي خاص خود را ندارد، يعني اگر از سر به ته آن را ماساژ دهيم خم مي شود و سفت نمي باشد. احتمالا در آينده ارتباطات جنسي با مشكل مواجه گردد و ممكن است دخول صورت نگيرد. براي اين مشكل چه بايد بكنم؟ آيا درمان دارد يا خير؟ (چند عكس نيز ضميمه پيام مي نمايم) با تشكر http://upload.tehran98.com/upme/uploads/323170a25f9eadba1.zip
پاسخ : علل عدم نعوظ زياد ولى مهمترين ان اختلال در هورمونها كه بايد ازمايش خون اندازه پرولاكتين و تستوسترون اندازه گيرى شود در صورت نرمال بودن افراد ديابتى چاق و مصطرب و يا كارهاى پر مشغله و استرس زا و كسانى كه چربى بالا و عدم تحرك دارند شايع است كه درمان اگر علت مشخص شود مانند افزايش پرولاكتين و يا گاهش تستوسترون به متخصص غدد كه من دكتر ملك با شماره ٢٦٤٠٥٣٠١را توصيه مى كنم و در موارد استرس درمان ضد استرس مانند كلوميپيرامين و يا خانواده انها به مقدار ٢٥ ميلى صبح و شب بمدت سه ماه و سپس بستكى به وضعيت مقدار ان كم يا قطع مى شود و موارد ديگر كه زياد است كه اگر انها با تادالافيل ابتدا با ٥ميلى يكساعت قبل از نزديكى استفاده كه تا بيست ميلى امكان افزايش است شرط مصرف نداشتن فشار خون و ناراحتى قلبى است چون فشار خون را پايين مى اورد و باعث مشكلات مى شود اگر اين دسته با انهم در هر سنى مشكل حل نشود بهترين راه پروتز است كه يك جراحى ساده كاملا براى هميشه مشكل در هر سنى با هر تعداد نزديك و براى هميشه حل مى شود پس توصيه مى كنم شما هم براى تشخيص و درمان به مطب مراجعه كنيد تنها مشكل درمان اخرى گرانى شديد پروتز است  [ 1394-04-26 20:02:31 ]
سوال : باسلام؛ آقایی 26 ساله و متاهل هستم که مدت چند سال است مدام در ناحیه پرینه و مقعد خود شاهد ترشحات(و شاید عرق) همراه با "بویی ناخوشایند"، خارش زیاد،معمولا قرمزی و گهگاه سوزش می باشم که غالبا با تعریق یا خیس ماندن آن ناحیه شدت گرفته و بیش تر پس از کوتاه کردن موها یا پس از بلندشدن آن ها رخ میدهد.تاکنون نیز از پماد تریامسینولون و آمپول های بتامتازون ال آ و متیل پردنیزولون استفاده کرده ام اما تاثیرشان "بسیار" کم و موقتی بوده است. میخواستم ببینم تشخیص و درمان شما استادبزرگ و پزشک حاذق چیست و چه کنم چون تاکنون از مراجعه به دو سه متخصص پوست نتیجه ای نگرفته ام؟ باتشکر
پاسخ : این قارچ است و باید از داوهای ضد قارچ استفاده نمایید کوتوکونازول بمدت دو هفتهدصبح و شب یک قرص میل کنید و از پماد تریامیسولون هم سه بار در روز استفاده نمایید  [ 1394-04-26 10:45:54 ]
سوال : سلام آقای دکتر خسته نباشید من پسری 26 ساله هستم که برای ریزش موی ارثی ازقرص فیناستراید 1میلی گرم بمدت دو سال ونیم استفاده کردم ودماهه متوجه شدم که این قرص باعث کاهش میل جنسی من واختلال شدید در نعوذ وکاهش زیاده حجم منی من شده است.آیا این عوارض دایمی هستندیاموقت؟اگرموقت هستند چه مدت زمان لازم هست تا این عوارض ازبین بروند؟دارویی هست که این عوارض از من برطرف شوند ومن درمان شوم؟
پاسخ : احتمالا ناشی از ان نیست و علل عدم نعوظ زياد ولى مهمترين ان اختلال در هورمونها كه بايد ازمايش خون اندازه پرولاكتين و تستوسترون اندازه گيرى شود در صورت نرمال بودن افراد ديابتى چاق و مصطرب و يا كارهاى پر مشغله و استرس زا و كسانى كه چربى بالا و عدم تحرك دارند شايع است كه درمان اگر علت مشخص شود مانند افزايش پرولاكتين و يا گاهش تستوسترون به متخصص غدد كه من دكتر ملك با شماره ٢٦٤٠٥٣٠١را توصيه مى كنم و در موارد استرس درمان ضد استرس مانند كلوميپيرامين و يا خانواده انها به مقدار ٢٥ ميلى صبح و شب بمدت سه ماه و سپس بستكى به وضعيت مقدار ان كم يا قطع مى شود و موارد ديگر كه زياد است كه اگر انها با تادالافيل ابتدا با ٥ميلى يكساعت قبل از نزديكى استفاده كه تا بيست ميلى امكان افزايش است شرط مصرف نداشتن فشار خون و ناراحتى قلبى است چون فشار خون را پايين مى اورد و باعث مشكلات مى شود اگر اين دسته با انهم در هر سنى مشكل حل نشود بهترين راه پروتز است كه يك جراحى ساده كاملا براى هميشه مشكل در هر سنى با هر تعداد نزديك و براى هميشه حل مى شود پس توصيه مى كنم شما هم براى تشخيص و درمان به مطب مراجعه كنيد تنها مشكل درمان اخرى گرانى شديد پروتز است  [ 1394-04-26 10:43:32 ]
سوال : سلام اينجانب پسري بيست ساله مي باشم كه سابقه استمناء هم دارم مدتي ست مشكل در دفع ادرار داشتم. سوزش و تخليه نشدن كامل ادرار و يه حسي مثل انسداد در مجراي آلتم امروز براي اولين بار متوجه خروج ماده اي سفيد رنگ كه بسيار چسبناك بود شدم . در واقع مثل ژله مقداري با ادرار و بخشي هم بصورت جداگانه خارج شد دقيقا مثل ژله . پس از زور زدن و دفع ان احساس سبكي و باز شدن مسير ادرار را دارم تشخيص شما راجب اين موضوع چيست
پاسخ : اين علائم كه فرموديد ، كه بدون هيچ يافته در سونوگرافى كليه ها و مثانه پرو خالى و پروستات و كشت و كامل ادرار ناشى از تحريك بدون تخليه منى است كه به شما توصيه مى شود يا تحريك نشوند ولى اگر شديد ، بهتر است منى تخليه شود ودر صورت امكان رابطه زناشويى افزايش دهيد و تامسولوسين يك عدد هر صبح نيمساعت بعد از صبحانه ميل كنيد و تحريك بدون تخليه منى نداشته باشيد و مصرف تامسولوسين ممكن است باعث عدم دفع منى به بيرون و بجاى ان به داخل مثانه شود بهتر است نگران نشويد مسئله مهمى نيست  [ 1394-04-26 10:42:17 ]
سوال : آقای دکتر من ۲۶ سالمه و یکساله ازدواج کردم و الان دچار انزال زودرس کمتر از یک دقیقه هستم در دوران مجردی با عرض معذرت استمنا نیز میکردم تقربیا از هفت سال قبل دچاره وسواس در شتشو شدم و از همان موقعه نیز در خواب محتلم میشم شاید باورتون نشه گاهی هفته ای دو یا سه بار جنوب میشدم الان که متاهلم گاهی بازهم در خواب محتلم میشم .با یک ارولوژیست بصورت انلاین پرسیدم اون بهم پیشنهاد مصرف یک عدد قرص فلوکستین۲۰ صبح ها دادند ولی امروز با شما اشنا شدم و لطف کنید شما هم راهنماییم کنید .آقای یه مورد دیگه که شاید به تخصص شما ربط نداشته باشد ولی بگم در مورد خودم که از کودکی دچار ارزش بدن هستم حتی در ارامشم
پاسخ : اين علائم كه فرموديد ، كه بدون هيچ يافته در سونوگرافى كليه ها و مثانه پرو خالى و پروستات و كشت و كامل ادرار ناشى از تحريك بدون تخليه منى است كه به شما توصيه مى شود يا تحريك نشوند ولى اگر شديد ، بهتر است منى تخليه شود ودر صورت امكان رابطه زناشويى افزايش دهيد و تامسولوسين يك عدد هر صبح نيمساعت بعد از صبحانه ميل كنيد و تحريك بدون تخليه منى نداشته باشيد و مصرف تامسولوسين ممكن است باعث عدم دفع منى به بيرون و بجاى ان به داخل مثانه شود بهتر است نگران نشويد مسئله مهمى نيست و هر شب یک کپسول فلوکستین میل کنید  [ 1394-04-26 10:41:50 ]
سوال : سلام...من بيست پنج سالمه کمبود اسپرم و زود انزلالي دارم احتمالا هم به خاطر خود ارضا یی هایی که داشتم البته الان یکسال ترک کردم جدیدا هم واريکوسل دو بیضه دارم البته با درد خفیف میخواهم ازدواج کنم حدود دو هفته دیگه آیا قبل ازدواج عمل کنم یا بعد ازدواج...و آیا با عمل مشکل جنسيم بر طرف میشه...و آیا با این شرایط احتمال بچه دار شدن یا نشدن م چطورميباشد ممنون
پاسخ : خود ارضايى يك مسئله طبيعى و ناشى از سن بلوغ است كه بعلت ميل شديد به جنس مخالف پديد مى ايد و بيمارى نيست بلكه يك دفاع بدن در برابر غريزه كه گاها غير كنترول است باعث كنترول فرد مى شود و طبيعى است و عارضه ندارد تعداد و دفعات وابسته به ژن عوامل محيطى تحريك كننده عدم مشغول بودن و بيكارى از عوامل تشديد كننده است و يكى از عوامل و پيشگيرانه خطر براى فرد است زيرا در مواردى باعث اسيب جسمى و روحى به خود و يا جنس مخالف مى شود كه بطور طبيعى با افزايش سن از بين مى رود و ياد گيرى يك هنر مانند نقاشى و يا موسيقى ، يادگيرى يك فن مورد علاقه ، ورزش بخصوص سنگين مانند كوهنوردى ، مطالعه و افزايش روحيه غير مادى و افزايش رابطه هاى انسانى به جنس مخالف و احساسى و كمتر فيزيكى به همراه مصرف سيتالوپرام بيست هر شب يك قرص موقع خواب كمك كننده است. بدن انسان از انواع لوله براى مبادلات مايعات اكسيژن مواد غدايى و ... دارد كه مهمترين ان شريان يا سرخرگ ،سياهرگ يا وريد و لنف حال اگر وريد ها گشاد شوند به ان واريس و اگر اين در بيضه اتفاق بيفتد واريكوسل مى نامند كه باعث افزايش گرما بيضه و در نتيجه كوچكى و كم شدن حجم بيضه و بدنبال ان گاهش حركت اسپرم و بعد تعداد و در نهايت نابارورى است پس براى تشخيص ان من ابتدا بايد معاينه كه خيلى مهم است و معمولا در مراكز با تجربه را توصيه مى كنم كه اسپرموگرام را در مركز رويان با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠و سونوگرافى كالر داپلر بيضه ها را (اسكروتوم ) را به مركز بيستون با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣ مى نمايم و بعد از انجام معاينه و يا قبل از مراجعه انجام دهيد و نتيجه را ارسال يا به مطب مراجعه كنيد بهتر است به مطب برای معاینه مراجعه کنید  [ 1394-04-26 10:39:27 ]
سوال : با عرض سلام و خسته نباشید برای جلوگیری از دفع تستسروت از طریق ادرار چه کاری باید انجام بدهم باتشکر
پاسخ : نیاز به کاری نیست و باید دفع شود زیرا کاملا متابولیزه شده است  [ 1394-04-26 10:37:19 ]
سوال : سلام خسته نباشید من بیست و چهار سالمه میشه در خصوص پیش گیری از بیماری پروستات مثانه و جلوگیری از ابتلا به این بیماری توضیح بدید چون در خانواده ما ابتلا به این بیماری در سنین بعداز سن پنجاه سالگی خیلی شایع هس
پاسخ : معمولا امکان پیشگیری ندارد و بیشتر طبیعت و ژن است ولی تخلیه بعد از تحریک و افزایش رابطه زناشویی امکان انرا کم می کند و بعد از 50سال هر شش ماه ازمایش PSA,FREE PSA انجام دهید  [ 1394-04-26 10:32:46 ]
سوال : با سلام.آیا زگیل ممکنه تو چشم بزنه و باعث مثلا کوری و مشکلات دیگه بشه؟
پاسخ : معمولا خیر نگران نباشید  [ 1394-04-26 10:20:51 ]
سوال : سلام اقای دکتر قبل از هرچیز بایداز دلسوزی تون درحق این مردم تشکر کنم و دوم این که یه سوال داشتم خواهر من بیماری زخم معده داره علاوه براون کم خونی هم داره ایشون به شدت سوزش ادرار دارن وتو ازمایششون مشخص شده که عفونت دارن وضعیت عمومی ایشون بی حالی یه حتی نمی تونن قدم از قدم بردارن و احساس درد در لبشون دارن ومی گن به سختی می تونن نفس بکشن داروهای کم خونی و زخم معده شون هیچ بهبودی درحالشون ایجاد نکرده ممکنه که این علایم که شبیه علایم کم خونی یه از کلیه شون نشات بگیره ویه سوال دیگه ایا مصرف امپول اپرکس که برای کم خونی در بیمارانی که خونسازی شون ضعیفه برای ایشون استفاده کنیم
پاسخ : بله می توانید استفاده کنید سوزش ادرار باید کشت و کامل بدهید و از یبوست ،هوای سرد ، نگهداری ادرار بمدت طولانی پرهیز کنند و نتیجه ازمایش را ارسلل کنید  [ 1394-04-26 10:20:33 ]
سوال : سلام اقای دکتر خسته نباشید اقای دکتر من تا یکی دوسال پیش حجم منی که داشتم درحد و بیشتر از 2 میلی بود اما الان یسالی میشه دو سه باز از اسپرم دادم 1میلی شده البته دکتر رفتم و گفتم تو همین یسالی که کم شده حجمم من حدود دو سه قطره مایع شبیه به منی که لزج و تقریبا شیری رنگه وقتی که خیلی بهم فشار می اومد بعد ادرارم خارج میشد که باعث برطرف شدن درد بیضه هام و زیر شکمم میشد که گفت ربطی نداره چیزی نیست حالا سوالم اینه ایا دارویی چه صنعتی چه گیاهی هست که باعث افزایش حجم منی بشه ؟؟؟؟اگه هست ممنون میشم راهنمایی کنید اخه میگن واسه بچه دار شدن این حجم کمه لطفا کمکم کنید ممنون
پاسخ : مایعات و فلفل باعث افزایش ان خواهد شد  [ 1394-04-26 10:17:50 ]
سوال : با سلام جناب دکتر اقای دکتر من13سالمه 3ماهه که خودارضایی میکنم میخواستم بدونم خودارضایی باعث کم شدن تمرکز می شود و کم شدن یادگیری من تو تیزهوشان میخونم میخواستم بدونم برای من مش.لی برای درس خوندن پیش میاد یا نه معدل امسالم20شده ولرزش دست از خودارضایی است وچگونگی ترک ان با تشکر از جنابعالی
پاسخ : خود ارضايى يك مسئله طبيعى و ناشى از سن بلوغ است كه بعلت ميل شديد به جنس مخالف پديد مى ايد و بيمارى نيست بلكه يك دفاع بدن در برابر غريزه كه گاها غير كنترول است باعث كنترول فرد مى شود و طبيعى است و عارضه ندارد تعداد و دفعات وابسته به ژن عوامل محيطى تحريك كننده عدم مشغول بودن و بيكارى از عوامل تشديد كننده است و يكى از عوامل و پيشگيرانه خطر براى فرد است زيرا در مواردى باعث اسيب جسمى و روحى به خود و يا جنس مخالف مى شود كه بطور طبيعى با افزايش سن از بين مى رود و ياد گيرى يك هنر مانند نقاشى و يا موسيقى ، يادگيرى يك فن مورد علاقه ، ورزش بخصوص سنگين مانند كوهنوردى ، مطالعه و افزايش روحيه غير مادى و افزايش رابطه هاى انسانى به جنس مخالف و احساسى و كمتر فيزيكى به همراه مصرف سيتالوپرام بيست هر شب يك قرص موقع خواب كمك كننده است.  [ 1394-04-26 10:16:43 ]
  انتخاب صفحه

کاربر گرامی : لطفا هنگام ثبت سوال ، سن ، جنس و تعداد فرزند را هم مشخص نمایید



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
آیا بايد واريكوسل را عمل كرد
برنامه هفتگی
خون در ادرار
صفحه اصلي
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
سوالات مطرح شده
علائم بيماري هاي اورولوژيك
بيوگرافي
فرم ثبت نام
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences