پوست و مو
بهترین خدمات پوست و مو را از ما بخواهید
كلينيك ارولوژي
هر چه از بيماريهاي كليوي ميخواهيد بدانيد .......... كليك كنيد
تعیین وقت
برای دریافت نوبت ویزیت اینجا کلیک کنید .
سایت دیگر من
برای مشاهده سایت دیگر من کلیک کنید
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : سلام 23 سالمه اقای دکتر بنظرم بیضه ام نسبت به التم کوچیک هس ایا مشکل ساز؟راه حل چی هس؟
پاسخ : واريكوسل عامل عمده در نابارورى مردان است و تشخيص ان با معاينه توسط پزشگ ارولوژيست و سونوگرافى كالر داپلر اسكروتوم كه در ان معمولا بيضه چپ كه بايد بزركتر از راست باشد يا مساوى و يا كوچك تر است چون واريكوسل باعث كوچكى بيضه خواهد شد و اسپرموگرام كه بهتر است در مركز رويان با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ انجام شود و اين بهترين روش براى تشخيص واريكوسل و نابارورى در ارولوژى است و پس از تشخيص نابارورى شما ناشى از واريكوسل و با توجه به تحقيقاتى جديد معمولا تا ٨٥ در صد واريكوسل دو طرفه است بهتر است دو طرفه انجام شود  [ 1393-11-24 12:46:19 ]
سوال : با سلام، میخواستم بپرسم آیا واقعا انسان دو جنسه وجود دارد؟ چه عواملی باعث بوجود آمدن همچین نوزادی میشود؟ راه پیشگیری چیست؟لطفا اگر این سوال در حیطه کار شما نمیباشد اعلام کنید از چه دکتری بپرسم. ممنون
پاسخ : به پزشك ژنيتيك و چنين مواردى وجود دارد ولى بسيار نادر است  [ 1393-11-24 12:43:43 ]
سوال : باعرض سلام و ارزوی سلامتی من 30 سالمه و مدت 5 ماه است که ازدواج نموده ام و فرزندی ندارم.مشکلی که دارم این است که بعد از نزدیکی با همسرم مایع منی که به داخل واژن ایشان ریخته میشود به بیرون میریزد و باعث ایجاد ناراحتی برایش میشود .میخواستم بدونم ایا ما در نزدیکی مشکلی داریم یا طول الت من کوتاه است ؟ خواهش میکنم سریعتر جواب بدید چون همسرم به همین علت ار نزدیکی با من خودداری میکند. با تشکر
پاسخ : ربطى ندارد اندازه الت مشكل اين مسئله نيست بلكه اين مسئله به واژن بستگى دارد و طول واژن در بزركترين ان ١٢ سانت است تقريبا اكثر خانمها بجر عده اى منى از داخل واژن به خارج مى ريزد و اين باعث نابارورى نمى شود علل نابارورى مختلف است و مهمترين ان براى مردان واريكوسل  [ 1393-11-23 11:07:03 ]
سوال : مردی 35 ساله و متاهل هستم. مدتی است دچار انزال بی وقفه شده ام و مایعی که معمولا پیش از منی بیرون میاید دایما و البته بصورت قطره قطره از آلتم خارج میشود. در ادامه دچار سوزش هنگام ادرار نیز شده ام و همچنین آلتم در هنگام نعوظ دچار درد میشود. لازم به ذکر است حدود یکماه پیش پنج یا شش بار از قرص ویاگرا استفاده کرده ام. سوالم این است که آیا این عارضه با مصرف ویاگرا ارتباط دارد یا نه، و برای حل مشکل چه اقداماتی باید بکنم و چه دارویی مصرف کنم. با تسکر از شما.
پاسخ : ربطى ندارد ابتدا سونوگرافى از كليه ها و مثانه پرو خالى و پروستات انجام دهيد و سپس كشت و كامل ادرار و فعلا تا اماده شدن انها تامسولوسين يك عددهر صبح بعد از صبحانه ميل كنيد  [ 1393-11-23 11:03:41 ]
سوال : باسلام بنده 39سالمه متاهل یک بچه 7ساله دارم وحدودیک ساله ناگهانی حالت نعوظ راازدست دادم وقادر به نگهداشتن ان نبودم ودرحین ادراریه ذره سوزش داشتم بعدمدتی دکتررفتم ولی بهبودپیدانکردم برای نعوظ یه قرص بنام ایرکتو100برایم نوشت اما این اواخر انهم جالب نبودویکسری قرص اس ایکس امریکایی جهت تقویت منی گرفتم وبعدازمصرف نیمی ازان یه کم شورشوق پیداکردم امادیدم که بعدازادرارمایعی خارج میشدوکم کم درد وسوزش پیداکردم اینهارو قبلااحساس نمیکردم بعدازمصرف قرصها اخساس درد وسوزش پیداکردم البته قبلادردسمت چپ کمرم راداشتم باران سمت چپ ولی اینها بامصرف قرص خوبشد لطفاکمکم کنید
پاسخ : عدم نعوظ ، اختلال در شروع ،عدم ميل جنسى به جنس مخالف ، اختلال در حين دخول و زود و يا دير انزالى در ارولوژى معمولى دو علت اساسى دارد يكى ناشى از اختلال هورمونونى و افزايش پرولاكتين يا گاهش تستوسترون است كه به متخصص غدد مربوط مى شود ديگرى روحى روانى كه به ارولوژيست و متخصص روان پزشك بايد مورد معاينه بررسى و درمان قرار گيرد پس بعد از انجام دو ازمايش فوق در صورت نرمال بودن يكى از داروهاى موثر در بهبود ان مانند اسنترا ٥٠ هر شب يك قرص تا ٦-٣ ماه كه باعث افزايش شادى و افزايش و طولانى شدن و متعادل كننده نزديكى همراه با افزايش ارامش كمك كننده است و در صورت عدم بهبود تادالافيل ١٠ نصف قرص يكساعت قبل از نزديكى كمك كننده است و بايد بدانيد كه اين دارو فشار را پائين مى اورد و با داروهاى قلبى و فشار خون و باز كننده عروقى ديگر مانند نيتروها نبايد مصرف نمود و مقدار ان تا بيست ميلى در صورت عدم پاسخ قابل افزايش است  [ 1393-11-23 10:50:47 ]
سوال : با سلام و وقت بخیر. من 16سال دارم و مذکر هستم. مدتی پیش در هنگام نعوظ دخول نداشتم و این امر احساس بدی در من ایجاد کرد.اما پس از آن به روشی دیگر به ارگاسم رسیم.مشکلم از آن زمان سوزش ادرار از داخل و نعوظ تقریبا دائمی هست. آیا قابل درمانه . خیلی برام مشکل ساز شده. ممنون میشم از پاسختون
پاسخ : نبايد تحريك شويد اگر شديد بايد تخليه كنيد همين  [ 1393-11-23 10:49:12 ]
سوال : با سلام پسرى ٢٦ ساله هستم ، رابطه جنسى نداشتم و بهداشت شخصى رو هم رعايت ميكنم . برروى آلت تناسليم لكه هاى قرمزى بوجود امده كه بعضى مواقع ميخارد ، بعد از خودارضايى كمى آلتم در سمت چپ زير كلاهك متورم شد و احساس ميكنم لكه هاى قرمز بيشتر شدن با كرم نرم كننده كمى چرب كردم و خارش تقريبا متوقف شد لطفا راهنمايى كنيد با تشكر
پاسخ : علت ان شستشوى زياد است بهتر است شستشو را كم كنيد و روز سه بار كرم ثمين ده در صد اوره بماليدو  [ 1393-11-23 10:47:55 ]
سوال : با عرض سلام و خسته نباشید . من قبلا هم سوال کرده بودم ولی خیلی نگرانم و ذهنمو در گیر کرده . خواهش می کنم جوابم رو بدبد من در ناحیه epididymal head یه کیست دارم ..پیش دکتر فوق متخصص هم رفتم گفته چیز مهمی نیست اما اوون چیزی که ذهنم رو دگیر کرده اینه که مگه ناحیه epididymal head بالا پشت بیضه نیست پس چرا من به طور ثابت در پایین بیضه احساسش می کنم ؟ مکن هست دکتر و سونو اشتباه تشخیص داده باشند ؟ پیشاپیش از پاسخ گویی شما متشکرم
پاسخ : خير بلكه در پشت بيضه شروع از پائين به بالاست مطمئن باشيد كه اشتباه نكردند بهتر است هر گردى گردو نيست سرحتما بالا نيست  [ 1393-11-23 10:46:37 ]
سوال : سلام پسرم با سن حدود21 سالگی تعداد دفعات ادرارش طبیعیه ولی بعد از اینکه برای خوایدن شب اقدام میکنه اگه دیر خوابش ببره هر 25 دقیقه میره دستشویی و هربار نیز مقدار کمی ادرار میشه. چرا این مشکل تعدد پیش اومده؟راه درمان؟ با تشکر فراوان
پاسخ : سونوگرافى انجام دهد همراه با كشت و كامل ادار و اگر مشكلى نداشته باشد يوريناسين ٥ ميلى هر شب موقع خواب ميل كند  [ 1393-11-23 10:45:13 ]
سوال : سلام دکتر آدم اضطرابی هستم موقعی که اضطراب شدیدی دارم فشار خونم پانزده میشه البته همیشه اینطور نیست اکثرا فشارم یازده روی هفت هست ابخاطر سلامت کلیه هام نگرانم سن سی و پنج مرد خواهش می کنم راهنمایی کنید .مرسی
پاسخ : فشار خون ماكزيمم هميشه ممكن است در اصطراب يا عصبانيت يا زور زدن بال برود حتى تا بيست ولى بيمارى نيست اين فشار ممنيمم است كه خيلى مهم است نگران نباشيد  [ 1393-11-23 10:43:23 ]
سوال : سلام من مدت چند سال است که تکرر ادراری دارم سنو وآزمایش نیزانجام دادم که پزشک معالج گفت موردی ندارد وحتی تست اردودینامیک تست مثانه هم انجام دادم پزشک برام قرص تولترودین-تدافارم2تجویز کردولی مدت دوروزکه مصرف کردم ادرارم بند آمد وبه زور ادرار می کردم بخاطر همین چون دسترسی به پزشک نداشتم دارو را قطع کردم لازم به ذکر است ادرارم تیره است چه توصیه ای میفرماییدبا تشکر
پاسخ : ترازوسينو ميلى صبح و شب ميل كنيد  [ 1393-11-23 10:42:03 ]
سوال : با سلام. 1.آیا عمل خارج کردن چربی های ناحیه تناسلی (برای آلت به اصطلاح پنهان شده) ، عملی سنگین است؟ 2.هزینه تقریبی آن چقدر است؟ 3.چقدر پس از عمل بهبودی کامل تحقق میابد؟ سپاس.
پاسخ : خير عمل سنگينى نيست و هزينه ان بستگى به حجم و رزش كه مى خواهيد استفاده نمائيد فقط بهتر ديده مى شود  [ 1393-11-23 10:26:27 ]
سوال : سلام و خسته نباشید بنده به تشخیص پزشک واریکوسل شدید دارم. آیا بعد از عمل کاملا از بین میرود؟ امکان داره که یک عمل سوری انجام داد و بعد که معافیت از سربازی را گرفت عمل اصلی انجام شود؟ هزینه عملش تقریبا چقدر است؟ نیاز به بستری دارد؟ با تشکر
پاسخ : بهتر است به مقاله ايا بايد واريكوسل را عمل كرد مراجعه كنيد همين در اين سايت هم در سايت www.drmjk.ir و هزينه عمل تقريبا ٥/٦ ميليون به روش ميكروسرجرى انجام مى شود امكان عود يك در صد و بسترى ندارد همان روز مرخص و بعد از يك روز استراحت مجددا به سركار باز مى گردسد براى سربازى هم اين معافيت را حذف كردند به هر حال براى ان هم به مطب مراجعه كنيد  [ 1393-11-23 10:24:16 ]
سوال : سلام من سن 28 سال چند روزی در ناحیه لنف و بیضه راست احساس ناراحتی میکردم، بعد از اسکات زدن در باشگاه و البته سالها پیش در ورزش تکواندو چندباری ضربه خورده بودم به دکتر مراجعه کردم و سپس به اورولوژیست که تایمهام بهشون نمیخوره سونوگرافی و سی تی اسکن اسپایرال و آزمایش ادرار انجام دادم، همشون خوب بودن و مشکلی نبود ولی در سونو اپیدیدیمت حاد و هیدروسل راست و واریکوسل چپ تشخیص داده شده و هرنی و... ندارم فقط همین
پاسخ : بهتر است براى معاينه به مطب مراجعه كنيد  [ 1393-11-23 10:20:25 ]
سوال : سلام دکتر،واقعاً ازتون تشکر میکنم الان از سونوگرافی برگشتم نوشته واریکوسل و هیدروسل و herniated bowl loops مشاهده نشده. توی خط آخر که زیرش خط کشیده نوشته یه کیست 3 میلیمتری دارم دکتر در مورد این کیست یکم میشه برام توضیح بدید آیا خطرناکه؟ راه حلش چیه؟ چه مشکلاتی برام ایجاد میکنه؟توصیه ی خاصی برام ندارین؟با وجود این کیست میتونم کوه نوردی و پیاده روی رو تو برنامه ی روزانه ام داشته باشم؟ خطی که در مورد کیست نوشته به ای شرحه: A simple cyst about 3 mm is seen in head of Rt epididymis suggestive of simple cyst
پاسخ : كيست هاى ناحيه اسپرماتوسل هستند كه بيمارى نيست نياز به درمان ندارد و اگر جراحى شود باعث نابارورى ممكن است بشود  [ 1393-11-23 10:18:45 ]
سوال : سلام دکتر همسر بنده 28سال سن دارن دچار انزال زود رس شدن. فاصله رابطه جنسی مونم زیاده. تغذیه مناسب و خواب کافی هم دارن. چه دلیلی ممکنه داشته باشه و ایشون چه دارویی باید مصرف کنن
پاسخ : زود انزالى يك بيمارى نيست بلكه ناشى از طبيعت هر فرد است ولى مى توان انرا بهبود بخشيد و بهترين راه افزايش زمان معاشقه است بعد افزايش تعداد دفعات نزديكى در هفته و در اخر خوردن قرص سيتالوپرام بيست هر شب تا سه ماه و بعد از سه ماه سه ساعت قبل از نزديكى يك قرص ديگر ميل كنيد  [ 1393-11-23 10:17:23 ]
سوال : سلام وخسته نباشیدمن ۱۶سالمه وچندروز هی بعضی مواقع بیضه هایم درد میگیرد و مشاهده کرده ام هیچ برجسته گی ندارد وبزرگ هم نیست نمیدونم چیکارکنم میخوستم به دکتربروم ولی حجالت میکشم گفتم اگه میشه مشکلم راهمینجاحل کنیدممنون
پاسخ : علت ان تحريك جنسى بدون تخليه منى است يا تحريك نشويد و يا اگر تحريك شديد منى را تخليه كنيد  [ 1393-11-23 10:17:09 ]
سوال : سلام وخسته نباشیدمن ۱۶سالمه وچندروز هی بعضی مواقع بیضه هایمدردمیگیردومشاهده کرده ام هیچ برجسته گی ندارد وبزرگ هم نیست نمیدونم چیکارکنم میخوستم به دکتربروم ولی حجالت میکشم گفتم اگه میشه مشکلم راهمینجاحل کنیدممنون
پاسخ : علت ان تحريك جنسى بدون تخليه منى است  [ 1393-11-23 10:15:34 ]
سوال : باسلام.بنده29 ساله و مذکر وفرزندی ندارم و دچار زود انزالی میباشم و همین دلیل یکی از دلایلی بود که باعث جدایی من از همسرم گردید.و حالا هم میخواهم ازدواج کنم اما از این مشکل که دوباره پیش بیاید هراس دارم.به هر پزشکی هم مراجعه کردم و دارو استفاده کردم بی فایده بود.حالا هم خواستم از این داروهای خارجی که تبلیغ میشن استفاده کنم.لطفا راهنماییم کنید.
پاسخ : زود انزالى يك بيمارى نيست بلكه ناشى از طبيعت هر فرد است ولى مى توان انرا بهبود بخشيد و بهترين راه افزايش زمان معاشقه است بعد افزايش تعداد دفعات نزديكى در هفته و در اخر خوردن قرص سيتالوپرام بيست هر شب تا سه ماه و بعد از سه ماه سه ساعت قبل از نزديكى يك قرص ديگر ميل كنيد  [ 1393-11-23 10:15:03 ]
سوال : باسلام.بنده مشکل زودانزالی دارم و به هر پزشک و متخصصی مراجعه میکنم با داروهایی که مینویسن مشکلم حل نمیشه وسریع ارضا میشم.وهمین دلیل هم یکی از دلایلی بود که از همسرم جدا شدم و حالاهم دوباره قصد ازدواج دارم اما از این مشکل هراس دارم.لطفآ کمکم کنید.
پاسخ : زود انزالى يك بيمارى نيست بلكه ناشى از طبيعت هر فرد است ولى مى توان انرا بهبود بخشيد و بهترين راه افزايش زمان معاشقه است بعد افزايش تعداد دفعات نزديكى در هفته و در اخر خوردن قرص سيتالوپرام بيست هر شب تا سه ماه و بعد از سه ماه سه ساعت قبل از نزديكى يك قرص ديگر ميل كنيد  [ 1393-11-23 10:14:45 ]
سوال : با سلام و عرض خسته نباشید من و همسرم به تازگی ازدواج کردیم به دلیل عرف موجود در خانواده نمیتونیم رابطه جنسی کامل داشته باشیم و با اصرار من رابطه جنسی مقعدی رو انتخاب کردیم و همونجا هم مایع منی تخلیه شد حالا بعد از گذشت 2 ماه همسرم از درد نمیتونه اسفنکچرش رو باز بسته کنه یا حتی با فشار بشینه موقع دفع مدفووع هم دردش بیشر میشه ممنون میشم اگه راهنمایی کنید عذاب وجدان دارم
پاسخ : بهتر است ديگر از اين راه استفاده نكنيد از سبزى و ميوه بيشتر و مايعات و استفاده از دسشويى فرنگى كمك كننده است  [ 1393-11-23 10:14:00 ]
سوال : با سلام متشکر از پاسخ دادناتون واقعا زحمت میکشید دکتر بالا و پایین بودن بیضه ها (اختلاف ارتفاع بیضه ها) چه دلایلی میتونه داشته باشه؟ دکتر جواب سونو گرافیم رو چطور میتونم براتون ارسال کنم؟ بازم ممنون.
پاسخ : انها بيمارى نيستند به سايت ديكرم بنام www.drmjk.irارسال كنيد  [ 1393-11-23 10:12:34 ]
سوال : سلام خسته نباشید دو تا سوال داشتم.1- من دو ماه پیش ارتباط داشتم ایا الان دادن ازمایش hiv صحیح است و اگر مشکلی باشه ازمایش نشون میده یا نه؟ 2- شرمنده میپرسم این ویروس از طریق بوسه . ل ب دادن و خوردن ا ل ت منتقل میشه؟ با تشکر پایدار باشید
پاسخ : خير به اين شكل نمى شود و بهتر است يك ماه ديگر ازمايش دهيد  [ 1393-11-23 10:12:06 ]
سوال : سلام.23 ساله هستم.5 سال قبل دکتر ارولوژیست برای افزایش تعداد اسپرم به من قرص کلومیفن داد که 90 روز خوردم.بعد از اتمام قرص ها که ازمایش دادم هورمون fsh -LH_testestron بالاتر از حد طبیعی رفته بود.دکتر میگفت به خاطر مصرف قرصه اخیرا هم که ازمایش دادم نرمال بوده همه ی این هورمون ها.نگرانه اینم که در اینده به خاطر مصرف این قرص ها مشکل برای من پیش بیاد.لطفا راهنمایی کنید من رو.مشکلات چشمی یا غدد درون ریز بدن.متشکرم از شما
پاسخ : اثر اين دارو در ان زمان بوده و ديگر تمام شده است و نگران نباشيد بهتر است با اتوجه به اينكه اسپرم شما مشكل داشت حتما چون واريكوسل عامل عمده در نابارورى مردان است و تشخيص ان با معاينه توسط پزشگ ارولوژيست و سونوگرافى كالر داپلر اسكروتوم كه در ان معمولا بيضه چپ كه بايد بزركتر از راست باشد يا مساوى و يا كوچك تر است چون واريكوسل باعث كوچكى بيضه خواهد شد و اسپرموگرام كه بهتر است در مركز رويان با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ انجام شود و اين بهترين روش براى تشخيص واريكوسل و نابارورى در ارولوژى است و پس از تشخيص نابارورى شما ناشى از واريكوسل و با توجه به تحقيقاتى جديد معمولا تا ٨٥ در صد واريكوسل دو طرفه است بهتر است دو طرفه انجام شود  [ 1393-11-23 10:12:05 ]
سوال : با سلام من مشکل تکرر ادار دارم دکتر به من سیپرو فلوکساسین داده ولی تاثیری ندارد بهد از دفع ادار زیر شکمم درد میکند بعض موقع هم احساس میکنم شکمم پر از اب شده چکار کنم
پاسخ : سونوگرافى و كشت و كامل ادرار انجام دهيد در صورت طبيعى بودن هر صبح بعد از صبحانه يك كپسول تامسولوسين ميل كنيد  [ 1393-11-23 10:08:33 ]
  انتخاب صفحه

کاربر گرامی : لطفا هنگام ثبت سوال ، سن ، جنس و تعداد فرزند را هم مشخص نمایید



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
آیا بايد واريكوسل را عمل كرد
برنامه هفتگی
خون در ادرار
صفحه اصلي
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
سوالات مطرح شده
علائم بيماري هاي اورولوژيك
بيوگرافي
فرم ثبت نام
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences