پوست و مو
بهترین خدمات پوست و مو را از ما بخواهید
كلينيك ارولوژي
هر چه از بيماريهاي كليوي ميخواهيد بدانيد .......... كليك كنيد
تعیین وقت
برای دریافت نوبت ویزیت اینجا کلیک کنید .
سایت دیگر من
برای مشاهده سایت دیگر من کلیک کنید
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : با عرض سلام وخسته نباشید خدمت شما جوانی 27 ساله ومرد میباشم هنگام نزدیکی با همسرم تخم سمت چپم همیشه به سمت بالا حرکت میکنه وتا انزال بالا میمونه حدود دوسال عقد کردیم میخواستم بدونم ایا من مشکلی دارم یا طبیعی هست درضمن اقای دکتر من شهوتم بالاست بدین صورت که الان که ارضا شدم دوساعت دیگه هم میل به نزدیکی دارم وخیلی شهوتم بالاست ایا راهی برا کمتر کردن این میل وجود داره؟ و این حرکت تخم به سمت بالا ایا برای بچه دارشدن مشکل ایجاد میکنه؟ ویه سوال دیگه اقای دکتر من خیلی سریع تحریک میشم با کوچکترین چیز الت تناسلی من راست میشه ایا اینم بیماری است واگه بیماری هست باید برای درمانش چکار کنم باتشکر
پاسخ : اينها همه طبيعى است و بيمارى نيست براى گاهش هر شب يك كپسول فلوكستين ٢٠ ميلى ميل كنيد  [ 1394-04-05 19:39:32 ]
سوال : سلام...خسته نباشید..آقای دکتر من 22 سالمه.. موقع نزدیکی و بعد گذشت 30 ثانیه آلتم سفتی خودشو از دست میده.. این اتفاق باعث شده میل جنسیم کم بشه..یه جورایی ترس دارم..لطفا راهنماییم کنید.. با تشکر
پاسخ : علل عدم نعوظ زياد ولى مهمترين ان اختلال در هورمونها كه بايد ازمايش خون اندازه پرولاكتين و تستوسترون اندازه گيرى شود در صورت نرمال بودن افراد ديابتى چاق و مصطرب و يا كارهاى پر مشغله و استرس زا و كسانى كه چربى بالا و عدم تحرك دارند شايع است كه درمان اگر علت مشخص شود مانند افزايش پرولاكتين و يا گاهش تستوسترون به متخصص غدد كه من دكتر ملك با شماره ٢٦٤٠٥٣٠١را توصيه مى كنم و در موارد استرس درمان ضد استرس مانند كلوميپيرامين و يا خانواده انها به مقدار ٢٥ ميلى صبح و شب بمدت سه ماه و سپس بستكى به وضعيت مقدار ان كم يا قطع مى شود و موارد ديگر كه زياد است كه اگر انها با تادالافيل ابتدا با ٥ميلى يكساعت قبل از نزديكى استفاده كه تا بيست ميلى امكان افزايش است شرط مصرف نداشتن فشار خون و ناراحتى قلبى است چون فشار خون را پايين مى اورد و باعث مشكلات مى شود اگر اين دسته با انهم در هر سنى مشكل حل نشود بهترين راه پروتز است كه يك جراحى ساده كاملا براى هميشه مشكل در هر سنى با هر تعداد نزديك و براى هميشه حل مى شود پس توصيه مى كنم شما هم براى تشخيص و درمان به مطب مراجعه كنيد تنها مشكل درمان اخرى گرانى شديد پروتز است  [ 1394-04-05 19:36:35 ]
سوال : سلام من مجرد و 17ساله هستم من سه سوال از شما داشتم یکی این که ایا ترک استمنا باعث بیشتر شدن احتلام درشب می شود و دوم این که ایا کسی که استمنا می کند توانایی جنب شدن در خواب را از دست می دهد و سوم این که یک مردی که هر هفته 4بار استمنا می کند چقدر در شب جنب شود و فاصله زمانی میانگین که این اتفاق بیفتدچقدر است؟
پاسخ : خود ارضايى يك مسئله طبيعى و ناشى از سن بلوغ است كه بعلت ميل شديد به جنس مخالف پديد مى ايد و بيمارى نيست بلكه يك دفاع بدن در برابر غريزه كه گاها غير كنترول است باعث كنترول فرد مى شود و طبيعى است و عارضه ندارد تعداد و دفعات وابسته به ژن عوامل محيطى تحريك كننده عدم مشغول بودن و بيكارى از عوامل تشديد كننده است و يكى از عوامل و پيشگيرانه خطر براى فرد است زيرا در مواردى باعث اسيب جسمى و روحى به خود و يا جنس مخالف مى شود كه بطور طبيعى با افزايش سن از بين مى رود و ياد گيرى يك هنر مانند نقاشى و يا موسيقى ، يادگيرى يك فن مورد علاقه ، ورزش بخصوص سنگين مانند كوهنوردى ، مطالعه و افزايش روحيه غير مادى و افزايش رابطه هاى انسانى به جنس مخالف و احساسى و كمتر فيزيكى به همراه مصرف سيتالوپرام بيست هر شب يك قرص موقع خواب كمك كننده است.  [ 1394-04-05 19:35:45 ]
سوال : سلام من مرد متاهلی هستم و30 سال سن دارم تقریبا یکی دو ماهه که مجرای ادرار م احساس خارش دارد ولی موقعی که زیاد می ایستم مثلا برای نماز احساس سنگینی وخستگی در ناحیه بیضه ها میکنم راستی من مدت زیادی هستش که از کاندوم در رابطه جنسی استفاده میکنم مشکلی که دارم بعد از انزال زودرسم احساس میکنم منی من کاملا تخلیه نمیشه لطفا راهنمایی ام کنید باتشکر فراوان جزاک الله
پاسخ : اين علائم كه فرموديد ، كه بدون هيچ يافته در سونوگرافى كليه ها و مثانه پرو خالى و پروستات و كشت و كامل ادرار ناشى از تحريك بدون تخليه منى است كه به شما توصيه مى شود يا تحريك نشوند ولى اگر شديد ، بهتر است منى تخليه شود ودر صورت امكان رابطه زناشويى افزايش دهيد و تامسولوسين يك عدد هر صبح نيمساعت بعد از صبحانه ميل كنيد و تحريك بدون تخليه منى نداشته باشيد و مصرف تامسولوسين ممكن است باعث عدم دفع منى به بيرون و بجاى ان به داخل مثانه شود بهتر است نگران نشويد مسئله مهمى نيست  [ 1394-04-05 19:35:03 ]
سوال : باسلام؛ برای افزایش حجم انزال(حجم منی) و توان جنسی(قوای جنسی) چه توصیه و تجویز می فرمایید(دارو یا مکمل یا تقویتی)؟ باتشکر. (درمان های جاری: Oramin-F, Selen plus, L-carnitin).
پاسخ : علل عدم نعوظ زياد ولى مهمترين ان اختلال در هورمونها كه بايد ازمايش خون اندازه پرولاكتين و تستوسترون اندازه گيرى شود در صورت نرمال بودن افراد ديابتى چاق و مصطرب و يا كارهاى پر مشغله و استرس زا و كسانى كه چربى بالا و عدم تحرك دارند شايع است كه درمان اگر علت مشخص شود مانند افزايش پرولاكتين و يا گاهش تستوسترون به متخصص غدد كه من دكتر ملك با شماره ٢٦٤٠٥٣٠١را توصيه مى كنم و در موارد استرس درمان ضد استرس مانند كلوميپيرامين و يا خانواده انها به مقدار ٢٥ ميلى صبح و شب بمدت سه ماه و سپس بستكى به وضعيت مقدار ان كم يا قطع مى شود و موارد ديگر كه زياد است كه اگر انها با تادالافيل ابتدا با ٥ميلى يكساعت قبل از نزديكى استفاده كه تا بيست ميلى امكان افزايش است شرط مصرف نداشتن فشار خون و ناراحتى قلبى است چون فشار خون را پايين مى اورد و باعث مشكلات مى شود اگر اين دسته با انهم در هر سنى مشكل حل نشود بهترين راه پروتز است كه يك جراحى ساده كاملا براى هميشه مشكل در هر سنى با هر تعداد نزديك و براى هميشه حل مى شود پس توصيه مى كنم شما هم براى تشخيص و درمان به مطب مراجعه كنيد تنها مشكل درمان اخرى گرانى شديد پروتز است  [ 1394-04-05 19:33:58 ]
سوال : سلام اقاي دكتر خسته نباشيد من 24سالمه يه ماه ديگه عروسي ميكنم راستش التم سفت نميشه ازمايش پرولاكتين و تستستورون ازاد هم انجام دادم،مشكلي نداشتم طبق دستورات شما سه ماهي ميشه هر شب اسنترا 50مصرف ميكنم اما موثر نبوده لطفا راهنماييم كنيد بخدا استرس شديدي دارم از اينكه نتونم دخول رو انجام بدم
پاسخ : انرا همچنان ادامه دهيد و يكساعت قبل عز نزديكى درصورت نداشتن فشار خون يا بيمارى قلبى نصف قرص تادالافيل ١٠ ميلى ميل كنيد و اسنترا را هم به ١٠٠ ميلى هر شب اضافه كنيد  [ 1394-04-05 19:33:09 ]
سوال : سلام من 30سالمه وهفته گذشته سرماخوردم وگلوم هم سوزش داشت که یکدفعه سرم درد گرفت وضربان میزد وقتی به پزشک مراجعه کردم فشارم 15 روی 9 بود که برام آزمایش نوشت واوره وکراتین والکالین بالا بود حالا باید چیکارکنم خیلی واسه کلیه هام میترسم ممنون میشم راهنماییم کنید.
پاسخ : سونوگرافى از كليه ها ، مثانه پرو خالى ، اينگواينال راست و چپ ، پروستات واسكروتوم ، ،كامل ادرار ، كشت ادرارى انجام و نتيجه را ارسال كنيد  [ 1394-04-05 19:31:43 ]
سوال : پسری 14 ساله هستم. مدت یک سالی هست که موقع ادرار احساس سوزش میکنم و تا کنون به پزشک مراجعه نکردم. البته میزان سوزش کم و زیاد میشود و گاهی اوقات اصلا این حس را ندارم. چند روزیست که با توجه به مقدار ادرارم حس میکنم مثانه ام کاملا خالی نمیشود. با شرمندگی این راهم باید بگویم که در این یک سال و حتی قبل از این یک سال، خود ارضایی های پی در پی داشته ام. ممنون میشوم اگر بگویید مشکلاتی که در بالا ذکر شد به چه دلیلی است و تا چه حد خطرناک است
پاسخ : اين علائم كه فرموديد ، كه بدون هيچ يافته در سونوگرافى كليه ها و مثانه پرو خالى و پروستات و كشت و كامل ادرار ناشى از تحريك بدون تخليه منى است كه به شما توصيه مى شود يا تحريك نشوند ولى اگر شديد ، بهتر است منى تخليه شود ودر صورت امكان رابطه زناشويى افزايش دهيد و تامسولوسين يك عدد هر صبح نيمساعت بعد از صبحانه ميل كنيد و تحريك بدون تخليه منى نداشته باشيد و مصرف تامسولوسين ممكن است باعث عدم دفع منى به بيرون و بجاى ان به داخل مثانه شود بهتر است نگران نشويد مسئله مهمى نيست  [ 1394-04-05 19:30:22 ]
سوال : سلام .دختری 4 ساله دارم که حدود 20 روز پیش دچار سوزش و تکرر ادرار شد با مراجعه به پزشک در مرحله اول شربت سفالکسن 250 تجویز کردند چند روزی بهبود پیدا کرد ولی با قطع دارو بعد از یک هفته سوزش و تکرر دوباره شروع شد در مرحله دوم مراجعه به پزشک و انجام آزمایش خون و کشت ادرار و همچنین سونوگرافی چیز مشکوکی اعلام نکردند و سفکسیم 100 (دو بار در روز هر بار 3 سیسی )تجویز شد در حال حاضر سوزش ادرار قطع شده ولی تکرر ادرار بیشتر شده (هر 50 دقیقه یکبار) این تکرر میتونه بخاطر استفاده سفیکسیم یا مصرف مایعات زیاد (هر دو ساعت 100 سیسی)باشه ضمن اینکه از بدو تولد شب ادراری نداشته
پاسخ : اين بيمار ممكن است دچار برگشت ادرارى باشد كه با يك عكس ايزوتوپ اسكن RNC مشخص مى شود فعلا دسيكلومين شربت سه بار در روز يك قاشق مربا خورى بدهيد براى انجام ان عكس حتما بايد ازمايش و كشت منفى داشته باشد  [ 1394-04-05 19:29:05 ]
سوال : با سلام و احترام آقای دکتر برادر من 33سال دارد و از اوایل سال جاری دچار درد در ناحیه پهلو همراه با مشاهده خون در ادرار شد که پس از مراجعه به پزشک در نزدیکی مکان زندگی خود و انجام آزمایشات به ایشان گفته شد دارای سنگ کلیه می باشد و روی ایشان عمل جراحی برای از بین بردن سنگ انجام شد در حال حاضر ایشان درد ندارند ولی مشکل مشاهده خون در ادرار ایشان حل نشده لطفا راهنمایی کنید که چه کاری برای ایشان انجام دهیم ؟آیا خطری ایشان را تهدید می کند؟ روزه ماه مبارک رمضان برای ایشان ضرر دارد یا نه؟ با تشکر فراوان.
پاسخ : باتوجه به درمان كه احتمالا سنگ شكن شده است خون در ادرارعادى است مايعات زياد مصرف كند و فعلا روزه نگيرد  [ 1394-04-05 19:26:41 ]
سوال : سلام اقای دکتر من در مورداحتباس ادراری پسرهفت ماهه ام سوال پرسیده بودم می خواستم بگم دکترش میگه انتهای روده اش به گردم مثانه چسبیده بوده وجداکردن الان یکماه ودهروزه وزیکستومی شده وسه چهارروز قرص بتا نیکول می خوره در ضمن من تهران نیستم بتونم مراجعه کنم
پاسخ : بتانكول را قطع كنيد چون بدتر مى كند ولى اگر وزيكوستومى دارد نياز به دارو ندارد با مطب دكتر كجباف زاده تماس بگير شماره مطب را از ١١٨ بگيريد  [ 1394-04-05 19:20:49 ]
سوال : با سلام.استاد خیلی ریزن و اصلا تو عکس معلوم نیستن.فقط همین ارتجاعی بودن و رشد نکردنشون از ویژگی هاشون.امکان داره جراحی ختنه باشه؟زگیل مگه سفت نیس؟
پاسخ : عكسى از ان برايم به سايت www.eswl.ir ارسال كنيد  [ 1394-04-05 19:17:55 ]
سوال : سلام-من وقتی که از خواب بیدار میشم هم دهانم هم گلوم خیلی خشکن و احساس تشنگی زیادی میکنم مشکل چیه؟
پاسخ : احتمالا از دهان نفس مىكشيد چون بينى شما يك اشكال دارد به كتخصص گوش و حلق و بينى مراجعه كنيد  [ 1394-03-30 17:19:24 ]
سوال : سلام اقای دکتر... من 22 سال سن دارم..میخواستم بدونم چیکار میتونم بکنم تا یه رابطه خوب داشته باشم تا همسرم احساس رضایت کنه..اخه هم مشکل زود انزالی دارم و هم نغوظ..موقع رابطه عرق هم زیاد میکنم...قبلا اینطور نبودم..میشه به خاطره ترک ورزش باشه..؟؟ لطفا راهنماییم کنید..
پاسخ : ورزش و كمى وزن و عدم چاقى مهم است و علت زود انزالى ١-كمى تعداد نزديكى به نسبت نياز هر فرد ٢-كم بودن زمان معاشقه (زمان قبل از دخول در رختخواب ) ٣-طبيعت و ژن درمان هم ابتدا رفع دو مورد اول و در صورت عدم بهبود از قرص كلوميپرامين ٢٥ صبح و شب بمدت سه ماه و سپس دارو قطع و فقط سه ساعت قبل از هر نزديك يك قرص ميل مى كنيد  [ 1394-03-30 17:18:38 ]
سوال : سلام آقای دکتر من 27 سالمه. چند وقت پیش به دلیل سوزش ادرار به دکتر مراجعه کردم ، تشخیص التهاب مثانه و پروستات دادن. افلوکساسین و پروستاتان تجویز کردن. مشکلم حل نشد و چند روز پیش سونوگرافی رفتم اندازه پروستات 26 میلی بود ، پزشک برام لووفلوکساسین و تامسولوسین تجویز کردن. امروز 5 روزه که استفاده می کنم. دیروز و امروز رابطه جنسی داشتم حتی 1 قطره مایع منی هم خارج نشد ازم .خیلی نگرانم لطفا راهنماییم کنید
پاسخ : طبيعى است چون تامسولوسين باعث عدم امد منى به بيرون بلكه به داخل مثانه مى شود و با ادرار دفع خواهد شد نگران نباشيد با قطع دارو هم بر طرف مى شود  [ 1394-03-30 17:17:34 ]
سوال : با سلام.طاعات قبول...استاد پیرامون سوال قبل پس چنتا دانه کوچیکی که گفتم روی آلتم هست و ارتجاعی هستند یعنی روشون عشار میدی بالا و پایین میرن جای نگرانی نیس؟شما بگید دیگه واسم کافیه...فقط تینو بگم دور الت نیستنا زیر آلتن یه سه چهارتایی هستن و همینجور که گفتم رشد خاصی ندارن و حالت ارتجاعی دارن....تشکر و التماس دعا
پاسخ : عكسى از ان برايم به سايت ديگرم بنام www.drmjk.ir بفرست  [ 1394-03-30 17:15:34 ]
سوال : با سلام حدود شش ماه پیش عمل واریکوسل گرید یک سمت چپ در اردبیل انجام دادم. پس از عمل متوجه شدم که بیضه چپم بالاتر از محل طبیعی خود و نزدیک شکمم قرار گرفته و بسیار دردناک است و اکنون شش ماه پس از عمل نیز بیضه ام دردناک است و با کوچکترین فشاری درد می گیرد و احساس کشیدگی بیضه دارم که درد آن به ناحیه شکم و پایین مثانه منتقل می شود. علت از چیست؟ آیا تداوم این درد شش ماه پس از عمل غیر عادی است؟ آیا همیشه این درد وجود خواهد داشت؟ چطور می شود این مشکل را برطرف نمود؟ با تشکر
پاسخ : بعيد است ربطى به عمل داشته باشد و اين علائم كه فرموديد ، كه بدون هيچ يافته در سونوگرافى كليه ها و مثانه پرو خالى و پروستات و كشت و كامل ادرار ناشى از تحريك بدون تخليه منى است كه به شما توصيه مى شود يا تحريك نشوند ولى اگر شديد ، بهتر است منى تخليه شود ودر صورت امكان رابطه زناشويى افزايش دهيد و تامسولوسين يك عدد هر صبح نيمساعت بعد از صبحانه ميل كنيد و تحريك بدون تخليه منى نداشته باشيد و مصرف تامسولوسين ممكن است باعث عدم دفع منى به بيرون و بجاى ان به داخل مثانه شود بهتر است نگران نشويد مسئله مهمى نيست  [ 1394-03-30 17:14:35 ]
سوال : با سلام آقای دکتر نماز و روزه تان قبول.آقای دکتر ما قصد بچه دار شدن دارم و میخواستم فرزند ام پسر باشه .سوالم اینجاست که آیا برای این منظور کیفیت اسپرم ها اگر فاصله نزدیکی بیشتر باشه بهتره (یک ماه) یا کمتر باشه (سه روز)؟ با تشکر
پاسخ : تاثيرى ندارد چون پسر و دختر در اسپرم است پسرها سبك و سريع اند و ٢٤ساعت زنده اگر خود را به تخم مادر يا زن برسانند و تخم هم اماده باشد مى شود پسر و اگر انها موفق نشوند ماده ها سه روز زنده اند و تا سه روز زنده مى مانند و وقتى به تخم مادر يا زن بريند اگر تخم هم اماده باشد مى شود دختر  [ 1394-03-30 17:12:37 ]
سوال : سلام اقای دکتر من یه پسر۷ماهه دارم که مشکل آنوس بسته داشته در دومین روز تولدش کولوستومی شده ودر تاریخ ۴اردیبهشت طی یک عمل ۵ساعته انوسش بازشده البته بعد از عمل به مدت یک هفته سوند داشته که بعد از باز کردن سون به مدت ۲۴ساعت ادرار نکرده ومجدد سون گذاشته وبه مدت دو هفته دیگر این کار تکرار شده ونتونست ادرار کند وبعداز ان وزیکستومی شده است ویه لوله در مثانه اش گذاشتند الان یکماه ودو روز هم اینطوری است وهربار که اورا می بندم بعد از ۱۶ساعت تازه قطره قطره ادرار می کند می خواستم بدانم باید چه کارکنم ایا این بیماری درمان دارد چون پسرم واقعا اذیت می شود چه مدت طول میکشد تا پسرم خوب شود
پاسخ : قبلا جواب دادم  [ 1394-03-29 04:50:16 ]
سوال : با عرض سلام من 15 سالمه و حدود دو سال و نیم استمنا می کردم. دکتر رفتم تا بیضه هایم را معاینه کنم دکتر گفت بیضه سمت چپم کوچیکه و سمت راست طبیعیه( آیا امکان بچه دار شدن برای من وجود دارد یا خیر؟) الان حدود یکسال از اون ماجرا میگذره و من در سایتی خوندم که اندازه طبیعی بیضه 4 سانتی متر طول است ولی برای من 5 سانتی متره. کمکم کنید آیا اشکالی نداره لطفا جواب کامل بدید. آیا امکان بچه دار شدن برای من در این وضعیت موجوده؟ ممنون از کمکتون. یاعلی
پاسخ : بدن انسان از انواع لوله براى مبادلات مايعات اكسيژن مواد غدايى و ... دارد كه مهمترين ان شريان يا سرخرگ ،سياهرگ يا وريد و لنف حال اگر وريد ها گشاد شوند به ان واريس و اگر اين در بيضه اتفاق بيفتد واريكوسل مى نامند كه باعث افزايش گرما بيضه و در نتيجه كوچكى و كم شدن حجم بيضه و بدنبال ان گاهش حركت اسپرم و بعد تعداد و در نهايت نابارورى است پس براى تشخيص ان من ابتدا بايد معاينه كه خيلى مهم است و معمولا در مراكز با تجربه را توصيه مى كنم كه اسپرموگرام را در مركز رويان با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠و سونوگرافى كالر داپلر بيضه ها را (اسكروتوم ) را به مركز بيستون با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣ مى نمايم و بعد از انجام معاينه و يا قبل از مراجعه انجام دهيد و نتيجه را ارسال يا به مطب مراجعه كنيد  [ 1394-03-29 04:49:51 ]
سوال : با سلام خسته نباشین من پسری 21 ساله هستم در قسمت بالای آلت تناسلی من یعنی روبه روی مستانه سمت راست به اندازه یک بند انگشت باد کرده آیا مشکل خاصی است؟؟با تشکر فراوان
پاسخ : ممكن است فتق باشد و سونوگرافى از كليه ها ، مثانه پرو خالى ، اينگواينال راست و چپ ، پروستات و كالر داپلر اسكروتوم ،اسپرموگرام ،كامل ادرار ، كشت ادرارى انجام و نتيجه را ارسال كنيد  [ 1394-03-29 04:49:01 ]
سوال : سلام و خسته نباشید به آقای دکتر من پسری 24 ساله هستم که از سن 17 الی 18 سالگی هفته ای 2 الی سه بار خود ارضایی میکردم و الان میخوام ترک کنم این عمل زشت رو ولی گاهی وقتا تحریک که میشم دیگه کنترلم و از دست میدم و نمیتونم انجام ندم و دوباره همین کار و میکنم و دچار عذاب وجدانی بی پایان می شم خواهش میکنم راهنماییم کنید چطور میتونم ترک کنم ؟ این مدت که خودارضایی داشتم باعث میشه در آینده بچه دار نشم ؟ و چطور میتونم زود انزالیم رو برطرف کنم ؟
پاسخ : خود ارضايى يك مسئله طبيعى و ناشى از سن بلوغ است كه بعلت ميل شديد به جنس مخالف پديد مى ايد و بيمارى نيست بلكه يك دفاع بدن در برابر غريزه كه گاها غير كنترول است باعث كنترول فرد مى شود و طبيعى است و عارضه ندارد تعداد و دفعات وابسته به ژن عوامل محيطى تحريك كننده عدم مشغول بودن و بيكارى از عوامل تشديد كننده است و يكى از عوامل و پيشگيرانه خطر براى فرد است زيرا در مواردى باعث اسيب جسمى و روحى به خود و يا جنس مخالف مى شود كه بطور طبيعى با افزايش سن از بين مى رود و ياد گيرى يك هنر مانند نقاشى و يا موسيقى ، يادگيرى يك فن مورد علاقه ، ورزش بخصوص سنگين مانند كوهنوردى ، مطالعه و افزايش روحيه غير مادى و افزايش رابطه هاى انسانى به جنس مخالف و احساسى و كمتر فيزيكى به همراه مصرف سيتالوپرام بيست هر شب يك قرص موقع خواب كمك كننده است.  [ 1394-03-29 04:48:00 ]
سوال : با سلام، من پسری 21ساله هستم که بیضه چپم نزول نکرده وبه درون کیسه بیضه نرفته قبلادرکنارالتم بالای کیسه بیضه قابل لمس بود ولی حالاحدود9ماهی میشه که بالا رفته ولی پایین نمیادطوری که قابل لمس نیست ضمناقبلا یه وقتایی بالا میرفت ولی دوباره پایین میومدگاهی خایه وبیضم درد میگیره ایا نیاز به جراحی هست یا مشکی برام پیش نمیارهراستی میتونم عمل پروتز بیضه انجام بدم راستی هزینه جراحی زیاد نمیشه چندروز باید بستری شد .ممنون ازوقتی که میزاری سپاسگزارم
پاسخ : بايد انرا خارج كنيد چون شانس بدخيمى ان از بيضه ادمهاى نرمال بيشتر است عمل سرپايى بدون بيهوشى است و هزينه به مطب براى بررسى بيشتر مراجعه كنيد بعد از ١٢تير ماه  [ 1394-03-29 04:47:06 ]
سوال : سلام دکتر من پسری 30 ساله بین کلیه و کبد یک کیست 80 میلی دارم که ام آر آی گفته مربوط به کلیه است 1 آیانیاز به درمان ومراقبت دارم2 آیاروزه بگیرم 3 چطور کوچکش کنم4 آیاحبس ادرار باعث بزرگتر شدنش میشه
پاسخ : كيست ساده بيمارى نيست و نياز به كارى ندارد هم تعداد و هم اندازه با طول عمر زياد و بزرگ مى شود روزه هم مى توان گرفت  [ 1394-03-29 04:45:18 ]
سوال : با سلام اقایی 24 ساله هستم و چند سال است که به دلیل ریزش مو از قرص فیناستراید 1 میلی استفاده می کنم. مشکلی که این دارو برای بنده بوجود اورده عدم نعوظ صبح گاهی و کاهش میل جنسی است . و حین امیزش التم به سختی به حالت نعوظ میرسد.دارو را هم که نصف میکنم عوارض ذکر شده از بین میرود اما ریزش تشدید پیدا میکند. ایا راهی یا دارویی است که فیناستراید را قطع نکنم و این مشکلات از بین برود؟
پاسخ : علل عدم نعوظ زياد ولى مهمترين ان اختلال در هورمونها كه بايد ازمايش خون اندازه پرولاكتين و تستوسترون اندازه گيرى شود در صورت نرمال بودن افراد ديابتى چاق و مصطرب و يا كارهاى پر مشغله و استرس زا و كسانى كه چربى بالا و عدم تحرك دارند شايع است كه درمان اگر علت مشخص شود مانند افزايش پرولاكتين و يا گاهش تستوسترون به متخصص غدد كه من دكتر ملك با شماره ٢٦٤٠٥٣٠١را توصيه مى كنم و در موارد استرس درمان ضد استرس مانند كلوميپيرامين و يا خانواده انها به مقدار ٢٥ ميلى صبح و شب بمدت سه ماه و سپس بستكى به وضعيت مقدار ان كم يا قطع مى شود و موارد ديگر كه زياد است كه اگر انها با تادالافيل ابتدا با ٥ميلى يكساعت قبل از نزديكى استفاده كه تا بيست ميلى امكان افزايش است شرط مصرف نداشتن فشار خون و ناراحتى قلبى است چون فشار خون را پايين مى اورد و باعث مشكلات مى شود اگر اين دسته با انهم در هر سنى مشكل حل نشود بهترين راه پروتز است كه يك جراحى ساده كاملا براى هميشه مشكل در هر سنى با هر تعداد نزديك و براى هميشه حل مى شود پس توصيه مى كنم شما هم براى تشخيص و درمان به مطب مراجعه كنيد تنها مشكل درمان اخرى گرانى شديد پروتز است  [ 1394-03-29 04:30:36 ]
  انتخاب صفحه

کاربر گرامی : لطفا هنگام ثبت سوال ، سن ، جنس و تعداد فرزند را هم مشخص نمایید



نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
آیا بايد واريكوسل را عمل كرد
برنامه هفتگی
خون در ادرار
صفحه اصلي
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
سوالات مطرح شده
علائم بيماري هاي اورولوژيك
بيوگرافي
فرم ثبت نام
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences