پوست و مو
بهترین خدمات پوست و مو را از ما بخواهید
كلينيك ارولوژي
هر چه از بيماريهاي كليوي ميخواهيد بدانيد .......... كليك كنيد
تعیین وقت
برای دریافت نوبت ویزیت اینجا کلیک کنید .
سایت دیگر من
برای مشاهده سایت دیگر من کلیک کنید
 
سوالات پزشكي كاربران
  بر اساس كلمه بر اساس كد پيگيري
سوال : سلام تو رو خدا کمکم کنید 23 سالمه ریشم در نیومده دارم تستوکپس میخورم.میخاستم ببینم باعث ریزش مو هم میشه؟ اگه میشه توضیحات بیشتری در مورد این دارو بهم بدید.
پاسخ : بهتر است تحت نظر متخصص غدد باشيد  [ 1393-09-10 09:41:11 ]
سوال : ﺑﺎ ﺳﻼﻡ و ﺧﺴﺘﻪ ﻧﺒﺎﺷﻲ د ﻣﻦ ﭼﻨﺪ ﺑﺎﺭ اﺯﺗﻮﻥ ﺩﺭ ﻣﻮﺭﺩ ﻣﺸﻜﻞ ﺩﺧﺘﺮﻡ ﭘﺮﺳﻴﺪﻡ و ﮔﻔﺘﻢ ﻛﻪ ﻣﺸﻜﻞ ﻛﻠﻴﻪ ﺩاﺷﺘﻪ و ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﺴﺘﻴﻢ ﺑﺮﮔﺸﺘﻪ ﻳﺎ ﻧﻪ ﺗﻮ ﺩﻭﺗﺎ ﺳﻮﻧﻮ ﻗﺒﻠﻲ ﺗﻮ ﻟﮕﻨﭽﻪ ﻛﻠﻴﻪ ﭼﭗ 8 ﻣﻴﻠﻲ و ﺳﻤﺖ ﺭاﺳﺖ 5 ﻣﻴﻠﻲ ﻧﺸﻮﻥ ﺩاﺩ ﺩﻛﺘﺮ ﺑﺮا ﻣﺪﺕ 1 ﻣﺎ ﻧﻴﻢ ﻳﻌﻨﻲ ﺗﺎ ﭘﺎﻳﺎﻥ 6 ﻣﺎﻫﮕﻲ ﺷﺮﺑﺖ ﺳﻔﺎﻟﻜﺴﻴﻦ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺑﻮﺩ و اﻻﻥ ﺭﻓﺘﻢ ﺳﻮﻧﻮ ﻫﺮ ﺩﻭ ﻃﺮﻑ5 ﻣﻴﻠﻲ ﺑﻮﺩ ﺑﺪﻭﻥ ﻫﻴچ ﻣﺸﻜﻞ ﺩﻳﮕﻪ اﻱ ﻫﻤﻪ ﭼﻲ ﻧﺮﻣﺎﻝ و ﻃﺒﻴﻌﻲ ﺑﻮﺩ و ﺩﻛﺘﺮﮔﻔﺘﻦ ﺷﺮﺑﺖ و ﻗﻂﻊ ﻛﻨﻢ و ﺧﻮﺏ ﺷﺪ و ﺑﺮا اﺣﺘﻴﺎﻁ 3 ﻣﺎﻩ ﺩﻳﮕﻪ ﻳﻪ ﺳﻮﻧﻮ ﺑﺮﻡ ﻧﻆﺮ ﺷﻤﺎ ﭼﻴﻪ ﺁﻗﺎﻱ ﺩﻛﺘﺮ? اﮔﻪ ﺧﻮﺏ ﺷﺪﻩ ﭘﺲ اﻭﻥ ﻋﺪﺩ 5 ﻣﻳﻠﻲ ﻛﻪ ﻫﺮ ﺩﻭﻃﺮﻑ ﻛﻠﻴﻪ ﻫﺎ. ﺑﻮﺩ ﭼﻴﻪ ﻟﻂﻔﺎ ﺭاﻫﻨﻤﺎﻳﻴﻢ ﻛﻨﻴﺪ. ﻣﺘﻮﺟﻪ ﻣﻨﻆﻮﺭ ﺩﻛﺘﺮ اﺯ ﺧﻮﺏ ﺷﺪﻥ ﻧﺸﺪﻡ ﺑﺎ ﺗﺸﻜﺮ
پاسخ : بهترين كار اينست كه عكس ايزوتوپ DTPA, RNC انجام شود تا كل مسئله مشخص شود  [ 1393-09-10 09:40:28 ]
سوال : سوال : من 36 سال دارم و متاسفانه به پزشکان خوب ایرانی دسترسی ندارم . مدتی پیش دچار درد شدید در کلیه شدم که پس از آزمایشات نشاندهنده سنگ کلیه بود طبق تشخیص تعداد 3 سنگ در کلیه من بود که 2 تا آن 4 میلی متر و یکی از آنها 7 میلیمتر بود 2 تا آنها در خود کلیه ویکی از آنها که سنگ 7 میلیمتری بود در راه بین کلیه و مثانه قرارگرفته است در این خصوص پزشک راه درمان را استفادهاز آندوسکوپ میداندبه نظرشما نمی توان از Eswl در این خصوص استفاده کرد. ممنون می شوم اگر تا قبل از وقت جراحی راهنمایی فرمایید. با تشکر فراوان.
پاسخ : بله در صورتى كه امكان ديدن ان با راديولوژى باشد چون امكان ديدن سنگ در حالب مشكل است اگر غير اوپك باشد بايد اندسكوپى انجام شود  [ 1393-09-10 09:37:49 ]
سوال : با سلام و خسته نباشید پسری 17 ساله هستم دو جسم غده مانند در بالای بیضه هایم با ندلزه نسبتا کوچک وجود دارد که خیلی اوقات با فشار کمی روی انها دچار درد میشوم ایا طبیعی است؟
پاسخ : بهتر است مورد بررسى قرارر گيريدبراى بررسى ارولوژى يك فرد بعد از معاينه در مردان بايد سونوگرافى از كليه ها و مثانه پرو خالى و اينگواينال راست و چپ و پروستات واسكروتوم ، كامل ادرار و اسپرموگرام در جوانان و در افراد بالاى چهل سال psaبراى روشن شدن اينكه بيضه واريكوسل ،تومور،فتق و يا نابجا يا كوچك بودن بيضه ها و سنگ و....را مشخص مى كند انجام دهيد  [ 1393-09-10 09:35:56 ]
سوال : سلام آقای دکتر خدا قوت واقعا خسته نباشید برادرم 43 ساله هست با 3فرزند.کبد وی چرب است برای چربی کبد با گرید2 چه دارویی باید مصرف کند
پاسخ : بهترين كار ورزش و رژيم گياهى و مصرف متفورمين ٥٠٠ بعد از هر غذاست  [ 1393-09-03 17:53:17 ]
سوال : با سلام خدمت آقای دکتر و ممنون از پاسخ سوال اول اینجانب به اطلاع میرساند اینجانب در سن 22 سالگی واریکسل عمل کرده ام و در حال حاضر دارای فرزند 11 ساله میباشم حدود 5 سال است که اقدام به بچه دار شدن کردم که تا بحال نتیجه ای نداشته و من در ابتدا در حرکت اسپرم و تعداد مشکل داشتم ولی در حال حاضر و در آخرین آزمایش اسپرم حرکت 2 و تعداد 36 میلیون میباشد ولی متأسفانه هنوز نتجه نگرفتیم 44 سال دارم از پاسخ شما متشکرم
پاسخ : ممكن است شما واريكوسل داشته باشيد و چون واريكوسل ممكن است باعث نابارورى شود و براى يك ارولوژيست اهميت داردكه ايا واريكوسل داريد يا خير و اگر داريد چقدر باعث اختلال در اسپرموگرام شما شده است پس بهتر است سونوگرافى از كليه ها مثانه پرو خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم توصيه مى شود در مركز بيستون با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣و كشت و كامل ادرار و اسپرموگرام در مركز نابارورى رويان با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ انجام و نتيجه را به سايت ارسال كنيد علت معرفى به اين مراكز ناشى از دقت و تجربه انهاست  [ 1393-09-03 17:50:55 ]
سوال : با سلام. دختره اینجانب (ساحل) 12 ساله دو سه مرتبه خدمت شما رسیدیم که برای مشکل وضعیت ادراری ایشان که به صورت دستشویی رفتن کمی بیشتر از حد معمول و اینکه هنگام ادرار باید مقداری صبر کند تا ادرار بیاید و تکه تکه آمدن ادرار و اینکه با پرش یا دویدن یا عطسه احساس دفع قطره ادرار میکند . به فرمایش شما تا الان به مدت سه ماه به طور مرتب صبح ها 1قرص ترازوسین و شبها 1 قرص ترازوسین و یوریناسین مصرف کرده اند لذا با توجه به اینکه نسبتا کمی بهتر شده ولی خوبه خوب نشده خواهشمند است دستور بفرمایید من بعد چه کنیم؟ آیا مجددا این قرص ها را مصرف کند؟ چند ماه دیگر؟ با تشکر
پاسخ : خوب بايد يورودايناميك انجام شود و يا مجددا تحت سونوگرافى كليه ها و مثانه پرو خالى و كشت و كامل قرار گيرد بهتر است سونوگرافى توسط خانم دكتر مهدى زاده انجام شود  [ 1393-09-03 17:50:32 ]
سوال : با سلام جناب دکتر من قبلا چند سوال پرسیدم لطف کردین جواب دادین پسری24ساله مجرد هستم حالا خواستم بپرسم که من نعوظ آلتم دوامی نداره سفت و سخت نمیشه یعنی نعوظ کامل نیست..باید چیکارکنم؟ایا درمانی داره؟عرض کردم قبلا زیاد خود ارضایی داشتم جدیدا با ازمایشاتی که دادم متوجه شدم واریس بیضه هم دارم در حال حاضر سوزش ادرار دارم بعضی مواقع احساس میکنم کلیه هام سوز میده حدود 2سال پیش سنو پروستات دادم36سی سی بود PSAهم دادم نیم بود جناب دکتر تورو خدا راهنمایی کنید چیکار کنم عذاب میکشم وضع مالی مساعدی هم ندارم برم دکتر خوب کمکم کنید با تشکر
پاسخ : عدم نعوظ ، اختلال در شروع ،عدم ميل جنسى به جنس مخالف ، اختلال در حين دخول و زود و يا دير انزالى در ارولوژى معمولى دو علت اساسى دارد يكى ناشى از اختلال هورمونونى و افزايش پرولاكتين يا گاهش تستوسترون است كه به متخصص غدد مربوط مى شود ديگرى روحى روانى كه به ارولوژيست و متخصص روان پزشك بايد مورد معاينه بررسى و درمان قرار گيرد پس بعد از انجام دو ازمايش فوق در صورت نرمال بودن يكى از داروهاى موثر در بهبود ان مانند اسنترا ٥٠ كه همان سرترالين ، سيتالوپرام ٢٠ ، فلوكستين ٢٠ و ....كه باعث افزايش اثر سروتونين مغز كه عامل شادى بدن و افزايش و طولانى شدن و متعادل كننده نزديكى همراه با افزايش ارامش كمك كننده است و در صورت عدم بهبود تادالافيل ١٠ نصف قرص يكساعت قبل از نزديكى كمك كننده است و بايد بدانيد كه اين دارو فشار را پائين مى اورد و با داروهاى قلبى و فشار خون و باز كننده عروقى ديگر مانند نيتروها نبايد مصرف نمود و مقدار ان تا بيست ميلى در صورت عدم پاسخ قابل افزايش است و چون واريكوسل ممكن است باعث نابارورى شود و براى يك ارولوژيست اهميت داردكه ايا واريكوسل داريد يا خير و اگر داريد چقدر باعث اختلال در اسپرموگرام شما شده است پس بهتر است سونوگرافى از كليه ها مثانه پرو خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم توصيه مى شود در مركز بيستون با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣و كشت و كامل ادرار و اسپرموگرام در مركز نابارورى رويان با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ انجام و نتيجه را به سايت ارسال كنيد علت معرفى به اين مراكز ناشى از دقت و تجربه انهاست پروستات مسئله مهمى نيست سعى كنيد تحريك نشويد اگر شديد حتما تخليه كنيد  [ 1393-09-03 17:48:44 ]
سوال : سلام آقای دکتر خدا قوت واقعا خسته نباشید مردی 41 ساله هستم با 3فرزند.چند روز پیش سونوگراف به من گفت در پروستاتم رسوب دیده میشود و /روستاتم بزرگتر از حد طبیعی شده (25 میلی گرم)راه درمان چیست .آیا باید داروی خاصی مصرف کنم
پاسخ : خير بزرگ شدن پروستات هم طبيعى است و هر سال به حجم ان اضافه مى شود و رسوب هم ارزشى ندارد فقط هر سه ماه ازمايش psaبدهيد  [ 1393-09-03 17:44:04 ]
سوال : سلام امکان داره این آزمایش اسپرمو آنالیز کنید ومی توان امیدوار به باروری بود 85 =Sperm count ml 102=Sperm count totaL 5.SPERM MOTILITY=17 SPERM MORPHOLGY=2
پاسخ : ممكن است شما واريكوسل داشته باشيد و چون واريكوسل ممكن است باعث نابارورى شود و براى يك ارولوژيست اهميت داردكه ايا واريكوسل داريد يا خير و اگر داريد چقدر باعث اختلال در اسپرموگرام شما شده است پس بهتر است سونوگرافى از كليه ها مثانه پرو خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم توصيه مى شود در مركز بيستون با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣و كشت و كامل ادرار و اسپرموگرام در مركز نابارورى رويان با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ انجام و نتيجه را به سايت ارسال كنيد علت معرفى به اين مراكز ناشى از دقت و تجربه انهاست  [ 1393-09-03 17:43:00 ]
سوال : سلام آقای دکتر الان مدتیه که فکر میکنم بیضه چپم کمی پایین تر از راستیه یا چپیه جلوتر از راستیه آیا این علایم نشانه بیماری است؟
پاسخ : خير ولى براى بررسى لطفا سونوگرافى كالر داپلر اسكروتوم انجام دهيد  [ 1393-09-03 17:37:15 ]
سوال : سلام وخداقوت دوباره اقای دکتر.من چیزتحریک کننده میبینم ودرطول روز فقط درس میخونم وورزش میکنم ولی نمیدونم چرا اینجوری میشم البته فکربدمیاد.اقا دکتر قرص اسنترا تا چندماه مصرف کنم؟؟؟؟؟؟ بعدش به چه شکل باید قطع بشه؟ ازهمون دوز100مصرف کنم؟ ممنووون
پاسخ : ابتدا نصف سپس يك چهارم و سپس يك روز در ميان و سپس قطع كنيد هر چند روز كمى از مقدار ان كم كنيد  [ 1393-09-03 10:55:46 ]
سوال : با سلام مجدد من یک سوال پرسیده بودم [[سوال : سلام خسته نباشید من 23 سالمه که دو سال میشه ازدوج کرد ولی هنوز نتوانسم عمل دخول انجام بدم چکار کنم آیا امکان داره به خاطر کوچکی آلاتم نتوانسته ام عمل دخول انجام بدم (دکتر رفتم گفت سایز مناسبه)لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم پاسخ : بهتر است خانم شما توسط يك متخصص زنان مورد معاينه قرار گيرد ]]]]]] دکتر من فکر میکنم عیب از من باشه چون زیاد میل جنسی ندارم و بیضه هایم خارش میده یعنی همیشه دستم اونجاست بعد آلات موقع که نعوظ نباشه مثل آلات بچه می مونه وموقع نعوظ هم زیاد سفت نیست شریک جنسی ام می گه به اندازه یه ناخن می ره ولی من احساس می کنم کل آلاتم همینه
پاسخ : عدم نعوظ ، اختلال در شروع ،عدم ميل جنسى به جنس مخالف ، اختلال در حين دخول و زود و يا دير انزالى در ارولوژى معمولى دو علت اساسى دارد يكى ناشى از اختلال هورمونونى و افزايش پرولاكتين يا گاهش تستوسترون است كه به متخصص غدد مربوط مى شود ديگرى روحى روانى كه به ارولوژيست و متخصص روان پزشك بايد مورد معاينه بررسى و درمان قرار گيرد پس بعد از انجام دو ازمايش فوق در صورت نرمال بودن يكى از داروهاى موثر در بهبود ان مانند اسنترا ٥٠ كه همان سرترالين ، سيتالوپرام ٢٠ ، فلوكستين ٢٠ و ....كه باعث افزايش اثر سروتونين مغز كه عامل شادى بدن و افزايش و طولانى شدن و متعادل كننده نزديكى همراه با افزايش ارامش كمك كننده است و در صورت عدم بهبود تادالافيل ١٠ نصف قرص يكساعت قبل از نزديكى كمك كننده است و بايد بدانيد كه اين دارو فشار را پائين مى اورد و با داروهاى قلبى و فشار خون و باز كننده عروقى ديگر مانند نيتروها نبايد مصرف نمود و مقدار ان تا بيست ميلى در صورت عدم پاسخ قابل افزايش است  [ 1393-09-03 10:54:50 ]
سوال : باسلام,جوانی هستم بیست ساله چند دقته در بیضه سمت راست متوجه توده ای به اندازه یک سانت شدم,به دکتر عمومی مراجعه کردم بعد از معاینه بهم قرص سیپروفلوکساسین دادن,گفتن اگه بعد از ده روز کوچتر نشد باید بری سونوگرافی,خواستم ببینم چه بیماری میباشد,ممنون
پاسخ : اسپرماتوسل باشد ولى ممكن است شما واريكوسل داشته باشيد و چون واريكوسل ممكن است باعث نابارورى شود و براى يك ارولوژيست اهميت داردكه ايا واريكوسل داريد يا خير و اگر داريد چقدر باعث اختلال در اسپرموگرام شما شده است پس بهتر است سونوگرافى از كليه ها مثانه پرو خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم توصيه مى شود در مركز بيستون با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣و كشت و كامل ادرار و اسپرموگرام در مركز نابارورى رويان با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ انجام و نتيجه را به سايت ارسال كنيد علت معرفى به اين مراكز ناشى از دقت و تجربه انهاست  [ 1393-09-03 10:49:31 ]
سوال : با سلام من 41 ساله و مذکر بیبضه سمت راست من از 20 سالگی درد میکند چند مدت پیش رفتیم دکتر دکتر سونوگرافی نوشت سونوگرافی که کردند و گفت بیضه سمت راستت واریکوسل داره و گفت باید عمل شوی چون دوستم واریکوسل داشت عمل کرد و خوب نشد منم عمل نکردم ایا با زالو انداختن درد بیضه خوب میشود باتشکر
پاسخ : بهتر است مجددا بررسى شويد و من از طب سنتى اطلاع زيادى ندارم ممكن است شما واريكوسل داشته باشيد و چون واريكوسل ممكن است باعث نابارورى شود و براى يك ارولوژيست اهميت داردكه ايا واريكوسل داريد يا خير و اگر داريد چقدر باعث اختلال در اسپرموگرام شما شده است پس بهتر است سونوگرافى از كليه ها مثانه پرو خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم توصيه مى شود در مركز بيستون با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣و كشت و كامل ادرار و اسپرموگرام در مركز نابارورى رويان با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ انجام و نتيجه را به سايت ارسال كنيد علت معرفى به اين مراكز ناشى از دقت و تجربه انهاست  [ 1393-09-03 10:48:40 ]
سوال : درود بنده 32 سالمه منی من خیلی رقیقه آیا نشانه بیماری هست؟ بنده در شرف ازدواج هستم و بیم این دارم که این مساله مانع فرزند آوری بنده بشه. لطفا راهنمایی فرمایید
پاسخ : ممكن است شما واريكوسل داشته باشيد و چون واريكوسل ممكن است باعث نابارورى شود و براى يك ارولوژيست اهميت داردكه ايا واريكوسل داريد يا خير و اگر داريد چقدر باعث اختلال در اسپرموگرام شما شده است پس بهتر است سونوگرافى از كليه ها مثانه پرو خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم توصيه مى شود در مركز بيستون با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣و كشت و كامل ادرار و اسپرموگرام در مركز نابارورى رويان با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ انجام و نتيجه را به سايت ارسال كنيد علت معرفى به اين مراكز ناشى از دقت و تجربه انهاست  [ 1393-09-03 10:47:49 ]
سوال : با سلام خدمت آقای دکتر میخواستم بدونم آیا استفاده از تادالافیل بر روی کاهش و حرکت اسپرم تأثیر دارد یا خیر با تشکر از پاسخ شما
پاسخ : خير فقط مى تواند واريكوسل باشد و چون ممكن است شما واريكوسل داشته باشيد و چون واريكوسل ممكن است باعث نابارورى شود و براى يك ارولوژيست اهميت داردكه ايا واريكوسل داريد يا خير و اگر داريد چقدر باعث اختلال در اسپرموگرام شما شده است پس بهتر است سونوگرافى از كليه ها مثانه پرو خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم توصيه مى شود در مركز بيستون با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣و كشت و كامل ادرار و اسپرموگرام در مركز نابارورى رويان با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ انجام و نتيجه را به سايت ارسال كنيد علت معرفى به اين مراكز ناشى از دقت و تجربه انهاست  [ 1393-09-03 10:46:01 ]
سوال : با سلام حدود 30 سال سن دارم. 4ساله ازدواج کردم. نتیجه آزمایشم به شرح زیر آیا نرمال است؟ لطفا راهنمایی بفرمایید. Liquefaction: little,70min at 37.0 C Color and Smell : Gray , Fishy smell Viscidity : more than normal Agglutination: mixed type + . aggregation: none Semen Volume: 2 semen ph: 8.20 sperm count: 83.63 Motile sperms: 53.12% Progressive sperm: 47.35% Round Cell: 0.03 Normal Morphology: 53% a:20.66% b:26.69% c:5.76% d:46.88% rbc: 4-5 spermalogenic: 6-8 Epithelial Cells: 0-1 wbc: 3-4
پاسخ : اختلال دارد بخصوص liquefcation ممكن است شما واريكوسل داشته باشيد و چون واريكوسل ممكن است باعث نابارورى شود و براى يك ارولوژيست اهميت داردكه ايا واريكوسل داريد يا خير و اگر داريد چقدر باعث اختلال در اسپرموگرام شما شده است پس بهتر است سونوگرافى از كليه ها مثانه پرو خالى و پروستات و كالر داپلر اسكروتوم توصيه مى شود در مركز بيستون با شماره ٨٨٠٢٤٤٢٣و كشت و كامل ادرار و اسپرموگرام در مركز نابارورى رويان با شماره ٢٣٥٦٢٠٠٠ انجام و نتيجه را به سايت ارسال كنيد علت معرفى به اين مراكز ناشى از دقت و تجربه انهاست  [ 1393-09-03 10:45:27 ]
سوال : سلام و عرض ادب من پسر 23 ساله هستم و در شرف فارغ التحصیلی و اعزام به سربازی در بدو تولد دچار مشکل هیپوسپادیاس بوده و دو نوبت جراحی کردم ، خواستم بپرسم برای معافیت پزشکی میتونم اقدام کنم؟ یعنی شامل حال من میشه؟ خیلی ممنون
پاسخ : بله حتما  [ 1393-09-03 10:44:03 ]
سوال : سلام دکتر جان سته نباشین من واسه انزال زودرسم سیتالوپرام ۴۰ مصرف میکنم و مدت زیادیه که مصرف میکنم وقتی قرصارو میخورم راحتم و مشکل ندارم ولی اگه نخورم خیلی زود انزال دارم و التم خیلی ساسه و با کمترین لمس هم خیلی تحریک میشم باید برای حل زود انزالیم چه کنم لطفا راهنماییم کنین ممنون
پاسخ : زود انزالى در ارولوژى ناشى از سه عامل مهم است يكى كمى رابطه زناشويى با توجه به سن سپس عجله و عدم سفت شدن كامل و درد ناك نشدن الت و كمى زمان معاشقه و ارث كه همگى بايد مورد توجه ارولوژيست قرار گيرد و به انها توصيه مى شود زمان معاشقه (قبل از دخول ) را حداقل ٤٥-٣٠ دقيقه برسانند قبل از دخول الت را با كف دست گرفته انرا فشار دهند تا درد بگيرد و تعداد دفعات نزديكى در هفته را به دو تا سه برابر افزايش دهند و داروهم مانند اسنترا يا همان سرترالين ٥٠ ، سيتالوپرام ٢٠ ، فلوكستين ١٠و گروه داروهاى ssir ها هر شب تا سه ماه و سپس سه ساعت قبل از نزديكى بعد از اتمام سه ماه و در صورت عدم كامل بهبود و يا عدم نتيجه اين مقدار را تا دو برابر صبح و شب در كسانى كه موثر نبوده باشد امكان افزايش وجود دارد ميل كنيد  [ 1393-09-03 10:43:50 ]
سوال : نوزاد 19 روزه--- در ازمایش ادرار w.b.c........3-4 bacteria......few specific gravity....1005 colony count ........25000 میباشه و تشخیص عفونت ادراری سونوگرافی کلیتین و مجاری ادراری اتساع در لگنچه دو کلیه دیده شده مخاط مثانه مختصری درشت خواهشن راهنمایی کنین چکار کنم درضمن 2روز ازهر 12 ساعت یک سی سی از لوپراکس100(sefixime) استفاده میکنم با تشکر
پاسخ : قبلا جواب دادم سونوگرافى و كشت و كامل ادرار و يا براى معاينه به مطب مراجعه كنيد  [ 1393-09-03 10:42:59 ]
سوال : با عرض سلام و احترام بنده 17 سال پیش در فرانسه عمل وازکتومی انجام داده ام. پس از ازدواج مجدد اکنون خواستار این هستم که این عمل بازگشت شود اما متاسفانه با مراجعه به دو پزشک به من گفتند چون از این عمل سالها می گذرد امکان بازگشت بسیار بسیار کم است. آیا این امر امکانپذیر است ؟؟ و بعد از بازگشت امکان باروری وجود دارد؟؟
پاسخ : بهتر است براى معاينه به مطب مراجعه كنيد  [ 1393-09-03 10:42:16 ]
سوال : سلام، آقای دکتر چه عاملی باعث سرطان پروستات می شود؟
پاسخ : ژن ، نژاد ، عفونت  [ 1393-09-03 10:41:04 ]
سوال : سلام، آقای دکتر من شنیده ام انزال بیش از 20 بار در ماه باعث سرطان پروستات می شود آیا صحت دارد؟
پاسخ : خير  [ 1393-09-03 10:40:28 ]
سوال : با عرض سلام و احترام بنده 51 ساله هستم و دارای یک فرزند دختر و یک فرزند پسر میباشم.بنده 17 سال پیش در فرانسه عمل وازکتومی انجام داده ام. پس از ازدواج مجدد اکنون خواستار این هستم که این عمل بازگشت شود اما متاسفانه با مراجعه به دو پزشک به من گفتند چون از این عمل سالها می گذرد امکان بازگشت بسیار بسیار کم است. آیا این امر امکانپذیر است ؟؟ و بعد از بازگشت امکان باروری وجود دارد؟؟
پاسخ : بله ولى هر چه زمان بستن بيشتر باشد امكان برگشت سخت تر خواهد بود بهتر است به مطب براى معاينه مراجعه كنيد  [ 1393-09-03 10:40:08 ]
  انتخاب صفحه

کاربر گرامی : لطفا هنگام ثبت سوال ، سن ، جنس و تعداد فرزند را هم مشخص نمایید


جهت ارسال سوال میبایست عضو پورتال باشید . برای عضویت‏ اینجا ‏را کلیک کنید ‏.‏

نام كاربري :
كلمه عبور :
سوال :

 
برنامه هفتگی
صفحه اصلي
سوالات پزشکی كاربران
پيام هاي كاربران
گالري عكس
سايت هاي مرتبط
مطالب و مقالات
سوالات مطرح شده
علائم بيماري هاي اورولوژيك
بيوگرافي
فرم ثبت نام
جستجوی مطالب
 
 
 
Isfahan University of Medical sciences